|
شرف شمس
|
|
۱۳:۲۹, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۸۹ ۱۳:۳۰ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به نزدیک شدن به ماه حمل این تاپیک رو ایجاد کردم تا یکسری اطلاعات راجب شرف شمس به دست بیاریم اگر کسی نمیدونه شرف شمس چیه با یک سرچ در اینترنت میتونه اطلاعاتی راجب این موضوع به دست بیاره . از دوستان اگر کسانی که اطلاع موثق یا تجربی دارند خواهشا در رابطه با شرف شمس توضیحاتی بدهند نظرات علما (موثق ) رو اگر در زمینه میدانید بیان کنید و .... من تا کنون نظر آیت الله جوادی آملی را خواندم( البته اگر صحت داشته باشد ) گفته بودند که شرف شمس درسته و نظر مثبتی هم به این قضیه داشتند. متاسفانه از انجا که ارتباط با مراجع (سوال پرسیدن ) خیلی مشکل و برای عموم تقریبا میشه گفت محال هست به سختی میشه فهمید این دست موضوعات درسته یا نه . از طرفی روحانیون در این گونه مسائل خیلی خیلی کم کاری کردند . در باب علوم غریبه که کم هم نیستند . همین موضوع رو خیلی از روحانیون باور کنید اطلاع ندارند . به خدا شده بارها برای موضوعاتی به مرکز پاسخگویی به سوالات دینی(هم قم و هم شیراز) زنگ زدم و سوال مورد نظرم رو که پرسیدم اصلا نمیدونستن این موضوع چیه و به جای اینکه انها پاسخگو باشند من برایشان توضیح دادم !!!! متاسفانه اطلاع روحانیت راجب علوم غریبه و بعضی موارد دیگر خیلی کم هست .همین شرف شمس یک موضوعی هست که در بین خیلی از مردم رواج دارد . ولی مردم که نمیدانند آیا این موضوع حقیقت داره یا خرافاته من خودم اطلاعاتی نسبتا خوبی نسبت به شرف شمس دارم . فعلا میخواهم نظرات دیگر کاربران را بدانم . نظرات موثق نه کپی پیست از منابع نامعتبر .... ........................ .......................... .......................... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۳, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان از اونجا که اعتمادی به این چیزها و اینکه واقعا کسی که حکاکی کرده نیت خیر داشته و خوب بودنش استخاره کنید. من شنیدم از قدیم الایام هم همین کار رو میکردن یعنی اونایی که خودشون حک نمیکردن و میخریدن استخاره میکردن برای استفاده ازش. شما هم یه استخاره بگیرید. استاد بنده تایید کرد انگشتر رو و خودش برام تهیه کرد و نقشش هم همین نردبان و ستاره و ایناست. تاثیر هم داره دوستان حتما نباید شاخ و دم داشته باشه که حالا بسته به اصل بودن عقیقش و رعایت شدن آداب حکاکی اش کارایی اش کم و زیاد داره فکر کنم ، که اکثرا آدابش رعایت نمیشه و همینجوری میشینن و حتی بدون وضو آدم های تارک اصلوه حک میکنن. اگر خواستید از جای مطمئن تهیه کنید. یا الله |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوستان اگر میگویید شرف شمس توسط بزرگان تایید شده آبا منبع موثقی دارین؟؟؟
فقط یک چیزی را بگویم تاریخ شرف شمس برابر با 19 برج حمل هست و بعضی ها آن را 19 فروردین نمیدانند . چون از نظر محاسبات نجومی درجه ها تغییر کرده بنابراین برج حمل الزاما از اول فروردین نیست . بعضی ها تاریخ شرف شمس را در ازدیبهشت ماه میدانند |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله
حتما منبع موثق داره که بزرگانی مثل آقای خامنه ای دستشون میکنن. یا الله |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۴:۱۶ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
منم بهش اعتقاد ندارم !
واقعا درسته که آدم ندونه چی رو با خودش حمل میکنه اون وقت بهش اعتقادم داشته با شه چون اصلا معلوم نیست کی تاییدش کرده! فقط میگن بزرگان ! این بزرگان کی هستن؟ از نظر شما هم آدمای بزرگی هستن یا خرافه پرستایی هستن که مرید هاشون کمک به رواج این نوشته کردن ! شما که میگین از قدیم مرسوم بوده بگید از کی مد شده!! چرا توش طرح ستاره ی داوود داره ؟ یا ستاره ی آفباموت توش کار شده؟ اصلا چرا تاریخ درستی از رواجش نیست ؟ به اینم فکر کردین که نکنه افرادی بخوان به دروغ اینو به اءمه نسبت بدن؟ فقط خدا نکنه که به عصر جاهلیت برگشته باشیم! |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۰۴)mohammad790 نوشته است: بسم الله شما از نزدیک انگشتر ایشون رو دیدین؟ الزاما هر انگشتری که عقیق زرد بود به این معنی نیست که روی آن شرف شمس حک شده باشه . من فقط یکبار یکجایی خوندم از نقل قول شخصی که آیت الله جوادی آملی در کتابشان به این موضوع اشاره و آن را تایید کردند. البته گفتم این فقط نقل قول بود از یکنفر در صورتی که خودم اون کتاب رو ندیدم . باز هم میگویم اگرمنبع موثق دارین لطفا بگویید . ---------------------------- آقای مجید 121 حتما مطالب خودم رو در این باره به زودی ارسال میکنم . |
|||
|
۱۵:۴۸, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
امیر المومنین از چهار انگشتر استفاده میکردند
1- عقیق که تمام ائمه و رسول خدا هم از آنها استفاده میکردند و ذکر خاصی هم بر آن حک میکردند و آثار خاصی هم از لحاظ مادی و معنوی بر آن مترتب است 2- فیروزه که در روایات آمده موجب آرامش و وسعت رزق میشه 3- یاقوت که در روایات اومده موجب عزت میشه 4- حدید (البته از این انگشتر فقط در جنگها و نبردها استفاده میکردند از آثارش هم این هست که رقت قلب رو کم میکنه و در آیه قرآن هم همین اثر براش ذکر شده) خواستید منابع رو هم ذکر خواهم کرد و عین روایات رو هم تقدیم میکنم |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۲/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:شما از نزدیک انگشتر ایشون رو دیدین؟ بسم الله بله من دقیقا میدونم که شرف شمس هست دست آقای خامنه ای و عکسش رو هم دارم. یا الله |
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() «شرف شمس» خواص و فضائل«شرف شمس» از شیخ بهایی (رحمة الله علیه) روایت شده از مصباح کفعمی (رحمة الله علیه)،که«شرف شمس» اسم اعظم پروردگار متعال است به شکل رمز و سری و با حروف ابجد و حروف مقطعه نوشته شده که چهار حرف آن بر گرفته از کتاب تورات، چهار حرف از کتاب انجیل و پنج حرف از کتاب قرآن کریم می باشد. لذا خواص عظیمه و غیر قابل وصفی و به جهت هر کاری کفایت می کند که بعضی از خواص آن عبارتند از: 1ـ موجب خیر و برکت و ازدیاد رزق و روزی می شود 2ـ رفع شر و بلا و ایمنی از شر جن و انس و شیاطین 3ـ رفع چشم زخم 4ـ حفاظت از جان و مال و ایمان در برابر بلا 5ـ موجب خوشنودی پروردگار است 6ـ رفع غم و اندوه و پریشانی 7ـ به جهت امورات مهمه و سهولت در انجام کارهای دشوار بسیار مفید و مؤثر است 8ـ عزت آور است 9ـ گشایش در کلیه امور 10ـ ترس و هراس از بین برده و به انسان آرامش می دهد 11ـ قدرت و اراده انسان را تقویت می کند 12ـ ایمن در برابر امراض و بیماری ها 13ـ ایمن از گزند حشرات و حیوانات 14ـ موجب هدایت انسان شده و فرد را از راه باز میدارد 15ـ به جهت وضع حمل و درد زایمان خانم ها و ... آداب «شرف شمس» از شب دهم تا شب پانزدهم ماه قمری (شب های مهتابی)زمانی که برای اولین بار از آن استفاده می شود (فقط یک شب)، «شرف شمس» را طوری که نوشته ان روبه بالا باشد به همراه 3 عدد سکه و یک برگ گل یا برگ سبز داخل یک ظرف شیشه ای یا بلوری قرار داده و روی آنها را گلاب ریخته تا سطح آن ها را بپوشاند . و زیر ظرف مبلغی به دلخواه (مثلا 1000 تومان) به عنوان زکات فطره قرار داده و از وقت اذان مغرب زیر نور مهتاب بگذارید (به شرط آن که هوا ابری نباشد ، زیر سایه دیوار یا درخت و زیر سقف نباشد)و فردا صبح قبل از طلوع آفتاب (که آفتاب نخورد)،آن را برداشته گلاب را جای تمیزی مثل گلدان یا روی بام بریزید تا خشک شود . پول ها را به مستحق بدهید و دو رکعت نماز حاجت بخوانید و سپس استفاده نمایید. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ متن «هفت جلاله» روی حدید این عنوان عظیمه را گفته اند روی حدید اصل حک شود: روی سنگ:اعوذ بجلال الله،اعوذ بکلمات الله، اعوذ برسول الله پشت سنگ : آمنت بالله و کتبه انی واثق باللله و رسله دور سنگ : اشهد ان لا اله الا الله مخلصا تمامی خواص و فضائل«هفت جلاله»همانند«شرف شمس» می باشد . شرایط نحوه نگهداری «شرف شمس » و «هفت جلاله» : 1ـ سعی شود تا حد امکان هنگاماستفاده وضو داشته باشید و بدون وضو از لمس کردن و دست کشیدن روی آن پرهیز شود . 2ـ زمانی که بدن طاهر نیست استفاده نشود و یا اگر مجبور به استفاده هستید داخل جلد قرار دهید . 3ـ از بردن داخل حمام و بیت الخلاء پرهیز شود. 4ـ خانم هایی که در عادت ماهانه می باشند آن را داخل جلد قرار دهند . 5ـ اگر به رسم امانت یا به عنوان هدیه به کسی می دهند ، شرایط را به ایشان گفته و از لحاظ اخلاقی به ایشان اعتماد داشته باشید. (اتماس دعا) |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام جناب محب الزهرا شما این عکس رو از کجا آوردید؟ این اسمهایی که میگید رو کی گفته بنده شنیدم از شخص معتبری که هیچ کس تا بحال راجع به ذکر شرف به این صراحت صحبت نکرده و نگفته حتما این هست و کاملا مشخص نیست خلاصه اینکه معنی دقیق این ذکر مشخص نیست و روی این موضوع بین علما خیلی بحث هست. عده ای هم میگن که معنی این حروف محمدو علی هست(تعداد حروف محمد،علی هفت حرف است که برابر تعداد حروف این ذکر میباشد.) نقل قول:چهار حرف آن بر گرفته از کتاب تورات، چهار حرف از کتاب انجیل و پنج حرف از کتاب قرآن کریم 4+4+5=13 شما گفتید که این ذکر سیزده حرفه است در صورتی که این ذکر هفت حرفه است. این ذکر (ذکر شرف شمس یعنی همین شکل ها) منسوب به حضرت امیر هست و روی سنگ های دیگری هم میشود حک کرد و لزوما روی عقیق زرد نیست. یا الله |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۱۰/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۰/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۳۳)mohammad790 نوشته است: سلام جناب محب الزهرا شما این عکس رو از کجا آوردید؟ این اسمهایی که میگید رو کی گفته سلام این اطلاعات و شکل رو از کسی که حکاکی می کرد گرفتم آدم درستی هست من رو انگشترهام رو می برم پیش همین فرد البته شرف شمس ندارم ولی چند تا اسم روی انگشتر هام نوشتم مثل محسن بن علی الله الملک در رابطه با اینکه چهار حرف آن بر گرفته از کتاب تورات، چهار حرف از کتاب انجیل و پنج حرف از کتاب قرآن کریم 4+4+5=13 شما گفتید که این ذکر سیزده حرفه است در صورتی که این ذکر هفت حرفه است. این اسامی می تونه هم تو قران باشه هم تو انجیل هم تو تورات ولی چشم باز هم آمار می گیرم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1304135844_sharafe-shams-01.jpg]](http://www.tamirgah-mojaz-markazy.com/uploads/posts//1304135844_sharafe-shams-01.jpg)