|
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
|
|
۱۹:۳۰, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟
بنده این بخش رو آماده کردم که دوستان هر روز مشاهده کنن و بگن امروز برای ظهور مهدی موعود چه کاری انجام دادند؟ امیدوارم فقط به الهم عجل لولیک الفرج بسنده نکنیم و برای ظهورش کار کنیم. شاید در طول یک ماه یک کار فقط انجام بدیم اما می تونیم تلاش کنیم تبدیل کنیم به یک هفته و بعدش هر روز برای ظهورش مفید باشیم و پایگاه برای قدوم مبارکش بسازیم.حتی به قدری پیشرفت کنیم تا جایی برسیم که هر شب از خودمون بپرسیم که فردا قراره برای ظهورش چکار کنم؟ پس هر روز بیا و بگو که برای ظهور مهدی فاطمه چه کاری انجام دادی؟ اول از خودم شروع می کنم: من امروز برای آقا فقط دعای عهد خوندم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۰۰, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۹:۰۱ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام آقاسیدخداخیرتون بده روزم یه رنگ دیگه گرفت با این تلنگرتون ![]() ولی هرچی گشتم یک کارعملی و درست و درمون پیدانکردم که بگم به عشق مولام برا ظهورشون انجام دادم همه اش ختم میشه به یه جا نشستن و دعا کردن (دعای سلامتی شون توو قنوت و دعای عهد صبح و دعای فرج بعد نماز و دعا و دعا و دعا ....) نمی دونم کار به حساب میاد یا نه چندتا کتاب بردم حوزه و به یکی از مربیای صالحین دادم تا ازشون برا بچه های حلقه اش استفاده کنه ولی به خدا اینکه فقط برا مولام بوده یا نه رو درست نمی دونم ولی خدایا خودت اونقدر خالصش کن که شایسته تقدیم کردن به مولام باشه...یه مطلبی هم توو وبلاگ مولامون گذاشتم ... انشالله مفید باشه... |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۱:۱۸ توسط seiied.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام.بهتره عرض کنم شما یک کار انجام ندادید چند کار انجام دادید(قابل توجه دوستانی که فکر می کنند در این مسیر به راحتی نمی توان کاری انجام داد )[/font][/size]دوستان دیگر هم از ایشون یاد بگیرند خواهشا... مطمئنا این کارهایی که فرمودید همه خالصانه بوده به نظر بنده کسی که حب مهدی فاطمه (علیه السلام) رو در دل نداشته باشه هیچگاه تو این مسیر نمیاد چه برسه که بخواد ریا کنه خدایی نکرده. امیدوارم که خیلی زود اجرش را در این دنیا ببینید و توشه ای باشه برای آخرت.منتظر فعالیت های بعدی شما هستیم ضمنا بنده هم لطف خدا شامل حالم شد توانستم ضرورت و نیاز ولی و ولایت فقیه در عصر غیبت رو برای برادرم اثبات کنم. در پناه حق |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بجه ها من دانشجو هستم و با دانشجوهای زیادی رابطه دارم.......... تا جایی که تونستم سعی کردم بجه های دانشگاه رو به سمت مولا بکشونم...... ولایت فقیه رو براشون اثبات کنم....سخنرانی های استاد رائفی پور رو منتشر کنم..... همین چند روز پیش هم نتیجه ی کارمو دیدم.....دیدم که یکی از دوستام که بچه ی اصفهانه با شنیدن این مباحث تحقیقاتشو شروع کرده و در شهرشون داره موسسه ی مهدویت و دشمن شناسی برپا می کنه........ آقا جان از ما بپذیر و ممنون که مرا خادم خود ساختی خدایا شکر |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم و ممنونم بابت ایجاد این تاپیک بنظر من ریا نمیشه بلکه باعث تبلیغ و گسترش اقدامات خداپسندانه و مورد رضایت امام زمان در بین دوستان میشه اگر اشتباه میگم دوستان بهم بگن من تمام تلاشمو میکنم که اقدامی انجام بدم مثلا از جمله کارها که انشاالله امام زمان از این بنده حقیر قبول کنه نیت کردم 40 روز دعای عهد و زیارت آل یاسین بخونم و انقدر میخوام این 40 روزها رو تکرار کنم که دیگه هیچ روزی نباشه انشاالله که دعا عهد و زیارت آل یاسین نخونده باشم و زیاد صلوات میفرستم و همیشه صلواتمو با عجل فرجهم میفرستم هر دعایی که میخونم به نیت تعجیل در فرج امام زمان میخونم سعی میکنم هر روز یک حزب قرآن بخونم و نیتش رو تعجیل در فرج و سلامتی آقا امام زمان گذاشتم در قنوت نماز یا دعای برای سلامتی آقا امام زمان و همچنین دعای اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره رو میخونم روزهای جمعه رو به عشق دعای ندبه بیدار میشم و برای تعجیل در فرج آقاامام زمان و سلامتیشون دعا میکنم سعی میکنم هر کارخیری که انجام میدم ثوابشو هدیه کنم به آقاامام زمان میدونم کارای این بنده حقیر اندکه ولی هر چی از دستم برمیاد انشاالله که با دعای خیرشما دوستان بیشتر بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم التماس دعا ار همه دوستان |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
همه دوستان امیدوارند که این حرکتی که شروع کردید بدون وقفه ادامه بدهید به امید خدا و در بین این دعاها،دعا برای بنده و باقی دوستان فراموش نشود انشالله. در پناه حق و امیر |
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
من اگر لایق باشم حتما دوستانم رو از صمیم قلب دعا میکنم راستی یک طرحی درست کردم که خیلی دوستش دارم و البته من یک وسیله بودم وگرنه من در حد این حرفا نیستم الان تقریبا حدود 4 الی 5 ماهه دوستانم برا نماز صبح اول وقت بیدار میکنم انقدر با گوشی بهشون میس میزنم تا بیدار میشن این امر باعث شده که نه تنها نماز خودم اول وقت بشه بلکه خدا بهم کمک کنه برای رضای خودش کاری انجام بدم اولا دوستام بهم میگفتند که برای ثوابش میکنی ولی من براشون قسم میخوردم که تا حالا حتی 1 لحظه به ثوابش فکر نکردم فقط رضای خداست و تا حالا هم لطف و کمک خود خدا بوده که این طرح پا برجا مونده و هر روز نفراتش بیشتر میشه حتی اگر من روزی خواب بمونم اگر یکی از بچهای گروه بیدار شه منو بیدار میکنه خیلی انرژی بهم میده هر کس که دوست داشت این بنده حقیر در خدمتم که بیدارش کنم تا انشاالله بعد از نماز صبح اول وقت دعای عهد بخونیم |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۲ توسط seiied.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این کارهایی که فرمودید واقعا حس حسادت بنده رو تحریک کرد.بنده در حدی نیستم که اجر این اعمال را متذکر بشم ولی فقط به یکی از این موارد اشاره می کنم. جناب علامه امینی کتاب معروفی دارند که خودشون ادعا کردند که با این کتابها صدها نفر شیعه شدند.و یکی از مهترین آثار این کتاب جا انداختن عبارت «و عجل فرجهم » در انتهای صلوات ها هستش.روزی پسر ایشون تعریف می کرد که در خواب دید که حضرت امیر المومنین علیه السلام در کنار حوض کوثر به کسانی که برای ائمه کار کرده بودند رو با ظرفی آب پذیرایی می کردند که هنگامی که نوبت به علامه امینی رسید خود حضرت با دستانشان به علامه آب دادند. خود جناب علامه میفرمایند که هر کس در انتهای صلوات بگوید و عجل فرجهم در ثواب این کتاب که صدها نفر را شیعه کرده شریک می شود. |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام آقا سید
یک سوال اینها که گفتم انشاالله به معنای ریا نیست که؟ من هدفم گسترششونه من که بدون خدا هیچم فقط میگم عاشق خدا و اهل بیت (علیه السلام) هستم و با تمام وجوداز خدا میخوام که بهم کمک کنه که بتونم اثبات کنم توی نوشته های آقای علی 110 یکبار خوندم که نوشته بودند که باید یک زمان رو مقرر کنید فقط برای نیایش و مناجات و درد و دل با خدا این رو من مدتها دارم و واقعا عالیه و جواب میده من در حد این حرفا نیستم ولی آقا سید این رو جدی بگیرید و با خلوص نیت توی یک زمان خاصی که افضلش اینه در دل شب باشه با خدا راز و نیاز کنید مطمئن باشید خدا همه چیز بهتون میده منم توی اون لحظات نیایشتتون از دعای خیر محروم نکنید |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم یه حکایت شیرینی یادم اومد که بی ربط نیست!یه روز یه واعظی که خیلی پرطفدار بوده روی منبر آماده ی سخنرانی بوده و چون خیلی از مشتاقان شنیدن حرفای ایشون بیرون مسجد مونده بودن یه بنده خدایی بلند میشه میره پای منبر و میگه خدا رحمت کنه اون کسی رو که از جاش بلندشه و یک قدم جلو بذاره با همین جمله مردم جابه جا میشدن که واعظ عباش رو میکشه رو صورتش و آروم میره از مسجد بیرون ... مردم حیرون میشن و میگن چرا سخنرانی نمی کنین؛ که ایشون میگن تمام وعظ امشب همینه که " خدارحمت کنه اونی که یک قدم برداره و بره جلو" قضیه همینه اگر من هرروز این سوالو از خودم بپرسم دیگه به امید خدا دو روزم مثل هم نمیشه ...!!! به قول مولی مغبونه اونی که دو روز از عمرش مثل هم باشه و ملعونه اگر امروزش بدتر از دیروزش باشه!!!!! مغبون همون کسیه که خسران دیده ولی ملعون اونیه که علاوه بر اینکه سودی نمیبره که هیچ زیان میکنه و عین کالای در اختیارش رو از دست میده و موجبات سرزنش رو هم برای خودش فراهم میکنه! حالا هر روز از خودم بپرسم امروز برا ظهور مولی چیکار کردی؟! اگر از دیروزم بهتر بود که فبها اگر فرقی نداشت که مغبون شدم ولی پناه برخدا اگر ملعون بشم !!!!!!!!!!!! الهی به امید تو ... |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی ممنون بایت این تاپیک ارزشمند. من هم فقط خواب آلوده دعای عهد رو خوندم. وتوی قنوتم برای تعجیل فرجشون زبانا دعا کردم. سعی میکنم بیشتر به پدرو مادرم احترام بذارم . تاهم خدا ازم راضی بشه و هم با اصلاح خودم دل اماممو شاد کنم. بعد ان شاءالله میام میگم نتیجه اش رو. باز هم تشکر یاعلی |
|||
|
|
|
|
|

ولی خدایا خودت اونقدر خالصش کن که شایسته تقدیم کردن به مولام باشه...