|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۰, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
کیست که به خدا اعتماد کرد و پشیمان شد؟
یک جریان طولانی برایم پیشامد که نوشتم ولی ارسالش نکردم... بن مایه اش همین بود: اگر به خدا اعتماد کنی خدا بیش از لیاقت و استحقاقت، سرشارت می کند... یا علی |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
>> سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرد هام و نه با تو دشمنی کردهام
> (ضحی 1-2) > >> افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را به سخره گرفتی. > (یس 30) > >> و هیچ پیامی از پیام هایم به تو نرسید مگراز آن روی گردانیدی. > (انعام 4) > >> و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام > (انبیا 87) > >> و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان متوهم شدی که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری. > (یونس 24) > >> و این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی > و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری > (حج 73) > > پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرورفتند و تمام وجودت لرزید چه لرزشی، > گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من گمان بردی چه گمان هایی . > (احزاب 10) > > تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری، > پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی ، که من مهربانترینم در بازگشتن. > (توبه 118) > > وقتی در تاریکی ها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من میمانی، > تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی > (انعام 63-64) > > این عادت دیرینه ات بوده است، هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و > رویت را آن طرفی کردی و هروقت سختی به تو رسید از من ناامید شدهای. > (اسرا 83) > > آیا من برنداشتم از دوشت باری که می شکست پشتت؟ > (سوره شرح 2-3) > > غیر از من خدایی که برایت خدایی کرده است ؟ > (اعراف 59) > > پس کجا می روی؟ > (تکویر26) > > پس از این سخن دیگر به کدام سخن می خواهی ایمان بیاوری؟ > (مرسلات 50) > > چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که می بینی خودت را بگیری؟ > (انفطار 6) > > مرا به یاد می آوری ؟ من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند > و ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم > تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی، > و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران، ناامیدی تو را پوشانده بود. > (روم 48) > > من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی برمی دارد ، و در شب روحت را در خواب به تمامی بازمی ستانم > تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه می دهم. > (انعام 60) > > من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت میدهم. > (قریش 3) > > برگرد، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم. > (فجر 28-29) > >تا یک بار دیگه دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم. > (مائده 54) در چه حالیم ؟!!! |
|||
|
|
۱:۰۹, ۱۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۱:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
علی 110 برای مدتی در تالار حضور ندارد
دلیل عدم حضور: گفتند: امام زمان عالمِ ناقل نمی خواهند، عالمِ عامِِل می خواهند! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)استادِ استادِ نوشته است: *****ص82: متأسفانه بسیاری از ما از دین و از حقایق، تنها در پی یادگرفتن الفاظی هستیم که آنها را به دیگران تحویل دهیم و هیچگاه در صدد این نیستیم که آیا مطالبی که یاد گرفته ایم و به حساب خودمان با یادگرفتن آنها خود را مسلمان میدانیم اعتقاد قلبی ما شده یا خیر؟! (۲۲/آبان/۸۹ ۲۰:۲۸)استادِ استادِ نوشته است: ***ص84:یکی از نشانه های ایمان صحیح و اعتقاد درست این است که اگر انسان بین دو امر مخیر شد که در یکی رضای خالق و سخط و خشم مخلوق و در دیگری عکس آن باشد، رضای خالق را بر رضای مخلوق ترجیه دهد. |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۱ ۲۳:۵۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
متاسفانه یکی دو هفته هست که برای بنده اتفاقی افتاده و بنده از نظر عصبی تحت فشار زیادی هستم.
اصلاً حدس شما درست نیست. این رو ننوشتم که بگم برایم دعا کنید. دیروز بعد از اتمام نماز عصر (شما بخوانید نماز عصرم را به کمرم زدم ) به یاد مشکلم افتادم و به حال اضطرار افتادم خدا رو گواه می گیرم که 2 ثانیه نگذشت به یاد اضطرار 1400 ساله امام زمان (علیه السلام) افتادم و ... ![]() ![]() خواهشی که از شما دارم به عنوان برادر کوچکتر برای رفع اضطرار از مولای غایب ما (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و شریف ترین بندگان خدا خواهشی که از شما دارم به عنوان برادر کوچکتر بعد از اتمام نماز هر دفعه 10 بار، فقط 10 بار خواهشی که از شما دارم به عنوان برادر کوچکتر خیلی از وقت شما رو نمی گیرد خواهشی که از شما دارم به عنوان برادر کوچکتر فقط کافی است چند دقیقه ناقابل حوائج بی مقدار خودمان را فراموش کنیم خواهشی که از شما دارم به عنوان برادر کوچکتر فقط 10 بار آیه شریف أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ را زیر لب زمزمه کنیم حالا که خوب فکر می کنم می بینم دیگه مشکلی ندارم |
|||
|
|
۰:۵۹, ۲۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۱ ۱:۰۶ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
وقتی به کسی می رسید که از اوضاع نالان بود(نفس را می گویم)، کلی به طرف دلداری می داد و جانماز آب می کشید که پس توکلت کجاست؟ بنده خدا می گفت بله دعا که می کنیم، توکلمان به خداست ولی... تا "ولی" را می شنید، کلام طرف را می برید که ای داد بیداد: همین "ولی" گفتن کار را خراب می کند! مشکل از همین "ولی" است... توکل اگر توکل باشد "ولی" بعدش نباید باشد!
حالا که کار خودش بیخ پیدا کرده و گیر کرده، از آن همه ژست جانماز آب بکش مآبانه خبری نیست! همه اش غر می زند: ای داد بیداد! این چه شانسی بود؟ (تا قبل از این می گفت اصلا چیزی مثل شانس وجود ندارد!) خدایا چرا من؟ چه می شد اگر این بلا بر سر من نمی آمد و ... مچش را گرفتم محکم! برایش کمی قرآن خواندم: فَأَمَّا الْإِنسَانُ إِذَا مَا ابْتَلَاهُ رَبُّهُ فَأَكْرَمَهُ وَنَعَّمَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَكْرَمَنِ وَأَمَّا إِذَا مَا ابْتَلَاهُ فَقَدَرَ عَلَيْهِ رِزْقَهُ فَيَقُولُ رَبِّي أَهَانَنِ كَلَّا هاباریکلا! این کلا گفتن خدا خوب حالی گرفت از این نفس. بعد بهش گفتم از خدا شکایت می کنی؟ کو پس این تسلیم؟ راضی بودن به رضای خدات کجا رفت؟ سرش را انداخت پایین. گفت سختمه... ولی تقریبا کوتاه اومد و به فکر رفت. بعد گفت آخدا، ما که اعتقاد و ایمانون کشککیه. خودت یه لطفی بکن و قوی ام کن. کمک کن هم پذیرای قسمتی که برایم رقم خورده باشم هم قوت بده که طاقت بیاورم ... حال نفس ساکت نششته ولی من همش دارم به این کلام مولا علی فکر می کنم که الحق اوسع الاشیا فی التواصف و اضیقها فی التناصف |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
سلام سیدم
اینوکه گفتی: (۲۰/بهمن/۹۱ ۰:۵۹)مسافر نوشته است: نمیدونم چه حکمتی هست ![]() همین الان که این مطلبت رو خوندم نهج البلاغه ی مولا خطبه 216 جلوم باز بود لحظاتی قبل همین کلام رو خوندم پناه بر خدا.... وقتی خدا هی یه چیزی به شکلهای مختلف میگذاره جلوت اونم هشدار به این خفنی رو انسان باید شدیداً مراقب باشه که اینهمه گل و بلبل از باب حق میگیم آیا سر سوزنی عمل میکنیم؟ نکنه یدونه از اون امتحانات ... خدا در پیش است پناه بر خدا خدایا خیلی کوچولو هستیم خودت دستگیری کن که این حقی که در هنگام عمل منصفانه محدودترین و ضیغترین چیزهاست رو به هنگام عمل به توفیق خودت به حق 14 معصوم درست عامل باشیم |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۱ ۲۳:۵۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ به نام خداوند بخشنده مهربان
اِلـهى اِلَيْكَ اَشْكُو نَفْساً بِالسُّوءِ اَمّارَةً، وَاِلىَ الْخَطيئَةِ مُبادِرَةً، خدايا به سوى تو شكايت آورم از نفسى كه مرا همواره به بدى وادارد و به سوى گناه شتاب دارد وَبِمَعاصيكَ مُولَعَةً، وَ بِسَخَطِكَ مُتَعَرِّضَةً، تَسْلُكُ بى مَسالِكَ الْمَهالِكِ، و به نافرمانيهايت حريص است و به موجبات خشمت دست درازى كند مرا به راههايى كه منجر به هلاكت مى شود مى كشاند وَتَجْعَلُنى عِنْدَكَ اَهْوَنَ هالِك، كَثيرَةَ الْعِلَلِ، طَويلَةَ الاَْمَلِ و بصورت پست ترين نابودشدگان درم آورد بيماريهايش بسيار و آرزويش دراز است
اِنْ مَسَّهَا الشَّرّ تَجْزَعُ، وَاِنْ مَسَّهَا الْخَيْرُ تَمْنَعُ، مَيّالَةً اِلَى اللَّعِبِ وَاللَّهْوِ، مَمْلُوَّةً بِالْغَفْلَةِ تَجْزَعُ، وَاِنْ مَسَّهَا الْخَيْرُ تَمْنَعُ، مَيّالَةً اِلَى اللَّعِبِ وَاللَّهْوِ، مَمْلُوَّةً بِالْغَفْلَةِ
اگر شرى به او رسد بى تاب شود و اگر خيرى نصيبش گردد سركشى كند به اسباب بازى و سرگرميهاى بيهوده بسيار متمايل و از بى خبرى و فراموشى انباشته است |
|||
|
|
۲:۳۵, ۳/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۱ ۳:۰۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
رفتم سراغ حافظ
گفتم بگو بدانیم آیا پیشنهادی داری که کاری کنیم تا حضرت حجت ما را بخرند؟؟؟؟؟؟؟ تا خرج ایشان بشویم؟ جواب تفأل آمد: نقل قول: یک سوال اگر ما به دنبال رضای خدا باشیم آیا نظر مردم درباره ی ما مهم است؟؟؟ مهم کسب رضای الهی است! البته اگر هدف بندگی خدا و جلب نظر خدا باشد!!!!!!!!! اما اگر نظر دیگران برای ما مهم باشد یا بخواهیم که دیده شویم یا بفهمیم که دیده شده ایم یا نه همین نشان از این دارد که گویا به جز خدا به دنبال جلب نظر کس دیگری هم هستیم!!!!! و این یعنی شرک در عبادت!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و مراتبی از ریا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خداوند توفیق عمل خالص به همه ی ما بیچارگان فقیر عاجز عنایت فرماید به برکت ۱۴ معصوم علیهم السلام! خدای متعال می فرماید: من بهترین شریکم. اگر کسی در عمل، دیگری را شریک بکند، من این عمل را قبول نمی کنم و به آن شریک واگذار می کنم. گر زچشم همه ی خلق بیافتم سهل است تو میانداز که مخذول تو را ناصر نیست |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
امام جعفر صادق (علیه السلام) در حدیثی ميفرمایند :
مبادا کاري کنيد که ما را بدان سرزنش نمايند، زيرا که به خاطر کردار فرزند بد، پدرش سرزنش ميگردد، شما براي کسي که به او دل سپردهايد [امام بر حق] زينت باشيد و بر او مايه ننگ و عيب مباشيد. و همچنین از پيغمبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روايت است که فرمود: من و علي دو پدر اين امّت هستيم. در چه حالیم ؟!!!! |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۲۶/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۱۱:۰۱ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۱ ۲۳:۴۶)mahdy30na نوشته است: دوستان سلام همه هستند شما هستید، من هستم، دیگران هستند، اما فقط برای طلب حوائج بی مقدار دنیوی هستم برای اینکه فقط بگم هستم و یک خودی نشان داده باشم هستند برای اینکه فقط یک سری به تاپیک خنده حلال و ... زده باشند تا جدید ترین جک های به روز رو که نقاب شرعی داره رو بخوانند و برای دوستانشان تعریف کنند هستند برای اینکه بگویند فلان مقام دولتی و یا فلان وکیل چنین است و چنان و برای گند هایی که بالا آورده اند توجیه درست کنند تا مبادا مجبور به عذر خواهی شوند اصلاً انگار نه انگار که کسانی وجود دارند که مواظب ما هستند اصلاً بعضی هایشان برای مواظبت از ما خلق شده اند اصلاً انگار نه انگار که خداوند در سوره اسراء می فرمایند " از آنچه نميداني پيروي مكن، چرا كه گوش و چشم و دلها همه مسئولند!!!!!!! " مسئول اینکه از چه کسی و به چه هدفی دفاع می کنیم. خورشید را رها کرده ایم و دو دستی به فانوسی با کور سوی ضعیفی چسبیده ایم و یادمان رفته حدیثی از مولای حی و حاضر و ظاهرمان که می فرمایند " کسب معرفت از غیر ما برابر با انکار ماست " موضوع وقتی جالب می شود که متوجه می شوی تالار هدفی جز ایجاد شناخت و معرفت نسبت امام حی و حاضر و ظاهر ندارد اما متاسفانه یکی از مظلوم ترین و کم ترافیک ترین بخش، بخش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و وظایف منتظران است. ظاهراً مولای ما در خانه خودش هم غریب است ... چه خوش گفت آیت الله جوادی آملی که " این ماییم که غایب هستیم!!!!!!!!!! " |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)