| نظرسنجی: نظزتون راجع به وجود ماهواره توی خونه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| از ماهواره استفاده نمیکنیم | ![]() ![]() |
44 | 64.71% |
| از ماهواره استفاده میکنیم | ![]() ![]() |
4 | 5.88% |
| بهتره تا برای حذف اون از خونمون اقدام کنیم | ![]() ![]() |
6 | 8.82% |
| میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیم | ![]() ![]() |
14 | 20.59% |
| تمام | 68 رأی | 100% | |
|
آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
|
|
۱۷:۱۸, ۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان همونطور که میدونید امروزه ماهواره چیزیه که توی خونه هر کسی پیدا میشه و اینم میدونیم جنگ امروز جنگ با قلبها و ذهن های مردمه و مهمترین ابزار اون در درجه اول رسانه و یا در بعد کلی تر ماهواره . حالا این ماهواره توی خونه اکثر ماها وجود داره و خانواده و بستگان ما از اون به عنوان مفرح ترین وسیله سرگرمی ازش استفاده میکنن بدون اینکه بدونن چه تاثیری روی اونها میزاره . خوب هر کسی که از جنگ نرم و روشها با خبر نیست !! حالا مشکل اینجاست که نمیتونیم خانواده رو ( از پدر و مادر تا ... ) قانع کنیم که این ماهواره میتونه خیلی خطر ساز باشه برای ما !! چون طبیعتا اینها سالیان دراز به زندگی با ماهواره عادت کردن و تقریبا همه پیگیر فیلمهای فارسی 1 یا زمزمه و ... هستن متاسفانه . به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟ شما خودتون به این مشکل بر نخوردید ؟؟ در قبال اون کاری کردید یا بی تفاوت گذشتید ؟؟؟ ممنون میشم اگر دوستان نظرات خودشون رو به اشتراک بزارن تا با یک جمع بندی بتونیم راه حل مفیدی برای حذف این دستگاه جادویی از خونهامون پیدا کنیم . |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۲, ۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
وای ماهواره خیلی بده . همه چی بده . وقتی میدونی یه کانال بالاتر داره فیلم یا ..... نشون میده اما نمیری سراغش مسلمونی .
بسه موسیقی گوش ندید .........ماهواره نبینید ................ چیکار کنیم . کنج عزلت بشینیم . ذهن منحرف دارید. تو ماهواره شبکه های اسلامی هم هست . من خودم با دیدن برنامه های نشانه های زندگی کشور ترکیه ترغیب به خوندن قران شدم و لذت میبرم . و خوشحالم که ماهواره دارم و این برنامه رو دیدم . |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۱:۰۰ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۱ ۹:۴۲)parvane نوشته است: وای ماهواره خیلی بده . همه چی بده . وقتی میدونی یه کانال بالاتر داره فیلم یا ..... نشون میده اما نمیری سراغش مسلمونی .اون بالا رو نگاه کنید نقل قول:میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیمگزینش هست... |
|||
|
|
۱:۳۴, ۳۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
ای بابا، شاید یادتون نیاد، زمان ما، همین حرفها سر ویدئو بود! آلان وی سی دی را راحت توی بازار میفروشند، چرا کسی نمیگه وی سی دی بده!
آخه یکم انصاف داشته باشید، نباید ابزارها را دور کرد باید فرهنگ را درست کرد. این دلیل نشد که یکسری بی فرهنگ هستند بقیه هم به آتیش اونها بسوزند. آقا فرهنگ ماهواره دیدن نداری، نبین! جمعش کن، آتیشش بزن، این به خودت مربوطه، تو فرهنگ نداری دلیل نمیشه همسایه تو هم فرهنگ نداشته باشه، اگر اینطوریه همسایه هم میاد سیم تلفن تو را قطع میکنه میگه، بچه های من زیادی با تلفن حرف میزنند دارن خراب میشند، من خواستم بچه های تو هم خراب نشن!!!!! آقایی یا خانومیی که میگی اینا توجیه! عزیز من، اینها برای شما توجیه، چون شاید نه اطرافیان شما، فرهنگشو داشتند نه خودتون و برای راضی کردن خودتون میگید توجیه! مال ما که اینطور نیست. من نمیدونم چرا عادت کردیم بجای دیگران فکر کنیم، برید دنبال کار باشید که خربزه آبه! اول خودتو درست کن، وقتی درست کردی یهو هوا برت نداره فکر کنی شاید راه تو درست بوده (البته درست بوده برای خود شخص شما). یارو از ماهواره هی میگه توش غر و رقص و ... است، باید گفت عزیز من، شما دنبال ایناش بودی که هی اینا رو میدی! والا من خودم اینقدر که میگن غر توش هست ندیدم! نمیگم نیست، من نمیبینم. تو هم دوست داری نبین. |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
یار کوچک من با نظر شما و حذف تلویزیون کاملا موافقم.
|
|||
|
۰:۴۷, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
|
۱:۲۵, ۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
(۸/اردیبهشت/۹۲ ۰:۴۷)anti نوشته است: طالبانیسم آیا؟ فکر نمی کنم هیچکدام از شما دوستان بر این باور باشید که رسانه ها صرفا برای آگاهی دادن ما هزینه می کنن!!! رسانه یک ابزار قدرتمند هست برای ایجاد باورهایی که صاحبان رسانه ها در پی آن هستن. منظور بنده این است که خیلی باید مراقب بود تا مورد هجوم واقع نشد. برای همین در انتخاب شبکه ها باید دقت کرد. اگر کسی مدعی عدم تاثیر پذیری از این رسانه هاست خب تماشا کند! در تاپیک های زیر مفصلا در این رابطه بحث شده. جنگ نرم رسانه ای ( شبکه های ماهواره ای فارسی زبان) مهندسی بحران سازی و بحران زدایی! تشریح دکترین تخریب رسانه ای سبک زندگی؛ محصول رسانه |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۲۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۴۱ توسط danialdd.)
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۱ ۱۱:۴۴)شهرام نوشته است: قشنگ پشت ماهواره رو باز كنن و پدر ديود و خازن تو ماهواره رو در بيارن يا ورودي منبع تغذيه رو قطع كنن.چرا شوخی ؟؟؟ بنظر من خیلی هم کار خوبیه باید خرابش کرد اگرم گیر دادن میگی همینه که هست هرچی شما بخرین من خراب میکنم میشه هم یه درخواست از خانواده کرد و گفت : شما یک ماه ماهواره نگاه نکن ببین چی تغییراتی میکنی بعد اگه خواستی دوباره برو نگاه کن (توی این مدتم باید خوب شستشو بشن و بفهمن که چه کار غلطی میکردن) من بشخصه اگه اجازه داشتم میرفتم روی پشت بومها از یه گوشه شروع میکردم ولی ندارم ![]() (۴/تیر/۹۱ ۲۳:۳۱)offline نوشته است: دوست عزیزم ، کلا صنعت رسانه رو بیخیال شید. آفرین منم موافقم اینا همش از بیکاریه که میرن سراغ همچین چیزایی ای بیکارهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
|
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من فکر می کنم اینکه مردم به سراغ ماهواره می روند،دلیلش نامناسب بودن برنامه های تلویزیون است. حالا اینکه ماهواره به عنوان یکی از ابزار پیشرفت و ارتباط جهانی مطرح باشد،تا مردم همه ی خبر ها را بشنوند بد نیست. به شرط اینکه پرس تی وی را قطع نکنند بعد بی بی سی آزاد!!! هم این باشد هم آن. اما فیلم های نامناسبی دارد. حتی همان فیلم های خانوادگی اش که همه تعریف می کنند. صخنه هایی نا مناسب دارد. اما ما خودمان هم می توانیم برنامه ی بفرمایین شام درست کنیم. آکادمی چاووشی درست کنیم. یا امثال این. خوب اگر این طرح شبکه های دیجیتال،پیشرفت کند،خیلی مفید است. چهارتا فیلم قشنگ پخش کنند و فیلم ها را به خاطر چهارتا ستاره و ... از تلویزیون حذف نکنند. متاسفانه ارباب حلقه ها که یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم به خاطر تخلیات ،دیگر پخش نشد. تا اینکه نمایش پخشش کرد دوباره. شرلوک هلمز.پوآرو،مارپل،اوشین،هانیکو،یانگوم و ... به تازگی پخش شدند. خوب است که همه چیز را رعایت کنیم. ماهواره خوب نیست،برنامه های خوبی ندارد،اما باید خودمان برنامه های خوبی بسازیم. فی امان الله |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
ماهواره ماهیتش خوبه ، کیفیتش رو باید خودمون تعیین کنیم. که چطور ازش استفاده کنیم
|
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
سلام . من به شخصه چندین نفر رو سالهاست که دارم رصد میکنم تا ببینم ماهواره چه تاثیراتی رو اونها میزاره .(البته در حد امکان تذکر رو دادم ) و عملا ماهواره بعد از 1 سال تاثیرات خودش رو کم کم نمایان میکنه و الان که دارم تقریبا 3 سال اینها رو رصد میکنم میبینم کاملا شخصیت متفاوتی نسبت به قبل پیدا کردن و میشه این رو از طرز پوشش تا کوچکترین رفتارشون متوجه شد . یکی از اقوام نزدیک من داره تو ترکیه درس میخونه و خیلی جالب بود برام که میگفت عمده همکلاسیهاش و دخترانی که میشناسه فیلم سلطان سلیمان رو اصلا نگاه نمیکنن به این دلیل که میگن بد آموزی داره!!! ویک مورد دیگه اینکه این بنده خدا کسی بود که تو ایران شدید به ماهواره و فیلمها علاقه داشت و پیگیری میکرد اما از زمانی که رفته ترکیه و درس میخونه به فیلمها نگاه نمیکنه !! ازش پرسیدم چطور این تغییر رو کردی گفت : همه جوونهای ترکیه میدونن که ماهواره چه تاثیر منفی رو خانواده میتونه بزاره و رو این حساب عمده جوونها به ماهواره نگاه نمیکنن و اگر کسی هم نگاه کنه و متوجه بشن مورد تمسخر قرار میگیره . عمدتا شبکه ملی رو نگاه میگنن اما با فاکتور گیری از یک سری فیلمها !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |