کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: شما میتونید با خیال راحت فرزندتون رو بفرستین دانشگاه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله 55.56% 25 55.56%
خیر 44.44% 20 44.44%
نمی فرستم 0% 0 0%
تمام 45 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وضعیت حجاب و عفاف و روابط نامحرمان در دانشگاه
۱:۴۹, ۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت همه دوستام
یه اتفاقی برای یکی از دوستام رخ داده و چند روزیکه ذهن منو به خودش مشغول کرده

این دوست من توی دانشگاهشون با 2تا از دخترها رابطه ای خاص داره
اولیش که 2 تا 3 سال ازش بزرگتره اما خودش میگه دوسش داره البته از نوع
خواهرانه ، خیلی راحت باهم صحبت میکنند و میگن و اس ام اسهای زیادی هم بینشون رد و بدل میشه و الان دیگه همه دیگرو خواهر و برادر صدا میکنند
من مطمنم که داره اشتباه میکنه و این قضیه رو هم از حربه های شیطان می دونم
این دوستم پسر مذهبیه می خوام کمکش کنم
بنظرتون چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

اما دختر دوم یه جورایی بهش علاقه داره اونم از نوع ازدواجش
اما هنوز باهاش مطرح نکرده و حالا حالا ها هم قصد مطرح کردن نداره لا اقل تا یکی دو سال بعد
با این خانمم هم تا حدودی اس ام اسی رابطه داره آیا این رابطه مشکل خاصی داره یا نه
البته اولی از اولویت بالاتری برخورداره
خواهشا کمک کنید

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، akbari-vusta ، MESSENGER ، nafas ، Abasaleh ، fardinho ، ST92 ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، m.hossein ، مهدی2012 ، fafa*

آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۵۳, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #201
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۶)دل خسته نوشته است:  ببینید دوستان ، چه طور از حوزه کسی مثل امام خمینی بیرون اومد که تونست دنیا رو متحول کنه؟ خوب نباید دانشگاه هم چنین پتانسیلی داشته باشه ؟ یعنی از دانشگاه های ما هم افرادی همچون امام خمینی ظهور کنند ، که دانششون دنیا رو زیر و رو کنه (البته نه مثل بمب های اتمی!) و از ابزار دانش برای گسترش دین استفاده کنند.

از دانشگاه هم انسانهایی بیرون اومدن که دنیا رو متحول کردن ، مثل دکتر علی شریعتی ، دکتر حسن عباسی و بسیاری از بزرگان علم که تعدادشون هم از اساتید حوزوی قطعا بیشتر بوده .

(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۶)دل خسته نوشته است:  تمام جرف بنده این هست که باید به جایی برسیم که دانشگاه های ما هم مثل مساجد مقدس باشند.

این حرفتون اشتباه محضه و این کار هیچ وقت شدنی نیست . آقای من با این کار قبح مسجد و مکان مقدس شکسته میشه .
اگر نظر شما صدق میکرد که خوب بدون هزینه تمام مساجد رو میکردن دانشگاه هزینه ای هم نمیکردن دیگه .
شما میخوای یک محیط روحانی و معنوی تبدیل بشه به یه محیط علمی و فرهنگی ؟!!!!!
اصلا 2 حوزه کاملا جدا هستن اینا .

(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۶)دل خسته نوشته است:  در ضمن خود رهبری هم مخالف بسیاری از سیاست های کنونی نظام هستند ، یکیش همین سیاست های صدا و سیما است.لطفا مراجع رو در مقابل نظام ندونید.این نظام مدیون همین مراجع هست.شاید باور نکنید ، اما اگر همین مراجع و امثالهم نمی بودند ، این انقلاب شکل نمی گرفت.خوب بعضی مراجع تفکری متفاوت دارند ، این هم طبیعیه ، خوب امام که نیستند که بدون مشکل نظر بدند ، نظراتشون رو از همین اخادیث گرفتند ،منتها ذهن ها متفاوت هست ، پس فتاوا متفاوت می شه.

خوب اگر رهبری مخالف سیاست صدا و سیمای ماست پس چرا جلوی حرکت ضد فرهنگی صدا و سیما گرفته نمیشه ؟
این حرف شما قدرت رهبری رو زیر سوال میبره !!!
با این فتوا مراجع خواسته یا نا خواسته مقابل نظام قرار میگیرن و با نگفتن ما چیزی عوض نمیشه . سر خودمون رو که نمیخواییم شیره بمالیم . چنین چیزی واقا هست .
حرف حقیر اینه چرا زمان قانونگذاری با مراجع مشورت نمیشه . یعنی مراجع نمیدونستن دانشگاه جمهوری اسلامی داره مختلط شکل میگیره ؟!!!!!
اگر میدونستن و ایرادی بر مختلط بودن دانشگاهها نگرفتن و الان دارن میگیرن ، باید قبول کنن توی این مدت نتونستن توی جامعه ما فرهنگ سازی انجام بدن .( یعنی کم کاری رو قبول کنن )

باید قبول کنن سیاست گذاری روی مسائل داخلی مربوط به قشر تحصیلکرده جامعه درست نبوده .
باید قبول کنن نتونستیم به کودکمون آموزش نگه داری حریم فرد مقابل رو یاد بدیم تا اون کودک الان توی دانشگاه افتضاح به بار نیاره .

(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۶)دل خسته نوشته است:  من چند عدد از نکات مثبت تفکیک جنسیتی رو قبلا متذکر شده بودم ، باز هم ذکر می کنم :
- کاهش ریسک ابتلا به گناه در جوانان (که گناه آغاز گر انحراف هست).این ریسک هم منطقی هست ، چون بارها و بارها شاهد خطراتش بودیم.
- افزایش تمرکز جوانان بر مسائل درسی (در حوزه هم تفکیک جنسیتی داریم ، می تونید مقایسه داشته باشید بین دقت فکری حوزویان بر یادگیری و دانشگاهیان).

در مورد نکته اول باید بگم این خطر در اتوبوسی که خانها یطرفش هستن هم حس میشه و فقط مربوط به دانشگاه نیست .
در مورد نکته دوم عارض بشم که کسی که درس حوزه میخونه داعیه دینداری داره و باید مسائل دینی رو رعایت کنه ( اصلا رفته که به دینش بچسبه ) شما نمیتونی بگی چون توی حوزه تفکیک جنسیتی شده دقت فکریشون بالاتره .( چه بسا تعداد نخبگان دانشگاهها بیشتر از نخبگان دینی کشور باشه )
این مقایسه درست و منصفانه نیست .

(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۶)دل خسته نوشته است:  - جلوگیری از یک سری ازدواج های ناشی از عشق های ظاهری
- پرهیز از یک سری توهین های ناخواسته به جنس مخالف (من مواردی رو شنیدم که استاد به قول معروف سوتی داده و باعث شده یک دختر در محیط دانشگاه مضحکه دیگران بشه).

در مورد نکته اول اینکه کل جامعه دانشگاه نیست و جلوی دانشگاه رو بگیرن دم در دانشگاه طرف عاشق میشه .
در مورد نکته دوم :
پس ما چون احتمال داره تو پیاده رو خیابون کسی کسی رو مسخره کنه بیاییم پیاده رو خانمها رو اونور خیابون بزاریم و آقایون رو اینور خیابون . الان شما میگی من تعصبی برخورد میکنم . آخه این دلیل اصلا دلیل نیست بیشتر شبیه به بهانه تشبیه میشه .
حالا چون در مواردی استاد سوتی داده و یه دختر رو مسخره کردن باید کل دانشگاههای ما دختر و پسر جدا بشن ؟؟؟؟!!!

(۱۸/فروردین/۹۱ ۱۲:۱۶)دل خسته نوشته است:  - پرهیز از یادگیری علوم غیر لازم برای دختران (مثلا دانش برق صنعتی)
- کنترل بیشتر بر محیط دانشگاه (مطمئنا تدارک محیطی برای پسران یا دختران از لحاظ آموزشی و کنترل اون راحت تر هست تا یک محیط مختلط)

در مورد نکته اول باید بگم شما خودت با این حرفت گفته حقیر رو تصدیق کردی که سیستم آموزشی کاملا مشکل داره .
علاوه بر اون کسی با اجبار این رشته رو انتخاب نمیکنه که مابخواهیم جلوگیری کنیم !!!
الان توی دانشکده ما کلاس مکانیک برگذار میشه 36 نفر پسرن و 1 نفر دختر . خوب این خانم خودش خواسته و به اجبار نبوده .( اتفاقا ما شنیدیم از همه 36 نفر هم زرنگتره [تصویر: wink.gif])
این پرهیزی که میگی باید از طرف خود شخص باشه نه سیستم آموزشی .

در مورد نکته دوم :
اگر ما نتونیم به راحتی کنترل یک جمعیت نهایتا 5000 نفری رو ( تو یک دانشکده و به طور همزمان ) به عهده بگیریم چطور میتونیم کنترل جامعه رو تو دستمون داشته باشیم ؟
این دلیل بر کنترل بیشتر نیست دوست من و این به بهانه نزدیکتره تا دلیل .

بنده هم چند مورد در رابطه با محاسن مختلط بودن متذکر میشم . نتیجه گیری با مابقی دوستان :

انگیزه حضور در کلاسها به دلیل رقابت درسی بوجود آمده بین خانمها و آقایان .
بوجود آمدن حس نگه داری حریم جنس مخالف در شرایط خاص و محیط اجتماعی .
آشنایی نسبی با خلق و خوی جنس مخالف جهت انتخاب بهتر همسر در محیطی فرهنگی .
تکمیل پذیری شخصیتی در محیطی فرهنگی با حضور جنس مخاف جهت صهولت حضور در جامعه .
ایجاد حس اعتماد بین هر 2 جنس و جلوگیری از سوء تفاهم تبعیض جنسیتی در جهت متودهای آموزشی .
( منظور همون قضیه رشته برق صنعتی بود که اگر تفکیک پذیری صورت بگیره هیچوقت کلاس با 2 تا دانشجو تشکیل نمیشه و ایم یعنی محرومیت خانها از یک سری رشته ها )
جلوگیری از هزینه های هنگفت جهت تامین نیروهای تخصصی جهت حضور در محیطهای فرهنگی .

از این قبیل موارد زیاده که حقیر حضور ذهن ندارم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۱۵:۳۹, ۱۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #202

یه سوال دارم از دوستانی که موافق طرح تفکیک جنسیتی هستند.
با توجه به پایین اومدن روز افزون سن رسیدن به بلوغ جنسی. آیا در مدارس ما که از خیلی سال پیش تفکیک جنسیتی شدن.پسرها و دخترهای ما از انحراف به دور موندن یا روز به روز وضعیت داره بدتر میشه؟
من خودم وقتی راهنمایی بودم، توی مدرسه ی ما از بین 90 نفر فقط 2 یا 3 نفر موبایل داشتن.
آیا الانم همین تعداد دارن؟ امروز شما دست اکثر بچه ها گوشی می بینی که معلوم نیست چه جوری ازش استفاده میشه.
وضعیت توی دبیرستانها به مراتب بدتره.
در مورد هم جنس بازی توی دبیرستانها آیا آماری وجود داره؟
مسلما دوس ندارین ماجرایی که توی دبیرستان ما به وجود آومد رو براتون تعریف کنم.
دبیرستان های ما نمونه ی بارزی هستند که تفکیک جنسیتی در اونها صورت گرفته ولی تاثیری در کاهش گناه و انحراف و... در بچه های مردم نذاشته.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، help me
۱۶:۲۶, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #203
آواتار
از دانشگاه هم انسانهایی بیرون اومدن که دنیا رو متحول کردن ، مثل دکتر علی شریعتی ، دکتر حسن عباسی و بسیاری از بزرگان علم که تعدادشون هم از اساتید حوزوی قطعا بیشتر بوده .

سلام
خوب اینهایی که فرمودید در خیلی از جهات هم تجت تاثیر حوزه بودند و به واقع شرایطشون نزدیک به شرایطی هست که مطلوب بنده است.در حالی که در خیلی لحاظ قابل مقایسه با امام خمینی نیستند (امام خمینی خیلی شخصیت تزکیه شده ای داشتند)

این حرفتون اشتباه محضه و این کار هیچ وقت شدنی نیست . آقای من با این کار قبح مسجد و مکان مقدس شکسته میشه .
اگر نظر شما صدق میکرد که خوب بدون هزینه تمام مساجد رو میکردن دانشگاه هزینه ای هم نمیکردن دیگه .
شما میخوای یک محیط روحانی و معنوی تبدیل بشه به یه محیط علمی و فرهنگی ؟!!!!!
اصلا 2 حوزه کاملا جدا هستن اینا .

این حرف من نیست ، هویت مسجد همین هست ، مسجد به واقع بیشتر از این که در اسلام عبادتگاه باشه ، محل نشر فرهنگ ،علم و دین هست.اگر دانشگاه های ما هم لینک بهتری با حوزه داشته باشند ، بازدهی بسیار بیشتر خواهد شد ، البته نه این مساجد ، بلکه مساجد اسلام پسند (که در اون ملاک تقوی باشه ، نه سن و رتبه اجتماعی)

خوب اگر رهبری مخالف سیاست صدا و سیمای ماست پس چرا جلوی حرکت ضد فرهنگی صدا و سیما گرفته نمیشه ؟
این حرف شما قدرت رهبری رو زیر سوال میبره !!!
با این فتوا مراجع خواسته یا نا خواسته مقابل نظام قرار میگیرن و با نگفتن ما چیزی عوض نمیشه . سر خودمون رو که نمیخواییم شیره بمالیم . چنین چیزی واقا هست .
حرف حقیر اینه چرا زمان قانونگذاری با مراجع مشورت نمیشه . یعنی مراجع نمیدونستن دانشگاه جمهوری اسلامی داره مختلط شکل میگیره ؟!!!!!
اگر میدونستن و ایرادی بر مختلط بودن دانشگاهها نگرفتن و الان دارن میگیرن ، باید قبول کنن توی این مدت نتونستن توی جامعه ما فرهنگ سازی انجام بدن .( یعنی کم کاری رو قبول کنن )

باید قبول کنن سیاست گذاری روی مسائل داخلی مربوط به قشر تحصیلکرده جامعه درست نبوده .
باید قبول کنن نتونستیم به کودکمون آموزش نگه داری حریم فرد مقابل رو یاد بدیم تا اون کودک الان توی دانشگاه افتضاح به بار نیاره .

این حرف خود رهبری است ، شما از سایت ایشان استفتاء بگیرید ، یا استفتائات رو بخونید ، که آیا ایشان با موسیقی های پخش شده در صدا و سیما ، یا صحنه های مبتذل اون موافق هستند یا نه ، خودتون به حرف من می رسید.من خودم از یکی از روحانیون انقلای مشهد ، حدود 15 سال یا بیشتر پیش ، شنیدم که متنی دارند منبی بر مخالفت رهبری با وضع صدا و سیما ، با امضای شخص ایشون.
در مورد مسئله دوم هم گرفتم ، ما باید فرهنگی سازی داشته باشیم ، حرفی هم نیست نسبت بهش ، اما در گنارش باید شرایط دینی رو هم محیا کنیم.
یادم نمیره ، روز اول ورود به دانشگاه (جمعه جهت آشنایی) ، در سردر ورودی دانشکده یک سری قوانین نسبت به وضع حجاب نوشته بودند ، خوشحال شدم ، فردا که رفتم ، دیدم این قوانین فرمالیته بوده ، یک سری دختر هستند با وضع نا پسند ، که در کلاس با استاد که مرد هست هم گاها شوخی می کنند.خوب من که دنبال محیط آموزشی سالم هستم ، نباید برای من این محیط ایجاد بشه؟چرا دیگران که دنبال اردوهای کذایی هستند ، شرایط برایشان فراهم می شه ، اما من که دنبال محیط مناسب برای تحصیل هستم ، حق ندارم؟

در مورد نکته اول باید بگم این خطر در اتوبوسی که خانها یطرفش هستن هم حس میشه و فقط مربوط به دانشگاه نیست .
در مورد نکته دوم عارض بشم که کسی که درس حوزه میخونه داعیه دینداری داره و باید مسائل دینی رو رعایت کنه ( اصلا رفته که به دینش بچسبه ) شما نمیتونی بگی چون توی حوزه تفکیک جنسیتی شده دقت فکریشون بالاتره .( چه بسا تعداد نخبگان دانشگاهها بیشتر از نخبگان دینی کشور باشه )
این مقایسه درست و منصفانه نیست .

در این مورد که فرمودید.ما در اسلام روحانی و غیر روحانی نداریم به واقع ، تمام ما باید مقید به مسائل دینی باشیم ، مگر ما به نیت الهی درس نمی خونیم؟در مورد نخبه ها در حوزه ، می دونم خیلی از کسانی که به حوزه می رن به دلیل مسائل متفرقه می رند حوزه ، اما همین رو می دونم ، که ما بزرگترین اندیشمندان رو در حوزه ها پرورش دادیم ، بزرگترین دانشمندان ما در طول تاریخ اسلامی ، در حوزه درس خوندند.مثل امثال خواجه نصیرالدین طوسی و .... .
اصلا به نظر من علت اصلی ضعف ما در حال حاضر جدا کردن دین از علم روز هست.
در مورد نکته اول اینکه کل جامعه دانشگاه نیست و جلوی دانشگاه رو بگیرن دم در دانشگاه طرف عاشق میشه .
در مورد نکته دوم :
پس ما چون احتمال داره تو پیاده رو خیابون کسی کسی رو مسخره کنه بیاییم پیاده رو خانمها رو اونور خیابون بزاریم و آقایون رو اینور خیابون . الان شما میگی من تعصبی برخورد میکنم . آخه این دلیل اصلا دلیل نیست بیشتر شبیه به بهانه تشبیه میشه .
حالا چون در مواردی استاد سوتی داده و یه دختر رو مسخره کردن باید کل دانشگاههای ما دختر و پسر جدا بشن ؟؟؟؟!!!

البته این که اسلام به ما چه مدل قدرت در تداخل در خیابان ها رو داده ،این مسئله ای جدا هست ، اما من برای شما چند مثال می آرم تا از وضع دانشگاه های ما خبردار بشید.من تا به حال چند مورد شنیدم که در دانشگاه های ما جنین سقط شده پیدا شده (البته در دانشگاه های علوم پزشکی بیشتر) ، این خیلی مشکل بزرگی هست برای دانشگاه ها ، البته نه این که در صورت تفکیک جنسیتی شرایط کاملا مساعد بشه (در خوابگاه های پسرها اعتیاد و مصرف الکل بسیار رایج شده) ،اما مطمئنا این هم یک راه مناسب هست ، حداقل برای بخضی از مشکلات.

در مورد نکته اول باید بگم شما خودت با این حرفت گفته حقیر رو تصدیق کردی که سیستم آموزشی کاملا مشکل داره .
علاوه بر اون کسی با اجبار این رشته رو انتخاب نمیکنه که مابخواهیم جلوگیری کنیم !!!
الان توی دانشکده ما کلاس مکانیک برگذار میشه 36 نفر پسرن و 1 نفر دختر . خوب این خانم خودش خواسته و به اجبار نبوده .( اتفاقا ما شنیدیم از همه 36 نفر هم زرنگتره [تصویر: wink.gif])
این پرهیزی که میگی باید از طرف خود شخص باشه نه سیستم آموزشی .

بله من هم دیوانه وار به سیستم آموزشی انتقاد دارم ، این سیستم خیلی به من ضربه زد ، جلوی رشد علمی من رو گرفت ، آرمان های من رو خورد کرد و تبدیل کرد به یک سیستم نمره گیری!باید نظام آموزشی اصلاح بشه بله ، اما خوب باید کمی سهمیه ها رو هم دستکاری کرد ، می دونید ، من رشته برق خوندم ، در آزمایشگاه ها می دیدم که دختر ها اکثرا لنگ می زدند ، درذ مسائل تئوری پیچیده هم همینطور ، اصلا واقعا دختر باید بره پست نیروگاه بزنه؟همین دختر شاید توی رشته دیگه خیلی پیشرفت بیشتری داشته باشه(قعلا این مسئله رو بگذاریم کنار ، بعدا چدا در موردش صحبت می کنیم).

در مورد نکته دوم :
اگر ما نتونیم به راحتی کنترل یک جمعیت نهایتا 5000 نفری رو ( تو یک دانشکده و به طور همزمان ) به عهده بگیریم چطور میتونیم کنترل جامعه رو تو دستمون داشته باشیم ؟
این دلیل بر کنترل بیشتر نیست دوست من و این به بهانه نزدیکتره تا دلیل .

منظور من هم کنترل دانشگاه بود ، نه کنترل جامعه،مطمئنا خواسته های مرد و زن با هم متفاوته ، از محیط آموزشی گرفته (ظواهر محیط) تا امکانات ، فکر می کنم بتونیم با تفکیک محیط رو مناسب تر کنیم ، البته این مورد زیاد هم مهم نیست ، صرف توجه آوردم.
بنده هم چند مورد در رابطه با محاسن مختلط بودن متذکر میشم . نتیجه گیری با مابقی دوستان :

انگیزه حضور در کلاسها به دلیل رقابت درسی بوجود آمده بین خانمها و آقایان .
در موردرقابت که فرمودید ، دلیلی بر این موضوع دارید؟اگر زندگی بزرگان رو مطالعه کنیم ، می بینیم رفابت بین مردان در تاریخ بیشتر شکل میگیره تا زنان و مردان .مباحثات و مناظرات بیشتر بین مردان صورت می گیره.در کل به نظر من رقابت درسی زیاد مرتبط به جنسیت نمیشه ، الا مسائلی در حد کل کل که در فیلم ها می بینیم (که بعضی خانم ها عقیده دارند مرد ها حقشون رو خوردند و برعکس)
بوجود آمدن حس نگه داری حریم جنس مخالف در شرایط خاص و محیط اجتماعی .
بیشتر توضیح بدید لطفا.
آشنایی نسبی با خلق و خوی جنس مخالف جهت انتخاب بهتر همسر در محیطی فرهنگی .
خوب این رو انکار نمی کنم که هست ، اما فکر می کنید راهکار مناسب هست؟یعنی ما در رفتارهامون برخورد ایجاد کنیم ، جهت شناخت؟برای شناخت بیشتر باید یک سری حریم ها شکسته بشن.یعنی برخلاف اسلام که توصیه کرده به محدود کردند صحبت بین جنس مخالف و کراهت قرار داده برای مصاحبه بیشتر از چند کلمه ، یا حتی سلام کردن به دختر جوان رو مکروه کرده.
تکمیل پذیری شخصیتی در محیطی فرهنگی با حضور جنس مخاف جهت صهولت حضور در جامعه .
بیشتر توضیح بدید لطفا
ایجاد حس اعتماد بین هر 2 جنس و جلوگیری از سوء تفاهم تبعیض جنسیتی در جهت متودهای آموزشی .[/b]
خوب برای رفع این سوء تفاهم هم میشه فرهنگ سازی کرد ، این تفکر اشتباه هست که ما بگیم برای برقراری تساوی ، باید خانم ها به صورت مساوی ور در رشته های یک سان تحصیل کنند.در صورتی که خانم ها وظایف بسیار بسیار مهم تر و حساس تری از مردها دارند ، مثل تربیت فرزند که کاری نزدیک به کار پیامبران هست و ارزشش از هزاران سال تحصیل هم بیشتره.حالا این خانم باید فکر کنه اگر دکترا در برق نگیره در حقش تبعیض شده.اما به نظر من می تونه به جای تحصیل در این رشته ها ، در رشته های مناسب تری تحصیل کنه که نیاز جامعه هم هست.
در ثانی ، در نهایت برای رهایی از تبعیض می تونیم دانشگاه هایی با شرایط یکسان برای دو جنس داشته باشم.
جلوگیری از هزینه های هنگفت جهت تامین نیروهای تخصصی جهت حضور در محیطهای فرهنگی .
این هم به نظر من نیاز به توضیح بیشتری داره ، منظور اساتید دانشگاه هست؟
از این قبیل موارد زیاده که حقیر حضور ذهن ندارم .
خوب فرض کنیم اتمام این موارد مناسب باشه ، آیا باز هم فکر می کنید با توجه به وجود مواردی مثل تاکیدات دین بر جدایی زن و مرد تا جای ممکن ، این موارد تا چه حد لازه به اجرا باشند؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۴۰, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #204
آواتار
من تعجب می کنم فرهنگ رو مردم یک جامعه به وجود میارن و عمل به قانون رو مسولین یک نظام.اونوقت مردم یعنی ماها از بی فرهنگی صحبت میکنیم و ناراحتیم و مسولین از بی قانونی.واقعا عجب حکایت جالبی هستBig Grin

اندر حکایت دانشگاه هم چیزی نگم بهتره چون طولانی میشه و حوصله و وقت تایپ کردن برا موضوعی که هیچ کس ازش تاثیر نمی پذیره ندارم و کار بی خودی هست.
۱۸:۵۶, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #205
آواتار
به قول امام (رحمة الله علیه) اگر دانشگاه اصلاح شود مملکت اصلاح می شود
از مملکت ننالیم !
کی تو دانشگاه هاست ؟
خود ماها
چرا دانشگاه خرابه ؟
چون ما خرابیم
چرا مملکت خرابه چون دانشگاه خرابه
.
.
.
.
.
.

از ماست که بر ماست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، mhvvhm ، nasimesaba ، azade ، جبریل
۲۲:۵۸, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #206
آواتار
از اندر حكايت دانشگاه چي بگم كه نگفتنش بهترهHuhHuhHuh

نمي دونم چرا اين جوري شده؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

كاش آدم بعضي چيزا رو نبينه ConfusedConfusedConfused

نشنوهSadSadSad

اصلا حالا .....

خدا به خودت پناه ميبرم ......

ما به كجا داريم ميريم؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، azade ، mohamad
۱۶:۳۶, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #207
آواتار
جیگرم کباب شد!

یاد روزای اول دانشگاه خودم افتادم:

داشتم پرواز میکردم از شدت خوشحالیAngel
آخه شده بودم دانشجو ، اونم از نوع ترمولکی هاشSmile

همه میگفتن وضع دانشگاه خیلی خرابه ، چادری میری مانتویی میای بیرون ، اعتقاداتت عوض میشه و اینطوری باقی نمیمونی!
حتی یادمه یه روز تو دبیرستان ، معلم ادبیاتمون به من گفت : تو از اون دخترایی هستی که اگه پات برسه دانشگاه....Dodgy
.
بگذریم
داشتم میگفتم:
روز اول دانشگاه داشتم میرفتم آموزش دانشکدمون که سر راه یه پسرو دیدم با 3 تا دختر داشتن هرهر و قاح قاح میخندیدن و....
شاخ در آوردم ، Surprise

پیش خودم گفتم : عجب آدم کثیفی هستش ، با یکی نه با دوتا نه با 3 تا دختر....SurpriseSurpriseDodgy
خوب طبیعی بود دیگه ، روز اول دانشگاه ، و اولین دفعه ای بود که با همچین صحنه ای مواجه میشدم.

بله ، اون روز گذشت
چند روز بعد
پسرای کلاسمون زودتر از ما از کلاس در رفتن
منم خیال داشتم برم سلف و غذا بخورم
رفتم ، سر راه دیدم ، حدودا 17-18 نفر از همکلاسی های پسرمون رو نیمکتا نشستنو دارن حرف میزنن و میخندنو...

منم سنگینی نگاهشونو حس میکردم ،
مسیر طوری بود که باید از روبروشون رد میشدمConfused
میدونستم شرایط عادی نیستو حالا یه متلکی چیزی میگن اینا
خودمو اماده کردم : اینا کی هستن که حرفشونوم حرف حساب باشه....
از کنارشون رد شدم ، اولش چیزی نگفتن

چند قدمی که ازشون دور شدم ،داشتم نفس عمیقی میکشیدم که، یکیشون با صدای بلند داد زد « خواهر بسیجی ، خواهر بسیجی »Dodgy

پیش خودم گفتم: شیطونه میگه برگرد .........Angry
استغفرالله...

Sadاولش ناراحت شدم ، با خودم گفتم : یعنی اینا تو عمرشون چادری ندیدن؟؟؟!!!!!
چه معنی داره این حرفا..
از اونجا بجای سلف ، رفتم پایگاه خواهران و بسیج شدم
شکر خدا هم کارا خوب پیش میره تو بسیج..

تازه ،نه تنها دخترهای کلاس ما چادراشونو نذاشتن زمین
بلکه روز به روز چادریا افزایش پیدا کردنSmile (سیر صعودی)
و ان شاا... ادامه دارد هنوز.

بنظر من هدف از دانشگاه اومدن خیلی از دانشجوها معلوم نیس
تو کلاس ما از صدای بع بع گوسفند گرفته تا هزاران حرکات بچه گانه...
ولی هیچکس به فکر درس خوندن نیست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، نگار ، Lancelot ، جبریل ، nasimesaba ، rahgozar.f ، یاســین
۱۸:۳۰, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #208
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۶)taleb نوشته است:  روز اول دانشگاه داشتم میرفتم آموزش دانشکدمون که سر راه یه پسرو دیدم با 3 تا دختر داشتن هرهر و قاح قاح میخندیدن و....
شاخ در آوردم ، Surprise

پیش خودم گفتم : عجب آدم کثیفی هستش ، با یکی نه با دوتا نه با 3 تا دختر....SurpriseSurpriseDodgy
خب مشکل خندیدن چیه؟ هرکی با هرکی بخنده باهاش رابطه داره ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb
۲۱:۱۵, ۲۵/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۹ توسط taleb.)
شماره ارسال: #209
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۰)Unname28 نوشته است:  
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۶)taleb نوشته است:  روز اول دانشگاه داشتم میرفتم آموزش دانشکدمون که سر راه یه پسرو دیدم با 3 تا دختر داشتن هرهر و قاح قاح میخندیدن و....
شاخ در آوردم ، Surprise

باسلام
در نظر شما اشکالی نداره؟
وقتی دین من بمن اجازه ی ارتباط با نامحرمو نمیده ، چرا باید من و امثال من اینطور با پسرا راحت باشیم؟یا برعکس
حتی حساسیت رو موضوع محرم نامحرم انقدر زیاده که دربارش هزارن هزار روایت داریم

حضرت رسول ص به حضرت فاطمه ع فرمودند : از برای زنان چه چیزی بهتر است؟
عرض کرد: اینکه هیچ مردی را نبیند و هیچ مردی هم او را نبیند.

بیشتر بحث های این تاپیک هم راجع به اینکه چرا همچین رابطه هایی برامون عادی شده؟
بنظر من همچین خندیدن هایی مشکل داره ، و خیلی هم مشکل داره !
به خاطر همین هم هست که دانشگاه و دانشجو روز به روز از هدف اصلی خودشون فاصله میگیرن.

درضمن من نگفتم کسی با کسی رابطه داره .
از نظر من همچین روابطی خصوصا تو مراکز آموزشی مثل دانشگاه اصلا صحیح نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lancelot ، جبریل ، nasimesaba ، یاســین
۲۲:۱۴, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #210
آواتار
(۲۵/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۰)Unname28 نوشته است:  
شاخ در آوردم ، Surprise

آره داداش شاید اشکال نداشته باشه(که خیلی داره) اما از اینجا شروع میشود وبه ... میکشد
quote='jebreel' pid='122260' dateline='1338982019']
مثال میزنم براتون
سر کلاس ترتیل نشسته بودم.شاگرد زرنگ کلاس شروع به تلاوت کرد. یه خورده که گذشت احساس کردم اصلا مثل قاری نمیخونه؛سعی کردم با حرکت صورتم و غیر مستقیم به استاد بگم که چی داره میخونه این؟؟؟
شاید در نگاه اول گناهنباشه اما عواقبش...
1.نسبت به دوستم مکدر میشم(دقت کنید که اینا یواش یواش انجام میشه)
2.بعد از مدتی دچار عجب میشم نسبت به دوستام
3.یه خورده بعد این عجب رو در فامیل،با حالت نشستنم،صحبت کردنم و... بیان میکنم
4.یه کم دیگه با همه مردم این حالتو پیدا می کنم
5....با پدر ومادرم هم اینطور میشم(نعوذا بالله)
6. جلو خدا هم سینه سپر می کنم
.
.
.
.
.
.
.
.
.با کله میرم تو جهنم . چرا؟؟
چون:
{تلک ادار الاخره نجعلها للذین لا یریدون علوا فی الارض ولا فسادا}