|
کسی هست همکاری کنیم
|
|
۱۱:۴۷, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[/b][/size]چرا خودمون مستند نسازیم چرا با هم هم فکر نشیم حتی درمورد ایران هم میشه گفت کی هست کی نیست بیاید باهم مستند بسازیم یه یا علی بگیم شروع کنیم و کارای گرافیکی کنیم لطفا غیرتی برخورد نکنید میشه هرکس باشه بیاید کمک کنیم همه اطرافو هم خودمون هم مطلع بشیم دروبرمون چه خبره.
به کمک رهبر بزرگمون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط به اعتقاد به امام زمان یه یا علی بگید دست به کار شیم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۳, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
با نام خدا و سلام
ایده ی خیلی خوبیه ![]() رو کمک من هم حساب کنید ...
|
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
لطفا تو پیغام خصوصی کارهای که می تونین بکنید رو بگید بعد یه سری سخت گیری شده و یه کارهای تو ایران انجام شده که باعث شده دین اسلام رو تو چشم جوان ها بد کنه ما می خوایم اونو از بین ببریم
|
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
راستش من نمیدونم کاری از دستم بر میاد یا نه.بهتره وظایف و کارهایی که لازمه انجام بشه رو بیان کنید تا هر کسی که کاری ازش بر میاد اعلام آماذگی کنه.
|
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من آماده هكاري هستم .
|
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۱۱/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
امیر آقا لطف کنین کمی از محتوا بگین. بله درسته که عده ای دارن از اسلام سوء استفاده می کنن. مطلب تازه ای نیست. بدون استثنا در تمام دول اسلامی حتی حکومت پیامبر و ائمه این قضیه بوده. ربطی به اسلام و دین هم نداره. همیشه از چیزهای مثبت، سوء استفاده شده.
اینکه توی ایران یه عده سختگیری می کنن و دین سخت شده اگر منظور شما از یه عده مراجع هست بفرمایین تا ازشون دعوت کنیم بیان تالار از خودشون دفاع کنن. اگر هم که نه، خوب بگین دقیقا چی میخواین توی مستند بگین و بعد از طرح مشکل چه راهکاری میخواین ارائه بدین شاید ما و دوستان هم بتونیم کمک کنیم. اما این طرح موضوع شما خیلی کلی هست. |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
مستندی که تو داخل ساخته بشه خیلی تاثیر بهتری داره تو جوونا تا اینکه از اونور بیاد
در ضمن من فکر میکنم کسانی که تو کار جلوه های ویژه و کار های سه بعدی مهارت دارن میتونن خوب همکاری کنن چون در حال حاظر بیشترین نفوذ تو جوونا همین رسانه هست و اگه جذاب باشه تاثیرش بیشتره اگه کسی تو این کار هست بگه و کسی ایده خاصی هم داره تو پیغام خصوصی بگه تا بچه ها مستند تحقیق کنن |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۴:۴۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دوستان و عزیزان همکاری در جبهه ی حق که دیگه شرط
نمیخواهد حالا هر کس بگه من به این طریق کمک می کنم حالاخود عزیزان بررسی می کنند که اگه سعادت داشتیم از ما هم در این پروژه استفاده می کنند. من خودم در این تایپیک موافقت خودم را برای انجام هر گونه فعالیت های اسلامی و ضد نژاد پرستانه اعلام می کنم همه ی دوستان می توننند در هر کاری و فعالیتی اگه افتخار بدن حساب کنند. همایش اعضای تالار |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
در طراحی نرم افزار به ما یاد داده اند که باید 7 مرحله را طی کنیم تا نهایت به تولید محصول برسیم. در انتها هم بحث های کنترل کیفی و بازخورد گیری از مشتری باعث ارائه کار با کیفیت می شود. اما این مراحل با تبیین درست آنچه می خواهیم آغاز می شود. گام های بعدی شامل طراحی و برنامه ریزی است. گام آخر پیاده سازی و اجرا...
من رشته ام معماری و عمران نیست ولی فکر می کنم در آنجا هم قاعدتا برای ساخت یک بنا، ابتدا یک نقشه تهیه می شود، بعد نیازها تامین می شود و بعد ساخت را شروع می کنند. نه اینکه آجر را همین طور بالا پرت کنند... ![]() دوستان شما هم اگر می خواهید مجموعه ای بسازید، باید اول موضوعش را به خوبی تبیین کنید. در مورد آن به خوبی مطالعه کنید و خبره باشید. مستند، مستدل و منطقی بتوانید صحبت کنید. در گام بعدی طیف مخاطب را هدفگذاری کنید. بعد از تکنیک های مناسب برای بیان آن میزان از اطلاعات که لازم است مخاطب بداند، استفاده کنید و در نهایت شروع به ساخت مجموعه کنید. دوستان انرژی داشتن خوب است. اما اولا باید دانست که قرار گرفتن در جمع باعث ایجاد جریان سینرژیتیک در افراد می شود. و افرادی که به تنهایی و به خودی خود حالتی منفعل دارند، صف شکن و یکه تاز ظاهر می شوند. در ثانی رفتار هیجانی به همان سرعت که ایجاد می شود، به همان سرعت هم فروکش می کند و در مرحله نهایی و در وادی عمل جز عده قلیلی باقی نمی مانند. در کل دوستان برای اینکه کاری ارزشمند و اثرگذار ارائه کنید، باید با برنامه، علمی و هماهنگ با یکدیگر عمل کنید.... حال یک سوال هم دارم. (برای شروع شاید کمکتان کند): موضوع انتخاب شده چیست؟ ابعاد آن را کامل شرح دهید و علت انتخاب آن را توضیح دهید. در ضمن بگوئید در این باره چقدر مطالعه کردید و مطلب جمع کردید؟! این گام را بردارید تا ان شاء الله بتوانیم گام های بعدی را طی کنیم. بسم الله |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۵ توسط amir abroft.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ما موضوع تو صفحه قبل گفتیم ولی حرف شما هم خوب هست و مطمین باشید اینکارها انجام شده وبه مرحله انجام خواهد رسید
نمیدونم آیا همیشه تو همه موضوع ها اینطوری آدم می خواد یه کار بکنه انقدر سنگ جلو پاش می ندازن به جا همکاری با اون فرد یا جنبش من میگم اگه استارتش زده بشه با یاد خدا و برای رضای خدا بقیش همه ردیف میشه ولی به شرطی که همه با هم همدل یک صدا و با اراده کار انجام بدیم من زیاد اهل نوشتن نیستم و به سختی با نوشته توضیح بدم ولی اشکال نداره ما می خوایم اول با این مستند بفهمیم چه چیزی در ایران باعث اینقدر غرب گرایی دوری اسلام و دوری از آداب ورسوم ایرانی شده که باعث شده ملتی که از سالیان قبل به خدا یگانه اعتقاد داشته الان جوان های ما از اسلام دوری بگیرن چرا ؟ آیا به گفته خودشون برا سختگیری های ایران از اسلام هست؟آیا به خاطر بد جلوه دادن اسلام توسط بعضی اشخاص هست؟آیا به خاطر اسلام بعضی ها به نام اسلام دین زیبای اسلام رو در دید جوان ها خراب کردن؟ این همه دلیل چند تا دلیل به نظرتون بد هست؟ بازم اگه اشتباه می گم بگید ؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
من خيلي دوست داشتم همکاری کنم ...ولی به خاطره اینکه امسال کنکور میدم نصصصصیبم نمیشه...به حدی دوس دارم کمک کنم که حتی حاضرم به خاطره فعالیت تو اینجا کنکورو عشقه پزشکیو ول کنم...ولی خونواده و بقیه ی شرایط که میدونین...همین هم عذابم میده اینارو واسه دردو دل ننوشتم خواستم بگم تنها نیستین ما پشتتونیمو حتی اگه کاری از دستمون برنمیاد حمایت میکنیم و عاشقونه برا موفقیتتون دعا میکنیم دوستای گلم بهترین رو بسازین تا اسلامه نازمون اینجوری جلو چشامون از بین نره.. تو کتابهرسالته جهانیه مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) جمله ای رو دیدم که مو به تنم سیخ شد: قبل از آمدنه دجال: مردمی از شرق قیام میکنند که زمینه را برای انقلاب جهانی حضرت مهدی آماده میکنند(کشف الغمه ج2ص477) شاید قبل از آشنا شدن با فیلمه ظهورو گروهه wake up projectو اندیشه و بیداری این جمله برام معنایی نداشت اما حالا... دوستای گلم بی شک گروهه wake up projectو شما عزیزا همون مردم هستین جنگ خیلی وقته شروع شده... یا علی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |