|
مستند جدید Arrivals : Reloaded
|
|
۱۵:۰۲, ۱۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۰۷ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گرامی بنده در سایت ویک آپ پروجکت این مستند رو دیدم و این لینک که از یک شبکه ی پاکستانی ظاهرا ضبط شده میذارم ! (حالا چه ربطی بهم دارن می گم !)
از دوستان محترم خواستار ترجمه ی این مستند هستم ! ممنون اینم لینک دانلود اینترو : http://qul.org.au/multimedia/documentari...s-reloaded از خود سایتش نتونستم دانلود کنم ! از لینک بالایی می تونید دانلودش کنید ! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۹, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ببخشید این مستند هایی که گذاشتین همه شون زیرنویس فارسی دارند ؟
|
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
من مدتی دنبال این مستند با زیر نوس فارسی می گردم. اگه کسی از دوستان می دونه که از کجا می شه با زیرنویسشو دانلود کرد لطف کنه و بگه. |
|||
|
|
۶:۴۲, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
آره. منظورم همون ظهوره.
Arrivals reloded اگه اطلاعی داری ممنون می شم به من هم بگی. |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام به دوستان سه قسمت اول مستند را دیدم خیلی شبیه همان مستند ظهور معروفه است فقط یه مقدار خلاصه تر است البته شکل ظاهری مستند تغییر کرده اما پیام مستند مثل مستند ظهور می باشد.
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بنده این مستند رو اینجا پیشنهاد دادم .
اما مدیران محترم ( که ارادتم دارم خدمتشون ) گفتن این مستند رو دیدیم و چیز خاصی نداره فقط ویرایش هایی شده ! در کل همونه و ارزش ترجمه دوباره رو نداره! |
|||
|
|
۱:۳۹, ۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۱ ۱:۴۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من که ابدا دیگه این نسخه جدید رو نگاه نمی کنم.
به شما دوستان عزیز هم پیشنهاد می کنم دوباره ذهنتون رو به برنامه ای که پر از شبهه است نسپارید. هنوز هر روز یک چیز جدید از arrivals قبلی می فهمیم و اینکه چه نقشه هایی در پشتش بوده. نقل قول:با عرض سلام به دوستان سه قسمت اول مستند را دیدم خیلی شبیه همان مستند ظهور معروفه است فقط یه مقدار خلاصه تر است البته شکل ظاهری مستند تغییر کرده اما پیام مستند مثل مستند ظهور می باشد. بله خب ، از اسمش هم پیداست ، RELOAD ... "دوباره بارگزاری شده" |
|||
|
|
۱:۴۱, ۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
موزیکش همون قبلی باشه تا یک هفته میریزم به هم
![]() قبلی رو از قسمت 43 به بعد نگاه نکردم ![]()
|
|||
|
|
۶:۵۴, ۶/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۱ ۷:۰۲ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من مستند ظهور رو دیدم ( حدود یک سال و اندی پیش ) نمی تونم کتمان کنم که بهش مدیون نیستم .
و اگه اونا نبودن بیداری اندیشه ای هم نبود ( با این همه معروفیتش )!تقریبا همه ی حرف ها و نقد هایی که نوشته بودن رو خوندم که می تونم بگم همشون یه حدس بیشتر نیست !!!چون دوستان میان و میگن این موسیقی که توی متن فیلمه از فلان فیلم برداشت شده و یا وقتی اسم امامان و می گن اینجوری آهنگ میزنه خب !. حدس میزنن در صورتی که مدرکی هم ندارن! یا میگن چرا اینا چرا راخت می تونن در مورد فراماسونری فیلم بسازن؟ هیچ وقت نمی گن شاید به خاطر این که اگه بلایی سرشون بیاد یا یه کوچولو اذیت بشن کلی معروف می شن ( با آدم معروف دشمن شو تا تو هم معروف بشی ) از این حرفم خجالت می کشم اما بزار بگم و حرفی رو که چندین وقته توی دلم مونده و داره تبدیل به یک غده می شه رو بریزم بیرون . از بچه های مذهبی خودون بیشتر از همه ی آدم های بد دنیا ناراضیم !بیشترین اختلاف رو اینجا می تونی پیدا کنی بیشترین دعوابیشترین بی احترامی بیشترین جاه طلبی بیشترین .....هر کدوم از اینایی که میان اینجا واسه خودشون یه وبلاگ میزنن و می خوان بیداری اندیشه بشن یکی یه سایت میزنه اون یکی ازش کمک می خواد تا یه کاری در مودر ظهور کنه اون یکی می گه نه ایراد داره بعدا می بینی چنان فحش هایی بهم میدن که خدا می دونه . اگه به مستند ظهور نگاه کنیم می تونیم بفهمیم که اون دوتا جوون بدبخت (منظورم همونایی که مستند ظهور رو ساختن یا اصلا شونصد نفری که این کارو کردن ) یه کاری کردن که که کلی آدم بیدار بشن اونا هم که رشته کارگردانی نخوندن که بدونن چی رو کجا قرار بدن و ... ( خود نادر طالب زاده گفت که ضعیفه ) حالا بگذریم .این بچه های ما هم می خوان یه مستندی ساخته بشه بدون هیچ گونه عیبی یعنی کارگردانش یه جور امام باشه البته اگه بازم بهش خورده نگیرن الان متههم می شم که همدست اونا شدی ( ای فلان فلان شده تو هم انحرافی هستی نمونش همین مطلب توی بیداری اندیشه !!!) دوستان گرامی حلالم کنید و ازم دلگیر نشین اما دلگیرترین جای دنیا پیش شماها بودنه ! میدونم که میاین و موضع می گیرید و هی دلیل و مدرک و حرف و حرف و حرف میزنید تا مثلا منو قانع کنید قبول از همین حالا قانع شدم تا طولش ندین ! اما اگه درست نگاه کنید و خوب فکر کنید می بینید که دارین فقط حرف خودتون رو به کرسی می شونید دلیلش هم اینه که می خواین حرفی بزنید که من نتونم چیزی بگم هر وقت به خاطر من ناراحت شدی که چرا اینجوری شدم اون وقته که میگم اینا واقعا به دنبال حقیقتا و آرمان خواه و یه منتظر واقعی و (حرفهایی که می تونه یه مرد کامل رو توصیف کنه) هستند ( من که نمی دونم معنای منتظر چیه !!!)اگه این حرف ها رو اینجا نمیزدم حالم از خودم بهم می خورد که چرا پشت سر این بزرگواران اینوری حرف میزنم !شرمنده این پست بیشتر شبیه اسپم هستش !!!یا حق |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۱۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 337,192 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,765 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,349 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| هدف مستند ظهور arrivals | mahdi14 | 11 | 10,934 |
۲۵/تیر/۹۲ ۱:۳۱ آخرین ارسال: omid |
|
| بیوگرافی سازندگان مستند The Arrivals | HadiTak | 5 | 8,076 |