|
بررسي گفته هاي راجر در مورد نظريه تكامل چالرز داروين در فيلم مستند ظهور
|
|
۰:۳۰, ۲۳/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۸۹ ۱۰:۳۴ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در قسمت سي و يك و از زمان دقيقه سوم آقاي راجر مطلبي را در مورد چارلز داروين آورده است كه براي اين منظور متن ترجمه شده را مي آورم: " سوال: سومين برنامه چه بود؟ راجر : نابودي انجيل بدون آتش زدن آن. سوال : و استراتژي براي انجام آن چه بود؟ راجر : خيلي جالب بود چون بعد از شوراي كلي ، تصميم گرفته شد كه شيطان ، شخصا به چالز داروين پياده كردن اصول تكاملش را آموزش دهد. او مورد تعليم شخص شيطان بود. شيطان سقوط كرده. و همان موقع شيطان و مشاورانش فهميدند كه اگر فردي به پذيرش نظريه تكامل تدريجي گمراه شود در زندگيش، ايده خلقت مطرح شده در كتاب مقدس را از بين خواهد برد. سقوط انسان و ادعاي رستگاري، همگي از بين خواهد رفت. هر كسي كه نظريه تكامل را تدريس مي كند، به عنوان وزير آن سيستم مذهبي بزرگ ، مطرح مي شود. و او گفت كه همه آموزگاران آن نظريه ، توسط ارواح، به عنوان فردي با ارزش شناسايي مي شوند. و هديه اي ويژه از شخص شيطان دريافت مي كنند. كسب قدرت زياد براي القاي نابينايي معنوي به فردي كه تازه تغيير مذهب داده. سه توانايي. ------------------------- آيا واقعا اين گفته حقيقت دارد؟ يا به واقيت نزديك است؟ يا اصلا واقعيت ندارد؟ ![]() به عبارت ديگر نظريه تكاملي داروين با اين گفته تاييد مي شود يا رد؟ ![]() ان شا الله در روزهاي ديگر قصد دارم در اين موضوع يك بررسي هرچند سطحي داشته باشم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۶, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت اساتید گرامی در این سریال با وجود نکات روشنگرانه نکات ابهام آمیزی نیز وجود دارد منجمله عدم صحبت از ایران به عنوان خط مقدم مقابله با سیستم شیطانی حاکم بر دنیا و تاکید بسیار زیاد سریال بر اهتمام سیستم شیطانی برای نابودی انجیل و عدم صحبت از وحشت این سیستم شیطانی از قران که خود نوعی اهمیت و اولویت به این کتاب منحرف یعنی انجیل را در برابر قران عزیز ترسیم میکند اصلا چه نیازی است که انجیل را از دور خارج کنند به قول رفقا مورچه چیه که کله پاچه اش باشه
|
|||
|
|
۷:۰۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
مهدی جان در مورد سوال اولتون که در همین بخش نقد ظهور بحث شده. در مورد بخش دوم سوالتون خوب اینطوری نیست که چون کتاب انجیل تحریف شده دیگه به درد نمیخوره. عده ای مسیحی هنوز هستن که با همین کتاب راه خدا رو جلو میان اگرچه قطعا عظمت قرآن چیز دیگری است. از طرفی اونها چون اکثر مخاطباشون کشورهایی هستن که جمعیت مسیحی زیاد دارن برای مصلحت و بیداری مسیحیان اینکارو کردن. طبیعیه شیاطین از قرآن بیشتر می ترسن و برای همین هم مشابه انجیل، با مطرح کردن شبهات بی اساس و ایراد گرفتن به قرآن سعی دارن اینطوری قرآن رو از زندگی ما حذف می کنن. البته اون مصاحبه راجر چون خودش مسیحی بوده طبیعیه که بحث انجیل مطرح میشه. طبعا اگر مصاحبه ای مشابه از مسلمونی داشتن اون هم همین صحبتهای شما رو عنوان میکرد.
|
|||
|
|
۸:۴۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۹ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده از زمانيكه اين مستند را نگاه مي كردم به توجه رشته تحصيلي و دركي كه از تكامل پيدا كرده بودم (پس از پيش ذهنيتي داشتم) گفته هاي راجر را مخالف واقعيت ديدم.سخن او در عين بي پايه بودن از نظر علمي ، ستوني براي نفي يك سياست ضد ديني را پايه ريزي مي كرد يعني درست است كه راجر داروينيسم را مي كوبد اما با چه دليلي؟ با يك دليل غير علمي . كه باعث شد اين مطالب را بنويسم. اما: بعد از كنجكاوي در يكي از پروژه ها و سياستهاي ماسونها و ديدن پروتوكلهاي 24 گانه صهيون در شماره 9 آنها اين مطلب را ديدم: (از اين آدرس پروتوكل ها دانلود كنيد و پسوند .dap را حذف كنيد)http://shia-leaders.com/download/pdf/The..._1.zip.dap " ممكن است بگوييد اگر غير يهوديان از نقشه و طرح ما آگاه شوند ، عليه ما مسلح مي گردند و ستيزي بزرگ عليه مان آغاز خواهند كرد. ولي قبل از وقوع چنين حادثه اي چاره انديشي خواهيم كرد و مانوري خواهيم داد كه پشت هر انساني را بلرزاند و آن چاره اين است كه در زيرزمين شهرهاي بزرگ و پايتخت كشورهاي اروپايي دالانهاي عظيمي حفر مي كنيم تا موقع احساس خطر شهر ها را منفجر سازيم" درست بعد از فاش ساختن اين پروتوكلها فيلمها- مستندها و ومقالات ظاهر مي شود. حتي به پيشينه سازندگان فيلمها و مستندها نگاهي بكنيد به مسائل جالب تري پي خواهيد برد. اين مطلب مي رساند كه آنها يك تصميمي گرفته اند كه آگاه سازي از نقشه خود بكنند. يعني ماسونها خود با نيت پشت پرده اي كه دارند فيلمها و مستندهاي كاملا روشنگرانه مي سازند ولي براي پيامدهاي آن نيز چاره انديشي كرده اند. هدف من منفي نگري نيست . نيمه پر را اگر نگاه بكنيم اين مي شود كه ما ضمن روشنگري بدانيم هدف آنان چيست. اگر مي خواهند تز و آنتي تز را در اختيار داشته باشند ما چگونه مي توانيم بر آنها غلبه كنيم؟ جواب خيلي ساده است . فقط تقواي الهي. تكامل مطلبي اثبات شده از نظر علمي است. در اين مورد همان قدر مطمئن باشيد كه به چرخش زمين به دور خورشيد معتقديد. اما همانطور كه كودك را خدا از مادر متولد مي كند تكامل را نيز خدا هدايت مي كند. حتي تفكر انسان هم تكامل مي يابد. اين فيلم مي خواهد در پشت ذهنيت افراد القا كند كه چون ابليس تاريخ گذشته را ديده است پس او به داروين تكامل را آموخته است. سخن آخر اينكه من امام زماني كه آنها نويد ظهورش را مي دهند، نمي خواهم. ممنون |
|||
|
۹:۰۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۹:۳۸ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۶)وحید110 نوشته است: دوست عزیزroohi_issa سلام آقا وحيد. هر مستندي را ببينم و هر فيلمي را ببينم به اين نتيجه رسيدم كه : من امام زماني كه آنها نويد ظهورش را مي دهند، نمي خواهم. من مسيحي كه آنها نويد ظهورش را مي دهند، نمي خواهم. |
|||
|
۹:۳۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۹:۳۵)وحید110 نوشته است:(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۹:۰۴)roohi_issa نوشته است:(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۶)وحید110 نوشته است: دوست عزیزroohi_issa لطفا پست 15 همين تاپيك و از سطر 8 را مطالعه بفرماييد. ممنونم |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۲۱)وحید110 نوشته است: جناب roohi_issaبفرماييد تا آنجا كه در توان داشته باشم. |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۱۴)وحید110 نوشته است: تشکربا تشكر مجدد از شما. 1- داروينيسم با نظريه تكامل گونه ها كه داروين گفته فرق مي كند. داروينيسم يك مكتب است. ما كاري با رد يا قبولش در اينجا نداريم. 2- چندين بار در اين تاپيك آورده ام. طبق نظريه داروين انسان از ميمون نيست. اجدادشان يكي است. ميمونهاي كنوني با چندين حلقه به جدي مي رسد كه انسان هم به همان جد با چند حلقه مي رسد. يعني از جد اوليه يكي به شكلي تكامل يافته و شده ميمون و ديگري به شكلي ديگر و انسانهاي كنوني را تشكيل داده. پس انسان از ميمون نيست. 3- ميمون بهتر با طبيعت زندگي مي كند ولي انسان طبيعت را به نفع خود تغيير مي دهد. به نظر شما كدام بهتره؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
در جواب اون دوست عزیز roohi که به نظرشون داروین علم رو متحول کرده است می خواستم بگم من هم مثل شما زیست شناسی خوندم و از کارشناسان رشته های پیراپزشکیم. این رو گفتم که فکر نکیند ندوسته و با غرض صحبت می کنم ولی دوست عزیز شما که مثال زدید اسب + خر = قاطر که یک گونه جدید است این گونه دایناسور که نشده
شده یک حیوانی از گونه اسبان ، ولی شما معتقدید انسان از یک حیوان پستی مثل میمون تکامل پیدا کرده است که از این نظریه دفاع می کنید؟ این آقای داروین تا زمانی که در نظریه خرشناسی و اسب شناسی فعالیت می کردن دانشمند بودن و دیگر هیچ.خداوند در قرآن به خودش برای آفرینش انسان تبریک گفته شما این رو قبول دارید یا نه؟ آقای راجر و هر کس دیگری حتی اگر نمی گفت که این نظریه شیطانی است هم برای یک انسان مومن کاملا قابل درکه که این نظریه از احمقانه ترین نظریه هاست. متاسفانه شما میدونید با همین تئوری چند نفر از هم وطنان خودمون که داعیه پرچم داری امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو داشتن حالا دارن از این تفکر دفاع می کنن؟ بله امام خمینی هم مخالفانی داشتن و دارن اما علم فلسفه و معارف حقیقتی انکار نشدنی است چه ربطی به این داره که پدر بزرگه من و شما میمون بوده............ |
|||
|
۱۲:۵۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۱۲ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۳)am_po نوشته است: در جواب اون دوست عزیز roohi که به نظرشون داروین علم رو متحول کرده است می خواستم بگم من هم مثل شما زیست شناسی خوندم و از کارشناسان رشته های پیراپزشکیم. این رو گفتم که فکر نکیند ندوسته و با غرض صحبت می کنم ولی دوست عزیز شما که مثال زدید اسب + خر = قاطر که یک گونه جدید است این گونه دایناسور که نشدهفكر مي كنم جواب شما را هم در پست قبلي داده ام فقط اين را هم اضافه كنم كه قاطر گونه نيست. گونه بايد زايا باشد و فرزندي شبيه به خود بياورد. اگر خدا بخواهد زايا باشد قاطر گونه مي شود. مستقل خواهد بود . يعني نه خر است نه اسب. اما من از شما يك سوال مي پرسم. جواب بدهيد. در قرآن آيه 20 سوره عنكبوت چه مي فرمايد؟ حتما بخوانيد و جواب بدهيد. ممنون (۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۴)وحید110 نوشته است: میفرمایید ۲ گونه بوجود امده است یکی انسان یکی میمونبه نام خدا در سوره بقره خداوند مي فرمايند به انسان اسامي را آموختيم و بعد از آموختن اسامي به فرشتگان فرموده است سجده كنيد. پس همينكه آدم خلق شد مستحق سجده نبوده است. چون شكل حيواني داشته است. اما اين كلمات و اسامي كه نشان از قدرت تكلم حضرت آدم را دارد چيزي است كه انسانهاي قبل از او يعني نئاندرتالها نداشتند. بررسي هاي فسيل شناسي نيز آن را تاييد مي كند كه جمجمه آنها (نئاندرتالها) شكلي داشته كه مغزشان نمي توانسته تكلم را باعث شود. تكلم اولين مرحله تفكر است. اين بحثي پيچيده در عصب شناسي است. و عقل بدون تفكر امكان ندارد. عقل از تفكر مي آيد و تفكر از كلام و تكلم. تكلم راخداوند به آدم دادند و به فرشتگان فرمودند سجده اش كنيد. همه سجده كردند الا ابليس. -------- همه موجودات زنده روح دارند. حتي يك باكتري. اما روح انسان خدايي است. |
|||
|
|
۱۳:۲۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان بحثتون خيلي جالبه اما من فعلا ترجيح ميدم اطلاعاتم رو زيادتر كنم ومستند ها رو ببينم بعد وارد بحث شم اما يك نكته واسم جالبه و اون اينكه دوستمون roohi_issaدر جايي گفتن كه با شخصيت علمي يا اخلاقي داروين كاري ندارن !!!!!!و به نظر من يكي از نكات اصلي اين قضيه همينه كه ايا شخصيت داروين روي نظرياتش موثر بوده يا نه ؟ايا داروين مصون از خطاهاي انساني بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ايا دانشمندان وبه خصوص دانشمنده مد نظر ما هميشه تونستن اصل بدمن پيش فرض ذهني رو رعايت كنند !!!!؟؟؟ يااون تونسته بدون هيچ پيش فرض ذهني اوليه اي نظريات شو شكل بده ؟ ايا در صورت در نظر گرفتن خطاهاي انساني اون براي دانسن پيش فرض هاي احتماليش !نبايد شخصيتش و افكارش تحليل بشه تحليل بشه؟ و در مجموع ايا اون به دنبال اثبات حقيقت بوده يا .......؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,303 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,078 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,072 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,868 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,198 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,620 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,840 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|

شده یک حیوانی از گونه اسبان ، ولی شما معتقدید انسان از یک حیوان پستی مثل میمون تکامل پیدا کرده است که از این نظریه دفاع می کنید؟ این آقای داروین تا زمانی که در نظریه خرشناسی و اسب شناسی فعالیت می کردن دانشمند بودن و دیگر هیچ.