|
طرح آماده سازی جهت عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام)...[مقدمه]
|
|
۱۹:۲۵, ۲۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان قبل از این که وارد بحث بشیم، دوستانی که از قضیه گردانها هیچ اطلاعی ندارند لطفا به تاپیک زیر مراجعه نمایند داستان از آنجا شروع شدکه خواستیم حرکتی بکنیم.... گروه های 41 نفره ای تشکیل دادیم و (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: به خودمون باید حالی بکنیم که میخواهیم سرباز شویم (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: جان من باور کنید که قرار نیست شیعیان مریخ مقدمات ظهور را فراهم کنند (۱۴/بهمن/۹۰ ۱:۳۸)علی 110 نوشته است: اینجا پاتوق گردان های آماده باش بیداری اندیشه است اوایل خوب بود اما...... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست دوم: علی 110 به علت بد عهدی خودش به احتمال فراوان آثار این دعا ها را نمیبیند چندان مانند آن اوایل! شما چه طور؟ اگه شما هم همنیطور تکانی باید بدهیم به خود که به عمل کار براید به سخن رانی نیست! (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: گله و درخواست سوم: علی 110 باورش نشده که مقدمات ظهور را شیعیان مریخ فراهم نخواهند کرد، کسانی که خدا محبت حضرت حجت را در قلوبشان نهاده بیشترین مسئولیت را دارند آیا در حد لازم به این مهمترین نعمت (محبت و ولایت اهل بیت) شکرگزار بودیم و باور داریم که ما باید تکانی بخوریم تا عالم تکانی بخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فاصله زمانی 14 بهمن تا 19 فرودین فرصت خوبی برای شروع کردن و ساختن بود.... اما... و حالا کم کم باید جبران کنیم کم کاری های گذشته را... (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: منتظران موعود در تالار بیداری اندیشه میدونم که خیلی از دوستان جلوتر هستند... اماهستند کسانی مثل من که هنوز در اول راه مانده اند... میخواهیم مثل گذشته و باهمدیگه شروع کنیم... شروع کنیم که آماده بشیم برای عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام).......این تاپیک رو میذاریم واسه مقدمات... پیشنهادات و انتقادات و حرفهایی که نیاز است... انشالله برای هر کدام از شرایط عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) تاپیکی جداگانه درست خواهیم کرد...انشالله و یک نکته مهم... توسل فراموش نشود... آدمی هر قدر هم که بزرگ باشد بازهم نیاز به توسل به اهل بیت(علیه السلام) در هر مسیری را خواهد داشت... توسل پیدا کنید... و از آنجایی که (۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: با توسل به ابالفضل العباس(علیه السلام) شروع میکنیم.... السلام علیک یا ابالفضل العباس(علیه السلام)
(از صبح دوسه باری اومدم این تاپیکو درست کنم... تا قبل از توسل هم نوشتم اما هر کاری کردم دلم راضی نبود... نمیدانم چه شد که ... آری، درست نبود بدون اسم برادرمان عباس(علیه السلام) شروع شود...) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۴, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۱۰)سید ابراهیم نوشته است: یا علی . باسلام فراخوان و تاپیک ثبت نام رو انشالله خود علی آقا اعلام میکنند.... اینجا ما سعیمان بر این است که مقدمات وشرایط ثبت نام را در کنار یکدیگر برای خود فراهم نماییم... یاعلی |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
دوستان امروز دومين روز از چهل روزه چه طور گذشت ؟ ان شاءالله كه همگي از اين امتحان سر بلند بيرون بيايم اللهم عجل لوليك الفرج |
|||
|
|
۷:۲۲, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دعای عصر غیبت
صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ [/b] وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ ) أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۵۳ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دعای عصر غیبت
«اللّهمّ! عرّفني نفسك فإنّك إن لم تعرّفني نفسك لم أعرف نبيّك! خدايا! خودت را به ما بشناسان كه ما عارف تو باشيم و تو معروف ما، [/b] زيرا اگر تو را نشناسيم، پيغمبر تو را نميشناسيم؛ ***** اللّهمّ! عرّفني رسولك فإنّك إن لمتعرّفني رسولك لم أعرف حجّتك! خدايا! پيغمبرت را به ما بشناسان كه اگر پيامبر تو را نشناسيم، امام را نميشناسيم؛ ***** اللّهمّ! عرّفني حجّتك فإنّك إن لم تعرّفني حجّتك ضللت عنديني! »(1) خدايا! امام را به ما بشناسان كه اگر امام را نشناسيم، از دينمان منحرف و گمراه ميشويم. ****************** صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح (۳۰/فروردین/۹۱ ۱۴:۱۴)neda نوشته است: گناه که میکنم میتونم صلوات بفرستم... میتونم صدقه بدم... میتونم غسل توبه بکنم... میتونم یا حنان بگم... اما هرکاری میکنم روم نمیشه بگم یا سریع الرضا... یا سریع الرضا رو میذارم واسه آخر کار... خدایا من به درگاه تو استغفار میکنم از هرگناهی که نیرو گرفت بدنم از آن به وسیله سلامتی ای که تو دادی یا بر آن قدرت یافتم با زیادی نعمت هایت یا دست درازی کردم با زیاد شدن روزیت واعتماد کردم هنگام ترس از گناها بر بردباری تو و پوشاندم آن را به از مردم به وسیله خطاپوشی تو یا اعتماد کردم از سلطه تو برخود به وسیله بردباریت یا در انجام آن از عفو تو بهر گرفتم... استغفار هفتاد بندی مولا علی(علیه السلام)، بند اول.... انشالله در اولین فرصت در مورد شرط دوم عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) صحبت خواهد شد.... |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۰)ساقی نوشته است: |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح انشالله میخواهیم به دومین شرط از شرایط عضویت در گردان حسن بن علی(علیه السلام) بپردازیم... باشد که خداوند ما را یاری نماید. نقل قول:امام حسین علیه السلام در شب عاشورا می فرمایند قبل از اتمام حجت به یارانشان میگویند ابتدا هر کس که حق الناس برگردن دارد از بین ایشان خارج شوند و جایی در سپاه ایشان ندارند، و این سیره ،سیره ی امام زمان علیه السلام هم خواهد بود چرا که ایشان جبهه ی حق ناب و خالص تاریخ را شکل میدهند مانند جبهه ای که امام حسین ایجاد کردند با این تفاوت که نتیجه اش این بار هیچ شباهتی به مصیبت عظیم کربلا نخواهد داشت انشالله و از آنجا که (۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)علی 110 نوشته است: 1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود) به لطف و یاری خداوند میخواهیم به ادای حقوقی که برگردن داریم بپردازیم... ابتدا به ادای حق الناس های مالی بپردازیم... آهسته ولی پیوسته... خب حالا باید چیکار کنیم؟؟ اول باید شروع کنیم به نوشتن آنچه بر گردن داریم... و این نوشتن را هرروز ادامه بدهیم...چرا که باید به گذشته خود برگردیم و مرور کنیم و از این رو شاید هر روز موردی تازه اضافه شود که قبلا فراموش کرده بودیم... و بعد از نوشتن برنامه ای داشته باشیم برای ادای آنها... بدیهی است که این برنامه برای ادای حق الناس های مالی برای هر شخصی متفاوت خواهد بود... اما در راستای ادای حق الناس های دیگر از جمله غیبت و... چه باید کرد؟ فعلاً تاپیک زیر را بخونید... فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند! و فراموش نکنید که خواندن نماز آخرین راه حل می باشد... این هم بند چهارم استغفار مولا(علیه السلام): خدایا از تو عفو و آمرزش می خواهم از هر گناهی که برای من نوشتی به واسطه کارخیری که (اول) تصمیم گرفتم آن را برای تو انجام دهم ولی غیر تو در نیت من وارد شد و شرکت جست، یعنی در عملم چیزی که ناخالص می کرد(پیداشد) یا مرا ملزم می کرد که اراده کنم و غیر تو را درنظر گیرم و بسیاری از کارهایم چنین است(ظاهرش درست ولی باطن ندارد) خدایا خودت ما را به راه راست هدایت فرما که تنها تویی هادی ما السلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح |
|||
|
|
۸:۳۷, ۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام همسنگرا امروز 5 روز از قرارمون ميگذره و فقط 35 روز ديگه مونده !!!!!!!!!!!!!!! اين چند روز چه طور گذشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر تونستيد خوش قول باشيد به خودتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هر روز با خودم تجديد عهد و پيمان ميكنم !!!!! اما امان از تنبلي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راستي يه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ براي بر طرف كردن حقوقي كه به گردنمون هست ، از كي بايد شروع كنيم ؟ مثلا من خاطرم نيست كه قبلا به كسي ديني داشتم يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما بايد به خيلي قبل تر ها فكر كنم يا از همين الان هم شروع كنم درسته ؟؟؟ در مورد غيبت هم كه ندا جان فرمودين ، خوب غيبت اگه اشتباه نكنم حق الناس ميشه خوب يعني بايد بريم به طرف بگيم كه ازمون راضي باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه خيلي سخته ، بري به طرف بگي نميشه از همين الان توبه كرد و يه راه نجاتي پيدا كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلامالسلام علیک یا ابالفضل العباس (علیه السلام) بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح (۵/اردیبهشت/۹۱ ۸:۳۷)nasimesaba نوشته است: راستي يه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از همون هایی که به یاد داری شروع کن دوست عزیز... در مورد مواردی که یادمون نیست مراجع گفتند: در رد مظالم، اگر صاحب آن را می شناسد، باید به همان شخص طلبکار بازگردانده شود واگر نمی شناسد، باید با اجازه حاکم شرع از طرف صاحبش به نیازمندان صدقه بدهدواگر طرف مرده است باید به ورثه او بازگردانده شود... (۵/اردیبهشت/۹۱ ۸:۳۷)nasimesaba نوشته است: در مورد غيبت هم كه ندا جان فرمودين ، خوب غيبت اگه اشتباه نكنم حق الناس ميشه برای حلالیت طلبیدن بابت غیبتی که کردیم یه موقع هست که میدونید مفسده ای در کار نیست و اقرار کردن به غیبت در مقابل طرف مقابل با ناراحتی و به هم زدن رابطه بین افراد و... همراه نیست... اونجا باید حلالیت بطلبی... حتی اگه خیلی سخت باشه... بذار یه مثال از خودم بزنم... بنده یه استاد داشتم(دانشگاه) و دارم... برخوردش با بچه ها خیلی خوب نبود... وقتی میرفتی پیشش حتما به یه طریقی ناراحتت میکرد... چند نفری بودیم که با این استاد پروژه داشتیم... وقتی از در دفترش میومدیم بیرون کاملا مشخص بود که ناراحتیم و عصبانی... خب بعدش چی میشد؟؟؟. هیچی ماهم که ناراحت بودیم بقیه میپرسیدن چی شده و بعد هم باب غیبت کاملا باز میشد.... این اواخر سعی کردم که غیبت نکنم... به لطف خدا یه کم بهتر شد... حتی این اواخر بعد از اینکه از پیش استادم میومدم از دانشکده میومدم بیرون....آروم که شدم دوباره برمیگشتم... حالا من باید چیکار کنم؟؟؟ باید برم از استادم حلالیت بطلبم...سخته اما باید برم.... اگه خدا بخواد حتما میرم اما احتمال داره هم که براشون نامه بنویسم... شاید اینطوری کمی راحت تر باشه.... نمیدونم... اما اگه احتمال میره که مفسده ای داشته باشه نباید گفت... و در مقابلش باید برای طرفی که غیبتشو کردی یه سری کارهای مستحبی را از طرف اون شخص انجام بدی... مثلا نماز بخونی... قرآن بخونی... استغفار کنی... اما یه نکته: حلالیت طلبیدن بابت غیبت یه طرف قضیه است اما تصمیم به ترک غیبت طرف دیگه ای است... باید بیشتر در مورد قبح و زشتی غیبت بدونیم اونقدر که هنگامی که شرایطش برامون فراهم میشه، انجامش ندهیم...در هر نوع شرایطی.... پس باید یه کم درموردش بیشتر بخوانیم تا قبح این عمل برایمان کاملا آشکار شود.... مثلاً (۱/اسفند/۸۹ ۱۱:۲۶)علی 110 نوشته است: من برای اینکه قبح این عمل که قبحش از بین رفته دوباره تأکید میکنم که غیبت از زنابدتر است!!!!! نقل قول:و برای آگاهی از موانع و آفات پذیرفته شدن نماز بس است حدیث شریف رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که برای معاذبن جبل بیان فرمود: در این حدیث رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به معاذ می فرماید اگر این حدیث را حفظ کنی تو را سودمند می باشد و اگر حفظ نکنی نزد خدا بر تو حجت است. و خلاصه آن است که آن حضرت در این حدیث هفت حجاب ذکر می فرماید که هر یک از آن مانع از قبول عمل است. بر آستان تو نشسته ایم ای عبد صالح
. . . |
|||
|
|
۶:۰۰, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۶:۰۱ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
خيلي ممنونم ندا جان بابت راهنماي هاي ارزنده ات راستي ديروز كه رفته بودم حرم ( جاي همگيتون خيلي خالي بود ) تو جلسه حلقه هاي معرفت اين سوالايي كه بالا پرسيده بودم رو پرسيدم و جوابايي رو كه شما فرمودين ، اونجا هم كامل شرح دادن و نكته ايي كه ايشون فرمودن و به نظرم جالب اومد و كاربردي گفتم عرض كنم ، شايد به درد شما هم بخوره ايشون فرمودن شخصي بوده كه به همين مشكل ( خاطرش نبوده كه چه كسايي حق به گردنش دارن ) ميره حرم امام رضا و به ايشون توسل ميكنه و از ايشون ميخواد كه حق الناسهايي كه به گردن داره رو سر راهش قرار بدن و امام رافت و مهرباني چه خوب كمكشون ميكنن و ...... امروز هفتمين روز از 40 روزه دوستان التماس دعاي مخصوص |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام | علی 110 | 108 | 45,097 |
۷/آذر/۹۶ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| عباس(علیه السلام) جان، برادرمان میشوی؟؟؟ | Tolou | 84 | 38,935 |
۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۴۷ آخرین ارسال: علی املشی |
|
| گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی) | علی 110 | 39 | 26,180 |
۱۶/فروردین/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: الهی313 |
|
| علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ | علی 110 | 33 | 23,129 |
۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۴۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|