|
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه! |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۰, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
با سلام.
ظاهر سایت و Template ای که استفاده میکنید جذاب نیست. پیشنهاد می دم چندین تمپلیت رو تهیه کنید و در اختیار کاربر بزارید با کدوم راحت تره از اون استفاده کنه. مثلا اگه برید به سایت askdin.com در آخر صفحه این امکانات موجود هست و هر کس می تونه تمپلیت رو تعویض کنه. مشکل بزرگ تمپلیت فعلی به نظر بنده اینه که صفحه رو پر نشون می ده که باعث می شه آدم زود خسته بشه. اگه مشخصات کاربری بجای اینکه بالای پست قرار بگیره بیاد کنار پست، یکم صفحه خلوت تر میشه. به نظر من بهتره زمینه صفحات هم سفید باشه. قالب :::ASK DIN::: تو سایت askdin.com خیلی خوب هست. آخرین تاپیک هایی هم که مطلب جدید داشتند تو تمام صفحات قابل دسترسی باشه. این لیست تو صفحه http://www.bidari-andishe.ir/ هست ولی تقریبا دور از دست رس هست. راستی چرا شما از vbulletin استفاده نمی کنید؟ اکثر فروم ها از این نرم افزار استفاده می کنند و اکثر کاربرا با اون راحت هستند. |
|||
|
۱۳:۴۶, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
سلام
با تشکر از نظرات شما البته مطالبی که گفتید تقریبا هر کدوم یکبار در همین موضوع ذکر شده و پاسخ هم داده شده در مورد اصل قالب که این امر کاملا به سلایق ربط داره.الان صدها قالب برای تالارهای گفتگو وجود داره که هر کسی ممکنه یکی از آنها رو بپسنده مثل وبلاگها.الان همه وبلاگها از یک قالب استفاده می کنن؟ شما از اون قالب خوشتون میاد.یکی از قالب فلان سایت موبایل.یکی از یک قالب دیگه این قالب موجود علاوه بر سادگی، سبک و سریع هست و برای کاربران با دایل آپ هم مناسبه.... زیبایی و ظرافت ساده ای هم داره شاید در آینده به فکر قالب دیگری هم باشیم اما مسلما این مسائل جزو اولویتها نیست.هدف ایجاد این تالار بحثهای عمیق و جدی است و جلوه و شکوه کمکی به اصل ماجرا نمیکنه نقل قول:راستی چرا شما از vbulletin استفاده نمی کنید؟ اکثر فروم ها از این نرم افزار استفاده می کنند و اکثر کاربرا با اون راحت هستند.تقریبا غیر یکی دو مورد، این سیستم کمبودی نسبت به VB نداره.اتفاقا چون خیلی از امکانات اضافه رو نداره به کار ما میاد چه بهتر که وقتمون رو تلف خیلی مسائل ریز و جزئی نکنیم اصولا کسی که میاد در این تالار دنبال زرق و برق و ... نیست.بیشتر میاد حرفش رو بزنه یا چیزی یاد بگیره........ من هم خیلی ظواهر رو به عمد ساده نگه داشتم که از هدف اصلی دور نشیم |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
این دعایی که آتوران میشه با ورودمون به وبلاگ، دعای معراجه(خیلی ها هم بهش ایراد گرفتن)، میتونیم به جاش الهی عظم البلا ی آقای فرهمند هم قشنگ تره هم درواقع همین دعایی هست که مرتب از بالای هر صفحه رد میشه
|
|||
|
۲۳:۴۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
۱:۲۲, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
۱:۲۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
نحوه مرتب سازی برعکس بشه بهتره. توی فرومهای دیگه شما میتونید این تنظیم را بکنید. فکر کنید من با 10 15 تا تاپیک در گیرم و هر دفه که آپ میشه باید برم باز کنم برم روی صفحات و برنم آخرین صفحه.
|
|||
|
|
۱:۳۶, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱:۲۲)منتظر 14 نوشته است:اتفاقا امروز کافی نت بودم فایرفاکس مشکل داشت(۲۹/مرداد/۹۰ ۱:۴۴)Sms4815 نوشته است: آخه پس چرا مرورگر من و آقا یحیا با هم با این مشکل مواجه شدیم ؟؟؟؟ اینترنت اکسپلوررم یه دقیقه طول می کشید صفحه های تالار رو بازکنه ولی الان تا فبل از این کامپیوترم خراب بشه سه سال میشه که از اپرا استفاده می کنم ومشکل خاصی نداشتم. اگر توربو اپرا فعال باشه برای اینترنت کم سرعت خوبه چون حجم لود صفحات رو بیاره پایین |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سلام.
این صفحه اول بیداری اندیشه نه فورومش،اون پست بزرگترین ابلیسک جهان ترک خورد خیلی عکس داره!واقعا سنگینه و دیر لود میشه.با دایل آپ امتحان کردم دقیقا 2 دقیقه حداقل زمانیه که طول میکشه باز بشه!لطفا رسیدگی کنید. یا علی. |
|||
|
۰:۵۶, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
سلام
من تاره عضو شدم ولی سایت خیلی خوبیه قبل از اینکه این پست رو بفرستم داشتم تو فروم موبایلستان با برنامه ی Tapatalk Forum App v1.12.4 چرخ میزدم که یهو به ذهنم رسید ببینم سایت بیداری اندیشه هم توش هست یا نه که دیدم نیست. یکم که تو سایت خودش گشتم دیدم بایستی صاحب فروم فرومشو تو سایت این برنامه ثبت کنه تا این فروم هم توسط این برنامه باز بشه. عضویت و ثبت فروم برای صاحب فروم مجانیه ![]() خیلی خوب میشه که بشه چون بچه های زیادی هستن که از این برنامه برای مرور فرومها تو گوشی یا تبلت استفاده میکنن. با تشکر
|
|||
|
۲۱:۱۷, ۱۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
من هم یه پیشنهاد دارم.سیستم فروم رو از mybb به vboltan تغییر داده بشه.http://www.vbiran.ir/
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر | black | 7 | 5,583 |