|
با افراد فحاش تهمت زن (غیبت کننده) خبرچین چگونه برخورد کنیم
|
|
۷:۳۲, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در مقابل این سه گروه چه واکنشی نشان دهیم اگر مجبور باشیم ساعات طولانی را در کنار آنها باشیم ؟
(برای مثال این افراد همکار ما در محیط کار باشند) |
|||
|
|
۱۱:۱۰, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بهترین کار اینکه که با هاشون حرف نزنیم
کسی که سریعا شروع به فحاشی می کند و دنبال بهانه است با فحاشی های خودش باعث عصبانیت ما می شود پس بهتر است اصلا با او صحبت نشود کسی که از هر چیزی استفاده می کند تا سر غیبت را باز کند کسی که سریع قضاوت می کند حکم می دهد و تهمت میزند اگر با ابن افراد کمتر صحبت شود شاید خودشان به فکر بیفتند و رفتارشان را اصلاح کنند |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.........
من کاری که میکنم اینه........ از اون فرد سوال می کنم....چرا فش می دی؟...نه مثلا تو فش بدی چی میشه؟...منطق داشته باش حرف بزن ..... آروم هم میتونی بگی ..... یا مثلا وقتی پشت سر کسی غیبت می کنه در کمال آرامش ضایش می کنم .... مثلا می گم ... خوب به من چه؟...خوب که چی ؟.....چی کارش کنم؟.... وقتی هم اعصاب و حس شوخی نداشته باشم...... رک می گم غیبت نکن..... خبرچینی هم همین جور مثل غیبت.... جواب داده به جون خودم
|
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
امام صادق فرمودند :
کسی که ناسزا می گوید ملائک از اطراف او ترد می شوند |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۶/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۱ ۱۶:۱۱ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام .
به نظر بنده باید در مقابل این گونه افراد سکوت کرد . گاهی اوقات سکوت خیلی حرف ها در خود دارد . بسیار تأدیب کننده هست . هر چقدر بیشتر سکوت کنی و از کوره در نروی بیشتر انتظار هست که آن شخص تأدیب شود . به نظر بنده انسان مؤمن باید با عمل وارد شود نه با حرف . اگر او فحاشی کرد , تو فحاشی نکن , به خاطر خدا . خدا که در میان باشد خیالت راحت است . میدانی اگر طرف مقابل خواست به تو ضربه ای هم بزند طرف حسابش خداست . اگر او فحاشی کرد تو متین باش , تو مؤدب باش . تو مؤمن باش . مؤمن که فحاشی نمی کند , اگر چه هزاران فحش بشنود . در کتاب شرح حدیث عنوان بصری , امام صادق (علیه السلام) در توصیه ای به عنوان بصری اینگونه می فرمایند : " امّا سه سفارشی که در مورد حلم و بردباری به تو می گویم آن است که از مجازات و مقابله به مثل خودداری کنی . مثلاً اگر کسی [به تو] بگوید : در پاسخ یک دشنام , ده دشنامت خواهم گفت , بگو از من در برابر هر ده دشنام یک دشنام نیز نخواهی شنید و اگر کسی ناسزایت گفت , در جوابش بگو : اگر به این ناسزا سزاوار هستم , از خدا می خواهم من را ببخشاید و از عمل بد من صرف نظر فرماید و اگر به آن گفته سزاوار نیستم , از پروردگار خود برای تو استغفار می کنم و امرزش می خواهم . اگر کسی تهدیدت کند , نسبت به او دلسوزی و درباره ی او دعای خیر کن . " این است سفارش ائمه ی طاهرین (علیه السلام) به ما . اگر خود را از شیعیان راستین آنها می دانیم باید این گونه باشیم . اوصاف متقین در نهج البلاغه را اگر مطالعه بفرمایید خواهید دید آنها کسانی هستند که مقاوم هستند در مقابل خشم خود . ایستادگی می کنند . مثل کوه استوارند . اگر چه گاهی اوقات بسیار این مقاومت سخت است ولی اجرش عظیم تر است . التماس دعا . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تکلیف مسلمانان در خصوص تهمت فحشا در جامعه اسلامی | متفکر | 8 | 3,614 |
۶/آبان/۹۵ ۹:۵۹ آخرین ارسال: سعدی |
|
| رضایت خداوند را چگونه ادراک کنیم ؟!؟ | MESSENGER | 4 | 4,679 |
۱/شهریور/۹۵ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: irantrn |
|
| گناه تهمت! | پرنیان | 2 | 1,900 |
۱۳/اسفند/۹۴ ۹:۵۱ آخرین ارسال: t.kam67 |
|
| چگونه محبت دیگران را جلب کنیم؟ | ali0077 | 4 | 2,336 |
۱۸/مهر/۹۳ ۱۵:۵۴ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| فرق بین انتقاد ، غیبت و تهمت | عبدالرحمن | 5 | 2,433 |
۱۸/آبان/۹۲ ۲۳:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| چگونه با مخالفان برخورد کنیم؟-----(با استناد به قرآن کریم) | میلاد.م | 1 | 1,962 |
۲۲/آذر/۹۱ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| چگونه رقّت قلب پیدا کنیم؟ | mohammad reza | 0 | 1,478 |
۲۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: mohammad reza |
|

به جون خودم