کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در چه حالیم...؟
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد
مهدی گایدید سابق
سید مسافر
پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه Smile و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) Smile(گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)
دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود:
مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان
در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدیدSmile
خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم
خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!!
یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام:

امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟

این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده

از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است:

وظایف منتظران (مکیال المکارم)

جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن

خوندن پیشکش

حرف از عمل نمیخواد بزنی که ....Big GrinSadSadSadSadSad

یاد این پست خودم افتادم:
مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!)

این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود

توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی!

حالا نقل ماست

منتظران پوشالی

همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودمونیم

بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار

دلمون هم خوشه با این اوضاع...

حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه

رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم

یاعلی رفقای گاگولم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، یا صاحب عصر ، seiied ، جویای حقیقت ، مسافر ، Agha sayyed ، فدک زهرا ، meshkat ، Mohammad Trust ، وحید110 ، saloomeh ، mohamad ، أین المنتظر ، 872325 ، خیبر110 ، میثاق ، میلاد.م ، paradise ، Seyed Mohsen ، هدهد ، azade ، moeinnn ، Farzaneh ، MAHDI59 ، AMINI ، taleb ، یوسف خان ، nasimesaba ، ساقی ، yamin ، Havbb 110 ، heaven ، حسن عزتي ، ELENOR ، نسیم ، محیصا ، جبریل ، zarati313 ، AFG Shia ، Tolou ، sarallah ، zizi ، بیداری اندیشه ، mahyamatin ، N.Mahdavian ، خادمة الزهرا ، fatemeh ، fv1015 ، faateme-313 ، محب الزهرا ، انتصـار ، mohammad reza ، هدایت شده ، nafas ، m.hossein ، یا صاحب الزمان ، erfan90 ، حسنیه ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، rahi ، نـور ، shaghhayeghh ، بچه شیعه ، انتخاب ، افسر جوان ، netlog36 ، mahdi jan ، حوریه سادات ، ali.ashkan ، bahareh ، zahra.shakiba ، علی ابوتراب ، مجید املشی ، rahgozar.f ، سدرة المنتهی ، ali.khm ، حسن.س. ، KABOOTAREHARAM ، am_po ، حقیر ، black ، *مهاجر* ، viana ، ANTI satan ، قلب ، montazer 128 ، soshiant ، fiftynine ، خاک ، laanbar1-2-3 ، انديشه نو ، ztb ، pardis_h ، مجنون الحسین ، کفتر کاکل به سر ، Night moans ، عبدالرحمن ، sagheb ، fafa* ، سیمرغ ، `110 ، شاهد ، moflehoon ، حسین14 ، Patriot ، کربلا ، Just God ، السا ، mahramaneh ، 135 ، ضحی ، help me ، Ali#59 ، لبخند خدا ، یاســین ، MohammadSadra ، soora ، صبا ، آیدا77 ، fatemeh-55 ، علی املشی ، N2376DIR

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۷, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #211
آواتار
اَللّـهُمَّ اِنّي اَسْئَلُكَ ايماناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبي وَيقيناً صادِقاً حَتّي اَعْلَمَ اَنَّهُ لَنْ يصيبَني اِلاّ ما

كَتَبْتَ لي وَرَضِّني مِنَ الْعَيشِ بِما قَسَمْتَ لي يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ.

خداوندا ، ایمانی را خواهان ام که ( هماره ) با دلم هم پا باشد و یقین راستینی را خواستارم که ( با آن ) بدانم هیچ مصیبتی – مگر آن چه را که تو بر من نوشته ای –به من نمی رسد .مرا در زندگی به آن چه که نصیبم نمودی ، راضی ساز ؛
ای مهربان ترین مهربانان .

(فراز آخر دعای ابوحمزه ثمالی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، علی 110 ، Farzaneh ، fazel ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن
۴:۵۱, ۱/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #212
آواتار
فلک غلامی حافظ کنون بطوع کند
که التجا بدر دولت شما آورد

یا صاحب الزمان ادرکنا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، محیصا ، محیصا ، در جستجوی سختی ، fazel ، fatemeh ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن
۱:۰۶, ۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #213
آواتار
(۱۷/اسفند/۹۱ ۱۹:۰۱)در تاپیک دعاي عهد و اعطاي افق جهاني به منتظران نوشته است:  ...
امام دغدغه ظهور دارد.
...
دغدغه ما نيز بايد فرج و ظهور باشد. منتظر واقعي بايد هر شب از خود بپرسد که آيا در راستاي اين دغدغه امام گام برداشته يا نه؟
و از وجود نوراني حضرت بپرسد که :
«اوفيتُ يا صاحب الزمان؟»
«يا صاحب الزمان! آيا به عهدم وفا کردم يا نه؟»

شهداي کربلا نيز هنگام شهادت از امام حسين (علیه السلام) مي پرسيدند که : اي پسر رسول خدا! به عهدم وفا کردم يا نه؟

در چه حالیم ؟!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، ats ، fazel ، fatemeh ، ZaHrA110M ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن
۰:۳۳, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #214
آواتار
امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

[b]و خبر آنها به ما می‌رسد.
و خبر آنها به ما می‌رسد.
[/b]
[/b]
[b][b]و خبر آنها به ما می‌رسد.
[/b]
[/b]

در چه حالیم ؟!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، fazel ، مسافر ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، fatemeh ، mia'd ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن ، شاهد
۱:۰۲, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #215
آواتار
خدایا ما را از کسانی قرار مده که:

...قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ
...دلهایشان را قساوت فرا گرفت و شیطان کار زشت آنان را در نظرشان زیبا نمود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، Farzaneh ، fatemeh ، مفقود الاثر ، عبدالرحمن
۹:۵۴, ۱۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #216
آواتار
فقط برای اینکه این تاپیک همچون دل تاریکمان خاک نخورد ...

در چه حالیم ؟!!!

بد نیست کمی وقت بزاریم و بطور مختصر نوشته های این موضوع را مرور کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، میلاد.م ، حسن عزتي ، fatemeh ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن
۱۶:۱۲, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #217
آواتار
(۲۱/اسفند/۹۰ ۱۶:۵۳)علی 110 نوشته است:  فرازی از خطبه 188 مولا امیرالمومنین در نهج البلاغه:

ای مردم... شما عيب‏هاى خود را آشكار كرديد و خداوندتان پوشاند، خود را در معرض كيفر او قرار داديد و او به شما مهلت داد.
...
شما را به ياد آورى مرگ، سفارش مى‏كنم،
...
چگونه مرگ را فراموش مى‏كنيد در حالى كه او شما را فراموش نمى‏كند؟

و چگونه طمع مى‏ورزيد در حالى كه به شما مهلت نمى‏دهد؟
مرگ گذشتگان براى عبرت شما كافى است،
آنها را به گورشان حمل مى‏كردند، بى آن كه بر مركبى سوار باشند،
آنان را در قبر فرود آوردند بى آن كه خود فرود آيند.
چنان از ياد رفتند گويا از آباد كنندگان دنيا نبودند و آخرت همواره خانه‏شان بود!

آنچه را وطن‏ خود مى‏دانستند از آن رميدند،
و در آنجا كه از آن رميدند، آرام گرفتند، ...
از چيزهايى كه با آنها مشغول بودند جدا شدند، و آنجا را كه سرانجامشان بود ضايع كردند.

اكنون نه قدرت دارند از اعمال زشت خود دورى كنند، و نه مى‏توانند عمل نيكى بر نيكى‏هاى خود بيفزايند.
خدا شما را رحمت كند!
پس بشتابيد به سوى آباد كردن خانه‏هايى كه شما را به آبادانى آن فرمان دادند،
و تشويقتان كرده، به سوى آن دعوت كرده‏اند، و با صبر و استقامت، نعمت‏هاى خدا را بر خود تمام گردانيد،
و از عصيان و نافرمانى كناره گيريد، [b]كه فردا به امروز نزديك است.

وه! چگونه ساعت‏ها در روز، و روزها در ماه، و ماه‏ها در سال، و سال‏ها در عمر آدمى شتابان مى‏گذرد؟!
در چه حالیم ؟!!!

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، عبدالرحیم ، در جستجوی سختی ، fatemeh ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن
۲۳:۳۳, ۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۲ ۲۳:۳۴ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #218
آواتار
چگونه من آب روان بنوشم

صدای العطش رسد به گوشم

توی این ماه مبارک و توی این گرما، زیر آفتاب وقتی که خیلی تشنه شدیم، یادی هم از ارباب بی کفن کنیم ...

السلام عليک يا اباعبدالله الحسين (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، fatemeh ، ats ، مجید املشی ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، عبدالرحمن ، 135
۰:۳۰, ۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #219
آواتار
امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) می فرمایند :

همانا انسان تا وقتی که در نماز است جسم او و لباسش و فرش زیر پایش و در و دیوار اطرافش و هر چه در اطراف او می باشد تسبیح خدا می گوید پس چه زشت است که انسان در نماز متوجه خدای عزوجل نشود و از فرش زیر پایش پست تر گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilidin ، شیدا ، Tolou ، مجنون الحسین ، ats ، عبدالرحمن ، 135
۶:۲۲, ۴/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۶:۲۸ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #220
آواتار
در چه حالیم ؟!!!

در حال دست و پازدن...

[b]"یا صاحب الزمان ادرکنا"

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، شیدا ، عبدالرحمن ، شاهد ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان