|
مستند ظهور با کمک چه نیرویی منتشر شده؟
|
|
۴:۱۹, ۳۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستند ظهور که درباره قدرت کابالایی ها و یهودیان و... صحبت میکند برایم جالب است که دست اندرکاران ساخت این مجموعه چگونه توانستند آن را پخش کنند؟
مگر نه اینکه میگویند قدرت دست آنهاست پس چگونه توانستند این مستند را بین مردم پخش کنند؟ یعنی همون قدرت مرموز کمک کرده که این مستند پخش بشه؟ یا شاید قدرت نیروی خیر به پخش شدن این برنامه کمک کرده؟ با تشکر ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۶, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خوب دیگه گفتم که اونا (صهیونیست ها) میخوان ذهن جوونا رو منحرف کنن برای همین دارن شدیدا نماد های یه فرقه نابود شدهه رو ترویج میکنن که ماها بیفتیم دنبال این علایمی که تهش به هیچ جا نمیخوره . یعنی دارن سر نخیو دستمون میدن که تهش وسط بیابون افتاده . این یه استراتژی خیلی قدیمیه برا جنگ
از یه جای محتمل یه حمله کوچیک (سوری) میکنن همه توجهات متمرکز میشه رو اون نقطه بعد از پشت حمله اصلی رو شروع میکنن و 100 در صد هم موفق میشن . ما نباید دم به این تله دشمن بدیم . فراماسونری فقط یه پوستس هیچ چیز داخلش نیست . اگه بود واقعا فکر میکردین هیچ کدوم از راز هاشون لو میرفت - از دوران داوینچی که نطفه فراماسونری بسته شد تا چندی پیش که انجمن ها به نام فراماسون در اومدن هیچ مطلبی ازشون درز نکرد ولی تو این سالهای اخیر که کاملا نابود شده یهو هجمه عظیمی از راز هاشون لو رفته . این یکم مشکوکه . چون دارن از انجمن های مخفی تبدیل میشن به انجمن های پیدا نمونش همین صهیونیست یا اون قتل های واضح و علنی تو میانمار . اینا دیگه پس پرده نیست عینیه .. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۷:۴۳ توسط Am.M.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
همه کارم ز خودکامی به بدنامی کشید اخر
نهان کی ماند ان رازی کز او سازند محفل ها خواجه حافظ شیرازی |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام به همه من اومدم فقط یه پیام بفرستم و برم ... در مورد سریال ظهور
اولش خیلی گفتم زیاد مهم نیست پیام ندم و خب تنبلیم اومد ولی یادم افتاد که وظیفه ی هممونه که همدیگه رو بیدار کنیم میدونید اشکال کار ما کجاست ؟ اصل رو ول میکنیم میفتیم دنبال حایشه ...
سریال ظهور یه جمله گفت که به نظر من درست ترین جمله در مورد اسلام هست : تا زمانی که شما نتونید اثبات کنید که قرآن به ما گفته شیعه باشیم یا سنی من حرف شما رو قبول نخواهم داشت قرآن و خدا از ما خواسته یک مسلمان واقعی باشیم . یک مسلمان واقعی نشانه هاش ترک محرمات و عمل به واجباته که یک لقب رو به ما میده با تقوا خداییش چقدر از حرفاتون پیرامون روایت و حدیث بود ؟ کتاب و مثاله چقدرش پیرامونه قرآن بود ؟ من شیعه نیستم . چون خدا تو قرآن نگفته شیعه باشم من فقط قرآن رو قبول دارم . اگر حرف هایی که تو حدیث ها و روایات زده میشه قرار بوده الگوی رفتار ما باشه خب خدا اونو تو قرآن میگفت . چرا قرآنو ول کردید رفتید دنبال روایت چرا پیام اصلی ظهورو که میگه دوستان من شیطان میخواد دنیا رو از عقاید مذهبی تهی کنه خدا میخواد بنده هاش به راه راست برن همین همین 2 جمله حرفش بود نمیدونم این که اون بابا یهودی بوده این فلان بوده این مدیوم بوده اون یارو یهودی شده اووووه چقدر شما حاشیه رو دوست دارید ؟ چرا نمیخواید اصل این سریالو قبول کنید ؟؟ باید حتما سریال ظهور عکس آقای خامنه ای رو 10 بار نشون میداد تا شما راضی میشدید ؟ مهمه که ظهور آیا عکس آقای خامنه ای رو نشون داده یا نه ؟ مهمه که به ایران اشاره نکرده ؟ اگر اینا مهمه اون وقت اینکه داره داد میزنه آقا ! یک مسلمان واقعی باش مهم نیست ؟ برادرای من اخوی های من حرف هایی توی این تاپیک ها زدید که اگه 1 بار دیگه روشون فکر کنید میبینید که واقعا بی ربطه و من میخوام به مهم تریناشون یه پاسخ کلی بدم ... ظهور توی یه قسمتی داشت میگفت روح زمان سبکش چیه ... به نظر شما واقعا بر فرض محال ظهور اگر هدفش این بود میومد میگفت ؟ واقعا این طوری فکر میکنید ؟ برادرای من این سریالو شما اگر خیلی خرج میکردید نهایتا 30 میلیون تومن خرج میکردید این یعنی چی که 3 میلیارد خرجش شده ؟؟؟ برادرای مومن و هم کیش من هم نوعان من شما چرا فکر میکنید وسط عالمید و هر کسی که از بین شما برای آزادی بجنگه درسته ولی اگر از بین شما نباشه درست نیست ؟ گاندی 1 حرکت اشتباه تو طول زندگیش نکرده که نکرده اون وقت میاید میگید یهودی بوده مگه یهودی بودن اشکاله ؟ مگه ننگه ؟ مسلمان بودن افتخاره ؟ مسلمانی که نه نماز میخونه نه روزه میگیره نه حجابشو رعایت میکنه نه ... اندازه ی یه تار موی گندیده ی یهودی که به خدا اعتقاد داشته باشه نیست که نیست چرا فکر میکنید هر کسی که با شما کاملا هم عقیده نیست داره اشتباه میگه ؟ چرا این قدر از خودتون مطمئنید ؟ ----------- اگر آمریکا میومد ظهورو بن میکرد خب تابلو میشد که کاملا حرفاش درسته بعد هر چقدرم زور میزد باز اون مستند پخش میشد -------- به نظرم دیگه بیش از این نباید حرف بزنم همینو میگم که مشکل ما اینه که اصلو ول میکنیم میچسبیم به فرع قرآنو ول میکنیم میچسبیم به روایت مشکلمون اینه که خودمون مرکز همه چیز میدونیم بقیه رو نادون و کافر ... کی گفته مسیحی ها کافرن ؟ کی گفته یهودی ها کافرن و مشرک ؟ خود خدا گفته خود خود خود خدا گفته هر کس منو بپرسته و راه درستو پیش بگیره بنده حقیقی منه ... اون کسی که مسیحی هست با کسی مسلمون هست فرقشون اینه که از دو تا نقطه به یک نور خیره شدن جهت ها و اشکال فرق میکنه ولی ذات یکیه هر کسی که تو این دنیای ساخت خدامون راه درستو پیش بگیره و تقوا پیشه کنه داره کار درستو انجام میده ظهور حرف درستی زد ما باید برای پیروزی به اشتراکاتمون نگاه کنیم چرا وقتی میدونید تکیه بر تفاوت ها فایده نداره ضررم داره بازم به تفاوت ها تکیه میزنید ؟ خداوند ما رو تا ظهور نهایی امام مهدی(علیه السلام) و ظهور پایانی حضرت عیسی (علیه السلام) حفظ کنه و به ما کمک کنه تا راه درستو هر چقدر سخت باشه پیدا کنیم به امید روزی که درک ما از القاب و اسامی فراتر بره هر 2 انسانی توی این دنیا حداقل یک اشتراک دارن انسان بودن ........ خداوند ما رو به راه راست هدایت کنه |
|||
|
۲:۳۱, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شما رو به اعتقادادتون قسم بی خیال این سریال بشین
اگه می خواین بدونید که این سریال چه جوری ساخته شده برین سخنان نادر طالب زاده رو گوش کنین برین توی سایت خودشون از خود اونها سوال کنید با چندتا سوال حقیقت رو می فهمید ( به جای نشستن و غیبت کردن ) این دوستمون هم درست گفتن اصل رو ول کردین چسبین که هیچ رفتین توی دل و روده ی حاشیه ! اگه اونا بیان بگن غلط کردیم بی خیال می شین یا نه ؟!!! آبروی هر چی مسلمانه بردیم ! به جای خراب کردن مردم یه حرکت مفید انجام بدین ! |
|||
|
۱۶:۲۹, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۱ ۴:۱۹)رهرو حق نوشته است: مستند ظهور که درباره قدرت کابالایی ها و یهودیان و... صحبت میکند برایم جالب است که دست اندرکاران ساخت این مجموعه چگونه توانستند آن را پخش کنند؟این حرف شما خیلی اشتباهه با این حرف می خوای چیو برسونی.دیگه پخش کردن یه عقیده یا نظر تو دنیای تکنولوژی الان که دیگه کاری نداره .چرا میخواین حتی هر چیز خوب و بد رو به شیطان و شیطانیان ارتباط بدین تا دیگه آدم حتی به خودشم شک کنه که نکنه منم آره؟؟؟؟ |
|||
|
۰:۴۴, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۰:۵۶ توسط sozisaba.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر حقیر این سریال کار خودشونه که به طرق مختلف سر از تحقیقات عبدالله هاشم ها در اورده
و هدفشون اینه اونها که اگه نمیگفتن شاید حالا حالا ها هم کسی سر از این شبکه اسرارآمیزشون در نمیاورد اگه هم بعد ار تحقیقات این اسرار لو رفته باشه بازم براشون مهم نیست و حتی ممکنه همون چیزی باشه که باب میل اونهاست یعنی اونها قرن هاست که دارن این قطارو به جلو میبرن و هرچی میگذره پیشرفته ترو مدرن ترش میکنن و حالا دیگه اینقدر این قطار بزرگ و قدرتمنده که زیاد براشون مهم نیست مردم بفهمن همچین چیزی هم ساخته شده یا اینکه هدفی داشته باشن مثلا بخوان با متوجه کردن مردم به عظمت و شوکت این قطار پیشرفته مردم رو از اون بترسونن و نهایتا این تصور رو به صورت فرسایشی و در گذر زمان به ذهن بیننده القا کنند که خیلی عقب افتادی و چاره ای جز تسلیم نداری یا اینکه از هیجاناتی که براشون اتفاق افتاده و از خدای دروغینشون قدری هم برای مردم تعریف و تمجید کنن اما چه راهی برای معرفی وجود داره؟ آیا باید همیشه شیطان رو به خوبی یاد کرد و هوادارانش باید بگن مردم این موجود خوبیه بد نیست با ما همراه بشین یا راه دیگه ای هم هست و اون اینه که با قدرت از تشکیلات پیشرفته و مخوف شیطانیاشون حرف بزنن تاافکار کم کم فراموش کنن که خدا هم میتونه اثر گذار باشه و مثلا عده ای بپذیرن که راستی این همه شیطان کار کرده پس خدا چی کار کرده؟؟؟ اینقدر از فرع حرف بزنن که از اصل منحرف بشیم اینقدر از جز بگن که از کل بمونیم در کل ادم زیرک کسیه که از این گاف شیطان هم به نفع انسانیت و الهیون بهره برداری کنه ببینیم بشنویم ایشالله که بصیرت داشته باشیم خدایی نکرده دجال و با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)اشتباه نگیریم اللههم عجل لولیک الفرج [/font] [font=Arial] |
|||
|
۸:۲۲, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۸:۲۵ توسط كارمند پيمانی.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
به جاي اينكه ببينيم منبعش خير بوده يا شر بايد اثراتش رو بررسي كنيم . كه به نظر بنده اثر مثبت داشته تا منفي . حالا اگر نيت خيري داشتند از اين موضوع كه دمشون گرم ولي اگر هم نيت بدي داشتند ؛ در اين قضيه من معتقدم : من به شخصه قبل از ديدن اين مستند ديد خيلي بسته ايي به جهان و زندگي داشتم ... نقش شيطان را كه به نوعي حذف شده از زندگي و خيلي سنتي ميدانستم ... در اين حد كه گاهي مي آيد دم گوشمان وزوزي ميكند و دعوت به شر . الان برداشتم متفاوته ، و به نتايج زير رسيدم : - درسته شيطان قدرت اجرايي ندارد ولي آنقدرها هم كه همه فراموشش ميكنيم منفعل و بيكار ننشسته و براي خود تشكيلات و دم و دستگاه و ياران و پيرواني دارد. و هرجور كه هست به وسيله جنود خود كه از انسانها هم هستند و صد البته قدرت اجرايي دارند اهداف خود را پيش ميبرد. - سران سياسي اقتصادي فرهنگي و ...در كشورهاي ابرقدرت الحق جنود شيطان هستند و هر اقدام آنها در هر زمينه اي به نوعي در جهت پيشبرد هدف عالي شيطان يعني زميني بي خدا صورت ميگيرد. ( آخه قبل از ديدن اين مستند ميگفتم نه بابا ما ها بدبينيم و چرا همه چيو فكر ميكنيم توطئه است و ... ) - اين سريال كدهايي به من داد كه به نوعي ذهنم را درگير كرد و بعد از اون در زمينه هاي مختلف مطالعاتي داشتم ... سخنراني هايي گوش كردم ( بايد اعتراف كنم من آدمي نبودم كه دو ساعت بشينم پاي منبر ) ، به جاي دانلود و تماشاي سريال هاي هاليوودي شب تا صبح سخنراني هاي آقاي رائفي پور و آقاي عباسي را ببينم .... [b]شما رو نميدونم ولي اثر اين سريال مطمئنن براي من يكي كه مثبت بوده و بيشتر از اين هم دوست ندارم راجع به اون كنكاش كنم چون عقيده دارم اريوالز با همه انتقادهايي كه ازش ميشه استارت خوبي براي امثال من بود / يا حق
|
|||
|
|
۸:۵۱, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۱۰:۳۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۱ ۰:۴۴)sozisaba نوشته است: دوستان به نظر حقیر این سریال کار خودشونه که به طرق مختلف سر از تحقیقات عبدالله هاشم ها در اوردهاول از همه دوست گرامی نباید یک مطلب رو در سه تاپیک مجزا عینا کپی کنید ... چون تازه وارد هستید درک میکنیم ولی از این به بعد دقت کنید ... ................... نقل قول:دوستان به نظر حقیر این سریال کار خودشونه که به طرق مختلف سر از تحقیقات عبدالله هاشم ها در اوردهسریال ظهور ربطش به عبدالله هاشم چیه؟؟؟ در این مورد بارها و بارها بحث کرده ایم ... نقل قول:اونها که اگه نمیگفتن شاید حالا حالا ها هم کسی سر از این شبکه اسرارآمیزشون در نمیاوردحرفهایی که تو مستند ظهور زده شده سالها قبلش موسسه موعود و محققانی نظیر موسس موعود و آقایانی نظیر شهبازی و عباسی و ... زده بودند ... مستند ظهور گرافیکی تر و با شیوه جذاب همون حرفها رو زد و کمی بیشتر نقل قول:و حالا دیگه اینقدر این قطار بزرگ و قدرتمنده که زیاد براشون مهم نیست مردم بفهمن همچین چیزی هم ساخته شدهاین حرف تا حدودی درسته و یکی از علت هاست نقل قول:پس خدا چی کار کرده؟؟؟ 1. این همه در باره امامان معصوم و امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حرف زد ... کم لطفی میکنید 2.دوست گرامی باید دید اثر بعد از دیدن سریال بر روی مخاطبان چه بوده ... اکثر کسانی که من دیدم .... یعنی 100 درصدشون علاقشون به نماز و خدا و عبادت و جبهه حق بیشتر شده .. |
|||
|
|
۳:۳۲, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ELENOR
ممنون از تذکراتت |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
تمام محتوای مستند ظهور از اطلاعات قابل تهیه و در دسترس عموم تهیه شده.نوع ساخت سریال بسیار ساده و ابتدایی هست و هر کسی میتونه ویدئوهای اینچونینی بسازه.موسیقی بسیار برازنده فیلم هم متعلق به فیلمی است که 2 سال قبل از تهیه مستند ظهور ساخته شده بوده و اما آنچه اینچنین دوست ما رو مجذوب سریال کرده که در کلیتش شک کنه هنر این دو جوان در انتخاب موضوعات و شیوه طرح سوال و تدوین بسیار با سلیقه این دو بوده.تازه بد نیست بدونید که بسیاری از قسمتهای مستند ظهور از سرورهای کشورهای مستقل و نیمه مستقل پخش شده و در نهایت دست اندرکاران یوتوب وقتی دیدن نمیتونن جلو انتشارش رو بصورت کلی بگیرن،دیگه خودشونو بیشتر ضایع نکردن و بیخیال حذف پستهای این مستند شدن.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,252 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,040 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,064 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,866 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,144 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,587 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |