کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، oO DaViD Oo ، اسماعیل ، Ahmad-A.R.M ، شهرام ، خیبر110 ، مکیال ، مهدی2012 ، Aryha ، Justice Bringer ، راسخون ، آفتاب ، سیمرغ

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #181
آواتار
سلام
تالار داره سقفش چیکه میکنه
چرا ی فکری به حالش نمیکنید؟؟!
یکم به روزش کنید بابا.....Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۱, ۲۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #182
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
خیلی ببـخشـید که این حـرف ها را اینـجـا می زنم چون مربوط به کاربران این قسمت هست[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

و خدایی نکرده اصلاً قصدم بر این نیست که کار های شـــ♥ـــما بزرگواران را کمرنگ جلوه بدم[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]

این بار چندمی هست که تا مطلبی در این قسمت میـذارم؛ یکی از کاربران مـحـتــرم سایـت[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]

سریعاً مطلب جدیدی قرار می دهند که باعث می شود مطلب من در صفحه ی قبل قرار بگیره[تصویر: pt0rxkuafoj7l6xdoc9n.jpg]

باور کنـیــد به قـــدری مطـلب دارم که می تونم توی هر دقیقه یک موضوع جدید اینجا قرار بدم[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

و مـــطـــمـــئـــن هـــســـتـــم تــوی هیچ یک از سایت های داخلی هنوز به آن پرداخته نشده[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]

(حداقل به اون شکلی که من قرار می دم)[تصویر: z2ttobjflihpu7bt4pei.jpg]

و اگر فکر می کنید حرف بی ربطی می زنم می توانید ارسال های قبلی مـــ♥ـــن را نگاه کنید[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]

ولی با این حال انقدر برای ارسال های دیگر کاربران ارزش قائل هستم [تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]

که تا مطلب به طور کامل دیده نشده از گذاشتن مطلب جدید پرهیز کنم[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
همین الان قصد قرار دادن مطلبی در قسمت "کلیپ هایی که باید دید" را داشتم[تصویر: layflo9tguy2joio9cbi.jpg]
ولی چون دیدم یکی از کاربران محترم سایت تازه مطلبی در همون قسمت گذاشته اند[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
و اگر من مطلب جدیدی بذارم این امکان وجود دارد که مطلب ایشون در صفحه ی قبل قرار بگیرد[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
از انجام این کار خودداری کردم[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
متأسفانه این رفتار را در یکی دیگر از شبکه های اجتماعی هم شاهد بودم که[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

چند کاربر خانم، برای دریافت لایک و بالا رفتن امتیازشون، دائماً عکس های........ .[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]

ارسال می کردند و باعث می شدند که مطالب دیگر کاربرها به صفحه های پایین تری ارجاع داده شود[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
البته من اونجا چیزی نگفتم چون محیط واقعا یک محیط غیر مذهبی بود و با اینکه من مطلب کسی را دنبال نمی کردم[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
حدود 300 نفر مطالب ارسالی من را دنبال می کردند[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
(اونجا همه چیز حساب کتاب داشت، نه مثل اینجا که معلوم نیست کی اومده توی پروفایلت، کی مطلبتو دیده، کی ندیده)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

به شخصه دیگه علاقه ای ندارم حداقل توی این قسمت مطلبی قرار بدم✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، میم.حسین.الف ، Mohammad Trust ، 135 ، حضرت عشق
۱۸:۰۸, ۲۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #183
آواتار
در مورد اینکه هرکدام از ما نیاز هست دقت کنیم تا تصاویر ارزشمند و پرمحتوا رو قرار بدیم حق با شماست.
اما ممکنه میزان اهمیت و ارزش تصویر در دیدگاه هرکدام از ما متفاوت باشه. برای همین نمیتوان به صورت یکجانبه تصاویر رو ارزش گذاری کنیم.
لذا راه حل، همان دقت بیشتر در انتخاب تصاویر هست.
ممنون از تذکر بجای شما

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135
۱۹:۰۲, ۲۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #184
آواتار
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
واقعاً از شـــ♥ـــما انتظار همچین حرفی را نداشتم[تصویر: u4sb98t49gxa088e8bst.jpg]
من به هیچ عنوان در مورد محتوا و ارزش گذاری عکس ها[تصویر: z2ttobjflihpu7bt4pei.jpg]
حداقل به اون شکلی که شما برداشت کردید، حرفی نزدم[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]

(۲۲/آذر/۹۳ ۱۸:۰۸)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است:  
ممکنه میزان اهمیت و ارزش تصویر در دیدگاه هرکدام از ما متفاوت باشه.
برای همین نمیتوان به صورت یکجانبه تصاویر رو ارزش گذاری کنیم.
حرف شـــ♥ـــما کامـــلا درست است
[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
ولی من حرفم این بود که چرا باید مطلب ارسالی من که تنها چند دقیقه با مطلب ارسالی این کاربر اختلاف زمانی دارد
[تصویر: v22o7mtdak0zqw1l561f.jpg]

در صفحه ی قبل قرار بگیرد؟ (اگر آخرین ارسال صفحه ی 21 {صفحه ی قبل} را نگاه کنید، متوجه منظورم خواهید شد)

?understand
(قصد بی ادبی ندارم چون تا حدودی با هم صمیمی هستیم این طوری نوشتم)Blush
به عنوان دانش آموز مدرسه ی تیزهوشان بهتون می گم:[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]

1) 96 درصد به دلیل ضعف برنامه نویسی است
[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
2) 4 درصد هم به دلیل احترام نذاشتن کاربرها به همدیگه[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
اون 96 درصد ضعف برنامه نویسی را قبلاً خدمت 3 تا از مدیران (یعنی شما، آقای بیداری اندیشه و ...) اطلاع داده بودم[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
ولی چون تغییری ندیدم ناچاراً اون 4 درصد باقی مونده را به دوستان اطلاع دادم[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و بیشتر از این هم دلیلی نمی بینم مسئله ای به این واضحی را توضیح بدم[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
به اندازه ی کافی توی یوتیوب کل کل داریم[تصویر: layflo9tguy2joio9cbi.jpg]

لطفاً همه ی ارسال های بی ربط من را حذف بفرمایید✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی
۲۱:۵۱, ۲۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #185
آواتار
(۲۲/آذر/۹۳ ۱۹:۰۲)ABCDE نوشته است:  ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░

حرف شـــ♥ـــما کامـــلا درست است

ولی من حرفم این بود که چرا باید مطلب ارسالی من که تنها چند دقیقه با مطلب ارسالی این کاربر اختلاف زمانی دارد

در صفحه ی قبل قرار بگیرد؟ (اگر آخرین ارسال صفحه ی 21 {صفحه ی قبل} را نگاه کنید، متوجه منظورم خواهید شد)

?understand
(قصد بی ادبی ندارم چون تا حدودی با هم صمیمی هستیم این طوری نوشتم)Blush

1) 96 درصد به دلیل ضعف برنامه نویسی است
[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
اون 96 درصد ضعف برنامه نویسی را قبلاً خدمت 3 تا از مدیران (یعنی شما، آقای بیداری اندیشه و ...) اطلاع داده بودم[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

به اندازه ی کافی توی یوتیوب کل کل داریم

خواهش می کنم
منم فرض رو بر این گذاشتم که نقد شما سازنده هستSmile

پیشنهادتون در مورد چنین نقصیه ای چی هست؟

۲۳:۴۰, ۲۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۳ ۰:۲۸ توسط ABCDE.)
شماره ارسال: #186
آواتار
ســـ♥ـــلامی دوبـــ♥ـــاره[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
اول از همه، می دونم خیلی سرتون شلوغ هست و من باید خیلی خلاصه بنویسم [تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
که شما وقتِ با دقت خوندشون داشته باشید و مثل کامنت های قبلی از حرف های هم برداشت اشتباه نکنیم [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
(ولی متأسفانه نمیشه)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
دوم از همه، می دونم خیلی خویشتن داری کردید که جواب من را اینطور دادید[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
چون 3 ماه تابستان را پیش فامیلمون توی راه آهن تهران (رجا) کار می کردم[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
اسم ایشون مهندش شریفی است و استاد دانشگاه هستند و تقریبا همه ایشان را می شناسند[تصویر: z2ttobjflihpu7bt4pei.jpg]

و اونجا یک شرکت خصوصی به نام برد صنعت هوشمند (بخوانید عدم هوشمند) داشتند[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]
حدود دو هفته ای از حضورم نگذشته بود که به ایشون گفتم این نحوه ی انتقال اینورتر (Inverter) از واگن ها به اینجا درست نیست [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
چون فاصله ی خط تعمیر (جایی که اصطلاحاً واگن ها را منفصل می کنند) با محل تعمیر اینورترها زیاد بود[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و بارها بچه های بخشمون را دیده بودم که به خاطر عجله ای که در کارشون داشتند؛[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
اینورتر از روی چرخ افتاده بود زمین [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و تمام بردهای این فسیل زنده نابود می شد و بنده ی خدا مسئول تعمیر اونها[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]

ایشون در جواب گفتند: (من 50 سال هست که اینجا هستم؛ شما 5 روز هست که اومدید)[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]

من واقعا تعجب کردم چون من تمام جوانب کار را می دیدم (خودم مسئول قسمت برق و تهویه بودم)[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]

چرا باید مسئول بخش روشنایی در هر بار رفت و برگشت قطار حدود 200 تا لامپ مهتابی و چراغ مطالعه و........ . عوض کنه[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
(اینورتری که بردش شکسته که نمی تونه معجزه کنه و جریان کم و زیاد میده به لامپ ها که باعث میشه بسوزن) [تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
هنوز که هنوزه وضع به همون صورت هست عـــ♥ـــزیز و این هم گناهه (بیت المال) و هم به نظر مـــ♥ـــن جرمه[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
غرور همیشه (همیشه) درد میاره ولی هیچوقت (هیچوقت) کمک نمیکنه[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
سوم از همه چون برای حرفتون واقعا ارزش قائل هستم جوابتون را می دم[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
وگرنه برای من سَبُک هست که یه حرف درست را دو بار بزنم[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
چون همه ی این موارد را قبلا گزارش دادم و دلیل نمیشه به خاطر اینکه یا با دقت نخوندید یا اهمیت ندادید یا........ .[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
بیام اینجا دوباره نویسی کنم[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
ادامه در قسمت بعد✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

اول از همه این قضیه مهم تر هست[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
کاربر شماره ی یک (User#1) - کاربر شماره ی دو (User#2) - کاربر شماره ی سه (User#3)[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#1 فقط هفته ای یک بار میاد سایت و یک مطلب ارسال می کند و میره[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#2 و User#3 دائماً در سایت فعالیت دارند[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
مسئله ی یک[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#2 در یکی از مطالب فسیل شده ی User#1 اقدام به ثبت کامنت میکند[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
حالا User#1 از کجا باید اطلاع پیدا کند؟[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
مسئله ی دو[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
User#3 تصمیم میگرد صحبت های User#2 را نقل قول کند[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
User#2 به دلیل فعالیت زیاد در قسمت های دیگر متوجه این موضوع نمی شود[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
User#3 این رفتار User#2 را نوعی بی توجهی به صحبت های او و بی ادبی به حساب می آورد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
راه حل مسئله ی اول:[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
هر گاه کسی برای مطلب ارسالی من کامنت گذاشت[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
سیستم به طور اتوماتیک از طرق پیام خصوصی به من اطلاع بده[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
با این عنوان که یک کامنت برای مطلب ارسالی شما از طرف User#2 در تاریخ فلان به ثبت رسیده است[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و سپس لینک اون قسمت را در اختیار من بذاره[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
راه حل مسئله ی دوم:[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
هر گاه کسی صحبت های من را در جایی نقل قول کرد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
سیستم به طور اتوماتیک از طریق پیام خصوصی به من اطلاع بده[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
با این عنوان که یک پاسخ برای کامنت ارسالی شما از طرف User#2 در تاریخ فلان به ثبت رسیده است[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و سپس لینک اون قسمت را در اختیار من بذاره[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
معایب:[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
هدر رفتن منابع سرور و پهنای باند و........ [تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
پیشنهاد: می توان محدودیت اطلاع رسانی 10 پیام را لحاظ کرد یا اصلا این قسمت را پولی کرد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
متأسفانه این سایت هنوز یک درگاه معمولی پارس پال برای پرداخت های آنلاین (کمک های مالی یا خرید همچین امکاناتی) ندارد[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
چرا؟[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
چون مدیریت سایت از برنامه نویسی فقط در این حد بلد است[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
که پیام خصوصی کاربری را بدونه اجازه ی او باز یا بسته کند[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
ادامه در قسمت بعد✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

و اما می رسیم به جواب سؤال شما[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
این فقط یک الگوریتم ساده است[تصویر: 2f68lbpxfrr68qfzucjs.jpg]
باید محدودیت فاصله زمانی تعرف کرد[تصویر: v22o7mtdak0zqw1l561f.jpg]
یعنی اگر بین آخرین مطلب ارسال شده در صفحه ی n[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
با اولین مطلب ارسال شده در صفحه ی n + 1 فاصله ی زمانی مثلا 5 ساعت وجود دارد[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
سیستم به طور اتوماتیک هر دو مطلب را در صفخه ی n + 1 قرار دهد[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
آیا مدیریت قسمت (منظورم آقـــ♥ـــای Heartبیداری اندیشهHeart نیست ) سایت توانایی چنین برنامه نویسی را دارند؟[تصویر: xs5on2c11b4bktieiam3.jpg]
من شخصاً حاضر بودم این کار را برای ایشون انجام بدم ولی خودتون قضیه را می دونید[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
شبتون بخیر عـــــــ♥ـــــــــزیـــــــــــــــز[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]

★ ★    ★   ★  ★ 
|___________████████
|________█████████████
|_____████████████████
|___███████████_______██
|__██████████___________█★ 
|_██████████
|██████████
|███████´ ██ Goodnight ★
|████████████
|█████████████
|██████████████ 
|████████████
|_███████████
|__██████████___________█
|___███████████_______██
|_____████████████████
|________█████████████
|___________████████

اُمیدوارم که خواب های خـــــــــوبــــــــــــــــ ببینید✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: w5hzl1vd00ca7crqm8e0.jpg]
۱۴:۴۶, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #187
آواتار
ممنون از زحمتی که کشیدید و وقتی که گذاشتید. مطمئن باشید که پیشنهادهای خوب بررسی و با درنظر گرفتن جوانب عملیاتی میشن.

نقل قول:پیشنهاد: می توان اصلا این قسمت را پولی کرد
متأسفانه این سایت هنوز یک درگاه معمولی پارس پال برای پرداخت های آنلاین (کمک های مالی یا خرید همچین امکاناتی) ندارد
چرا؟
چون مدیریت سایت از برنامه نویسی فقط در این حد بلد است
یک نکته رو لحاظ نمی کنید و اون این هست که تالار بیداری اندیشه برخلاف اکثر تالارها به هیچ وجه به دنبال درآمدزایی های اینچنینی نبوده و نیست.
در مورد مدیریت فنی تالا رهم کمی زود قضاوت می کنید. ایشون تخصص لازم رو برای انجام کارهای برنامه نویسی لازم رو دارن. فقط مسئله اینجاست که باید ضرورت وجود یک آپشن با در نظر گرفتن جوانب احساس بشه. یه یک نکته دقت کنید و اون هم اهدافی هست که ما در تالار دنیال می کنیم. لذا آنچه را که برای تالار نیاز هست لزوما باید در راستای اهداف تالار باشه. و برخلاف بسیاری از تالارها کارها بر اساس علاقه های شخصی یک مدیر و یا منفعت انجام نمیشه.
پیشنهاد شما قطعا مورد بررسی قرار میگیره. ممنونم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق
۱۵:۲۱, ۲۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۳ ۱۶:۲۸ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #188

چه خوب که این ارسال بالا اومد تا ما هم ببینیم

بسیار مشاهده می شود که برخی از کاربران نوع و جنس گفتمان و بحث خوبی ندارند ابتدا یک تاپیک ایجاد کنید در این زمینه

یک مسئله مهم دیگر که صراحتا عرض کنم اینست که در تالار هم تاپیک های فوق العاده ارزشمند وجود دارد هم تاپیک های فاقد ارزش هم تاپیک های آموزشی است هم تاپیک های گفتگو محور . اینجا شده دریایی از عنوان متون . آیا تالار ضمن آزادی بیانی که به کاربر می دهد نباید خودش رسالت تعلیم داشته باشد و بستر یادگیری را فراهم کند ؟

باتوجه به مقدماتی که عرض کردم پیشنهادم اینست که یک پنجره ای و یا نوار ابزاری در صفحه اصلی و همینطور سایر صفحات قرار دهید به عنوان "به پیشنهاد تالار" یا حتی می تواند در بخش های مختلف این منو را لحاظ کرد مثلا "به پیشنهاد گروه" در بخشهای مجزا . اما باید این منو همه جا در دسترس باشد و به نوعی خط دهی کند ، این شناگر را در این دریا راهنمایی کند
مشکل تاپیک هایی به عنوان بهترین ها در پایان هر ماه قرار می گیرد اینست که گاها با تاخیر مواجه است ، مربوط به مباحث جاری است و بنیان و پایه نیست ، بعد از بالا آمدن پس مدتی پایین میروند و محو می گردند .
اما محاسن این ابزار اینست که موارد بنیانی را دارد هیچگاه به زیر مطالب جدید نمی رود همیشه در دسترس و تو چشم است به قولی و کاربر را هدایت می کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ABCDE ، مجید املشی ، حضرت عشق ، السا
۱۶:۴۶, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #189
آواتار
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۴:۴۶)آقـــ♥ـــای مجید املشی نوشته است:  یک نکته رو لحاظ نمی کنید و اون این هست که تالار بیداری اندیشه به هیچ وجه به دنبال درآمدزایی های اینچنینی نبوده و نیست.
دوســـ♥ـــت عـــ♥ـــزیز، کی از درآمد زایی حرف زد[تصویر: layflo9tguy2joio9cbi.jpg]

عـــ♥ـــزیز جان من همین طوری یه حرفی را نمی زنم (خواهشا شما هم این کار را نکنید)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
اعمال تغییراتی که گفتم نیاز به بودجه ی کافی دارد و اگر برخی از کاربران سایت نخواهند[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
بخشی از هزینه های بالای سرور را متقبل بشن، نمی تونیم شاهد چنین تغییراتی باشیم[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]
اجازه بدید مثالی بزنم که بقیه ی دوستانی هم که می خونند، متوجه حرف های من بشن[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
اگر بخواهیم یک مثال خیلی رؤیایی (البته برای این سایت) بزنیم[تصویر: xs5on2c11b4bktieiam3.jpg]
فرض می کنیم اینجا چیزی به نام سرور ارسال پیام کوتاه داریم[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
یعنی اینکه هر کاربر توی قسمت تنظیمات پروفایلش علاوه بر آدرس ایمیل[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
شماره ی تلفن همراه خودش را هم وارد کرده (البته جزو حریم شخصی محسوب می شود و کسی به آن دسترسی ندارد)[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]
و از طرفی این کاربر آپشن آگاه سازی از طریق ارسال پیام کوتاه را در حالت فعال قرار داده[تصویر: z2ttobjflihpu7bt4pei.jpg]
حالا من برای مطلب ارسالی این کاربر یک کامنت ثبت می کنم و در هنگام ثبت کامنت، سیستم از من می پرسد که:[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
(( آیا مایل هستید این کاربر را از طریق ارسال پیام کوتاه مبنی بر گذاشتن کامنت آگاه کنید؟))[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
و مـــ♥ـــن هم میگم بله[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]
این یعنی اینکه شما باید برای ارسال هر پیامک مبلغی را به مخابرات بپردازید.[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
مـــ♥ـــن دوســـ♥ـــت ندارم این پول را شـــ♥ـــما بپردازید[تصویر: 170g7jy47r3a56sbvgz6.jpg]
از طرفی هم حاظر نیستم بیشتر از اون پولی که مخابرات از شما میگیرد را بپردازم[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]
پس نیاز هست یکی از راه های پرداخت آنلاین فراهم بشه[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
(۲۲/آذر/۹۳ ۲۳:۴۰)ABCDE نوشته است:  متأسفانه این سایت هنوز یک درگاه معمولی پارس پال برای پرداخت های آنلاین (کمک های مالی یا خرید همچین امکاناتی) ندارد
تا بتونیم یک VIP با قیمت مثلا 5 یا 10 هزار تومان برای ارسال "n" پیامک بخریم[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
که دقیقا برابر مقدار هزینه ای است که صرف این کار می شود[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]
نمی خوام بیشتر توضیح بدم ولی مجبورم؛ چون می دونم باز میاید یه جای دیگه از حرف مـــ♥ـــن را........ .[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
به زبان ساده تر[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
مخابرات برای ارسال 30 پیام کوتاه از طریق سرور، مبلغ 5 هزار تومان را از شما دریافت می کند[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
پس باید مبلغ خرید VIP یک بسته ی 30 تایی پیام کوتاه 5 هزار تومان باشد[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
آیا به این کسب درآمد میگن[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]
دوســـ♥ـــت عـــ♥ـــزیز می دونم خیلی وقت و انرژی برای جواب دادن به مـــ♥ـــن گذاشتید[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
مـــ♥ـــن هم بیشتر از این درست نیست این بحث را ادامه بدم[تصویر: uiugndw265ksu9jl1998.jpg]
إنشاء الله همیشه در زنگدگیتون موفق و سربلند باشید[تصویر: v2pyv0v520k2dfnfxqq8.jpg]
ببـخشید اگر احساس کردید دارم اذیتتون می کنم چون اصلاً قصد چنین کاری را نداشتم[تصویر: u4sb98t49gxa088e8bst.jpg]

████__████_███
__███____████__███
__███_███___██__██
__███__███████___███
___███_████████_████
███_██_███████__████
_███_____████__████
__██████_____█████
___███████__█████
______████ _██
______________██
_______________█
_████_________█
__█████_______█
___████________█
____█████______█
_________█______█
_____███_█_█__█
____█████__█_█
___██████___█_____█████
____████____█___███_█████
_____██____█__██____██████
______█___█_██_______████
_________███__________██
_________██____________█
_________█
________█
________█
_______█____
✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
۱۴:۰۱, ۲۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #190
آواتار
(۲۳/آذر/۹۳ ۱۵:۲۱)میم.حسین.الف نوشته است:  چه خوب که این ارسال بالا اومد تا ما هم ببینیم

بسیار مشاهده می شود که برخی از کاربران نوع و جنس گفتمان و بحث خوبی ندارند ابتدا یک تاپیک ایجاد کنید در این زمینه

یک مسئله مهم دیگر که صراحتا عرض کنم اینست که در تالار هم تاپیک های فوق العاده ارزشمند وجود دارد هم تاپیک های فاقد ارزش هم تاپیک های آموزشی است هم تاپیک های گفتگو محور . اینجا شده دریایی از عنوان متون . آیا تالار ضمن آزادی بیانی که به کاربر می دهد نباید خودش رسالت تعلیم داشته باشد و بستر یادگیری را فراهم کند ؟

باتوجه به مقدماتی که عرض کردم پیشنهادم اینست که یک پنجره ای و یا نوار ابزاری در صفحه اصلی و همینطور سایر صفحات قرار دهید به عنوان "به پیشنهاد تالار" یا حتی می تواند در بخش های مختلف این منو را لحاظ کرد مثلا "به پیشنهاد گروه" در بخشهای مجزا . اما باید این منو همه جا در دسترس باشد و به نوعی خط دهی کند ، این شناگر را در این دریا راهنمایی کند
مشکل تاپیک هایی به عنوان بهترین ها در پایان هر ماه قرار می گیرد اینست که گاها با تاخیر مواجه است ، مربوط به مباحث جاری است و بنیان و پایه نیست ، بعد از بالا آمدن پس مدتی پایین میروند و محو می گردند .
اما محاسن این ابزار اینست که موارد بنیانی را دارد هیچگاه به زیر مطالب جدید نمی رود همیشه در دسترس و تو چشم است به قولی و کاربر را هدایت می کند

سلام خدمت شما
هرموضوعی که ایجاد میشود، یک دغدغه است از سوی یک کاربر.
همه که دانشمند نیستند.
البته میدانم که منظور بدی نداشتید اما به نظر بنده هر موضوعی که در این تالار ایجاد میشود ارزشمند است.
اتفاقا بر خلاف نظر شما من از این گستردگی موجود خیلی بیشتر میپسندم تا بخواهیم طبقه بندی ارشمند /غیر ارزشمند ارائه بدهیم.
اگر مداوم بخواهیم لقمه بگیریم که این بحث را بخوانید. این بحث را بخوانید... به نظرم درست نیست. انسان باید دنبال پیداکردن معرفت ها وشناخت ها باشد.. اگرچه ناظران گرامی برای خیلی از بخشها زحمت میکشند و تاپیک برگزیده معرفی میکنند.
شاید باور نکنید، اما تهیه همین بسته کلی زمان احتیاج دارد.
محتوا رو هم کاربرها تولید می کنند. تالار از همین ارسالها تشکیل میشود.این که شما فرمودید یعنی، تالار شخصیت جداگانه ای از کاربرها باید برایش در نظر بگیریم تا محتوایی تولید کند. این که نمیشود طبیعتا.
این تهیه و ترجمه مستندها. برنامه رادیو. همه برایشان وقت و انرژی دارد گذاشته میشود. تعداد زیاد از کاربرها همکاری میکنند.
اگرچه بنده فقط در نقش ایرادگیر، اینجا فعالیت میکنم اما شاهد گوشه از این زحمات بودم Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، آفتاب ، حضرت عشق ، السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]