|
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
|
|
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟ من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود) مشخصات گرافیکی و بصری: بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید ".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید. البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!) به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟ البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم. بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن. البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن. سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست. خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد. منتظر یاری گرمتون هستم! تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!! یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۶, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #231
|
|||
|
|||
|
آقا...بخش فعال تر نبود......؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() از الان بگم.....من دشمن شناسی و....اخبار و سایر موضوعات رو.......ترجیح میدم..... ![]() ![]() ![]() درضمن.....پول پیش هم نقدی همین فردا میگیرم......همیشه هم وقت ندارم......حوصله جرو بحثم ندارم.....امضام نمیدم ..... عکسم نمیگیرم.....هرجور دلم بخاد کار میکنم.....هروقت بخام میام هروقت بخام میرم.....مدیریتم حالیم نیست....باکسی رو در وایسی ندارم....اصاب مصاب هم ندارم..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خواستم کلاس بذارم.....به دل نگیرید...... آقا به خدا شوخی کردم.....اشتباه کردم.....دیگه از این کارا نمیکنم.....من نوکر شمام....کوچیک همتونوم .....حالا ما یه چیزی گفتیم ...چرا میخاین اخراجم کنین.....شرمنده .....اصلا من کی باشم که بخام کلاس بذارم.....اصلا من تابع مدیریتم....هرجور شما بگید کار میکنم.....پول پیش هم نمیخام.....آقا اشتباه کردم... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .......................... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۱ ۲۲:۲۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #232
|
|||
|
|||
|
اصلا چطوره کلا گلچین کردن این تالارو بدیم به شما
![]() ![]() یا اگه خیلی زیاده،این بخشارو میدیم به شما: » گروه بيداري انديشه »» اطلاعيه هاي گروه »» مستند ظهور (Arrivals) »» ساير مستندهاي تصويري »» پيشنهاد به گروه » دشمن شناسي »» انجمن هاي مخفي »» پروژه هاي شيطاني آخرالزمان »» دشمن شناسي در اسلام »» جنگ نرم » اسلام و سنت »» هنر و معماري اسلامي »» طب و تغذيه »» معرفي کتاب » اخبار و ساير موضوعات »» اخبار جهان اسلام »» اخبار غرب و استکبار جهاني »» ساير موضوعات چطوره؟ مطمئنید از پس همشون بر میاید؟
|
|||
|
|
۴:۵۷, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #233
|
|||
|
|||
|
خوبه دیگه فکر کنم از پسش بربیان
....
|
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #234
|
|||
|
|||
|
سلام.....
نه جدی من دشمن شناسی و اخبارو..... رو دوست دارم..... حالا هرکدوم رو که صلاح دونستید...... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #235
|
|||
|
|||
|
عزیزان من،به جای تقسیم کار،الان بهم بگید کار در چه وضعیه؟آقا سینا کو؟
![]() ![]() این طور که معلومه،آقا سینا هرروز میان تالار اما نمیدونم چرا چیزی نمیگن! ![]() ![]() فکر کنم یه زمانی گفته بودم: نقل قول:با احترام،سه روز وقت دارید!کمه؟ حد اکثر یه هفته!چقدر هم عمل کردید! اگه اینو نمیگفتم فکر کنم باید یه سال صبر میکردیم
|
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۲۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #236
|
|||
|
|||
|
من گفتم که سه روز تا یک هفته غیبت های آقا سینا طول میکشه