|
من لائیک هستم،مهدی کجاست؟؟(کمکم کنید)
|
|
۹:۰۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوستان،بنده قبلا این سوال رو در یک پست مطرح کردم اما به هیچ پاسخی نرسیدم پس مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم تا شما کمکم کنید. این مسئله خیلی حیاطی هستش چون اگر بتونم به این سوال جواب بدم میتونم یک نفر رو حتی شیعه کنم. با چنتا دوستام بحث می کردم در مورد اثبات وجود امام زمان و بحث خوب پیش می رفت چون می تونستم از کتب و ادیان الهی مثل عهد عتیق و عهد جدید و صحف حضرت ابراهیم و حتی زبور حضرت داوود وجود مهدی فاطمه رو براشون اثبات کنم اما با یک سوال واقعا کم آوردم و این بود که یک نفر پرسید: « من لائیک هستم،مهدی کجاست؟» از دوستان تقاضا دارم بنده رو برای پاسخ گویی به این سوال حساس کمک کنن. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۳, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۶)TINCHY نوشته است: هرکسی مسُول اعمال خودشه...اگر به حرفتون گوش نکردن. من به هیچ عنوان منطق شما رو قبول ندارم.پس امر به معروف و نهی از منکر چه جایگاهی داره وقتی که با این تفکر به دنیا نگاه کنیم؟؟؟؟ پس وظیفه یک مومنِ متظر چیه؟؟؟ برای ظهور حجت دعا می کنیم و برای این شخص هم فقط دعا کنیم؟؟؟پس در این صورت دعای ما میشه همون نامه هایی که مردم کوفه برای امام حسین(علیه السلام) نوشتند و اما خودشون به روی فرزند پیامبر شمشیر کشیدند... |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سید عزیز در پست قبلی هم اشاره کردم باید با مشترکات بیاییم جلو.
اینکه عقل خطا میکنه و نمی تونه و.... این حقیر قبول ندارم. با همه ارادتی که خدمت آقا میلاد عزیز دارم. ![]() ![]() خب شما فرمودید وجود خدا رو قبول داره.... یک نکته مهم : نباید این جور باشه که همش شما توضیح بدید اون سوال کنه و شما جواب بدید. یه کم هم بگذارین ایشان جواب بدن. ازشون بخواهید این خدایی که میگه چی جوریه؟ چه شکلیه؟ صفاتش چیه؟ به چه صورت هست؟ اون موقع با توضیحاتی که ایشان در جواب می دهند می شود خیلی کامن منتظر پاسخ می مونم... اتفاقا اینکه میگید با سواده و مطالعاتی داشته کار مارو تو بحث خیلی راحت تر میکنه... حالا شما تعریفش از خدا را بگید تا ما هخم ادامه بدیم. یا علی مدد. رها کرد. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۳ توسط seiied.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سید جان از راهنماییت ممنونم.
ایشون خدایی رو که من و جنابعالی بهش اعتقاد داریم رو می پرسته.همون خدایی که پیامبران رو مبعوث کرد و نامی به نام الله داره.خدایی که داری صفات جلال و جمال هستش. مشکل ایشون با خدا نیست با منجی به نام ماشیح بن دیوید از نظر مسحیت و یهودیت و مهدی (علیه السلام) از نظر شیعه هست. بنده خیلی سوال براش مطرح کردم اما از آنجایی که نمی توانم از کتب دینی براش اثبات کنم دست بنده را بسته است. |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خب پس یه قدم دیگه اومدیم جلو
![]() ایشان بعثت پیامبران هم قبول دارند؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بله بعثت رو قبول دارند اما پیامبران رو فقط به عنوان هدایت گر معتقد است نه منجی چون این همه پیامبر آمده و طبق قران انسان هنوز در خسران است.تازه پیامبرانی که هم وحی بر آنان نازل میشده و هم معجزه داشته.اما مهدی(علیه السلام) نه وحی دارد و نه معحجزه
|
|||
|
۱۴:۳۰, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
مثال
مثل فردی است که مادر زادی کوره و از شما میخواد مهدی را نشونش بدید! خب معلومه نمیشه مگر اینکه ماورای حس بتونه وجود مهدی رو درک کنه |
|||
|
۱۴:۳۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خب این بحث خیلی ساده ایست... در کتب بسیار زیادی هم به این مسئله اشاره شده از جمله موجود موعود از آیت الله جوادی آملی.
ابتدا ما باید تعریفمان از پیامبر و نقش پیامبر و امام و نقش امام در جهان و هستی را کاملا مشخص کنیم. ما یک پیامبر داریم یک امام، یک نبی دارم و یک ولی. پیامبر تنها وظیفه رساندن پیام از یک مبدا تا مقصدی را دارد. نامه رسان است بیشتر. لذا در تاریخ بسیاری از پیامبرای بودند که وارد شهر می شدند ابلاغ می کردند و می رفتند. بسیاری از پیامبران دیگر تنها وظیفه شان تبلیغ پیامبر دیگر بود... ولی جایگاه امام به عنوان واسطه فیض الهی یک جایگاه منحصر به فرد است. در روايات بسياري است كه زمين، هيچ گاه از حجّت خداوند خالي نخواهد بود و اگر لحظه اي حجت خدا در زمين نباشد، اهلش را فرو خواهد برد و ساكنانش نابود خواهند شد. در اين روايات، گاهي كلمه «حجت» به كار رفته و گاهي كلمه «امام» كه مقصود، يك چيز است؛ زيرا امام، همان حجت خداوند در زمين است كه گاهي در جايگاه پيامبر الهي، بشر را رهبري مي كند و گاهي در جايگاه وصي و جانشين پيامبر الهي. امير المؤمنين عليه السلام فرموده است: «زمين، هيچ گاه از حجت الهي خالي نبوده و نخواهد بود، آن حجت خداوند يا ظاهر و مشهور است يا غايب و مستور» اين احاديث، بر دو مطلب دلالت مي كنند؛ يكي اين كه مردم، در مسايل و مصالح ديني و دنيايي خود، به امام و حجتي از جانب خداوند نياز دارند، و بدون وجود امام و حجت الهي، زندگي مادي و معنوي آنان، دچار اختلال و فساد و تباهي خواهد شد. ديگري اين كه حيات و بقاي زمين، وابسته به وجود امام و حجت الهي است؛ زيرا وجود او، علت غايي وجود زمين است. در نتيجه چون وجود معلول، بدون وجود علت غايي محال است، وجود زمين نيز بدون وجود امام و حجت الهي محال خواهد بود؛ زيرا امام عليه السلام فرموده است ((لو أن الإمام رفع من الأرض ساعة، ماجت بأهلها كما يموج البحر بأهله )) بحث در این مورد بسیار هست حالا فعلا کمی این مطالب را گذاشتم تا زیاد خسته نشید ولی خواهشا با دقت بخونید ... |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۱۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۱ توسط seiied.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
وقتی ایشون اشاره کرد به قرآن و گفت انسان هنوز در خسران هستش.من هم استناد به همین موضوع کردم و گفتم : و لعصر،ان الانسان لفی خسر... یعنی خدا داره به عصر (مهدی) قسم می ده،بعد بهم نگاه کرد و گفت به خاطر همین به مهدی (علیه السلام) می گویید ولی عصر ،صاحب زمان؟؟
ضمنا بعدش فهمیدم که به کتب الهی اعتقاد نداره و نباید از قرآن براش دلیل بیارم. ابراهیم جان شما این منابع و مطالب رو که بیان کردید خیلی خوب است اما برای یک انسان شیعه نه یک بی دین. ضمنا تفاوتی بین ولی و امام نیست و ثانیا پیامبران فقط نامه رسان نیستند و از لحاظ فیض با امام تفاوتی ندارند زیرا پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) واسطه فیض آفرینش بودند |
|||
|
۱۴:۴۶, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سید جان اینطور که از مطالب ذکر شده برداشت کردم دوست شما از راه راست منحرف شده و دین جدید ساختگی برای خود آورده و چون از الگوی فکر غربی الهام میگیرد و از این طرف در یک کشور اسلامی بزرگ شده و طبعا اعتقاداتی از یچگی دارد، در ذهن خود ملغمه ای از دین و کفر درست کرده و به نوعی دین شخصی خود را ساخته. اینو بهش بگو اگه پیغمبران و امامان نبودند همین یکی دو میلیاردی هم که یک اعتقاد تقریبی به خدای واحد دارند هم مانند بقیه انسانها در کفر فرو میرفتند و دنیا از این چیزی که هست بسیار کثیف تر بود چیزی مانند قوم لوط که سرانجام با عذاب الهی نابود شدند هر چند که امروزه کفار تمام تلاششان را میکنند تا قوم لوط مدرنی بسازند ولی تا وقتی کتاب قرآن و امامان ما هستند، کفار این آرزو را با خود به جهنم میبرند. |
|||
|
۱۴:۴۷, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خب پاسخ ها:
1- ایشان تا بعث پیامبرای را قبول داشتند یعنی حداقل مسلمان هستند. درسته؟ 2- تفاوت بین امام و ولی نیست اما بین نبی و ولی هست. 3- پیامبر دقیقا بع معنای دقیق کلمه همان پیام رسان است ولی خب لفظ پیام رسان شاد در عرف ما آنچنان عظمتی نداشته باشد ولی زمانی که شما به گیرنده و فرستنده این نامه توجه کنید نامه رسان این جا هم خیلی عظمت پیدا میکند. 4- پیامبر اسلام صد در صد واسطه فیض بودند ولی نه به واسطه رسالتشان بلکه به خاطر امامتشان. (کمی دقت شود) 5- حضرت ابراهیم ابتدا پیامبر بودند و با گذراندن انواع و اقسام آزمایشات بلاخره در اواخر عمرشان به درجه رفیع امامت دست پیدا کردند... همین یک امر نشان از برتری نقش امام بر پیامبر در هستی دارد. این مباحث هم بسیار مشخص و مستند است و اختصاصی هم به مذهب شیعه ندارد. یا علی مدد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |