|
من لائیک هستم،مهدی کجاست؟؟(کمکم کنید)
|
|
۹:۰۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوستان،بنده قبلا این سوال رو در یک پست مطرح کردم اما به هیچ پاسخی نرسیدم پس مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم تا شما کمکم کنید. این مسئله خیلی حیاطی هستش چون اگر بتونم به این سوال جواب بدم میتونم یک نفر رو حتی شیعه کنم. با چنتا دوستام بحث می کردم در مورد اثبات وجود امام زمان و بحث خوب پیش می رفت چون می تونستم از کتب و ادیان الهی مثل عهد عتیق و عهد جدید و صحف حضرت ابراهیم و حتی زبور حضرت داوود وجود مهدی فاطمه رو براشون اثبات کنم اما با یک سوال واقعا کم آوردم و این بود که یک نفر پرسید: « من لائیک هستم،مهدی کجاست؟» از دوستان تقاضا دارم بنده رو برای پاسخ گویی به این سوال حساس کمک کنن. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
خدا انسان را آفرید سپس او را هدایت کرد. من را به راه راست هدایت کن.اهدنا الصراط المستقیم منظورم این نیست که به قرآن اعتقاد داره ولی از تو همین قرآن برام سند آورد که تنها منجی و هدایت کننده فقط خداوند هستش. به همین علت معتقد است که خداوند کار لغو انجام نمی دهد و خدایی که نظرش را تغییر دهد محدود است و نمیتواند خدا باشد. |
|||
|
۱۲:۳۶, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . خدا انسان را هدایت میکند ..... نکته اینجاست: چطور می خواهد هدایت کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۱۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۳ توسط seiied.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنده نیز این سوال رو از ایشون پرسیدم و انگونه پاسخ داد:
خداوند انسان را به وسیله عقل و اختیاری که به او داده است هدایت غیر مستقیم می کند و توسط فرشتگان وحی انسان را به طور مستقیم هدایت می کند. ضمنا معتقد هستش که اگر انسانی (منجی) بتواند انسان دیگر را هدایت کند و به سعادت برساند که دیگر نیازی به خداوند نیست. جا داره که بگم ایشون تمام ادیان رو به خوبی میشناسه و فوق العاده هم با سواد هستش. |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
مگه ما چقدر قدرت داریم تا تمامی نشانه های خدا رو به صورت مستقیم بی واسطه دریافت کنیم و راه سعادت رو از شقاوت تشخیص بدیم؟!
ایشون توونسته بی واسطه به خدا رابطه برقرار کنه یا فرشته ای به اون وحی برسونه؟ اگه بوده خود تعریف کنه و مثال بیاره |
|||
|
۱۳:۰۳, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اگر عقل هست پس چرا حضرت ادم اون اشتباه کرد ...
|
|||
|
۱۳:۰۵, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ایشون پیامبران را قبول دارد اما نه به عنوان منجی برای بشریت و تنها برای راهنمایی انسان.
میگه هر کسی لیاقت وحی رو نداره و همانطور که پیامبران از وحی الهی بهره می بردند پس هر انسان دیگری نیز می تواند محل نزول وحی باشد.اما این وحی به پیامبران به منزله منجی بودن نیست.معتقد است که امام مهدی محل نزول وحی نیست چه برسد که بخواهد منجی باشد. [font=B Nazanin][/font] |
|||
|
۱۳:۰۶, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . عقل و اختیار که میفرمایند برای انسانی که معصوم نیست کاملا تناقض در عمل ایجاد میکند...... عقل ایراداتی بهش وارده که نمیتونه عامل هدایت باشه....: عقل ممکنه خطا کنه عقل محدوده عقل فقط کلیات رو درک میکنه ... جزییات رو درک نمی کنه.... . بقیه اش رو بعد نماز میگم.....فعلا این ها رو داشته باشید.... ادامه داره ان شاءالله..... |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
۱۳:۱۸, ۱۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. خوب.... ایرادات عقل در بالا آمد.... خوب پس عقل نمیتونه به تنهایی عامل هدایت باشه....... . اما وحی به همه انسان ها..... مگه میشه به همه انسان ها وحی بشه......؟؟؟؟؟ این جا هم محل اشکال میشود.... ممکنه هر کسی یه برداشتی بکنه از وحی......کما اینکه داریم میبینیم در جامعه از یک حرف چه برداشت هایی میشود..... و ممکنه یه عده سوء استفاده کنند از این موضوع...... مثلا : یه نفر پامیشه میاد پیش شما میگه دیشب به من وحی شما ماشین شما برای منه......... . . .. خوب فقط یه راه دیگه میمونه ..... اونم این که خود خدا بیاد پایین مردم رو هدایت کنه...... این هم غیر ممکنه..... مگه میشه خدا محدود بشه (نامحدوده)..... مردم هم نمی پذیرن..... . . . . خوب دیگه چه را هی هست برای هدایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
هرکسی مسُول اعمال خودشه...اگر به حرفتون گوش نکردن.
فقط این کلمه باید گفته شه::برات دعا میکنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |