کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
« ص » معنی صلّی الله علیه و آله و سلّم نمی دهد هیچ ...
۲۲:۱۰, ۷/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم وَ بِه ذِکرِ الحُجَّةِ بنِ الحَسَنِ العَسکَري)»---

سلام

به منزل حجّت الاسلام اسماعیل رفیعی مشرّف شده بودم برای بعضی از امور تبلیغاتی مهدویّت در میعاد گاه سلسله جلسات فعّالان ظهور و خارج از اونجا که در بحثی که راجع به نوشتن و طرّاحی به میان اومد که طرح شد :

اینکه می نویسند :

« ص » بعد از نام پیامبر ، معنی و مفهوم - صلّی الله علیه و آله و سلّم - را نمی دهد هیچ ، بلکه نوعی جسارت و توهین است ! ...

ایشان فرمودند :

عالم معروف شیعی « شهید ثانی » - رحمة الله علیه - در کتاب « مُنیة المرید » می نویسد :

« اوّلین کسی که جلوی نام پیامبر
- صلّی الله علیه و آله و سلّم - ، علامت اختصاری گذاشت ، دستش دچار بریدگی و (بعد) قطع شد . »

ایشان تصریح کردند :

1- این کتاب از کتب معتبر و معروف روحانیّون و طلّاب است .

2- این کار هیچ معنایی ندارد و مفهوم
صلّی الله علیه و آله و سلّم را نمی دهد و یا علیه السلام را و مفهوم سلام الله علیها را و امثال آن و نیز رحمة الله علیه نیز شامل این قائده می شود .

3- از لحاظ دستوری ، نباید در پرانتز نوشت ؛ بلکه باید به عنوان جمله ی معترضه در بین دو خط فاصله
( مانند
- صلّی الله علیه و آله و سلّم - ) نوشت . »

حالا من هم مطلبی رو اضافه می کنم :

بعضی ها مثل مهمانداران هواپیما و ... که از دین بویی نبرده اند و به دلیل اسلامی بودن ایران عزیزمان و مؤقعیّت شغلیشون ، مجبورند ظاهر داری کنند و هیچ محبّتی به خدا - جلّ جلاله - و معصومین - علیهم السلام - ندارند می گویند : پیامبر اکرم صلّی الله !

(عرض جسارت خاصی به هیچ کس خاصی خدا گواهه ندارم و عمومی عرض کردم)

[b]معنی :

صلّی الله = صلوات خدا !

صلوات خدا چی ؟

بر کی ؟ بر چی ؟

این نیز کاستی است و مفهومی ندارد و جسارت است .

چرا که پیامبر اکرم
- صلّی الله علیه و آله و سلّم - فرمودند :

« بخیل کسی است که اسم مرا بشنود ولی صلوات نفرستد ! »

بحث بسیار عالی ای دوستمان
علائم ظهور
آغاز کردند تحت عنوان :
بنویسیم «ان شاء الله» یا «انشاء الله»؟
که بسیار مفید و قابل تأمّل است و باید لحاظ شود .

والسلام .

التماس دعا برای فرج .

یا مهدی مدد - عجّل الله فرجه -

« جانثار مهدی - عجّل الله فرجه - »
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، yektasepas ، تفکر ، Havbb 110 ، خیبر110 ، sadegh-a ، أین المنتظر ، mahdy30na ، محب الزهرا ، وحید110 ، Agha sayyed ، احیاء ، میلاد.م ، azade ، SAViOR ، boghz ، ali0077 ، sakineh110 ، محیصا
۱۱:۵۸, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
مطلب خوبی رو عنوان کردید
اما در مورد این صحبتتون
(۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۱۰)جانثار مهدی نوشته است:  حالا من هم مطلبی رو اضافه می کنم :

بعضی ها مثل مهمانداران هواپیما و ... که از دین بویی نبرده اند و به دلیل اسلامی بودن ایران عزیزمان و مؤقعیّت شغلیشون ، مجبورند ظاهر داری کنند و هیچ محبّتی به خدا - جلّ جلاله - و معصومین - علیهم السلام - ندارند می گویند : پیامبر اکرم صلّی الله !

[b](عرض جسارت خاصی به هیچ کس خاصی خدا گواهه ندارم و عمومی عرض کردم)

معنی :
[align=CENTER]

صلّی الله = صلوات خدا !

صلوات خدا چی ؟

بر کی ؟ بر چی ؟
این نیز کاستی است و مفهومی ندارد و جسارت است .

چرا که پیامبر اکرم
[size=large]- صلّی الله علیه و آله و سلّم - فرمودند :

« بخیل کسی است که اسم مرا بشنود ولی صلوات نفرستد ! »

[align=RIGHT][size=large]
باید عرض کنم که فقط مربوط به مهمان دارها نمیشه و بعضا در مراسمی هم که سخنرانی هست ممکنه این خلاصه سازی انجام بشه .اما عموما این کار عمدی یا از روی بی علاقگی به دین نیست بلکه به نظر بنده به دلیل بی اطلاعی هست فرد نسبت به زبان عربی .وقتی میگه صلی الله به نظرش میاد که همان حرف رو گفته فقط ظاهرش رو خلاصه کرده ؛تصوری شبیه به اینکه به جای اینکه گفته باشد صلوات بفرستید فقط گفته صلوات..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، boghz
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]