کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۳, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11

سلام دوستان
این اولین کامنت منه
خوشحالم که اومدم توی جمعتون
راست راستی سحر میکنه این مستند آدمو
توی این دوره و زمونه نباید به هیچی 100 درصد اعتماد کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، mohsen 2012 ، shamul ، bahari ، sahel
۱۸:۳۷, ۲۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۸:۴۰ توسط boghz.)
شماره ارسال: #12
آواتار
تو رو خدا ول کنین این حرفارو چرا اینقد ذهن خودتونو بهم میریزید
اینو از این جهت میگم که این رشته سر دراز دارد اگه اینطوری پیش بریم دیگه هیچ چیز هیچ چیز و هیچ چیز رو نمیتونیم باور کنیمو فقط یه کلهی خالی میشیم که آماده ی کاشته هر بذریه که به ظاهر حقه... اینم همون خواسته ی دشمنه
تو خودت حقو بشناسو حق باش
ما همین که چیزی باشیم که خدا گفته بردیم بازی رو...مطمئنا..
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، alasor ، یاران مهدی ، shamul ، mahdi_amiri ، سیدمحمدعلی ، ilitih ، یکی مثل شما ، sahel ، marziye
۱۹:۴۴, ۲۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۸۹ ۲۰:۳۵ توسط mohsen77.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۴۵)علائم ظهور نوشته است:  
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۰)parsa نوشته است:  این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
دوست عزیز شما یک حرف کلی میزنی که نه بشه ردش کرد نه اثبات!
تحت تاثیر یک جریان؟ کدوم جریان؟ مگر جریانی هم در دنیا باقی مونده؟

تقریبا همه دنیا متحد و یکپارچه شدن.چه شخص یا افرادی ضد جریان حاکم بر دنیا می تونن کاری بکنن؟
تنها ایران و 2-3 کشور در مقیاس کوچک مخالفتهایی با فرهنگ و سیاست غرب میکنن.

واقعا جریانی باقی مونده که از سقوط اخلاقی و انسانی حاکم بر دنیا بگه؟

منم موافقم ، در این مستند و فاز 3 بهت میگه که چشمهاتو باز کن و خودت فکر کن و بعد تصمیم بگیر در چه مسیری هستی ، هم اینورو نشونت داده هم اونورو،تصمیم گیرنده خودتی.
البته باید گفت که هیچ چیزی بی نقص نیست،قطعا مشکلاتی هم مستند داره اما در اصل موضوع ایجاد خلل نمیکنه که بگیم مثلا ساخته دست لژهای ماسونی و.... است.

در این مستند از مثالهای واقعی بسیار نادری استفاده شده که میتونه کمک کنه .

من درست نمیتونم مطلبو برسونم اما به هرحال میگم:

یه مشکلی که وجود داره اینه که برخی دوستان اصلا یا اقوامی که بیش از 30 ساله خارج هستن ندارن یا خارج و نحوه زندگیشونو نمیدونن و تنها دانسته هاشون به فیلم ها و سریالهاشی غربی که وضعش معلومه منتهی میشه و این باعث میشه که نتونن این موضوعاتو باور کنن یا بهش اعتقاد پیدا کنن.
من اقوامی دارم که قبل از انقلاب و برخی هم در اوایل جنگ به خارج از ایران پناهنده شدن ، با اینکه آنچنان زندگی سطح متوسط به بالایی هم ندارن اما طرز فکرشون به گفته پدر و مادرم آنچنان دگرگون شده که حتی خداوند رو هم قبول ندارن یا برخیشون که قبول دارن حرفهایی میزنن که بیشتر به یه انسان میمونه تا خدا:s

همه این حرفها رو زدم تا بگم که این جریانی که وجود داره و دنیا رو مدیریت میکنه بغیر از چند کشور که نمونه کاملش ایرانه اونم نه همه مردمش، تمام عقاید و گفتارهاشو از نسل ها قبل در بین مردم دنیا نهادینه کرده و جز معدودی از اونها که اصولا حرفهاشون چندان خریدار نداره ، بقیه رو با ظواهر دنیا به دنیا مشغول کردن به معنای واقعی جوری که حتی خودشونم نمیخوان به چیزی جز دنیا فکر کنن،این چیزهایی که میگم کاملا در اونها دیدم.
در کنار کار زیاد، یکی از همین اقوام از ساعت 6 صبح میره سرکار تا ساعت 11 شب و وقتی میاد خونه وقت حرف زدن با بچه هاشو هم نداره ،وقت شام خوردن هم نداره چه برسه به فکر کردن به چیزی که خودشم اصلا دوست نداره بهش فکر کنه،هروقتم من میخوام باهاش حرف بزنم دقیقا میگه که مهم اینه که من تو کشوری زندگی میکنم که فلان تجهیزات رو داره یا فلان غیره رو داره و.... حالا هرکی میخواد رئیسش باشه هرکی هم میخواد خداش باشه.
به طور کلی اصلا به خدا هم فکر نمیکنن که بخوان به این موضوعات فکر کنن.
بازهم میگم عده ای معدود هم هستند که جلوتر از نوک بینیشونو می بینن و خدا رو شکر کارهای خوبی هم انجام میدن،لااقل از ما که در کشوری هستیم که دستمون واسه این مسائل بازه و راحت میتونیم مستند بسازیم یا لااقل با گذاشتن پول روی هم و پخش ساخته های موجهه اونها بیش از پیش مردمو آگاه کنیم(مردم ما این زمنیه رو دارن که با کمی اطلاعات خام تا ته موضوع برن و این نعمتی است)،بیشتر کار انجام میدن.

به نظرم دوستانی که شک دارن باید اعتقاداتی که بهش اعتقاد قلبی دارنو با این مستندها بسنجن بدون تعصب و بعد تصمیمشونو بگیرن.
دوستی که میگه آقای رائفی پور یا برخی دیگر در این موارد توسط همان جریان کنترل ذهن شدن چندتا مثال بیارن همراه با تحلیل تا در موردش صحبت کنیم.
البته میگم که چون ما خارج از کشور مدت طولانی زندگی نکردیم و نمیدونیم کنترل ذهن به سبک این جریان در حقیقت چی هست شاید معناشو دقیق تشخیص ندیم.

(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۴)313 نوشته است:  مستند ظهور رو نمیشه 100%تایید کرد چون بعضی جاها با عقاید ما شیعه ها مقایرت داره ولی نباید بگیم که تحت تاثیر جریانی
اینم بگم کنترل ذهن شدیم خودمونم خبر نداریم چون یه دفعه یه مشت نماد ریختن جلومون ما هم غرق نماد شدیم تا جایی که به هرچیزی گیر میدادیم واز هدف اصلی یعنی شناخت دشمن دور شدیم دشمنم دیگه کمتر از نماد اسفاده میکنه.امام زمان چه قدر غریبه که هنوز به خاطر خودش نیست که دنبالش میریم خیلی ها به خاطر 2تا نماد دنبال امامیم

مستند ظهور ساخته دست بشره و مطمئنا نقص هایی داره اما من موافق این نیستم که این مستند توطئه ایست از جانب همان جریان.
درسته با عقاید ما برخی حرفهاش مثل خلفای سه گانه تعارض داره و شایدم بشه گفت که در این زمینه ها بیشتر باید مطالعه کنه اما بزرگترین پیام رو از جانب شیعه رسوند یعنی به شهادت رساندن جریان حق یعنی امامان شیعه توسط جریان باطل که خودشونو از اهل سنت می دونستن (البته اونها مسلمان نبودن چه برسه که اهل سنت باشن) .

در مورد اینکه بگیم جوگیر شدیم یا زیادی دیگه دقیق شدیم رو قبول دارم اما قبول ندارم که اونها نمادگرایی رو گذاشتن کنار،در جوامع غربی دیگه کارشون تمام شده و تقریبا تحت کنترل خودشونن اما در خاورمیانه کارشون تمام نشده و وجود نمادهایی که در این چندساله بیش از پیش شده هم دلیل بر اینه که اونها میخوان هر طور شده در ملت ایران رخنه کنن.

ما باید اول اعتقاد خودمونو تحقیق کنیم و بهش ایمان قلبی داشته باشیم و بعد این جور مواردو باهاش مقایسه کنیم،بالاخره ما انسانیم دیگه.

(۲۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۶)mohsen 2012 نوشته است:  ببینید این افراد خودشون مدت زیادی به تو دستگاه شیطان بودن

خود عبدالله هاشم مدت زمان زیادی تو کمپانی سکس هالی وود مشغول به فعالیت بوده( خودش تو قسمت 3 یا 4 می گه)

در ضمن ما نباید به این افراد کوچکترین اعتمادی داشته باشیم چون ممکنه خودشون از طرف ماسون ها سیخ شده باشند تا مسیر منجی خواهی آخر الزمانی رو به مسیری دیگر سوق دهند( که تاثیراتش رو در نماد گرایی شدید خودمون می شه دید) ایا شما فکر نمی کنید اطلاعاتی که این افراد دارن می دن رو خود ماسون ها می خواستن به ما بفهمونن و حالا هم از این طریق گفتن و هم با این کار رهبری موضوعات قبل از ظهور رو دست گرفتن

اگر ما مهم ترین اصل ماسون (خاص ترین اصل ) رو کابالا بگیریم می بینیم در داستان های مختلف به کابالا اشاره شده تا جایی که در رمانی به نام نبرد با شیاطین( خود هر 10 جلدش رو خوندم) مستقیما به ارتباط بین ابعاد ، جادویی که جنبه ی واقعی تری داشته باشه نقاط پر انرژی ، نفوذ جادوگران به دستگاه های حکومتی و ... می شه اشاره کرد

باید به هر گروهی که در این برهه ی زمانی کاری می کنه با بی اعتمادی و احتیاط فراوان نگاه کرد چون نفوذ از کار های همیشگی یهودیاست

اطلاعات این افراد در خیلی از مناطق ریز و لطیف دستکاری شده مانند:

قسمتی که راجر در باره حرف زدن در مورد داروین و... هست : در این قسمت شیطان بسیار قدرتمند ( به ظهور رساندن یک گروه جاز) دانا(آموزش داروین) است در حالی که واقعا اجنه همچین علم و قدرتی رو ندارند

در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود

همیشه دقت داشته باشید افراد حق رو با باطل قاطی می کنن و اول دو نکته می ذارن بعد سه نکته و الخ

بعضی از دوستان من واقعا امیدشون رو از دست داده بودن( خدا رو شکر ما خودمون یک معلم داریم که باز مارو امید می ده و تقریبا به خط برگشتیم)

این گروه از تکنیک های ریز روانشناسی استفاده کردن به همین خاطر بسیاری از افراد فکر می کنن هر چی تو فیلم می گه درسته(من خودم الان که نگاه می کنم می بینم که اون موقع که فیلم رو نگاه می کردم انگار شست وشوی مغزی شده بودم و هر چی می گفت تو فیلم رو باور می کردم اما حالا که زمان گذشته می بینم که نه همه چیزش هم درست نیست)

به طور کلی اگر قرار باشه هر انسانی که روزی گناهی کرده و اراده اینو داشته که براساس فرموده خداوند ،توبه کرده باشد، به طور واقعی که میشه با تحقیق بهش رسید، و ما بخوایم بخاطر اینکه قبلا گناه کرده ازش هیچیو قبول نکنیم که اینطوری حرف خداوند هم نباید قبول کنیم دیگه.
قبول دارم که نباید به هر توبه کننده ای به صرف توبه زبانی اعتماد مطلق کرد اما نبایدم بهش تهمت زد که تو حتما از سوی اونها اومدی و میخوای مارو نابود کنی،اولا شیطان قدرت اینو داره که هرکسیو فریب بده جز افرادی رو که به خدا اعتقاد قلبی عملی و زبانی دارن ،پس به جای اینکه ما از این ترس داشته باشیم که یکی از اون جریان بلند شه بیاد مارو فریب بده با اعتقادات خودمون باید به این فکر باشیم که اعتقاداتمونو قوی تر کنیم و بر اساس اعتقادت راستینمون عمل کنیم چون خدای اون جریان شیطان است و شیطان نمی تواند انسانهایی رو که ایمان قلبی قوی داشته باشند به اندازه ی یک سر سوزن جا به جا کند.
بر این اساس هر چیزی هرکسی بسازه ما میتونیم اون چیزهایی که بهمون کمک میکنه بگیریم و اون چیزهایی که با اعتقاداتمون همسان نیست بریزیم دور.
حالا هزار بار هم بیان تک چشم دجال رو جلوی چشمانمون نشون بدن ، وقتی ما میدونیم که بر اساس اعتقادات و ایمان قلبیمون به ادیان الهی این تک چشم دشمن خداست میلیونها تصویر به ما نشون بدن ، مگر میشود که ذهنیتمون عوض بشه!!!وقتی آگاهی کامل و قلبی داریم شیطان چه غلطی میتونه بکنه.

شیطان انقدر قدرت و علم داره که بتونه انسانهای دنیا پرست و ظاهربین رو فریب بده،علم داره چون اگر نداشت نمیتونست بفهمه که از چه راهی میتونه چه انسانیو فریب بده و اگر نداشت نمیتونست بفهمه که چه انسانی خدایی است و ایمان قوی داره تا برای اون انسان از راههای قویتری استفاده کنه اما خودشم گفته که اصلا نمیتونه همچین انسانیو فریب بده هرچند با تلاش بسیار زیاد.قدرت داره چون اگر اجنه که شیطان رئیسشونه ، قدرت نداشتن خداوند تحت فرمان حضرت سلیمان قرارشون نمیداد تا کارهایی که از عهده انسانها خارج استو انجام بدن.

اجنه و شیاطین قدرت و علم دارن اما قدرت و عملشون محدودیت داره و فقط در برخی موارد کار میکنه.
ما از قدرت اجنه و شیاطین که نباید بترسیم تا وقتی که ایمان قلبی به خداوند داریم.

مثال : در جنگ ایران و عراق یا جنگ ایران با کل دنیا یا جنگ حزب الله با حزب الشیطان ، قدرت نظامی و علمی عراق اگر از ایران بیشتر نبوده باشه که بوده کمتر هم نبوده اما چی شد، همان مستضعفان و پابرهنگان و... که تنها به خداوند و ائمه معصومین و تمام پیامبران الهی ایمان قلبی داشتن و فقط از نیروی الهی کمک طلبیدن در مقابل تمام کفر به تمام معنی پیروز شدن.جز اینه که از عراق گرفته به عنوان نیروی ظاهری قضیه تا امریکا و شوروی و... به عنوان شیطان پرستان زمان ، شیطان رو عبادت میکردن و میخواستن پایگاه خداطلبی و حق طلبیو ویران کنن تا شیطان به عنوان خداشون روی زمین به فرمانروایی مطلق برسه در مقابل جبهه الهی به واسطه ایمان قلبی قوی شکست خوردن؟؟؟؟؟؟!!!!!
حزب الله ،حماس و .... اصلا در معادلات زمینی و دنیوی امکانش هست که پیروز بشند؟!!!تنها ایمان الهی ست که پیروزشون میکنه.

امام خمینی(رحمة الله علیه) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد که به راستی خداوند با دستان مردان خدا طلب خرمشهر را آزاد کرد.
حالا عده ای شاید خوششون نیاد اما واقعیت غیرقابل انکاره.

جریان شیطانی مهمترین کاری که در ایران دنبال میکنه اینه که دین رو از مردم بگیره و هرکاری هم میکنه،تک تکمون وظیفه داریم در مقابلش به ایستادیم،این وظیفه ی ماست نه یک خواهش یا تمنا از سوی کسی.
ایمان قلبی داشته باشیم اونم قدرتمند و این سلاحیست قدرتمندتر از UFO ، هسته ای ، هارپ و...

(۲۴/اسفند/۸۹ ۲۲:۰۷)alasor نوشته است:  بسم رب الشهدا و الصدقین

مستند ظهور به نظره من یه چندتا نقد کلی بهش وارده مثلا :
1- ترس رو برای بعضی افراد زیاد می کنه
2- از ایران ( که محور خیلی از جریانات هست ) خیلی کم صحبت می کنه حداقل اینکه ایران رو در حاشیه قرار داده
3- برای برخی از حرف هاش خیلی کم مدرک ارائه میده مثلا جایی که می خواد پیشینه ی خاندان سلطنتی بریتانیا رو با فراعنه مصر مرتبط کنه
4- به قول دوستمون بعضی از حرف هاش هم با اعتقادات ما شیعیان در تضاده

ولی نقطه ی قوتش هم اینه که دیواری که جلوی چشم خیلی از افراد کشیده شده رو بر میداره

در کل مستند خوبیه به خصوص این که در جایی ساخته شده که ساخت یه همچنین مستند هایی خیلی سخته

به امید یاری امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

2-از یک نظر خوبه که کم صحبت میکنه چون باعث میشه که کسی بخاطر اینکه از ایران به عنوان محور حق یاد کرده ،این مستندو بکوباند و بگه که کاره ایران و روحانیونه ایرانه در نتیجه تاثیرگذاریش بیشتره ،البته اینم بگم که از ایران کم حرف میزنه چه ظهور چه فاز3 اما در هر مستند اگر دقت کرده باشید دقیقا منظورو میرسونه که ایران تنها جایی است که در مقابل تمام باطل ایستاده و در ثانی از حزب الله صحبت میکنه که همه میدونن که عکس امام خامنه ای و امام خمینی(رحمة الله علیه) رو جلوتر از عکس سید حسن نصرالله قرار میده و همیشه هم خودشون میگن که ما مقلد این دو امام هستیم.
در بحرین،مصر و... هم رسانه های عربی ضد ایران و هم رسانه های شیطانی غرب،خیلی تلاش کردن که پرچم ایران و عکس امام خمینی(رحمة الله علیه) و امام خامنه ای در دست معترضین نشان داده نشه اما ماه همیشه پشت ابر باقی نمیمونه.

3-انتظار نباید داشته باشیم که مدارک خیلی زیادی برای رو کردن این موضوع وجود داشته باشه یا دسترسی بهش آسون باشه.
یکم از کارو این مستند کرد، یکمم خودمون تلاش کنیم،مدرک گیر بیاریم واسه این موارد.البته در مستندهای دیگه یه مدارک دیگری هم آمده.

4-به قول مستند ما برای ایجاد وحدت در مقابل شیاطین باید ضمن حفظ عقایدمون از ایجاد تفرقه جلوگیری کنیم.
در خفا بر قاتلین حق ترین انسانهای روی زمین لعنت بفرستیم اما در مقابل اهل سنت به عقایدشون احترام ظاهری لااقل بزاریم.وحدت که همینطوری خودکار بوجود نمیادSmile
وقتی متحد بشیم امکانش هست که برخی حقایق برای اونها هم بیش از پیش روشن بشه و کم کم مرزی میان هممون نباشه.

هنر این مستند در برابر افرادیست که صدای طبل غرب واسشون از ایران خوش است و واسشون موضوعاتو باز میکنه تا بهتر تصمیم بگیرن.

خدایا تنها تو را میپرستیم و تنها از تو یاری میجوئیم.

همگی موفق باشید.Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alasor ، parsa ، یاران مهدی ، elhamA ، mahdi_amiri ، بیداری12 ، unos ، sahel
۱۰:۴۶, ۷/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۷ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۳:۴۶)Grace Dies نوشته است:  منم موافقم نشان این نماد ها یجورایی ترس رو تو دل آدم میندازه و به مشکلی که برمیخوری میگی این حتما کار شیطان که تو این دنیا قدرتمنده!!
تو این تاپیک بطور مفصل نوشتم:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1783.html

ولي داشتن ترس خيلي بهتر از نا آگاهي هاي امروزه .
به نظر من اين مستند در كل مفيد هست و اينكه داره از جريان منفي حمايت ميكنه خيلي نگاه منطقي نيست چون با وجود آيات متعدد قران و احاديث پيامبر كه ذكر ميشه ، ميتونيم به يه جمع بندي خوب برسيم و زياد بد بين بودن خودش گمراهي بزرگيه .
ولي طرح سوال خيلي خوبه چون باعث درك بهتر ميشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: unos ، ilitih ، sahel
۱۱:۵۹, ۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
یک ضرب المثلی هست که می گن:شنونده باید عاقل باشه!!!!
حالا در این مورد باید بگیم:بیننده باید عاقل باشه.
به نظر من هم هر کسی که این مستند رو می بینه خودش باید با عقل خودش و آموزه های دینیش در مورد این مستند قضاوت کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bamzi64 ، boghz ، sahel
۱۶:۳۷, ۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16

نقل قول:در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود
چرا بايد ايران رو با خاك يكسان ميكرد؟
چرا اينقدر سطحي نگري مي كنيد تو سياست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.M ، unos ، sahel
۱۰:۳۱, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #17

به نظر من ، همه ی ما از یک مسئله ای رنج می بریم : آن هم نشناختن حقیقت .
واقعا با این سال هایی که از عمرمان می گذرد هنوز خیلی هایمان نمی دانیم دین یعنی چه؟ خدا را نشناختیم؟ و خیلی سوالات اساسی دیگر که هیچ وقت جواب محکمی برایش پیدا نکرده ایم. یا وقت نداشتیم یا حوصله اش را نداشتیم یا گفتیم همینی که می گن راست می گن و خلاصه قلبمان آرام و راضی و مطمئن نشده است.
اما خیلی کوتاه و فهرست وار لیست پیشنهادی را برای رسیدن به قلبی آرام برای دوستان می آورم:
اول : توحید (خداشناسی) امیر مومنان علی علیه السلام می فرمایند : خدایی را که نبینم (وجدان نکنم) نمی پرستم.
دوم:لزوم و پیدایش دین
سوم:لزوم نبی و امام معصوم برای انتقال دین
چهارم :منابع دین: حدیث ثقلین
پنجم : امامت
.......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، elhamA ، unos ، sahel
۲:۳۶, ۱۰/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۰ ۲:۳۹ توسط roohi_issa.)
شماره ارسال: #18

سلام
در قسمت 31 آقاي راجر مي گويد "خيلي جالب بود چون بعد از شوراي كلي ، تصميم گرفته شد كه شيطان ، شخصا به چالز داروين پياده كردن اصول تكاملش را آموزش دهد." اين شوراي كلي چيست؟ آيا شيطان هم در تصميم گيري شوراي كلي مطيع تصميماتي است كه در آن انسانها و جنها شركت دارند يا خودش تصميم ساز است؟
-------------
سازندگان مستند ظهور در قسمتهاي ديگر راجع به شواليه هاي معبد مطالبي آورده است. اينكه آنها لوح هاي جادوگري را در بيت المقدس پيدا كردند و به اسكاتلند بردند.
بعد فيلم مي گويد آنها دوباره مي خواهند به بيت المقدس براي ايجاد حكومت جديد برگردند. فيلم ما را به تفكر وا مي دارد كه چرا بيت المقدس؟ لوح كه پيدا شده . ديگه چه لزومي دارد تا در آنجا دوباره معبد سليمان بسازند؟
و اين سوال را از ما مي پرسد و مي گويد فكر كنيد. آدرس هم مي دهد و مي گويد آنها مي خواهند مثل حضرت سليمان (را كه جادوگري ماهر مي پنداشتند) با قدرتي كه داشت و كاري را مي كرد، همان كار را بكنند.
آن قدرت چه بود؟ و چه كار مي كرد؟ تسلط بر انس و جن و حكومت بر آنها.
------------
پس فيلم به ما مي گويد آنها به قدرتي دست پيدا كرده اند كه مي توانند به انس و جن هر دو حكومت كنند. مقرشان را معبد سليمان قرار خواهند داد. شاهد اين مطلب تصميمي است كه شوراي كلي گرفته است. به ابليس دستور داده مي شود تا به داروين اصول تكاملش را آموزش دهد.
در واقع وظيفه راجر معرفي شوراي كلي است و اينكه بگويد آن شورا به قدرتي دست پيدا كرده است كه حتي براي ابليس تصميم سازي مي كند. بعد فيلم معبد سليمان را در قسمت ديگر مي آورد و مي گويد آنها مي خواهند در معبد سليمان بر انس و جن حكومت كنند.(مثل حضرت سليمان)
-----------
بنظر شما فيلم چند جنبه دارد؟ چرا از يوتيوب راحت پخش مي شود؟ و فقط چند قسمت آن جهت رد گم كني حذف مي شود؟ اين موجهاي تفكري مختلف كه در جهان افتاده و برخي از ما به دنبال آنهاييم براي چيست؟
اسم فيلم ظهور امام زمان است يا ظهور دجال؟ يا به عبارتي ديگر او ظهور امام را نويد مي دهد يا ظهور دجال را؟
هيچ فكر كرده ايد كه امام اول ظهور مي كند يا دجال؟ روايات چه مي گويند؟
نكته هاي بسيار ريزي است كه پيگيري آنها اهداف ظاهري و باطني يك فيلم را آشكار مي كند.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، یکی مثل شما ، sahel ، mofa
۱۷:۵۵, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۸/فروردین/۹۰ ۱۶:۳۷)Vblock نوشته است:  
نقل قول:در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود
چرا بايد ايران رو با خاك يكسان ميكرد؟
چرا اينقدر سطحي نگري مي كنيد تو سياست...

1.چون که ایران یکی از مناطقیه که بیشترین مقاومت رو در در برابرشون می کنه
2.چون ایزان و ایرانی شیعه است
3.چون قسمت زیادی از یاران حضرت مهدی و سربازاش ایرانی اند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۱۸:۱۰, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20

(۱۰/فروردین/۹۰ ۲:۳۶)roohi_issa نوشته است:  سلام
بنظر شما فيلم چند جنبه دارد؟ چرا از يوتيوب راحت پخش مي شود؟ و فقط چند قسمت آن جهت رد گم كني حذف مي شود؟ اين موجهاي تفكري مختلف كه در جهان افتاده و برخي از ما به دنبال آنهاييم براي چيست؟
اسم فيلم ظهور امام زمان است يا ظهور دجال؟ يا به عبارتي ديگر او ظهور امام را نويد مي دهد يا ظهور دجال را؟
هيچ فكر كرده ايد كه امام اول ظهور مي كند يا دجال؟ روايات چه مي گويند؟
نكته هاي بسيار ريزي است كه پيگيري آنها اهداف ظاهري و باطني يك فيلم را آشكار مي كند.
ممنون
سلام دوست عزیز
بودن یا نبودن یک چیز در دنیای امروز زمانی معنا پیدا می کند که موثر باشد.اگر بودن چند ویدئو باعث به خطر افتادن منافع آمریکا شود ، مطمئن باشید حتما برای آن فکری خواهند کرد.
اما مشکل اینجاست که اکثر مردم دنیا از رسانه های مرجع و مهم برای مطلع شدن از اخبار و اطلاعات و دانش استفاده می کنند
شبکه های تلویزیونی بی بی سی ، سی ان ان ، فرانس 24
سایتهای اینترنتی ویکیپدیا ، سایت دانشگاهها و موسسات علمی و ...

بودن چند ویدئو روی یوتیوب که نه سازندگان آن مشخص هستند نه اسناد آن مورد تایید اشخاص مشهور.هیچ ضرر جدی برای آمریکا ندارد
تحقیق کنید ببینید چطور آمریکا می تواند درغ را به جای حقیقت به دنیا قالب کند

در مورد اینکه چرا فیلم تکیه اش روی دجال است باید گفت این یک دید است.بعضی با شناخت دشمن خدا به دوستان او پی می برند.برخی با شناخت دوستان خدا به دشمنان او
راههای رسیدن به خدا به تعداد انسانهاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: roohi_issa ، unos ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]