|
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
|
|
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۰:۵۲ توسط bahari.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
امام صادق علیه السلام در روایات گفته اند:"توقع امر صاحبک لیلک ونهارک"شب و روز منتظر ظهور مولایت باش.
نشانه های ظهور ، "شرط" ظهور نیستند(خیلی مهم)کاش بیشتر با فقهای شیعه همراه می شدیم تا حرف های کسانی که در اعتقادات ضعیف هستند ،ما را از حقیقت دور نمی کرد و وقتمان به کارهای اساسی تری صرف می شد. [/quote] ** نمی دانم چرا اصرار داریم راه درست و مستقیم را نرویم و هزار راه دیگر را برویم.راهی را که خدا قرار داده و برای این دوران ،ولی معصوم خدا نشان داده که همان "مراجعه به راویان احادیث و فقهای حافظ دین و مخالف هوی "است،رها می کنیم و سرگردان دنبال این و آن می افتیم. مگر ما بی صاحب هستیم که اینقدر بی توجهیم؟ اگر از این مسیر دور باشیم به کجا می رسیم؟ "هر که گریزد ز خراجات شاه بارکش غول بیابان شود" سرورمان راه را به ما نشان داده و ما "تشنه لبان می گردیم". حیف که آنها در باطلشان اینقدر محکم باشند و ما در حق مان اینهمه سست. نکند ما هم صدای علی زمانمان "مهدی معصوم " (علیه السلام)را دربیاوریم که:"کاش ده نفر از شما را می دادم و یک نفر از آنها را می گرفتم"؟. این خواب غفلت را بیداریی هست؟ اماممان غریب است،ندای هل من ناصرش بلند است و ما ... به بهانه آشنایی با دشمنانش به هر صحنه ای چشم می دوزیم و چه بسا از بلای خانمان سوز "گناه" ترسی هم نداریم. چشم و گوش را رها می کنیم تا عکس هایی را ببینیم که هیچ مرجعی اجازه اش را نداده و آهنگ هایی را بشنویم که حرام محض است ،خوانندگان بخوانند و ...ما به خیال دشمن شناسی راهی را برویم که دشمن خدا می پسندد !! وای بر ما؟به کجا می رویم؟ اگر هوس هم باشد بس است.کاری باید کرد. اگر در لجن فرو رفتیم به بهانه ی اینکه زشتی آن را حس کنیم، دیگر وقت شستشو است. کی می خواهیم در شناخت او بکوشیم؟ کی و چطور دل او را بدست آوریم؟ گفته اند:"من کان لله مطیعاً فهو لنا ولیّ ، و من کان لله عاصیاً فهو لنا عدوّ" و ما در کجای این صحنه ایم؟ مطیع فرمان الهی و دوست اماممان یا نافرمان در برابر خدا و دشمن مولا؟ چگونه دینمان را خوب بفهمیم و برای نگه داشتنش -در این دوران وانفسا- با تضرع و زاری دعای "غریق" بخوانیم؟ خود را بپاییم.خود را بیابیم. به حال خودمان بگرییم و تصمیمی در یاری او بگیریم. وظیفه مان را بدانیم و به آن عمل کنیم. و خدا می بیند. و خدا می داند. "والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا" اگر بکوشیم او حتماً یاری مان خواهد کرد. یا علی. |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
یکم تو سریال اغراق شده بود ولی با این نظر دوستان که عبدالله دست نشانده ماسون ها است مخالفم. اگر اینجوری بود چرا فیلم ها از یوتیوب خذف شدن؟
|
|||
|
۲۰:۱۹, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
به تعبیر قرآن "خردمندان کسانی هستند که همه سخنان را میشنوند و از بهترین آنها پیروی میکنند"
ظهور هم مانند بسیاری از نوآوری های عصر غیبت قابل استناد نیست ولی در برخی از موارد قابل استفاده ست نباید دیدمون رو محدود به یه سریال کنیم حالا هرچقدر که متفاوت باشه علاوه بر این ها ما منابع بسیار ارزشمند دیگه ای داریم که هیچ عصر و زمانی نمیشناسه و از ازل تا ابد قابل استفاده و استنادهــــــــــ ـ ـ ـ |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
نظری ندارم..مستند ظهور هم یک چیزهاش قابل قبوله
|
|||
|
۰:۴۵, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
من تازه این سریال رو دیدم تا قسمت 36 بیشتر نداشتم وبا این سایت اشنا شدم و وقتی وارد این سایت شدم این مبحث خیلی نظرم را جلب کرد چون در کل سراسر این سریالهایی که میدیدم این سوال دایم در ذهنم تکرار میشد که ایا واقعا این خودش باعث تبلیغ بیشتر نمیشود و ما رو با ترساندن از غرب بخواهد بیشتر تحت سلطه قرار دهند ولی وقتی به قسمت 33 رسید ارامشم دوباره برگشت و دوباره این امنیت برایم ایجاد شد هر چه که میخواهند باشند! خدا بزرگتر است و همیشه حق بر باطل پیروز هست!
خوشحالم مسلمان زاده ام و در کشور اسلامی بدنیا آمده ام
|
|||
|
|
۲:۱۱, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
من وقتی مستند ظهورو دیدم تونستم به آینده امید وار تر شم برای این که بیشتر در موردش تحقیق کنم یه هدف تو زندگیه من پیدا شد..
به نظر من این مستند حداقل تونسته افرادی که ادعا میکنند که این مسئلرو بزرگ میکنیم رو قانع کنه که واقعا یه اتفاق بزرگ داره میوفته.. و این فیلم برای ما که تقریبا بیشتر واقف بودیم شاید بعضی از قسمتهاش تکراری و خسته کننده بود ولی برای کسی که تازه با این حوادث مواجه شده سنگینه و نیاز به تکرار داره. به نظر من شیطان پرستان هیچ وقت حاظر به دادن این اطلاعات به ما نمیشن...چرا باید این کارو کنن؟ تازه قسمتهایی از ظهور از سایت ها حذف شده .. این چه معنی میده؟؟؟؟ ولی بازم 100% نمیشه گفت مورد تایید است.. ولی از حق نگذریم ذهن های بسته خیلی هارو باز کرد
|
|||
|
|
۲:۱۶, ۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
این مستند واقعا باعث شد که من به خودم بیام و ببینم در اطراف من چه اتفاقاتی رخ میده
![]() الان آدم واقعا دیگه به سختی میتونه تشخیص بده ک چی خوبه چی بده و توی ایرانم این مسئلرو زیادی گنده کردن و به هر چیزی گیر میدن ک این شیطان پرستیه مثلا نماد این شبکاتی ک در ایران هس آدم دیگه ب هر چیزی شک میکنه
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
بله من هم موافقم که ترس رو تو جامعه زیاد میکنه شاید ماها تمام این نشانه ها رو بارها و بارها دیده باشیم بدون اینکه برامون مهم باشه یا اهمیتی بشون داده باشیم ولی با این فیلم توجه به اینها بیشتر میشه و شاید این موضوع خیلی خوب نباشه...
من خیلی دوست دارم بدونم تا حالا جامعه روحانیت در این مورد نظری داده یا نه؟ |
|||
|
۱۸:۴۹, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
منو بشدت ترسوند اما به این ترس مدیونم. ترسی که آدمو بخودش بیاره یه ترس مقدسه .. به اغتقادم باید جریاناتی که در این مستند افشا میشه با منطق و بدون جوگیر شدن، تو دنیا جستجو و تحلیل کنیم. من به شخصه مغایرتی پیدا نکردم. البته بیشترین توجهم روی مباحث جناح باطل متمرکز بود چون در باب معرفی و عملکرد منجی مذهب شیعه به کاملترین شکل شفاف سازی کرده.
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
سلام
منم اوایل ترسیدم اماتوی همین تالاریه چیزخیلی جالبی خوندم. "اگه بخوان بهت دروغ بگن میان اون دروغومیذارن کنا99تاحرف راست دیگه"بعدبه این فکرکردم که چرافراماسونهابااین همه قدرتی که ماتوی تصورات خودمون ازاونها داریم جلوی ساخته شدن این فیلمونگرفتن؟! شایدواقعایه دروغ رودارن به ماتلقین می کنن!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,228 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,028 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,061 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,558 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,831 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|
| مستند ظهور 2 | arianhesari | 1 | 4,271 |