|
پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات
|
|
۱۴:۲۵, ۲۱/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام .
یه پیشنهاد داشتم اینکه اگه مقدور هست آخرین ارسالهای کاربران رو توی همین صفحه اصلی نمایش بدید! اون پایین صفحه! |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۱, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
سلام آقا مهدی
توی تالار همیچین قابلیتی نیست که تاپیک ایجاد کنن و برای ورود به تاپیک پسورد بخواد.همچین چیزی امکان داره؟البته نه اینکه مدیران از بحثهای اونجا بی خبر باشن. |
|||
|
۱۷:۱۳, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۱۱)Ahmad-A.R.M نوشته است: سلام آقا مهدیسلام برای هر موضوع که بعید میدونم!!! اما باید دید هدف چیه.شما هدفتون رو بگید و ما بررسی می کنیم و تا دلتون بخواد در این زمینه راهکار داریم مثلا بحث سیاسی؟ بحث زیر زمینی؟ راحت شرح بدید |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۰۶)Mahdy2021 نوشته است:(۱۶/دی/۹۰ ۱۶:۴۸)انصارالمهدی نوشته است: سلام به شمامنظورتون از خصوصی اینه که افراد خاصی در چت حضور داشته باشن دیگه.خوب اینکه با این ابزارها امکان پذیر است شما خیلی راحت می تونید بگید امکان راه اندازی این مورد برای ما مقدور نیست . یعنی شما اطلاع ندارید فضای سایبری به چه اندازه امنیتی هست ؟ اگر اطلاع ندارید که به عنوان مدیر سایت اطلاعاتون خیلی محدود هست . اگر هم اطلاع دارید که جواب شما جدا غیر منطقی هست. نقل قول:منظورتون که سری و محرمانه نیست؟ چون چیزی قرار نیست گفته بشه که .... متوجه نمیشم !!!من خیلی کم از این ادبیات استفاده می کنم ولی واقعا مثه اینکه مارو گرفتی ! سری! محرمانه ! |
|||
|
۱۷:۳۵, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۳۱)انصارالمهدی نوشته است: شما خیلی راحت می تونید بگید امکان راه اندازی این مورد برای ما مقدور نیست .من هدفم اینه که برای حل خواسته ها راهکار بدم و فقط بگم نه که جالب نیست در هر صورت من هیچ لزومی به ایجاد چیزی شبیه چت روم نمی بینم.قبلا هم بین مدیران مطرح شده بود و باهاش مخالفت شده بوده اما به نظرم برای بحثهای حول این تالار میشه از نرم افزارهای این کار استفاده کرد شما فکر میکنید نمیشه.هر طور مایلید
|
|||
|
۱۸:۵۳, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
میتونیم آمار لحظه ای(نمی دونم اسم اصلی اش چیه؟!!) در سایت قرار بدیم مثل:
emperator از علی110 تشکر کرد. بیداری اندیشه به علی110 10 اعتبار داد البته فقط یک پیشنهاد بود (می دونم مخالف هستید!!!) |
|||
|
|
۱۹:۳۱, ۱۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۰ ۱۹:۳۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۱۳)Mahdy2021 نوشته است:آره راهکار مثلا پیام خصوصی(۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۱۱)Ahmad-A.R.M نوشته است: سلام آقا مهدی ![]() دقیق نمیدونم منظورتون از زیر زمینی چیه.ولی اره،خب شاید بحثی بشه مثلا با ناظرین که خب ناظرین نخوان کاربران دیگه از اون مطلع بشن،تاپیک پسورد داشته باشه و راحت بتونن بحث کنن.آقای "انصارالمهدی" ناراحت نشو،روش جواب دادن مدیر اینطوریه.کم کم مثل ما عادت میکنید
|
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۰ ۱۹:۳۱)Ahmad-A.R.M نوشته است: آره راهکار مثلا پیام خصوصیمثلا چه بحثی؟ در مورد مسائل تالار اینجا می تونید: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-51.html سایر کاربران هم آگاه نمیشن |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
اگر امکانش هست قسمت اضافه کردن اعتبار را با a-jax بنویسید تا برای دادن اعتبار به دوستان انقد در عذاب نباشیم
میدونید اگه با a-jax نوشته بشه چقدر در وقت صرفه جویی میشه .هر سری که میخوایم به کسی اعتبار اضافه کنیم با چند رفرش رو به ره هستیم |
|||
|
۱۵:۵۲, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
با سلام
آقا نمیشه یه قسمت ویژه تلفن همراه راه بندازید که فونتا رو بزرگ نشون بده من که چشام در اومد ! |
|||
|
۱۸:۳۷, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای گرفتن یکی از روم های یاهو مسنجر | black | 7 | 5,580 |
۲/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۹ آخرین ارسال: black |
|
| ایجاد انگیزه در کاربران با امکانات جدید + نظر سنجی | zaeim | 15 | 8,795 |
۹/آبان/۹۰ ۳:۴۲ آخرین ارسال: zaeim |
|
| پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی ! | ONLY66 | 57 | 28,689 |
۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۱۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|

با ناظرین که خب ناظرین نخوان کاربران دیگه از اون مطلع بشن،تاپیک پسورد داشته باشه و راحت بتونن بحث کنن.