|
مستند جدید Arrivals : Reloaded
|
|
۱۵:۰۲, ۱۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۰۷ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گرامی بنده در سایت ویک آپ پروجکت این مستند رو دیدم و این لینک که از یک شبکه ی پاکستانی ظاهرا ضبط شده میذارم ! (حالا چه ربطی بهم دارن می گم !)
از دوستان محترم خواستار ترجمه ی این مستند هستم ! ممنون اینم لینک دانلود اینترو : http://qul.org.au/multimedia/documentari...s-reloaded از خود سایتش نتونستم دانلود کنم ! از لینک بالایی می تونید دانلودش کنید ! |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه مستند هم هست تو سایت عبدالله هاشم به همین اسم arrival فکر کنم 28 قسمتی هست
و با این 57 قسمتی فرق داره. بچه های اینجا خبر دارن چی به چیه خواهشا برای منم توضیح بدید ممنون
|
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۱ ۱۵:۳۲)Moh3eN-QalaM نوشته است: یه مستند هم هست تو سایت عبدالله هاشم به همین اسم arrival فکر کنم 28 قسمتی هست نه دوست گرامی اونی که توی سایت عبدالله هاشم هستش Arrived هستش یعنی ظهور کرده که دوستان گرامی در این سایت گفتن اون مستند پر از انحرافات ( چون فردی به اسم امام حسن احمد اگه اشتباه نکنم را سید یمانی معرفی می کنه ) من اون مستند رو دیدم اما این یکی فرق می کنه ! اگه شما کسی رو می شناسید که می تونه این مستند رو ترجمه کنه معرفی کنید تا ترجمه کنه ظاهرا مستند خوبی هستش ! |
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این عبدالله هاشم از اون مشکوکای روزگاره
![]() تو سایت wakeupproject مستند arrival وجود داره که همه دیدیم یه مستند دیگه هست به اسم arrival reloaded یعنی همون مستند ظهور بارگذاری مجدد یعنی یه جورایی نسخه به روز شده هستش. فکر می کنم اطلاعات خوبی داشته باشه از دوستان کسی دیده اون رو ؟؟ یکی دیگه هست به اسم phase کاش اون هارو هم ترجمه شده در اختیار داشتیم |
|||
|
|
۱۵:۴۳, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
phase یا همون phase 3 که ترجمه شد ! خیلی وقته الان هم ترجمه اش خیلی زیاد توی اینترنت ریخته !
اما این یکی که یعنی همون Reloaded خوبه خواهشا کمک کن کسی رو پیدا کنیم که این رو ترجمه کنه ! |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
phase 3 رو دیدی داداش ؟ چطوره خوبه ؟
![]() تحریفی نیست ؟؟ من با the arrival خیلی مشکل دارم آخه خیلی چیزاش زیره سواله برام |
|||
|
۱۵:۵۱, ۱۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۱۶:۳۰ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
نه مستند Phase 3 تحریفی نیست یعنی موضوعش ربطی به این چیزها نداره یعنی احادیث و آخرالزمان و غیره !
بیشتر به صنایعی که دست دولت ها ست و کمک هایی که در این حدود 60 سال به اسرائیل شده یا به مک دونالد در کل سوای از موضوعاتی هستش که در مستند ظهور گفته شده و غیره ... اما حالا بریم این یکی یعنی مستند Reloaded رو ببینیم که خوب هستش یا نه شاید مشکلات شما هم در مورد مستند حل بشه! |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:یکی دیگه هست به اسم phase کاش اون هارو هم ترجمه شده در اختیار داشتیمفاز3 رو خودم واسه ترجمه به تالار معرفی کردم.اما خودم هنوز ندیدمش
|
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با این موضوعی که دوستمون گفت علاقه ای به دیدنش ندارم
![]() فقط اون arrival reloaded باید دیده بشه
|
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۲/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۱ ۱۷:۴۹ توسط babak12_124.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خب حالا میتونی زحمت این یکی رو بکشی واسه ترجمه ؟!
ظاهرا واسه تلویزیون تدوینش کردن و یه اطلاعاتی هم بهش اضافه کردن ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 337,192 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,765 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,349 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| هدف مستند ظهور arrivals | mahdi14 | 11 | 10,934 |
۲۵/تیر/۹۲ ۱:۳۱ آخرین ارسال: omid |
|
| بیوگرافی سازندگان مستند The Arrivals | HadiTak | 5 | 8,076 |