|
ترتیل قرآن در مستند ظهور با صدای شيخ مشاری
|
|
۷:۴۵, ۲۴/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۸۹ ۷:۴۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در قسمت دوم مستند ظهور (سندی از قرآن مقدس)، آیه های قرآن با صدای شيخ مشاری بن راشد العفاسی پخش شد. برای من این ترتیل قرآن، یکی از زیباترین ها بوده که تا حالا شنیده بودم.
گفتم شاید بعضی دوستان دوست داشته باشن مثل من ترتیل کل قرآن از ایشون رو داشته باشن. این لینک سایتی هست که می تونین ترتیل کل قرآن کریم با صدای ایشون رو و با کیفیت خوب دانلود کنین. از ترتیل ایشون در آخر کلیپ "قربانی کردن انسان در آئین های رازآلود" هم استفاده کردم که واقعا زیبا بود. http://www.muslimtents.com/alafasy |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-522.html
در این تاپیک همه لینک ها استاد منشاری و همچنین لینک های صوتی ترجمه قرآن استاد فولادوند هم گنجانده شده. |
|||
|
|
۰:۳۰, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی ممنون،من یکی از طرفداران العفاسی هستم و واقعا از صدای دلنشینش لذت میبرم.
یه سایت برای دانلود تلاوت مشاری العفاسی و دیگر قاریان معرفی میکنم البته با یک امتیاز ویژه اون هم به تفکیک آیه به آیه هست. Tanzil.net یک ویژگی خیلی عالی که این سایت داره اینکه می تونید آنلاین به تفکیک آیه به آیه مثل یک نرم افزار قدرتمند قرآن رو پخش کنید. و اما برای دانلود هم میتونید به کمک نرم افزار Orbit از قسمت Grab با کمی وقت دانلود کنید. |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
متشکریم بیداری اندیشه گرامی، دقیقا همین سوال برایم مطرح بود که این قرائت زیبا از کیست.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,265 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,049 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,067 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,867 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,166 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,600 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,834 |