کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 24 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل پروژه آرمگدون 2012 - آخرین مکرهای شیاطین
۱۵:۵۵, ۲۲/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۸۹ ۱۶:۰۱ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به تمامی کاربران این انجمن و برای تمامی شما عزیزان ارزوی تندرستی و سربلندی میکنم

همانطور که از اسم تایپیک پیداست من قصد دارم با کمک شما سروران عزیز به بحث و گفت گو و نتیجه گیری در مورد مساله ای که هم اکنون در سطح جهان و کشور خودمون وجود داره و روز به روز بیشتر میشه بنشینم

پیداست که من نمیخوام این تایپیک نیمه کاره رها بشه و تمام تلاش ها بدون رسیدن به جوابی منطقی به اتمام برسه به همین خاطر من برای این تایپیک در ذهن خودم چارچوبی رسم کردم و از تمام عزیزانی که قصد پست زدن در این تایپیک رو دارن تقاضا میکنم برای حفظ وحدت و یکپارچگی تایپیک این چارچوب رو رعایت کنند
من این چارچوب را به 3 بخش تقسیم کردم و بعد از اتمام هر بخش به بخش بعد میرویم این بخش ها عبارتند از:

1 - داده ها : ما در این بخش بدون بحث اضافی و سبک سنگین کردن داده ها و راست ازمایی انها شروع به نوشتن داده های مساله که منجر به پدید امدن بحثی به اسم 2012 میشود میپردازیم.

2 - پردازش داده ها : در این بخش شروع به تجزیه تحلیل داده ها راست ازمایی داده ها شناخت افرادی که به گسترش این مفهوم میپردازن اهداف پشت پرده و چرایی این اقدامات و ....... میپردازیم.

3 - نتیجه گیری : در این بخش سعی میشه با توجه به بخش 2 به یک نتیجه گیری مناسب برسیم .

خب دوستان من انچه را که فکر میکردم باید میگفتم گفتم و از پست بعد سعی میکنم اقدام به جمع اوری داده ها و مطالبی که از روی ان افرادی سال 2012 را سالی خاص میدانند بکنم و از تمامی شما تقاضا دارم اقدام به زدن پست اضافی نکنید و اگر پستی میزنید سعی کنید یکی از داده های مساله رو هر چند کوچک بنویسید بدون بحث اضافی بر روی داده و از بخش دوم به بعد شروع به بحث میکنیم.
باز تاکید میکنم من سعی ندارم در این بخش درستی یا نادرستی داده ای رو تاکید کنم تنها و تنها قصد جمع اوری انواع داده ها رو دارم.
موفق و پیروز باشید
ناسا در هشداری اعلام کرد که یک توفان خورشیدی که در سال 2012 به زمین می رسد موجب خواهد شد که برق تمام دنیا خاموش شود.

در هشدار ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است که میلیونها نفر در سال 2012 بدون برق و در نتیجه بدون غذا و دارو خواهند ماند و تمام یخچالها، تلفنهای همراه و ماهواره ها خاموش می شوند.

از ماه دسامبر فعالیت خورشید به آهستگی روبه افزایش می رود. نیروی مغناطیسی این ستاره هر 11 سال یکبار به نقطه ای می رسد که در آن پیک پدیده های فورانهای خورشیدی و پرتاب تاجهای خورشیدی بزرگ مشاهده می شود. این پدیده ها منجر به آزاد شدن میزان زیادی انرژی و تشعشعات می شود. این فورانها می تواند به زمین نیز برسد و منجر به ایجاد توفانهای ژئومغناطیسی زمین شود.

اتمسفر زمین می تواند از این برخوردها خود را مصون نگه دارد اما خسارات جدی را بر روی ساختارهای اجتماعی و اقتصادی روی زمین وارد می کند.

ستاره شناسان این پدیده ها را از سال 1859 رصد کرده اند. در آن زمان یک توفان ژئومغناطیسی ویژه در خطوط تلگراف اروپا و آمریکا اختلال ایجاد کرد. در ماه می 1921 توفان دیگری بسیاری از خطوط برق و تلفن را در دو سر اقیانوس اطلس خارج از استفاده کرد.

در گزارش 132 صفحه ای ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است: "انرژی برق کلید فناوری جامعه مدرن امروزی است و تمام زیرساختها و سرویسها به آن وابسته هستند. اگر توفان سال 1859 امروز اتفاق بیفتد به طور حتم خسارتهای اجتماعی و اقتصادی وسیعی برجای خواهد گذاشت."

براساس گزارش نیوساینتیست، در سال 1989 شش میلیون نفر در کبک کانادا به مدت 9 ساعت به سبب یک توفان ژئومغناطیسی که 10 برابر ضعیف تر از توفان سال 1921 بود بدون برق ماندند. اگر حادثه ای مشابه آنچه که در سال 1921 رخ داد تکرار شود تعداد افراد بدون برق به 130 میلیون نفر افزایش خواهد یافت و تکرار حادثه ای مشابه سال 1859 که بسیار قویتر از توفان 1921 بود دو هزار میلیارد دلار خسارت وارد خواهد کرد.
به گفته دانشمندان ناسا، پیک بعدی این توفانهای خورشیدی بین سالهای 2012 و 2013 خواهد بود که جامعه علمی هنوز بر سر شدت فعالیت خورشید در این دوره جدید به توافق نرسیده اند.
منبع : تابناک
http://tabnak.com/nbody.php?id=3688
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، boghz ، مجید املشی ، vakileman ، سدرة المنتهی ، fiftynine

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۵, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام

درمورد مود 6 که حمله اسرائیل به ایران است یه توضیح بدم .

توی مراکز مطالعات فکری آمریکا که آنان در خدمت صهیون ها هستند؛ در یک سند 164 صفحه ای خودشون درباره جنگ علیه ایران گفتن که (ثابت کردن) که نه آمریکا و نه اسرائیل نمی تونه یا نباید با ایران وارد جنگ بشه چون تجربه 8ساله جنگ ایران نشون داده که ایرانی ها مقاوت میکنن اونم الان که این همه سلاح دارن . بعد گفتن که ما برای این که خودمون رو وارد جنگ نکنیم از اسرائل هم نمیتونیم کمک بگیریم چون اسرائل همپیمان ماست و ما هم مجبوریم باز وارد جنگ بشم و معلوم نیست که این جنگ کی تموم میشه .

و اما راهکار اصلی اون ها اغاز جنگ ایران با یم کشور عربی است . میدونید کدوم کشور ؟ درسته اردن .
همون که پادشاهش دورگه عرب و انگلیسیه .
همون که در مقالات مهدویت احتمال دادن که ممکنه همون سفیانی عصر ظهور باشه . بنابراین بنده گمان میکنم که جنگی که ما در پیش روی داریم جنگ یک طرفه ایران اردنه که اردن جنگ رو شروع خواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، فرهاد ، سدرة المنتهی ، Maysam-1st ، mhvvhm ، xmontazer
۴:۱۰, ۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۰ ۴:۱۱ توسط an147.com.)
شماره ارسال: #12
آواتار
چون گفتند سفیانی از شامات و دمشق خروج می کند، احتمالا یا در ارتش سوریه است یا در اردن. البته اسرائیل و بقیه کشورها (که الان می بینیم همه به لیبی یورش بردند و نیز همگی عراق را اشغال کردند) پشتیبان سفیانی خواهند بود. سفیانی از نسل ابوسفیان و معاویه ای است که حاکم شام بود. گفته شده است که سفیانی از دمشق تا به کوفه و مدینه همینطور خراب می کند و می آید. یک قسمت(گردان) از لشکر سفیانی در شیراز با سپاه خراسانی و ساکنان قزوین و گیلان و طالقان مبارزه سختی می کند و شکست می خورد و ایران به خاک عراق وارد می شود و ایران به یمانی ای می پیوندد که گفته شده است امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از گذشت مدتی از جتگهای یمانی وارد آن لشگر خواهد شد.
اگر حکومت سوریه عوض شود شاید با اردن و اسرائیل هم پیمان شود و به ضرر این منطقه است اما اگر در حکومت عربستان اختلاف افتد دیگر خطری از جانب عربستان منطقه را تهدید نمی کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، vavp ، fazel ، فرهاد ، سدرة المنتهی ، Maysam-1st ، mhvvhm
۰:۲۴, ۱۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۰ ۰:۲۶ توسط K-1.)
شماره ارسال: #13

سلام من میخواستم یک مسئله ای مطرح کنم ...

در احادیث آمده که در سوریه زلزله میشود همینطور در عراق ، ری و ...

من میتوان این احتمال را بدم که منظور از زلزله در احادیث یک تغییرات سیاسی بزرگ است همانطور که در فیلم 2012 در زیر قسمتی که ایران را نشان داده نوشته شده زلزله بزرگ ...

میگویند وقتی سفیانی به سوریه حمله میکند که زلزله در این کشور رخ داده باشد .
اگر منظور از زلزله تغییرات سیاسی است (اشوب و ...) الان وضع دارد به آن سمت میرود ...

در احادیث وقتی نوشته شده خسف یعنی زلزله و در بعضی از احادیث از لفظ زلزله استفاده شده است ؟؟؟

یا وقتی میگوید وقتی یمنی قیام میکند دستور میدهد که حمل سلاح حرام است ...
شاید منظور این است که از خشونت استفاده نمیکند و اسلحه هم حمل نمیکنند و مثل لیبی درگیری ندارند ...

و از همین مثالها میتوان زد ...
این را از نظرات سایت ظهور بسیار نزدیک است من بیرون کشیدم :

باسلام
خبر
منطقه درعادرسوريه طي چندين روز گذشته محل درگيري و اغتشاش بود كه طي آن چندين نفر كشته و زخمي شدند
(اولين محل تظاهرات در سوريه محلي است بنام قريه درعا درمرز سوريه و اردن )
نقل ازكتاب عصر ظهور علي كورانبي
قابل توجه دوستان

یک مقداری در این موضوع تحقیق لازم است ؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، montazer ، fazel ، Maysam-1st ، mhvvhm
۲۰:۱۵, ۱۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۲۲:۵۰ توسط an147.com.)
شماره ارسال: #14
آواتار
قبل از هر چیز بگویم که این موارد پروژه آرماگدون 2012 با اینکه شاید ربطی به نشانه های ظهور ندارد اما اگر برخی از آنها عملی شود شاید مصداق برخی اتفاقات پیش از ظهور باشد و یا حتی مقدمه فتنه ها و جنگهای آخرالزمان باشد. باید احادیث را با دقت بیشتری بخوانیم.

[تصویر: 11uepr1wf3i5slcdc9.jpg]

رابطه ویرانیهای آخرالزمان با گسترش فحشا و گناه

در ژاپن فساد و فحشا و رابطه آزاد «جن سی» به وفور گسترش پیدا کرده بود و ازدواج هم بسیار به سختی صورت می پذیرفت. البته الان در ژاپن، با گسترش آلودگی آب دریاها و مواد غذایی به رادیواکتیو ، مرگ سفید(بیماری) یک سوم مردم جهان قبل از ظهور منجی بشریت در حال رخ داد است.
همچنین ژاپن، تایلند، مالزی، و... مراکز و خانه فساد سربازان، نظامیان و توریست های آمریکایی بوده و هست. و باعث گسترش روسپیگری در کشورهای شرق آسیا شده اند.

در تهران هم، جریان هارپ را هم کنار بگذاریم؛ با توجه به گسترش فحشا و گناه ، باید منتظر ویرانی وعده داده شده در تهران و ری احادیث باشیم.

هر چند خداوند به انسان اختیار داده است و دخالتی در جریان دنیا مستقیما نمی کند ولی یکسری قوانینی برای جهان هنگام خلقت زمین وضع کرده است و به قول «استاد محمدرضا یحیایی» زمین موکّل دارد و شعور دارد و هنگامیکه طبق دستورات خداوند، زمین به میزانی از خرابی محیط زیست و گناه برسد، زمین عکس العمل نشان می دهد!

در حدیثی از امام صادق(علیه السلام) درباره تهران آخرالزمان و عمومی شدن گناه دقیقا آمده است که : «... تهران، چنان می شود که که قصرهایش همچون قصرهای بهشتی [خانه های زیبا با نمای زیبا می سازند] و زنانش همچون حورالعین! [چشم ربا و خوش ظاهر] هستند، لباس کافران [لباسهای عریان و بدنما و تحریک کننده] را می پوشند و زندگیشان، همچون زندگی جبّاران [زورگویان، فخر فروشان و مادی گرایان] است [به همدیگر رحم نمی کنند]، بر زین ها [خودروهای لوکس] سوار می شوند [رانندگی زنان گسترش یافته است] و از همسرشان فرمان بری ندارند [چون درآمد دارند و الان دیگر مستقل هستند] و درآمد همسرشان برای آنها کافی نیست [یا همسر را مجبور به درآمد حرام می کنند یا خود از راههای حرام و خودفروشی درآمد کسب می کنند]. از دست [شرّ] آنها [خشم و عذاب الهی] به سوی قلّه ها و از پناهگاهی به پناهگاهی دیگر! بگریزید [که عذاب آمدنی و ویرانگر است و همه گرفتار خواهند شد چون آن تعداد اندک خوب هم نهی از منکر نکردند، منظور فرهنگ سازی نکردند و جوانان را در هنگام تربیت و پرورش رها کردند و جامعه به گناه کشید] ، همچون روباهی که با بچه های خود، [از ترس نزول خشم خداوند] فرار می کند!».
منبع حدیث: روزگار رهایی، الزام الناصب، منتخب الآثار، بحار الانوار، بشارة الاسلام.

الان حتی کشورهای اسلامی گرفتار فحشا و گسترش و علنی شدن گناه شدند. و برای این تهران را مثال زدند که ، تهران هم که روزی مرکز شیعیان خواهد شد هم گرفتار خواهد شد. وای از روزی که صبر زمین و آسمان از گناه زمینیان به سر آید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Hadith ، امیر صالح ، mehrdad_libra ، Maysam-1st
۰:۱۵, ۱۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۲۲:۵۳ توسط an147.com.)
شماره ارسال: #15
آواتار
صهیون، یک ژنتیک و نژاد شیطانی و همه «ولد ز ن ا» هستند؛ و کسیکه حرام زاده باشد معمولاً، دشمن خدا، پیامبران و امامان است. یک صهیون، می تواند از هر ملیت و زبانی باشد.

در احادیث است که هنگام جماع یکسری آداب اسلامی را باید رعایت کنید و با وضو و بسم الله الرحمن الرحیم نطفه بسته شود. اما در آئین های راز آلود که برای خدای مولوخ انجام می شود، صهیون مانند گروه فراماسونری، و... اولاً با محارم نزدیکی می کنند تا نژاد شیطانی شان تقویت و حفظ شود. دوم اینکه قبل از بسته شدن نطفه اعمال شیطانی مانند توهین به خدا، قربانی انسان پاک و خوب (بخصوص کودکان که معصوم هستند) و خوردن خون انسانهای خوب است. ببینید آن بچه که نطفه اش بسته میشود چی در می آید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، gabriel40
۱۶:۱۸, ۱۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
« عن النبي صلى الله عليه وآله قال: يخرج السفياني في ستين و ثلاثمائة راكب ، حتى يأتي دمشق فلا يأتي عليهم شهر رمضان حتى يبايعه من كَلَب ثلاثون ألفاً. »(2)

« پيامبراكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: سفيانى با 360 سوار شورش مى‏كند تا اينكه به دمشق مى‏رسد و در ماه رمضان هم 20000 نفر از قبيله بنى‏كَلب با او بيعت مى‏كنند. »(3)

« عن أميرالمؤمنين (علیه السلام) قال: و لذلك آيات وعلامات ... و خروج السفياني براية حمراء، أميرها رجل من بني كلب. »(4)

« از اميرمؤمنان (عليه السلام ) ضمن روايتى طولانى نقل شده است: و آن را نشانه ها و علامتهايى است و خروج سفيانى با درفش ‍ سرخ همراه است و فرمانده آن مردى از قبيله بنى كلب است .»(5)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، mhvvhm
۲:۱۷, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #17

فکر کنم احتمالات دیگری هم باشد :
1- حمله آمریکا به کره شمالی
2- جنگ غیر اعتقادی و غیر ایمانی
3- بمب گذاری در شبکه اتوبوس شهری لندن و ایضاً انداختن گردن ایران!
!!!!
کلا دوستان اگر چیز دیگری به ذهنشون میرسه بگن ،یه وقت لیست مون عقب نمونه!!!!
.........................................................
من کاری به اون لیست ندارم شاید بشه شایدم نه!!!
ولی از الان میتونم به صورت قاطع بگم "هر اتفاقی تو ایران بیوفته چه تو سال 2010 ،11،12،13..... همه ش کار شیطان بزرگ و غرب استکبار است ..."
مثلا فقر، بیکاری،بمب گذاری، اعتراض مردم و .....
!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Maysam-1st
۱:۵۷, ۱۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۱ ۴:۱۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #18

سلام

قبل از شروع بگم ، همیشه این رو به خاطر داشته باشید:

((ابی بصیر می گوید از امام صادق(علیه السلام) درباره زمان ظهور حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرسیدم، ایشان فرمود: ای ابا محمد، ما اهل بیت برای آن، زمان تعیین نمی كنیم چرا كه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده است: هر كس درباره قیام حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) زمان تعیین كند، دروغ گفته است))

و همچنین روایات فراوان دیگه!

همونطور که دوستان میدونن این روزا بازار شایعه پراکنی در مورد 21 دسامبر 2012 گرمه.

شایعات مختلفی از قبیل برخورد سیاره نایبرو با زمین تا نابودی زنبور های عسل(حنده داره نه!) یا مثلا جابه جایی قطب های زمین ، زمین لرزه ،ایجاد سیاهچاله در مرکز برخورد دهنده پروتونی هادرون ، یا خبر اعلام ناسا در مورد خاموشی برق کل زمین!

حالا در جواب افرادی که این شایعات رو پخش کنن هرچی هم بگی هیچ تاثیری نداره چون آدمی که خودشو به خواب میزنه رو نمیشه بیدار کرد.

در عین حال این افراد هیچ استدلالی درمورد این قضیه ندارن و فقط به تقویم مایاها( یا بعضا به پیشگویی های نوستراداموس) استدلال میکنن!

مایاها چند نوع تقویم داشتن : تقویم معمولی ، تقویم مذهبی(برای مراسمات مذهبی) ، و تقویم شمارش بلند

تقویم آخری یه تقویم چند هزار ساله بود. و استدلال این که میگن دنیا نابود میشه به خاطر اینه که تقویم بلند مایا ها در این روز پایان میپذیره ، مایا ها اعتقاد داشتن که در پایان دوره بلند یه دوره جدید شروع میشه!نه این که دنیا تموم شه.

مثل روز 29 ( یا 30 اسفند) خودمون که یه دوره (یه سال) تموم میشه و سال بعدی شروع میشه ، حالا چرا این تقویم در 21 دسامبر 2012 ( جالبه میشه شب یلدا) تموم میشه به خاطر اینه که سال بلند مدت مایاها تموم میشه ؛ مثل اینه که هر سال در 29 یا 30 اسفند تموم میشه نه 35 اسفند!

-----------------------------------==================-----------------------------------
توی سایت ناسا یه مقاله وجود داره در مورد اتفاقات احتمالی 2012 و ناسا صراحاتا اعلام میکنه که هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته.

مقاله ناسا در مورد 2012

مقاله رو به صورت خلاصه تر ترجمه کردم:

مقاله به صورت پرسش و پاسخه که قبل از شروع به سال 2000 اشاره میکنه که برخلاف شایعات هیچ اتفاقی نیفتاد.

پرسش:آیا هیچ تهدیدی در سال 2012 وچود داره بسیاری از وبسایتا میگن دنیا در 2012 تمام میشه.

پاسخ:هیچ اتفاق بدی قرار نیست که در سال 2012 بیفته ، سیاره ما به خوبی بیش از 4 میلیارد سال عمر کرده و هیچ دانشمندی با تهدیدی برای سال 2012 مواجه نشده است!

Nothing bad will happen to the Earth in 2012. Our planet has been getting along just fine for more than 4 billion years, and credible scientists worldwide know of no threat associated with 2012

پرسش : این پیشبینی که 2012 پایان دنیاست از کجا شروع شد؟

پاسخ : داستان با نایبرو ، سیاره ای که تصور میشد توسط سومریان کشف شده و قراره با زمین برخورد کنه شروع شد ، در ابتدا قرار بود که این فاجعه در می سال 2003 اتفاق بیفته ولی وقتی هیچ اتفاقی نیفتاد تاریخ فاجعه به سال 2012 موکول شد و این داستانای خیالی با پایان یکی از دوره های تقویمای مایاها در زمستان 2012 متصل شدن و پایان دنیا 21 دسامبر 2012 اعلام شد.

پرسش : تقویم مایا ها در دسامبر 2012 تمام میشه؟

پاسخ : همون طوری که تقویم شما تو آشپزخونه بعد از 31 دسامبر ادامه نداره( مثلا بعد از 31 اسفند ادامه نداره) تقویم مایاها هم بعد از 21 دسامبر 2012 ادامه نداره. , iو همونطوری که تقویم شما دوباره از 1 ژانویه (مثل 1 فروردین خودمون) شروع میشه ، تقویم مایاها هم دوباره شروع میشه.

پرسش : وقتی سیاره ها در یک راستا قرار میگیرن آیا ممکنه که پدیده ای رخ بده که زمین رو تحت تاثیر قرار میده؟

پاسخ : هیچ همردیف شدن سیاره ای برای چند دهه آینده وجود نداره.زمین از صفحه کهکشانی در سال 2012 عبور نمیکنه و اگه قرار بود اتفاق بیفته تاثیرش روی زمین قابل چشم پوشیه.هر دسامبر زمین و خورشید تقریبا با مرکز کهکشان راه شیری هم راستا میشن و این یه اتفاق سالیانه است نه اتفاق تصادفی.

پرسش : آسا سیاره ای یا کوتوله قهوه ای ای(کوتوله قهوه ای ستاره های کوچک سد شده هستن) به اسم نایبرو یا سیاره ایکس یا اریس در حال رسیدن به زمین اند ، که باعص خرابی گسترده میشن؟

پاسخ : نایبرو و بقیه داستانا در مورد سیاره های خودسر(که مسیر خودشونو میرن) شوخی های گول زننده اینترنتی اند.هیچ پایه علمی برای این ادعا ها وجود نداره. اگر سیاره های نایبرو و سیاره ایکس واقعی بودند و قرار بود سال 2012 با زمین برخورد کنن ، دانشمندا از چند دهه گذشته اونا رو میدیدن و مشغول ردیابی شون بودن و الان هم میشد با چشم غیر مسلح اون ها رو دید پس واضحه که وجود نداره.

سیاره اریس وجود داره و یه کوتوله قهوه ای شبیه پلوتو که در قسمت خارجی منظومه شمسی باقی میمونه و به زمین نزدیک نمیشه و نزدیک ترین فاصله اش تا زمین 4 میلیارد مایل( بیشتر از 6 میلیارد کیلومتره).

پرسش : نظریه تغییر قطب ها چیه ؟آیا این حقیقت داره در چند روز(البته نه چند ساعت) که پوسته زمین 180 درجه دور هسته میچرخه؟

پاسخ : برگشت توی چرخش زمین غیر ممکنه .قاره ها حرکات آهسته ای دارند( مثلا قطب جنوب صدها میلیون سال پیش در نزدیکی استوا بوده) ولی این ها هیچ ربطی به ادعای واژگونی چرخش قطب ندارند.بسیاری از سایتای در مورد فاجعه یه خبر بی ربط رو میگن و بعد و موضوع رو عوض میکنن که مردم رو به اشتباه بندازن.اونها یه ادعا در مورد رابطه پرخش و قطب های مغناطیسی زمین ، میکنن که به صورت غیرمترقبه هر 400 هزار سال با واژگونی قطب مغناطیسی رخ میده.تا اون جاییکه ما میدونیم این اتفاق هیچ تاثیر منفی روی زندگی مردم روی زمین نداره.هرچند احتمال واژگونی مغنطیسی توی هزاره بعدی خیلی بعیده!

پرسش : آیا زمین توی خطر برخورد با یه شهاب سنگه؟

پاسخ : زمین همیشه تحت تاثیر برخورد با ستاره های دنباله دار و شهاب سنگا بوده ولی احتمال یه برخورد بزرگ خیلی بعیده. آخرین برخورد بزرگ 65 میلیون سال پیش بود که باعث انقراض دایناسور ها شد.امروزه دانشمندان یه تحقیق به اسم تحقیق محافظت فضایی انجام میدن که اجرام آسمانی بزرگکه احتمال برخورد با زمین رو دارن پیدا کنن.ما متوجه شده ایم که هیچ شهاب سنگ تهدید کننده ای به بزرگی همونی که دایناسور ها رو کشت وجود نداره.همه اینا در دید همه انجام میشن به همراه تعداد زیادی کشف که هر روزه در سایت پروژه neo برنامه (Near Earth Object Program)(اجرام نزدیک زمین)http://neo.jpl.nasa.gov/. وشما میتونید ببینید که زمین در خطر برخورد با هیچ شهاب سنگی نیست.

پرسش : دانشمندان ناسا چه احساسی نسبت به ادعاهای در مورد اتفاقات 2012 دارن؟

پاسخ : برای هر ادعایی در مورد فاجعه یا تغییرات بزرگ در سال 2012 منابع علمی کجان؟ مدارک چی؟ هیچی نیست.و برای همه دفاع های از این ادعا های خیالی مطرح شده چه در کتاب ها چه فیلم ها یا مستند ها یا روی اینترنت هیچ مدرک موجهی وجود ندارد که سال 2012 اتفاق عجیبی می افتد.

--------------

جالبتر این که ناسا در مورد شایعاتی که به دروغ به اسم ناسا پخش میشن هشدار داده! و گفته به هیچ شایعه ای به اسم ناسا گوش ندید.

در عین حال نکته جالب توجه تر اینه که ناسا پخش این شایعات و گسترش اون ها رو یه حرکت احمقانه خونده به طوری یه جایی نوشته بود :

((...For more information on the silliness surrounding December 2012))

منبع :یادداشت فکر
http://yaddashtefekr.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: K-1 ، montazer ، vahrakan ، sajjadbest22 ، Mohammad Trust ، شهرام ، hesam110 ، السا ، فاطيما22 ، TINCHY ، سیدمحمود
۵:۲۴, ۱۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۰ ۷:۳۶ توسط K-1.)
شماره ارسال: #19

حالا وقتی خورشید از مغرب طلوع کرد اونوقت میخوام ببینم چی میگن ...
شما که انگلیسیتان خوب هست یک سرچی هم در رابطه با دنبالهدار Elenin (المین) بکنید ...
۱۹:۳۵, ۱۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۰ ۱۹:۳۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #20
آواتار
جناب ... ،رعایت ادب رو در گفتگوها داشته باشید وگرنه پست حذف خواهد شد
لحن تحقیر آمیز با سایر کاربران دور از ادب هست!
پست شما حذف شد به علت لحن تحقیر آمیز شما

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sajjadbest22 ، بچه شیعه ، hesam110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]