کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: شما میتونید با خیال راحت فرزندتون رو بفرستین دانشگاه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله 55.56% 25 55.56%
خیر 44.44% 20 44.44%
نمی فرستم 0% 0 0%
تمام 45 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه
۱:۴۹, ۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه دوستام
یه اتفاقی برای یکی از دوستام رخ داده و چند روزیکه ذهن منو به خودش مشغول کرده

این دوست من توی دانشگاهشون با 2تا از دخترها رابطه ای خاص داره
اولیش که 2 تا 3 سال ازش بزرگتره اما خودش میگه دوسش داره البته از نوع
خواهرانه ، خیلی راحت باهم صحبت میکنند و میگن و اس ام اسهای زیادی هم بینشون رد و بدل میشه و الان دیگه همه دیگرو خواهر و برادر صدا میکنند
من مطمنم که داره اشتباه میکنه و این قضیه رو هم از حربه های شیطان می دونم
این دوستم پسر مذهبیه می خوام کمکش کنم
بنظرتون چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

اما دختر دوم یه جورایی بهش علاقه داره اونم از نوع ازدواجش
اما هنوز باهاش مطرح نکرده و حالا حالا ها هم قصد مطرح کردن نداره لا اقل تا یکی دو سال بعد
با این خانمم هم تا حدودی اس ام اسی رابطه داره آیا این رابطه مشکل خاصی داره یا نه
البته اولی از اولویت بالاتری برخورداره
خواهشا کمک کنید

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، akbari-vusta ، MESSENGER ، nafas ، Abasaleh ، fardinho ، ST92 ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، m.hossein ، مهدی2012 ، fafa*

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۴, ۲۵/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۷ توسط یوسف خان.)
شماره ارسال: #211
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همگی
به قول یکی از معلم های دبیرستانم دانشگاه جای درس خوندن بود!!!!
آقا من نمیدونم چرا بعضیا میان دانشگاه!!!!!!؟؟؟؟
منم تو یه دانشگاه دولتی درس میخونم تو کلاسمون یه خواهر و برادر هستن که جو کلاس کلا تغییر دادن! یعنی بچه ها دیگه خیلی با هم صمیمی شدن !! یعنی ادم از بعضی دخترا تعجب میکنه چرا اینقد راحت به یه پسر اجازه هر جور رفتاری رو میدن!
من رفیق فابریکم تو دانشگاه یکی از سوسول ترین بچه هاست میدونید چرا!!؟ چون جلف نیس با یکی که حجابش بهتر از اینه نمیتونم یک ثانیه باشم چون همش برا پسرا شکلک در میاره و جلف بازیو ....
این طرفی هم که دارم میگم تو یه خانواده مذهبی تقریبا بزرگ شده! اخه چرا!؟ چرا یه دختر چادری وقتی تو یه جوی قرار میگیره که اکثرا نماز نمیخونن اونم دیگه نخونه!!!!!!!
من خودم اولا خجالت که نه اما با یه حالتی میگفتم من میخوام برم نماز بخونم روم نمیشد اما از وقتی حداقل یه کم خودم پیدا کردم دیگه کار به کار کسی ندارم !! جوابشونم خوب میدمDodgy تو این اردو ای که جدیدا رفتیم فک میکنید از40 نفر ادم چند نفر نماز میخوندن اگه دروغ نگم با کلی تخفیف 10 نفر!!!!!!!!!!!!!Angry
اما یه چیزی هست من تو این اکیپی که هستم تنها کسی ام که اجازه نمیدم منو با اسم کوچیک صدا کنن یا شوخی های مسخره و... !! تا حالا صد بار مسخرم کردن اما بازم میگم من اینجوری راحتترم .اگه از بیرون نگاه کنی میبینی که من خیلی باید امل جلوه کنم در ضورتی که پسرا منو بیشتر از اون دخترا قبول دارن !!
اینکه اون حدیث رو دوستان گفتن که برای زن بهتر با نامحرم رو به رو نشه به نظر من خیلی خوبه اما نه برای این زمونه الانی که پیشرفت توی دین و صنعت وکار و کشور به هر دو قشر زن و مرد بستگی داره ...
پس نمیتونیم از برخورد زن ومرد تو جامعه جلوگیری کنیم اما باید نحوه ی برخورد رو بدونیم. unname28 خان گرامی منم قبول دارم با صحبت کردن اتفاقی نمی افته ولی اگه قرار به منحرف شدن از راه و هدف اصلی همینجا جرقه اش میخوره!
ببخشید طولانی شد البته حرفام تموم نشد هنو!!!!!!
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، یا ثارالله ، nasimesaba ، MAHDI59 ، جبریل ، Havbb 110 ، rahgozar.f ، علی امینی ، fafa*
۲:۳۰, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #212
آواتار
نگه داشتن دین تو آخرالزمان مثل نگه داشتن ذغال سرخ کف دسته......خیلی سخته
به امید فرج آقامون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، nasimesaba ، Ali#59
۹:۳۳, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #213
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۴)یوسف خان نوشته است:  تنها کسی ام که اجازه نمیدم منو با اسم کوچیک صدا کنن یا شوخی های مسخره و... !! تا حالا صد بار مسخرم کردن اما

میدونم چی میگی آبجی..!
روزای اول روشون نمیشد از این کارا بکنن
رفتن یه وبلاگ باز کردن واسه رشتمون
مثلا یه وبلاگ علمی هستش..
یواش یواش شروع شد جون گفتنا ، نظر دادنا ، عاشق شدنا ، شکست عشقی خوردنا.....
در عرض یکماه عاشق یکدیگه شده بودن
رودر رو روشون نمیشد حرفاشونو بزنن ، تو سایت میزدن بعد میرفتن کلاس
حالا هم که دیگه
کار به جایی کشیده که ، چند ماه پیش دیدم یکی از دخترا تو کلاس به شوخی داره با خط کش میزنه به یکی از پسرا؟!!!!
کلا عادی شده نمیدونم چرا ؟؟؟؟
درسته در نظر خلیی ها مسئله ای نداشته باشه!!!
ولی ناسلامتی اینا فردا میخوان پدر و مادرای جامعه باشن
اگه از الان رو خودشون کار نکنن و اعتقاداتشونو محکم نکنن فردا احتمال اینکه بچشونم بیخیال به این مسائل و چیزای دیگه بشه هست...
الان بعضی از مادرا هم ، انقد راحت درمورد دوست دختر پسراشون حرف میزنن..
یکی رو میشناسم به بچه 5 سالش دوست پسر دوست دخترو یاد میداد....
آدم شاخ درمیاره ...
چرا اینطوری شده؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، یا ثارالله ، nasimesaba ، جبریل ، rahgozar.f ، fafa*
۱۱:۳۸, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #214
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۱ ۹:۳۳)taleb نوشته است:  
(۲۵/خرداد/۹۱ ۲۳:۱۴)یوسف خان نوشته است:  تنها کسی ام که اجازه نمیدم منو با اسم کوچیک صدا کنن یا شوخی های مسخره و... !! تا حالا صد بار مسخرم کردن اما

میدونم چی میگی آبجی..!
روزای اول روشون نمیشد از این کارا بکنن
رفتن یه وبلاگ باز کردن واسه رشتمون
مثلا یه وبلاگ علمی هستش..
یواش یواش شروع شد جون گفتنا ، نظر دادنا ، عاشق شدنا ، شکست عشقی خوردنا.....
در عرض یکماه عاشق یکدیگه شده بودن
رودر رو روشون نمیشد حرفاشونو بزنن ، تو سایت میزدن بعد میرفتن کلاس
کار به جایی کشیده که ، چند ماه پیش دیدم یکی از دخترا تو کلاس به شوخی داره با خط کش میزنه به یکی از پسرا؟!!!!
کلا عادی شده نمیدونم چرا ؟؟؟؟
درسته در نظر خلیی ها مسئله ای نداشته باشه!!!
چرا اینطوری شده؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم
ما بچه هامون تو کار عاشق شدن اینا نبودن یعنی باز خدا رو شکر در گیر این چیزا نبودن! میگن ما دوست اجتماعی هستیم !!
کار با سایت اینا هم ندارن خیلی راحت میرن خونه همدیگه (البته ذهنتون منحرف نشه به ... مطمئنم بهشون!) درس میخونن باهم تا 4 صبح بیرونن!! (جالب مامان بابا دختر نمیدونن!!!!اخه بهش میگیم اگه بگیرنتون به خانوادتون بگن اونا سکته نمیکنن!!Confused)جالب اینه که همین پسرایی که به ظاهر دارن حال میکنن میان پشت این دخترا حرف میزنن!!! اخه ادم از اینا میسوزه! دیگه سیگار و اینا که در موردش چیزی نمیشه گفت خیلی دارن عادی جلوه میدن این چیزا رو!!!!Dodgy
یعنی این پدر رو مادرا به چه امیدی بچه هاشونو میفرستن یه شهر دیگه!!؟ خیلی گناه دارن !
من امکان نداره بچمو بفرستم یه جای دیگه واسه درس خوندن!!!
یه پسر مثبت داشتیم تو کلاسمون که اونم جزو رده های بالای بسیج دانشگاه بود رفیقام الکی به خاطر ظاهرش میگفتن ما از این بدمون میاد ولی من همیشه میگفتم بهشون عین ادم میاد سر کلاس عین ادم هم میره با کسی کار نداره !!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، یا ثارالله ، nasimesaba ، جبریل ، rahgozar.f ، یاســین ، fafa*
۱۲:۰۱, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #215
آواتار
از این دست انسان نما ها که در کالبد ادمی اند در تمام دانشگاه ها یافت می شوند ولی چه می شه کرد شما کار خودت رو بکون محل سگ هم به این ها نزار به مرور دیگه کاری به کارت ندارن Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، فانوس *7* ، nasimesaba ، جبریل ، fafa*
۱۵:۵۳, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #216
آواتار
من یه سوال دارم از دوستان.....لطفا هم خانوما هم آقایون جواب بدن.اونم اینه که یعنی بنظر شما امکان نداره دو نفر بهم علاقه ی عادی داشته باشن،فارغ از جنسیت؟بدون توجه به این مسله؟ قطعا حریم هایی هم هست که باید رعایت بشه،اما با فرض رعایتش؟این مسله رو راجبه دانش آموز و معلم هم در نظر بگیرید لطفا.که دید جنسیتی نباشه،حریم رعایت شه،اما حرف زدن باشه.
۱۹:۰۹, ۲۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #217
آواتار
بدبختی این چیزا واقعیت داره _ آسایش واسه ما نذاشتنConfused

تازه نسبت به اون رشته ای هم که توش درس بخونی شدت جریانش فرق داره !!!!Smile

اون دوستانی که هنر خوندن الان میفهمن من چی میگم !! Wink البته من خودم دیپلم نگرفتم اما واسم مسئله شده میترسم برم دانشگاه،پدر و مادرم عین خیالشون نیس ، اما من اصلا نمیتونم با خیال راحت خودم رو بفرستم دانشگاه !!! Mat

در کل دور و زمونه بدی شده ! Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، علی امینی ، revenger ، m1374b ، fafa*
۱:۲۳, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #218
آواتار
سلام علیکم.

این تاپیک 22 صفخه جلو رفته و تمامی حرف هایی که باید زده میشده،زده شده.

با تشکر از کلیه دوستانی که در بحث شرکت کردند تاپیک برای جمع بندی نهایی بسته خواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، حسن عزتي ، fafa*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]