|
پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)
|
|
۱۴:۴۵, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم.
بذارید این تاپیکو اینطوری شروع کنم:با وجود این همه سایت های معتبری که در زمینه آخرالزمان و مهدویت و مسائل سیاسی مذهبی ساخته شدن،اگه شما هم بخواین یه سایت در این موضوع بسازین،چیکار میکنید؟یعنی چه موضوع و مدل کاری ای رو انتخاب میکنید؟؟ من خیلی فکر کردم و فقط یه راه به ذهنم رسید: گلچین هفتگی مطالب تمام این سایت ها(البته این جور سایت ها زیادن،منظورم معتبر هاشون بود.مثل بیداری اندیشه،ظهور12،محراب نیوز،SNN و موعود) مشخصات گرافیکی و بصری: بذارید اینطوری بگم: فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوام بسازم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید ".و اینهم هم روشنه که وقتی رو این اسم کلیک کنید،صفحه ای باز میشه که میتونید اون متنو بخونید. البته تو همون قسمتی که مثلا نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" ،یک موضوع دیگه هم هست و اونجا مطالبی قرار داره که خود سایت و اعضای اصلی "تولید" کردن. (اینو گفتم تا بعضیا نگن که این سایت یه کپی تمام عیار از بقیه سایت هاست و موفق نمیشه!) به نظر شما این کار میگیره و موفق میشه؟؟؟ البته من تنها نیستم.اونطوری که حساب کردم،حدودا باید 20 نفر دیگه هم باشن تا بتونیم کامل و مداوم اینکارو انجام بدیم. بنا براین از دوستان و همسنگرانی که وقت آزاد نسبتا زیادی دارن و فکر میکنن که میتونن یکی از این اعضا باشن،تو همین تاپیک اعلام حضور کنن. البته از اونجایی که هیچ سرمایه ای در دست نیست،ما اینکارو (این قالبو) باید برای یه وبلاگ بسازیم و بعد یک دامنه براش بخریم.و باز هم از اونجایی که من برنامه نویسی جاوا اسکرپت و اچ تی ام ال بلد نیستم،به یک یا چند نفر هم نیاز دارم تا این قالبو بسازن و جزو اعضای اصلی سایت باشن. سایت فعلی ای که من دارم اینه : woir.vcp.ir که بیشتر شبیه وبلاگه و اطلا شبیه چیزی که در بالا گفتم نیست. خب،دیگه حرف زدن بسه.ببخشید زیاد شد. منتظر یاری گرمتون هستم! تا حالا فقط دوتا تشکر از دونفر شده که هردوهم با من آشنا هستن و معلومه که پارتی بازی کردن!! یعنی حتی یه نفر هم نیست که بخواد همچین کاری کنه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۱, ۱۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اگه کار طراحی و فتوشاپ داشتید تا حدودی روی من حساب کنید.
البته تا حدودی! |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۷:۵۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
آقا من هنوز جواب سوالمو نگرفتما.یه روز گذشت!
بحث قبلی سرجاش.فقط این پستو تو پرانتز داشته باشید. یه مطلبی هست که تو ذهنم بود اما حالا دارم میگم : به نظر شما اسم سایت چی باشه؟ لطفا قبل از پیشنهاد،تستش کنید تا دامنش اشغال نباشه! |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به همین زودی پشیمون شدین؟ دوروزه که خبری نیست!
|
|||
|
۱۲:۵۳, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول:به همین زودی پشیمون شدین؟ دوروزه که خبری نیست!چون بحث بین شما و کاربر persia بود بنده فعلا صحبتی نمیکنم تا خودتون صحبت کنید ، چون فکر میکنم درباره مسائل فنی به اندازه کافی صحبت کردیم و موند نیروی انسانی و.... |
|||
|
۱۳:۰۱, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۱ ۱۲:۵۳)sina16 نوشته است:کی گفته من بحثم با ایشون بود؟ هر کسی که جواب سوالهای صفحه قبلو میدونه،لطفا جواب بده!نقل قول:به همین زودی پشیمون شدین؟ دوروزه که خبری نیست!چون بحث بین شما و کاربر |
|||
|
۱۵:۰۰, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۱ ۱۵:۰۶ توسط persia.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۵/تیر/۹۱ ۲۳:۲۱)فدايي ولايت نوشته است: حالا یه دوروز نبودیمااا.خودتون میبرین میبافین؟! انتقال اتوماتیک انتقال اتوماتیکه دیگه توضیح نمیخواد که در مورد هاست هم بنده یک هاست نامحدود دارم فکر کنم هر چی باشه از رایگان بهتره فقط یک مشکلی براش پیش اومده اون هم مرتفع بشه دیگه مشکل هاست نداریم.20 نفر نیروی انسانی از کجا بیاریم آخه؟ ![]() (۱۶/تیر/۹۱ ۱۶:۳۷)فدايي ولايت نوشته است: آقا من هنوز جواب سوالمو نگرفتما.یه روز گذشت! در مورد اسم هم این سهتا مد نظرم هست zohurnews.ir appearanceCountdown.ir یه معنای شمارش معکوس ظهور یا روز شمار ظهور
|
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
lovermontazer.ir یا lover-montazer.ir
چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۱ ۱۶:۰۲ توسط persia.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
اسمهای خوبی هست ولی فکر میکنم یک مقداری روان نیست و تو ذهن خوب نمیمونه مخصوصا اونی که خط تیره داره:bl
|
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
۱۸:۳۴, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۱ ۱۸:۴۱ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
خوب اول سلام
دوم هم جواب شما دوست خوب که اگه نباشی جات خالیه ![]() اگر من باشم جون از مزیت و فواید تصاویر و گرافیک و فیلم و خلاصه امور تبلیغاتی روی ذهنها تا حد زیادی آگاهی دارم تمام سعیم رو میذارم روی ساخت سایتی در زمینه گرافیک انیمیشن و کلا اموری که بصری باشن و بشه به دنیا هدیه ش کرد چرا که تصویر زبان مشترک همه انسانهاست باهاش میشه برای امام زمان تبلیغات جهانی کرد میشه دنیا رو با مهربونی آقامون آشنا کرد میشه مشت دشمنای امام زمان رو باز کرد خلاصه بقول یکی از وبلاگ نویسا که به جای مرمی فشنگ نوک مداد رو جاش گذاشته بود و نوشته بود صلاخ من قلم من من هم اعتقاد شدید به همین موضوع دارم امام زمان علاقه مند میخواد سرباز میخواد منتظر میخواد کسایی که اول بشناسنش بعد بفهمنش بعد که عاشقش شدن منتظرش باشن تا آقا بیاد و فداش بشن ![]() heiscoming اسم خوبیه برای سایت نه؟ من تجربه مدیریت سایت دارم اما فکر نکنم فرصتی داشته باشم برای امام زمان هر کمکی از دستم بر بیاد پایه ام شدید
|
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایده ای برای سایت مهدوی دارید؟ | pelaq | 20 | 9,110 |