کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شاهین نجفی
۱۵:۴۴, ۲۲/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۰ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام یه چند وقتی نبودم ولی حالا که اومدم مطالب خوبی همراه دارم که همش رو دارم با دل و جون به شما می گم.
دیروز چند نفر می گفتن وای این آخرت اهنگ و... منم اومدم ببینم چی هست . اونا خیلی با اشتیاق اهنگ رو گوش می دادن ، کمی که گذشت می گفتن اهنگ شاهین نجفی یه چیز دیگست ، منم فرداش که امروز باشه اومدم چند تا از اهنگاشو دانلود کنم ببینم چی هست چی نیست . نظرات مردوم هم می خوندم که ببینم دیگران چی می گن
[تصویر: shahin-najafi-teaser-con1.jpg]
[تصویر: Shahin%20Najafi%20-%20Hich%20Hich%20Hich.jpg]
دانلود تموم شد منم اهنگو گوش دادم. فهمیدم این بی همه چیز جز وطن فروشی کار دیگه ای بلد نبوده متاسفانه طرفدارشم حاضرن جونشونو واسه این فدا کنن و با این یکصدا از ایران بدگویی کنن بخدا خودم موندم تو این تایپیک چی بهتون بگم خواهشا خودتون یه سرچی کنید و طرفدارشو ببینید .یک کامنت اینجا واستون می زارم تا ببینید.
لذت میبرم میبینم شاهین ازشمال تا جنوب شنونده داره، اونم از نوع شرر! من عاشق شاهین بودم؛ تا قبل از این آلبوم فکرنمیکردم کسی عاشق یه آلبوم بشه ولی جز جگر بزنی شاهینه که منو اسیر آلبومت کردی؛ دیر واخوبا بوم اورجنالشه از دست بدم؛ کاش میتونستم اورجینالشو داشته باشمو افتخارکنم که آلبومش تو خونمه! به امید روزی که تو استادیوم آزادی کنسرت بده!!!!!
آها ضمنأ درجواب دوستمون که گفتن با این آلبومش طرفداراشو ازدست میده:
اگه قرار باشه با یه آلبوم طرفدارای شاهین بریزن همون بهتر که بریزن (اونم این آلبوم فوق العاده قوی) چون شاهین صحبتش جدا از صدا و سبک و خوانندگی و این حرفاست، شاهین مهمترین خصلتش طرز تفکر و راهشه که داره واسه نجات ملت واقعأ ستمدیدهء کشورش تلاش میکنه و حداقل کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بهش بگیم که صداش و حرفش تو ایران شنونده داره؛ شاهین خواننده نیست احمق، شاهین صدای اعتراض من و تو و همهء اوناییه که ناراضین؛ شاهین واسم مرهمه تا بتونم اینهمه رنجو تحمل کنم؛ همهء شاهین دوستان را دوست دارم؛
این یکی در هزار تاست . حتی به مهدی موعود هم توهین کرده .
این جوونای ایرونی نمی دونن که اون الان تو اروپا شرابشو می خوره و نوشته های ایلومناتی رو باز گو می کنه .
نمی دونن دارن شرفشونو می دن دست همچین ادمی که فقط و فقط بازیچه ی دست غربی هاست .
من از همتون خواهش می کنم بریدو ببینید که چه همزادپنداری هایی با این حیوون می شه بریدو ببینید.
عنوان موضوع اوج یکی از اهنگاش بنام رانندگی در مستی
امید وارم همه قدر این مملکتو بدونیم
مملکتی که با خون شهدا ساخته شده
مملکتی که برای ازادیش خیلیا جان باختن
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، Havbb 110 ، Gryffen ، امیرحسین313 ، سدرة المنتهی ، seven.attar ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، نگار ، semnani ، Detector ، حقیر ، نجف آبادی ، ZaHra_20 ، 872325 ، alexproto22 ، taleb ، spaceshi ، یاســین ، zahra11 ، salim ، m.hossein

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #91

وقتی آدم عاشق چیزی یا تفکری میشه و با تعصب از اون دفاع میکنه , فارغ از اینکه اون تفکر واقعا صحیح هست یانه , خودش دال بر اشتباه کردن شخصه.به نظر من چیزی به نام حق مطلق وجود نداره و همه تفکرات نواقصی دارند.شاید اگر شما در منطقه ای از هندوستان که گاوپرستی در آنجا رواج دارد متولد شده بودید الان مدافع سرسخت گاو پرستی بودید.در دنیا افکار و عقاید بسیاری وجود دارند که هیچکدام نه کاملا برحقند نه کاملا غلط.یعنی باید از این زاویه به اونا نگاه کنی تا بتونی عقاید دیگر رو تحمل کنی.
من قصدم این نیست که بر عقاید شما کاملا خط بطلان بکشم.فقط میخوام بگم که فکر نکینید شیوه و تفکرات شما کاملا بر حق است.شمایی که ادعا میکنید از دین خدا محافظت میکنید و حتی حاضرید که به راحتی خون انسانها را به فجیع ترین شکل در این راه بریزید , خود ناخواسته ضعف دین و خدای ادعایی خود را ثابت میکنید.با کشتن و خونریزی اندیشه ای را نمیتوان از بین برد.قرنها کشتار این را ثابت کرده است.کشتاری که نه تنها از سوی مدعیان اسلام بلکه مدعیان ادیان دیگر نیز صورت گرفته است.
در نطر شما کشورهای غربی و آمریکا دایما در فکر توطئه علیه اسلامند.در حالی که شواهد خلاف این را نشان میدهد.بزرگترین مراکز اسلامی در همین غرب است.حتی دفتر نمایندگی ولی فقیه در انگلستان بزرگتر و باشکوه تر از دفاتری از این دست در ایران یا کشورهای دیگر اسلامی است.آیا حاکمان ما نیز ظرفیت دارند اجازه فعالیت و تاسیس مراکزی از این دست را به دیگر ادیان بدهند؟ دایم دم از وحدت شیعه و سنی میزنند و اهل سنت را برادران سنی میخوانند ولی داشتن یک مسجد سنی در تهران برایشان کابوس است.البته در همه جای دنیا افراد کوته فکری هستند که تحمل عقاید دیگر را ندارند مثل همین کشیش مریض که قرآن سوزی میکند.
اصلا دیده اید ستمدیگانی از گوشه و کنار دنیا به کشور پر از عدل و داد اسلامی ما که در آن مقدمات حکومت آقا امام زمان حاکم است پناهنده شود(غیر از پناهندگانی که در اثر جنگ یا حوادث طبیعی ناچار به ورود از مرزها هستند)؟ اما در مقابل میبینید کشورهای غربی پذیرای ستمدیده گان از هر نژاد و قوم و آیین بوده اند و آزادی آنها را تضمین کرده اند مگر کسانی که از این آزادی برای طراحی و انجام حملات تروریستی سوء استفاده کرده اند.درست از بعد از انقلاب اسلامی جوانان و نخبگان ما که سرمایه های کشور هستند دسته دسته به این کشورها پناهنده شده یا مهاجرت کرده اند.کدام نخبه از آن کشورها به ما پناه آورده است؟
در بحارالانوار و .... دنبال سعادت خود نباشید واقعیت ها در جلوی شمانمان کاملا عریان است.کسی که ادعا دارد حرف حق میزند میلیاردها از بیت المال را صرف فی*ل*تر اینترنت و در ناآگاه نگه داشتن مردم نمیکند.معلوم است که استفاده از فی*ل*تر شکن را حرام اعلام میکند.چون آگاهی مردم خطری است که موجودیتشان را تهدید میکند.
برادران رزمنده , رزمنده اید در مقابل چه کسانی؟ در مقابل هموطنانی که از شرایط موجود خسته اند؟ مردم را باتوم میزنید که دین خدا را حفظ کنید؟ لابد خدا هم خوشنود از این کار شماست!مگر خدا به اندازه شما قدرت حفظ دین خود را ندارد؟ یا حتما شما ماموران خود منصوب خدا برای حفظ دین هستید!
و اما صدور فتوای قتل هر کسی از جانب هرکس که باشد عملی است ناپسند و به دور از شان انسان.شما به جای آنکه نگران خدا و دین خدا باشید , اگر انسان هستید و غیرت دارید به فکر هموطنان و هم نوعانی باشید که فارغ از طرز فکرشان در زندانهای حکومت مقدس اسلامی زیر شکنجه های غیر انسانی هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mres11
۱۶:۲۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #92
آواتار
نقل قول:شاید اگر شما در منطقه ای از هندوستان که گاوپرستی در آنجا رواج دارد متولد شده بودید الان مدافع سرسخت گاو پرستی بودید.
البته به قول خودتون شاید!!
در تعجبم که ما داریم با منطق حرف میزنیم
بیارید حرف های منطقیه یه گاو پرست رو مقایستون خیلی جالب بود!
نقل قول:وقتی آدم عاشق چیزی یا تفکری میشه و با تعصب از اون دفاع میکنه , فارغ از اینکه اون تفکر واقعا صحیح هست یانه ,
کلا یعنی ما آدم های بی فکر و احمقی هستیم
قبول
شما بفرمایید به جای این جور موضع گیری ها بیایید حرف های ما رو نقد کنید به جای ننگ چسباندن ها بفرمایید
در ضمن ما اول فهمیدیم بعد عاشق شدیم چی شد که ما عاشق شدیم ؟
یادتون باشه ما در همون جامعه ای به دنیا اومدیم که شما به دنیا اومدید
نقل قول: به راحتی خون انسانها را به فجیع ترین شکل
به راحتی ؟؟؟و فجیع ترین شکل ؟؟
ما پیرو همان مکتبی هستیم که علی مولایمان است که قاتل خودش رو با یک ضربت با مان شدت کشتند
به راحتی ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:در نطر شما کشورهای غربی و آمریکا دایما در فکر توطئه علیه اسلامند.در حالی که شواهد خلاف این را نشان میدهد.بزرگترین مراکز اسلامی در همین غرب است.حتی دفتر نمایندگی ولی فقیه در انگلستان بزرگتر و باشکوه تر از دفاتری از این دست در ایران یا کشورهای دیگر اسلامی است.آیا حاکمان ما نیز ظرفیت دارند اجازه فعالیت و تاسیس مراکزی از این دست را به دیگر ادیان بدهند؟
ببخشید شرمنده جسارت شد
اون وقت ما حرف های دولتمردان اون ها رو که میگن ما با اسلام مخالفیم و مبا اسلام مبارزه می کنیم رو چه کارش کنیم ؟
آهان راستی فیلم های هالیوودیشون رو دیدید؟
نقل قول:اصلا دیده اید ستمدیگانی از گوشه و کنار دنیا به کشور پر از عدل و داد اسلامی ما که در آن مقدمات حکومت آقا امام زمان حاکم است پناهنده شود(غیر از پناهندگانی که در اثر جنگ یا حوادث طبیعی ناچار به ورود از مرزها هستند)؟ اما در مقابل میبینید کشورهای غربی پذیرای ستمدیده گان از هر نژاد و قوم و آیین بوده اند و آزادی آنها را تضمین کرده اند مگر کسانی که از این آزادی برای طراحی و انجام حملات تروریستی سوء استفاده کرده اند
ببخشید کی به سومالی کمک کرد ؟
آمریکا این دست و اون دست می کرد؟
کی به ژآپنی ها کمک کرد؟ در سونامی ؟
آمریکایی ها!!!
به مردم آمریکای لاتین چه طور ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، pcyord ، محمدجواد
۱۹:۱۳, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #93

(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۲۲)فانوس *7* نوشته است:  
نقل قول:البته به قول خودتون شاید!!
در تعجبم که ما داریم با منطق حرف میزنیم
بیارید حرف های منطقیه یه گاو پرست رو مقایستون خیلی جالب بود!
بله.شاید.چون در بین همون گاوپرست ها هم ,هم متعصب هست هم غیر متعصب هم بی ایمان به گاوپرستی.
ولی من از تعجب شما متعجب نیستم.
من نگفتم گاوپرستی منطقیه و برای همین هم گاوپرست نیستم.

نقل قول:واقعا صحیح هست یانه ,
کلا یعنی ما آدم های بی فکر و احمقی هستیم
قبول
شما بفرمایید به جای این جور موضع گیری ها بیایید حرف های ما رو نقد کنید به جای ننگ چسباندن ها بفرمایید
در ضمن ما اول فهمیدیم بعد عاشق شدیم چی شد که ما عاشق شدیم ؟
یادتون باشه ما در همون جامعه ای به دنیا اومدیم که شما به دنیا اومدید
بنده به شما جسارت نکردم و شما رو آدمای بی فکر و احمق خطاب نکردم.کمی کظم غیظ کن برادر.
بنده فقط نقد کردم و هیچ ننگی به شما نچسباندم.فقط به گوشه کوچکی از واقعیات اشاره کردم.اگر ننگی هست از جانب من نیست از پیامدهای افکاری هست که از آنها دفاع میکنید.

نقل قول:به راحتی ؟؟؟و فجیع ترین شکل ؟؟
ما پیرو همان مکتبی هستیم که علی مولایمان است که قاتل خودش رو با یک ضربت با مان شدت کشتند
به راحتی ؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیزم به راحتی.کشتار هزاران نفر از جوانان کشور در سال 67 و قبل از آن , به جرم اینکه اندیشه ای مخالف با اندیشه های شما داشتند در زندانهای کشور در عرض چند روز , به راحتی نبود پس چی بود؟ قتل نویسندگان و شاعران در قتلهای زنجیره ای که توسط سربازان گمنام امام زمان صورت گرفت حتما در نظر شما نهایت محبت به ایشان بود.من به مولایتان بی احترامی نمیکنم ولی خواهش میکنم برای ماست مالی اشتباهات یا جنایات دیگران از مولایتان هزینه نکنید و اگر دوستش دارید آبرویش را نبرید.
نقل قول:ببخشید شرمنده جسارت شد
اون وقت ما حرف های دولتمردان اون ها رو که میگن ما با اسلام مخالفیم و مبا اسلام مبارزه می کنیم رو چه کارش کنیم ؟
آهان راستی فیلم های هالیوودیشون رو دیدید؟
هیچ دولت مردی نمیاد بگه ما با اسلام مخالفیم و با اسلام مبارزه میکنیم.باید خیلی احمق باشه خودش رو با یک میلیارد آدم طرف حساب کنه.تا جایی که ما دیدیم مثلا در همون کاخ سفید که شما خیلی ازش بدتون میاد برای نزدیکی با مسلمانان بصورت نمادین همه ساله مهمانی افطاری برگزار میشه.اگر در جایی خواندین یا شنیدین که سران کشورهای غربی خودشون میگن با اسلام مبارزه میکنیم متاسفانه بهتون دروغ گفتن و گولتون زدند.البته فکر میکنم هر انسانی که ذره ای انسانیت داشته باشه با اسلام تندروانه مثل اسلام القاعده و وهابیت که کلید بهشت را در کشتن انسانها میدانند مشکل خواهد داشت.
نقل قول:ببخشید کی به سومالی کمک کرد ؟
آمریکا این دست و اون دست می کرد؟
کی به ژآپنی ها کمک کرد؟ در سونامی ؟
آمریکایی ها!!!
به مردم آمریکای لاتین چه طور ؟
دوست عزیز.من آمریکایی نیستم.ایرانیم.از آمریکا دفاع نمیکنم.فقط سعی میکنم به مسایل بدون عینک تعصب نگاه کنم و جانب انصاف رو نگه دارم.
در قضیه سومالی آقای البشیر با دیکتاتوریی که براه انداخته باعث قتل عام هزاران نفر در دارفور شد و به همین جهت به اتهام جنایت علیه بشریت تحت تعقیب است.اتفاقا امریکا پس از تصویب و اجازه شورای امنیت در این قضیه دخالت کرد و مانع ادامه قتل عام شد.عملکرد آقای البشبر در نهایت باعث استقلال سودان جنوبی شد.
امریکا هم اشتباهاتی دارد و حتی به گفته خود سردمدارانش با دموکراسی واقعی فاصله زیادی دارد و می گویند که برای گسترش دمکراسی در امریکا و جهان کوشش خواهند کرد.امریکا در مورد ایران هم چندین بار اشتباه کرده و به نظرم الان هم اشتباه میکند.در مورد ژاپن , حمله اتمی به ژاپن از جنایات مسلم امریکا علیه بشریت بود ولی شما به مردم عاقل ژاپن نگاه کن که بجای کینه توزی و ادامه دشمنی با قبول کمک همان امریکا و دوستی با دشمن قبلیشون کشورشون رو بهتر از قبل ساختند تا الان خیلی از مردم دنیا بهشون غبطه بخورند.
در مورد قضیه سونامی اکثر کشورها تا جایی که نیاز ژاپن بود کمک کردند.
بله دوست عزیز بنده هم فیلمهای هالیودی دیده ام.فیلمهای هالیوودی ژانرهای مختلفی داره.همش که سیاسی اعتقادی نیست.شماها متاسفانه در اثر تبلیغات منفی کلا از هالیوود متنفرید.بله شاید تعدادی فیلم با قصد رواج و یا کوبیدن اندیشه ای تولید شده باشد.اما باید در نظر داشته باشید که کلا شیوه اداره کشور امریکا با ایران 180 درجه متفاوت است.شما هم میتوانید در امریکا بر له یا علیه هر تفکری فیلم بسازید.مثل ایران نیست که مثلا مقامات امریکایی ممیزی بکنند که در مورد فلان مسئله نباید فیلم بسازید یا باید بسازید.از فیلم پورنو گرفته تا مذهبی و غیر مذهبی شما میتوانید فیلم بسازید و مخاطبان بسته به سلیقه شون فیلم مورد نظرشون رو میبینند.اینطور نیست که مثلا حکومت به هالیوود دیکته کند که حتما باید در فیلمها به اسلام گیر بدید.البته شاید دولت امریکا به کارگردانی سفارش ساختن فیلمی مثلا به منظور بالا بردن عرق ملی یا هر منظور دیگری بده ولی این با ممیزی و دیکته کردن به کل صنعت فیلمسازی متفاوته.همین اواخر اکران فیلمهای گشت ارشاد و خصوصی با به راه افتادن عده ای در خیابان و اعتراضشان ممنوع شد.انصافا شما تا حالا دیده یا شنیده اید که ساخت یا پخش فیلمی در امریکا ممنوع یا متوقف بشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lord_Contemno ، mres11
۲۰:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #94
آواتار
نقل قول:شماها متاسفانه در اثر تبلیغات منفی کلا از هالیوود متنفرید
شماها؟
دوست من نگو شما ها و ما ها این خودش تفرقه است !
در ضمن من از هالیوودذ متنفر نیستم فیلم های خوب هم داره اما تعدادش انگشت شماره
نقل قول:شما هم میتوانید در امریکا بر له یا علیه هر تفکری فیلم بسازید
در آمریکا خیلی از آزادی ها هست که در اینجا نیست ولی :
آیا اجازه هست در آمریکا در مورد هلوکاست حرف زد؟
نقل قول:در قضیه سومالی آقای البشیر با دیکتاتوریی که براه انداخته باعث قتل عام هزاران نفر در دارفور شد و به همین جهت به اتهام جنایت علیه بشریت تحت تعقیب است.اتفاقا امریکا پس از تصویب و اجازه شورای امنیت در این قضیه دخالت کرد و مانع ادامه قتل عام شد.عملکرد آقای البشبر در نهایت باعث استقلال سودان جنوبی شد.
به هر حال کودکان سومالی بی گناه بودند آمریکا به آنها کمک نکرد به قحطی زده ها کمک نکرد !
هرچند از چیزی که گفتید بنده اطلاعی ندارم و نظری نمیتونم بدم
نقل قول:.انصافا شما تا حالا دیده یا شنیده اید که ساخت یا پخش فیلمی در امریکا ممنوع یا متوقف بشه؟
انصافا آره
اسم فیلم رو میگردم پیدا کنم یادم نیست دو تا شو من میدونم که در مورد یهودی ها بود و یکیشم از اسلام دفاع شده بود هر دوشون توقیف شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان
۲۱:۱۹, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #95

(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۶)فانوس *7* نوشته است:  
نقل قول:شماها؟
دوست من نگو شما ها و ما ها این خودش تفرقه است !
کاملا واضحه منظور من تفرقه نبوده و نخواهد بود ولی اختلافات فکری یک چیز مسلم و بدیهی است و در همه جای دنیا معمول و مرسوم هست.چیزی که مهمه اینه که وقتی پای منافع ملی و حقوق بشر پیش میاد فارغ از هر نوع نگرشی باید متحد و یک صدا باشیم.
نقل قول:در آمریکا خیلی از آزادی ها هست که در اینجا نیست ولی :
آیا اجازه هست در آمریکا در مورد هلوکاست حرف زد؟
در امریکا مطمئنا هیچ منعی در مورد تحقیق یا انتقاد و مخالفت با هولوکاست وجود ندارد ولی متاسفانه در آلمان این چنین نیست.در آلمان قانونی وجود دارد که زیر سئوال بردن هولوکاست را جرم میداند.که به نظر من کاملا اشتباه و غیر عقلانی است.هرچند دلیل تصویب چنین قانونی این بوده که چون هولوکاست که توسط آلمان اتفاق افتاده و لکه ننگی بر پیشانی آلمان هست و چون آلمان بعد از هیتلر خود را موظف به عذرخواهی از جامعه جهانی و خصوصا یهودیان میدانست با تصویب این قانون میخواست جلوی تلاشهای نازی های باقیمانده از دوران هیتلر و نئونازی ها را که سعی در انکار اتفاق افتادن هولوکاست یا توجیه آن را داشتند را بگیرد.
نقل قول:به هر حال کودکان سومالی بی گناه بودند آمریکا به آنها کمک نکرد به قحطی زده ها کمک نکرد !
دوست عزیز قضیه قحطی زدگان مربوط به کشور اتیوپی و همچنین اریتره است.اتفاقا کشور امریکا در قالب برنامه کمک های غذایی سازمان ملل بعنوان ثروتمندترین کشور جهان کمک های قابل ملاحظه ای را که چندین برابر کمک های کشور عزیزمان ایران میباشد اعطا میکند.متاسفانه در این منطقه از جهان به علت شرایط جغرافیایی و همچنین عدم ثبات سیاسی به دلیل وجود گروههای درگیر هر از گاهی این کمکها افاقه نمیکند و قحطی تشدید میشود.شما میتوانید در همین اینترنت یک تحقیق مختصر در مورد میزان کمکهای ایالات متحده به این قحطی زدگان بکنید.طبیعی است که رسانه های ایران کمکهای امریکا را منعکس نمی کنند
نقل قول:انصافا آره
اسم فیلم رو میگردم پیدا کنم یادم نیست دو تا شو من میدونم که در مورد یهودی ها بود و یکیشم از اسلام دفاع شده بود هر دوشون توقیف شد
با یادآوری اینکه یکی از بهترین فیلمهایی که در مورد اسلام و زندگی حضرت محمد ساخته شده همان فیلم معروف "محمد رسول الله" است که در هالیوود ساخته شده.من که تا حال نشنیده ام فیلمی در امریکا ممنوع شده باشد شاید اطلاعات من ناکافی است.البته گاها بعضی فیلمها و سریالها به دلیل نداشتن سود تجاری یا عدم استقبال بینندگان متوقف میشود.امریکاییها کلا بفکر سود مالی هستند و در هر مسئله ای سود آوری اقتصادی حرف اول را میزند.هالیوود هم از این قاعده مستثنی نیست.
۲۱:۲۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۳۷ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #96
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۶)رهای رها نوشته است:  وقتی آدم عاشق چیزی یا تفکری میشه و با تعصب از اون دفاع میکنه , فارغ از اینکه اون تفکر واقعا صحیح هست یانه , خودش دال بر اشتباه کردن شخصه.به نظر من چیزی به نام حق مطلق وجود نداره و همه تفکرات نواقصی دارند.شاید اگر شما در منطقه ای از هندوستان که گاوپرستی در آنجا رواج دارد متولد شده بودید الان مدافع سرسخت گاو پرستی بودید.در دنیا افکار و عقاید بسیاری وجود دارند که هیچکدام نه کاملا برحقند نه کاملا غلط.یعنی باید از این زاویه به اونا نگاه کنی تا بتونی عقاید دیگر رو تحمل کنی.
من قصدم این نیست که بر عقاید شما کاملا خط بطلان بکشم.فقط میخوام بگم که فکر نکینید شیوه و تفکرات شما کاملا بر حق است.شمایی که ادعا میکنید از دین خدا محافظت میکنید و حتی حاضرید که به راحتی خون انسانها را به فجیع ترین شکل در این راه بریزید , خود ناخواسته ضعف دین و خدای ادعایی خود را ثابت میکنید.با کشتن و خونریزی اندیشه ای را نمیتوان از بین برد.قرنها کشتار این را ثابت کرده است.کشتاری که نه تنها از سوی مدعیان اسلام بلکه مدعیان ادیان دیگر نیز صورت گرفته است.
در نطر شما کشورهای غربی و آمریکا دایما در فکر توطئه علیه اسلامند.در حالی که شواهد خلاف این را نشان میدهد.بزرگترین مراکز اسلامی در همین غرب است.حتی دفتر نمایندگی ولی فقیه در انگلستان بزرگتر و باشکوه تر از دفاتری از این دست در ایران یا کشورهای دیگر اسلامی است.آیا حاکمان ما نیز ظرفیت دارند اجازه فعالیت و تاسیس مراکزی از این دست را به دیگر ادیان بدهند؟ دایم دم از وحدت شیعه و سنی میزنند و اهل سنت را برادران سنی میخوانند ولی داشتن یک مسجد سنی در تهران برایشان کابوس است.البته در همه جای دنیا افراد کوته فکری هستند که تحمل عقاید دیگر را ندارند مثل همین کشیش مریض که قرآن سوزی میکند.
اصلا دیده اید ستمدیگانی از گوشه و کنار دنیا به کشور پر از عدل و داد اسلامی ما که در آن مقدمات حکومت آقا امام زمان حاکم است پناهنده شود(غیر از پناهندگانی که در اثر جنگ یا حوادث طبیعی ناچار به ورود از مرزها هستند)؟ اما در مقابل میبینید کشورهای غربی پذیرای ستمدیده گان از هر نژاد و قوم و آیین بوده اند و آزادی آنها را تضمین کرده اند مگر کسانی که از این آزادی برای طراحی و انجام حملات تروریستی سوء استفاده کرده اند.درست از بعد از انقلاب اسلامی جوانان و نخبگان ما که سرمایه های کشور هستند دسته دسته به این کشورها پناهنده شده یا مهاجرت کرده اند.کدام نخبه از آن کشورها به ما پناه آورده است؟
در بحارالانوار و .... دنبال سعادت خود نباشید واقعیت ها در جلوی شمانمان کاملا عریان است.کسی که ادعا دارد حرف حق میزند میلیاردها از بیت المال را صرف فی*ل*تر اینترنت و در ناآگاه نگه داشتن مردم نمیکند.معلوم است که استفاده از فی*ل*تر شکن را حرام اعلام میکند.چون آگاهی مردم خطری است که موجودیتشان را تهدید میکند.
برادران رزمنده , رزمنده اید در مقابل چه کسانی؟ در مقابل هموطنانی که از شرایط موجود خسته اند؟ مردم را باتوم میزنید که دین خدا را حفظ کنید؟ لابد خدا هم خوشنود از این کار شماست!مگر خدا به اندازه شما قدرت حفظ دین خود را ندارد؟ یا حتما شما ماموران خود منصوب خدا برای حفظ دین هستید!
و اما صدور فتوای قتل هر کسی از جانب هرکس که باشد عملی است ناپسند و به دور از شان انسان.شما به جای آنکه نگران خدا و دین خدا باشید , اگر انسان هستید و غیرت دارید به فکر هموطنان و هم نوعانی باشید که فارغ از طرز فکرشان در زندانهای حکومت مقدس اسلامی زیر شکنجه های غیر انسانی هستند.
به نام خدایی که در همین نزدیکی است
سلام
عزیز هیچ کس نباید به عقاید دیگران توهین کند .
حال عقایدی داریم که بسیار پست و شیطانی هستند و عقایدی داریم که موجب گمراهی شده یا راه را اشتباه رفته
در مورد اولی که عقایدشان فحش و توهین به عقاید دیگران است چه باید کرد
شاهین نجفی عقایدی دارد ،صحیح ولی این که توهین کند به ائمه و عقاید شیعیان کار درستیست؟
و این که می گی زورو شمشیر در کار براش مثالی جالب دارم
وقتی یکی شمشیرشو تا ته تو شکمت بخواد فرو کنه تو وای می ایستی و بهش می گی عقیدتو بگو و راحت باش؟
یا ...
در واقع اون داره شمشیرو از رو می کشه
بعدشم ما حق نداریم به عقاید یکدیگر توهین کنیم حالا طرف می خواد شیعه باشه یا سنی ،مسیحی باشه یا زرتشتی
ما باید دینی که کامل ترهست و تبلیغ کنیم
در ضمن اینی که می گی، اندیشه نیست به نظرت چه قدر ادم وجود داره که این اندیشه که می گی رو قبول دارن؟
شاهین نجفی عقیدش توهین به عقاید دیگران به نظرت این عقیده ی درستیه؟
در ضمن همیشه انسان های نا آگاه هستند که بخوان همچین عقایدی را داشته باشن
در مورد فی*ل*تر شکن گفتی
شما می تونی مسائل زناشوئی و یه سری مسائل لازم به زندگی رو در سایت ها و کتاب های معتبر ببینی و مطالعه کنی همچنین می تونی از اخبار سالم و درست بهره مند شی ایا شما حقیقت رو در فساد جنسی و اخبار غلت می دونی؟
یا دانلود اهنگ هایی که جز اوردن بار مخرب چیز دیگری ندارند؟
یا جک هایی که باعث خندیدن حرام فقط برای چند ثانیه می باشند؟
راستی گفتی پناهنده!
من آمریکارو می بینم که نژاد دیگر مردم(سیاه پوستان)رو داره از هر لحاظ له می کنه نمی دونم اونا تفافتشون جز رنگ پوستشون با بقیه چیه ؟
من می بینم که کشور های غربی پناهنده هایی از جمله ثروتمندان و افراد متخصص یا ... رو جذب می کنند و اگر غیر از این باشه به این دلیل هستش که جمعیت ان ها رو به سقوت و کم کم باعث به وجود امدن فاجعه هایی می شه
ولی کشور ما مملو از جمعیت و رشد جمعیت بسیار بالاست گر چه من پناهنده هایی از عراق و لبنان در سطح کشور دیده ام
در ضمن الان ما در کشورمون کلیسا برای مسیحیان داریم و همچنین مناطقی برای ان ها جدا از محله ی مسلمانان و همچنین برای یهودیان و زرتشتیان تا ان ها بتوانند با ارامش به زندگی خود ادامه بدهند
راستی گفتی جوانان ما از این وضع خسته اند
دادشم شک نکن که از اسایش زیاد خسته اند(تو ارسال 22 کمی توضیح دادم در این مورد)

(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۹)رهای رها نوشته است:  [quote='فانوس *7*' pid='118393' dateline='1337355390']

با یادآوری اینکه یکی از بهترین فیلمهایی که در مورد اسلام و زندگی حضرت محمد ساخته شده همان فیلم معروف "محمد رسول الله" است که در هالیوود ساخته شده.من که تا حال نشنیده ام فیلمی در امریکا ممنوع شده باشد شاید اطلاعات من ناکافی است.البته گاها بعضی فیلمها و سریالها به دلیل نداشتن سود تجاری یا عدم استقبال بینندگان متوقف میشود.امریکاییها کلا بفکر سود مالی هستند و در هر مسئله ای سود آوری اقتصادی حرف اول را میزند.هالیوود هم از این قاعده مستثنی نیست.
سازنده ی این فیلم به قتل رسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، spaceshi
۰:۵۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۰ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #97
آواتار
http://www.aparat.com//v/44047b561ef20fa...6fd6197395
کلیپ مستند نشانه در مورد توهین خواننده مرتد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، فانوس *7*
۱۳:۴۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #98
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۱۹)رهای رها نوشته است:  دوست عزیز.من آمریکایی نیستم.ایرانیم.از آمریکا دفاع نمیکنم.فقط سعی میکنم به مسایل بدون عینک تعصب نگاه کنم و جانب انصاف رو نگه دارم.
دوست عزیز لطفا عینکت رو بذار سر جاش چون شما با برداشتنش هر چیزیو که واسش دلیل قانع کننده پیدا نکردی محکوم کردی
که من برای تک تکشون جواب دارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۱۵:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #99
آواتار
فردا ؛ تجمع سایبری ها جهت پاسداشت مقام امام هادی (علیه السلام)

[تصویر: ha8zefvpq19xfukx8i0.jpg]
به نوشته ظهور۱۲ به نقل از رجانیوز » به منظور پاسداشت مقام امام دهم شیعیان امام علی النقی الهادی علیه السلام و همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر هشتمین همایش حزب الله سایبر با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین استاد پناهیان برگزار می گردد.

بدین منظور از تمامی افسران جنگ نرم و فعالان فضای مجازی دعوت می گردد که با حضور خود ضمن پاسداشت مقام امام هادی علیه السلام ما را در برقراری انسجام هرچه بیشتر بین نیروهای مذهبی و انقلابی در فضای مجازی یاری دهند.
زمان : چهارشنبه سوم خردادماه – ساعت ۱۷ لغایت ۲۰
مکان : خیابان طالقانی جنب میدان فلسطین – سینما فلسطین

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، سرباز سید علی
۱۹:۲۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۰ توسط Amir.)
شماره ارسال: #100

با عرض پوزش از تمامی عزیزان برای قرار دادن همچین لینکی!!!!!!!

این تاپیکی که در پایین لینکش اومده تو یکی از سایتای معروف مربوط به رپ فارسی زده شده و موضوع اون در باره شاهین نجفی هست.

گفتم شاید بد نباشه که بدونیم جاهای دیگه چه خبره و افرادی که 90% با اعضای این تالار فرق دارن چه نظری درباره ی این اتفاق ناخوشایند دارن(یه جورایی همون صرفا جهت اطلاع!!!!!!!)

تو خود سایت شرط ثبت نام بالای 13 سال بودنه ولی از تمامی افرادی که زیر 18(بلکه هم 21 سال) سال سن دارن خواهشمندم وارد این سایت نشن,حتی برای یک لحظه!!! (ادم بی شعور زیاد توشه,از اونایی که تو پوزی نخوردن)

لینک ها به دلیل مغایرت با قوانین تالار حذف گردید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]