|
آیا خدا از همه یاران پیامبر راضی بود ؟؟؟
|
|
۱۳:۱۶, ۲/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۱ ۱۵:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عزیزم به ما کمک کنید تا به راه راست هدایت بشیم . وظیفه دینیتون رو هم انجام دادید ثوابی هم برده اید
بنده شخصا تعصب ندارم . حاضرم گوش بدم اگر دیدم حرف حق میزنید تسلیم حق میشوم شما بفرمایید کدام ایه قران بوده . بنده اطلاعی ندارم . یه گپ و گفت دوستانه میزنیم برادر یا حق (۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۰۷)kami_molodi نوشته است: نخیر وحید جان بحثی که در رابطه با حضرت عمر (رض) بود کلی بهش توهین شده !!خوب اون بحث رو از طریق گزینه گزارش اعلام کن حتما رسیدگی میکنم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۷, ۵/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
کاش همه دین اسلام یکی بود .دین اسلام داره کم کم تحریف میشه
|
|||
|
۲۲:۳۹, ۵/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۱ ۲۲:۴۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
میتونم با آیات قرآن و روایات خود اهل سنت بطلان مبانی اعتقادی اهل سنت را اثبات کنم!
اگر حاضرید میتونیم شروع کنیم! از همین عدالت صحابه هم که مخالف صریح آیات قرآن و روایات خود اهل سنت و حتی براهین واضح عقلی هست میتونیم شروع کنیم! |
|||
|
|
۰:۲۴, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۰:۴۳ توسط freewish.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۱)علی 110 نوشته است: به هیچ وجه من الوجوه سر سوزنی دوستی ای که بر اساس حق نباشد پشیزی ارزش ندارد - لطفا نظرات شخصی خود را با این همه تاکید به دین نسبت ندهید. - وقتی پیامبر برای کفار دعا و دلسوزی می کردند، وقتی بخشی از کمک مالی مسلمین در راه جلب نظر کفار به اسلام می باشد، وقتی امامان ما با فرق مختلف بحث و مناظره می کردند و شاگردانی از تمام ادیان داشته اند، و امروز علمای حقیقی ما تماما به وحدت توصیه می کنن به نظر نمیرسد معیار آنها برای انسانیت فقط شیعه بودن باشد. اگر به نظر شما واقعا توهین کردن کار درستی نیست، حداقل یک بار باید به تاپیک های سراسر توهین تالار واکنش نشان میدادید، هر چند هنوز هم دیر نشده. - وقتی ولایت فقیه به وحدت توصیه می کنند حتما میدانند که آیا قلب ما امکان جا دادن دو مذهب (از نظر شما متضاد) را در خود دارد یا نه، لطفا برای علم خود محدوده ای قائل باشید. (۵/شهریور/۹۱ ۱۸:۰۸)وحید110 نوشته است: وظیفه ما حفظ احترام و امر به معروف است . شما گفتید نه تنها تاپیک های مناظرات شما با اهل سنت به توهین و مشاجره نکشیده، بلکه موجب دوستی شما و پایان خوش هم شده، من جایی نگفتم شما توهین کردید، ولی به عنوان مدیر با توهین ها برخوردی نکردید، و در این تاپیک ها شرکت کردید، که میشود تائید توهین ها. چند سوال از شما کردم که پاسخ ندادید. اولین وظیفه ما نسبت برادرانمان،اگر انها را واقعا برادر میدانیم، دوستی و رعایت برادرانمان هست، نه نشان دادن راه و امر به معروفی که متاسفانه همه جا فراموش شده، در جامعه به آن نمی پردازیم ولی به نام نهی از منکر در مناظراتمان هزار منکر میکنیم. (۵/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۹)علی 110 نوشته است: میتونم با آیات قرآن و روایات خود اهل سنت بطلان مبانی اعتقادی اهل سنت را اثبات کنم! این جمله که تا به حال بارها آن را عنوان کرده اید، چند نکته را نشان می دهد، - اول علم بسیار بالای شما که به این راحتی کاری رو علمای ما در حال انجامش هستن تو یک تاپیک میتونید انجام بدید. - دوم اینکه اهل سنت کلا باطل هستن. - سوم شما منتظر فرصتی مناسب، یا بودن مخاطبینی برای حرفهاتون هستید. |
|||
|
۰:۴۶, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۰:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۱ ۰:۲۴)freewish نوشته است: - لطفا نظرات شخصی خود را با این همه تاکید به دین نسبت ندهید.لعنت خدا بر کسی که نظر شخصی در مورد دین بدهد بنده انتظار دارم کسی که وارد مناظره میشه حداقل اطلاعات دینی رو داشته باشه (۶/شهریور/۹۱ ۰:۲۴)freewish نوشته است: - وقتی پیامبر برای کفار دعا و دلسوزی می کردند، وقتی بخشی از کمک مالی مسلمین در راه جلب نظر کفار به اسلام می باشد، اولاً پیامبر خدا هرگز مخالف حکم خدا در قرآن عمل نمیکند! شما هم نسبت دروغ به پیامبر خدا ندهید! که گناه بس عظیمی است مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ الَّذينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَماءُ بَيْنَهُمْ (29-فتح) محمّد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاده خداست و كسانى كه با او هستند در برابر كفّار سرسخت و شديد، و در ميان خود مهربانند(29) بعلاوه خدا صراحتاً در قرآن میفرماید خدا کافران را دوست ندارد چه طور دلسوز کسی باشد رسول خدا که خدا آن را دوست ندارد؟ فَإِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْكافِرينَ (32) همانا بدون شک خدا کافران را دوست ندارد! رسول خدا وظیفه اش هدایت است اولین گام هم تبیین اعتقادات حق بوده است اگر کسی زیر بار حق و کلام حق میرفت که هیچ مورد مهر رسول خدا بوده اما اگر کسی بعد از تبیین حق از باطل با بر کفر خود استوار بود مورد نفرت رسول خدا بوده و خدا هم نه کافرین را دوست دارد و نه اجازه ی نرم بودن با کفار را داده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۶/شهریور/۹۱ ۰:۲۴)freewish نوشته است: معیار آنها برای انسانیت فقط شیعه بودن باشد. ابداً کسی نگفته که ملاک انسانیت شیعه بودن است اما تنها ملاک ایمان شیعه بودن و تحت ولایت علی بن ابیطالب بودن است و این را حاظرم با شما مناظره کنم اگر منکر هستید حتی در ادیان قبل از اسلام ملاک ایمان پذیرش ولایت علی بن ابیطالب بوده است و در این تاپیک اثبات شده است: پذیرش ولایت علی علیه اسلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! (۶/شهریور/۹۱ ۰:۲۴)freewish نوشته است: - وقتی ولایت فقیه به وحدت توصیه می کنند حتما میدانند که آیا قلب ما امکان جا دادن دو مذهب (از نظر شما متضاد) را در خود دارد یا نه، لطفا برای علم خود محدوده ای قائل باشید. هر کسی در هر مقام و منصبی بی هیچ تفاوتی مخالف حکم خدا در قرآن و کلام اهل بیت را بگوید کلامش باطل است و پشیزی اهمیت ندارد رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم فرمود: كسى كه دوست دارد در كشتى نجات سوار شود و به ريسمان استوار الهى تمسّك جويد، بايد على عليه السّلام را دوست بدارد و با دشمنانش، دشمن باشد، سپس به ائمه هدايت، از فرزندان او پيروى نمايد، زيرا آنان جانشينان و اوصياى من و حجّتهاى خدا پس از من بر مردمند، و سروران و راهبران پرهيزگاران به سوى بهشت، همانها هستند، حزبشان، حزب من و حزب من حزب خداست و حزب دشمنانشان حزب شيطان است. ارشاد القلوب-ترجمه سلگى، ج2، ص: 364 حنش بن معتمر گويد: بر امير المؤمنين على بن ابى طالب (علیه السلام) در حالى كه در رحبه (محلّى در كوفه) تكيه زده بود داخل شدم و گفتم: السّلام عليك يا امير المؤمنين و رحمة اللَّه و بركاته، چگونه صبح كردى؟ حضرت سربلند كرد و جواب سلام مرا داد و فرمود: صبح كردم در حالى كه دوستدار دوستان، و صبركننده بر دشمنى دشمنانمان هستم، همانا دوست ما در هر شبانه روز منتظر راحتى و گشايش است، و دشمن ما بناى كار خود را بر پايهاى نهاده كه سخت نااستوار و لغزان است، اين بناى او بر لب پرتگاهى است كه وى را در آتش دوزخ مىافكند. اى ابا المعتمر براستى كه دوست ما نمىتواند ما را دشمن بدارد، و دشمن ما نمىتواند ما را دوست بدارد، همانا خداى متعال دلهاى بندگان را بر دوستى ما سرشته، و دست از يارى دشمن ما شسته، پس دوست ما توان دشمنى ما، و دشمن ما توان دوستى ما را ندارد، و هرگز دوستى ما و دوستى دشمن ما در يك دل نگنجد زيرا كه «خداوند براى يك مرد دو دل در درونش ننهاده است» تا با يكى گروهى را و با ديگرى دشمنان همان گروه را دوست بدارد. امالى شيخ مفيد-ترجمه استادولى، متن، ص: 259 ما جَعَلَ اللَّهُ لِرَجُلٍ مِنْ قَلْبَيْنِ في جَوْفِ(4- احزاب) امام صادق علیه السلام در تفسیر این آیه شریفه میفرمایند:خداوند براى هيچ كس دو دل در درونش نيافريد خداوند در درون هیچ کس دو قلب قرار نداده که با یکی گروهی را و با دیگری دشمنان آنها را دوست بدارد. تفسیر روایی البرهان جلد هفتم ص 315 ح 4- تفسیر قمی، ج2،ص149
(۶/شهریور/۹۱ ۰:۲۴)freewish نوشته است:(۵/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۹)علی 110 نوشته است: میتونم با آیات قرآن و روایات خود اهل سنت بطلان مبانی اعتقادی اهل سنت را اثبات کنم! میخواهید از ابطال اعتقاد اهل سنت به عدالت تمام صحابه شروع کنیم؟ یک سوال ساده آیا هم امیرالمومنین که داعیه خلافت دارد و مدعی است که پیامبر ایشان را به جانشینی مشخص کرده راستگو است و هم خلیفه ی اول و دوم که منکر بودند راستگویند؟ آیا هم فاطمه زهرا صدیقه ی کبری راستگو است در مورد مالک فدک بودن و هم خلیفه ی اول که مدعی است فدک مالکیتی ندارد برای فاطمه ی زهرا؟ بالاخره یکی این وسط داره دروغ میگه و دروغ گویی از شروط ابطال عدالت است! ا |
|||
|
|
۶:۱۳, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
نقل قول:اولین وظیفه ما نسبت برادرانمان،اگر انها را واقعا برادر میدانیم، دوستی و رعایت برادرانمان هست، نه نشان دادن راه و امر به معروفی که متاسفانه همه جا فراموش شده، در جامعه به آن نمی پردازیم ولی به نام نهی از منکر در مناظراتمان هزار منکر میکنیم.برادری و دوستی که در راه رضای خدا نباشد و در ان نخواهیم دوست مان را به بهترین راه هدایت کنیم پشیزی نمی ارزد دوست عزیز شما صحبتهای خود را فرمودید . ما هم نظراتمان را گفتیم بیش از این ادامه اش میشود مشاجرات بی حاصل بنده از دو طرف تحت فشارم یکی دوستانی مثل شما که از این طرف بام افتاده اید یکی از طرف دوستانی که از ان طرف بام افتاده اند و وقتی اجازه لعن نمیدهیم هزار جور تهمت میزنند . بحث و گفتمان علمی و دوستانه در همه زمینه های علمی در دنیا ازاد و موجب پیشرفت انسان است . بحث بین مذهبی هم از این قاءده جدا نیست . بلکه وظیفه است . شیعه الان زیر سنگین ترین توهین ها و ایجاد شبهات و حمله هااست ...چه خوش بی مهربونی هر دو سر بی ... بنده طبق فرموده امامن معصوم (علیه السلام) علما و بزرگان با توهین مخالفم . تکلیف بحث دوستانه و محترمانه است . اگر جایی دیدید توهینی شده بفرمایید شخصا پیگیری میکنم . بعد از هزار سال و اندی تازه شیعه توانی برای دفاع از خود پیدا کرده . اینم شما میفرمایید چیزی نگیم ؟ باعث نشید چیز هایی رو که نباید بگم و ظلم هایی رو که از اول تا کنون داره بر شیعه میره یاد اور بشم . بحث تمام است . سیاست ما در تالار همین است برادر من . اگر شما میخواهید ما را ازا این کار باز دارید . از ایات و روایات استفاده کنید. در این صورت گردن ما از مو باریک تر سمعا و طاعتا یا حق |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۱ ۰:۴۶)علی 110 نوشته است:(۶/شهریور/۹۱ ۰:۲۴)freewish نوشته است: ظاهر بسیار دینی صحبتاتون و در عین حال گستاخی شدید شما نسبت ولایت فقیه، تا جایی که حتی ایشون رو هم هرکسی عنوان میکنید، یادآور افرادی با پیشانی و زانوهای پینه بسته از شدت عبادت میباشد که بدست علی (علیه السلام) کشته شدند. و از بازماندگان همانها، شقیترین انسان تاریخ، شریفترین انسان ها را در محراب نماز به نام اسلام و به نیت قرب الهی به شهادت رساند. |
|||
|
۱۲:۲۹, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز شما چرا اینقدر بحث رو می بری به حاشیه!!!!! حالا میخواهی در مورد ولایت فقیه صحبت کنی؟!!!!!
بابا روش بحث که خیلی می تونه روشن باشه.... این برادران اهل عامه و نه اهل سنت (چون اهل سنت حقیقی ما هستیم) بیایند خیلی منطقی و عقلانی بریم جلو.... من که گفتم اصلا شماها بیایید سوال کنید. اصلا ما سوال نمی کنیم. ما فقط جواب می دهیم. بسم الله. انتقاد شما به مذهب شیعه چیه؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
والا ما زیاد بدنبال بحثای حاشیه ای نیستیم !! ما زیاد به معایب توجه نمی کنیم !!
شما هم تو ماه رمضان نماز تراویح دارین ؟؟ |
|||
|
۱۳:۲۶, ۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
|||