|
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه! |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
لطفا در قسمت میزان تحصیلات گزینه "دانشجو" هم قرار بدهید.
![]() و همچنین امکانی فراهم کنین که بدون آنکه کسی رابه لیست دشمنان اضافه کنیم بتونیم نوشته هایش را ایگنور کنیم. ممنون |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان .
ظاهرا قبلا از دوستان این پیشنهاد رو داده بودن که به جای گزینه تشکر از گزینه صلوات در پایین هر پست استفاده بشه اما به نتیجه نرسیده بود . پیشنهاد من اینه که کنار گزینه تشکر گزینه ای اضافه بشه به اسم صلوات . در این صورت هر کسی خواست میتونه تشکر کنه و هر کسی خواست میتونه صلواتی رو به دوستش هدیه کنه . نه زمانی میبره و نه هزینه ای داره الا اینکه بار معنوی تالار رو بیشتر میکنه . ممنون . |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
اگر در قسمت پروفایل اعضا امکان کامنت گذاری وجود داشته باشه خیلی خوبه! در حال حاضر برای هر کار کوچکی باید از پ.خ استفاده بشه که با توجه به محدودیت صندوق پیام ها مشکل ساز هست! یاالله |
|||
|
|
۱۰:۵۹, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
شما که مدیرهای خوبی هستین چرا تاریخ تولد رو فارسی نمیکنید(در قسمت مشخصات)؟ من چه میدونم تاریخ تولدم به انگلیسی چه روزی و ماهی میشه
بعد مال بعضی از دوستان رو دیدم که نوشتن چند ساله! مثلا 5 ساله! چه جوری نوشتن؟ بعدشم بعضی ها هر دقیقه نام کاربریشون رو عوض میکنن، این محدودیت نداره؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
سلام
من پیشنهاد می دم یه پلاگین چت باکس اضافه کنید توی سایت دوستان راحت تر بتونن با هم تبادل نظر کنند. |
|||
|
|
۰:۱۶, ۳۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
نقل قول: سلام موافق نیستم. به نظرم اینجوری خیلی ها مثل من اکثر وقتشون رو سر چت کردن و بحث کردن میذارن و از فعالیت تالار کاسته میشه. میتونن به یاهو مراجعه کنن. |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۳/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
منظورم ایجاد یه فضا درون تالار بود. اینطوری از بحث ها راحت تر می شه نتیجه گرفت.
|
|||
|
۲۰:۴۵, ۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان مدیر و ناظم و کلیه ی مسئوالین سایت لطفا یه تاپیک ایجاد کنید پست ها و تاپیک هایی رو که پاک می کنید رو با ذکر دلیل بذارید که آدم چهار ساعت نگرده ببینه این پسته تا نیم ساعت پیش بود کجا رفت؟ چرا رفت؟ کدوم مدیر پاک کرد به هر کی پیام خصوصی می ده بگه نمی دونم من پاک نکردم از بقیه بپرس |
|||
|
|
۱۹:۵۳, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
درکجا باید بحثی را مطرح کرد
ش
|
|||
|
۱۰:۲۲, ۱۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۵)ehsanagiyan نوشته است: سلام به عمل کار برآید... دوستان ایجاد یه تاپیک پیرامون این موضوع فکر نمی کنم خیلی سخت باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر | black | 7 | 5,581 |
۲/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: black |
|
| ایجاد انگیزه در کاربران با امکانات جدید + نظر سنجی | zaeim | 15 | 8,797 |
۹/آبان/۹۰ ۳:۴۲ آخرین ارسال: zaeim |
|
| پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی ! | ONLY66 | 57 | 28,694 |
۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

بعد مال بعضی از دوستان رو دیدم که نوشتن چند ساله! مثلا 5 ساله! چه جوری نوشتن؟
هر دقیقه نام کاربریشون رو عوض میکنن، این محدودیت نداره؟