|
گردان قاسم بن الحسن (آماده سازی برای گردان حسن بن علی)
|
|
۱۰:۴۰, ۱۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۱ ۲۱:۰۷ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مفتخریم که پس از آنهمه پرسش و انتظار برای آغاز ثبت نام در گردان حسن بن علی تنها یک نفر ثبت نام کرد و این در جای خود گویای یک واقعیت بسیار تلخ است و پاسخی به اینکه چرا آقای ما تنهاست!!!!!!!!!!!!!!!!! بگذریم ببینید رفقا یک بار دیگر به شرایط نظری بیافکنید: آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی نقل قول: تا اینجا که رفقا با من صحبت کرده اند بیشترین مشکل رفقای قدیمی که از آغاز گردانها با ما بوده اند بیشتر روی این دو شرط است: نقل قول: شماره ی یک که بیسیار مهم و غیر قابل اقماض است در مورد شماره ی دو هم اینکه نتونستیم بخونیم بعضی از ما به خاطر اینه که توفیق یافتن برای انجام شرط دو وابستگی زیادی داره یه جورایی با سایر شروط و مسائل دیگه یعنی لنگ یکسری چیزهای بسیار اساسی هستیم و بروزش شده نبود توفیق برای 40 دعای عهد پیاپی در صباح (اذان صبح تا طلوع آفتاب) اما خوب این تاپیک رو ایجاد کردم تا کسانی که حایز یکی دو شرط نیستند و به خاطر همون جاموندن از این گردان حسن بن علی (تازه این گردان مقدمه ای است برای گردان فاطمه ی زهرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ببینید اونجا چه خبر میشد!) اولاً کسانی که حقیقتاً طالب ثبت نام هستند و از شرایط 16 گانه ی فعلی حائر حداقل13 شرط هستند و گیرشون حداکثر در سه شرط هست بیان فعلاً اینجا ثبتنام کنند و بعد در یک تاپیک دیگه یه برنامه ی عملی به امید خدا و به عنایت حضرت حجت پیاده میکنیم که به مرور بچه ها حائز تمام شرایط بشوند!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به خصوص یه برنامه ی ویژه داریم برای شرط اول راستی در نظر سنجی حتماً شرکت کنه هر کس تا بفهمم بیشتر روی کدوم شرط ها باید برنامه ریزی کنیم نتایج نظر سنجی هم عمومی نیست پس با خیال راحت ثبت نام کنید هر کسی ثبت نام کرد باید حتماً در نظر سنجی شرکت کرده باشه تا مشخص بشه که کدوم شرط رو نداشته خوب بیاید فعلاً ثبت نام کنید تا بعد ببینیم چه خاکی باید بر سر بی غیرتی و گافهای خود بکنیم! السلام علیک یا قاسم بن الحسن 1- علی 110 2-؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۸, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
. [b]. 1- علی 110 (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 17 شهریور 91 زمان بازگشت إن شاء الله 31 شهریور) 2- saloomeh (تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق 7 مهر 91 زمان بازگشت إن شاء الله 20 مهر 91) ![]() 3- منتقم زهرا (فعلاً حذف شده اند) 4- در جستجوی سختی 5- مهندس 2 6 ـ fatemeh (فعلا حذف شد) 7- محیصا(تعلیق به علت تخلف تا دو هفته، شروع تعلیق18دی91 زمان بازگشت إن شاء الله 5بهمن) 8-؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ إن شاء الله اضافه شود... |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
انشاالله لایق ثبت نام بشم ... |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۱۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
با سلام
اسم حقیر رو هم در قسمت پیش ثیت نام وارد کنید. دعای عهد رو بایاری خدا از فردا شروع میکنم. مطالعه کتاب و سیر مظالعاتی هم شروع میکنم. مراقبات دیگه رو هم ان شاءالله رعایت میکنم. |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با شرمندگی تمام ،اما با خوشحالی این پست رو مینویسم.
امروز یک حق الناس بزرگ از گردنم برداشته شد ،فقط و فقط به حول وقوه الهی. یک قسمت از چند قسمت شرط 1.!!! اما ناامید نیستم. به دعای شما دوستان جهت احراز شرایط دیگر بسیار محتاجم. |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۳۰/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۲ ۱۵:۵۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
اسامی گردان قاسم ابن الحسن
1- خادمه الزهرا 2- مجنون الحسین 3-.....؟؟؟ اسامی کسانی که حقیقتاً در حال تلاش برای تحصیل کردن شرایط گردان قاسم بن الحسن هستند ان شاء الله برای ثبت نام 1- مهسا110 2- علی 110 3-....؟؟؟ |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
40 روز دعای عهدم تموم شد. دوستان محتاج دعای خیرتان هستم.
منو چه به یار امام زمان بودن؟؟؟ اما می خوام حداقل روبروش نباشم . (نعوذبالله) با نفس های حقتون دعام کنید. روحی فداک یابن الحسن. التماس دعا. |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۵/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
افراد این گردان هنوز در تعلیق هستند آیا؟؟؟
15- پرهیز بسیار شدید از معاصی به ویژه گناهان زبان و چشم (به ویژه غیبت و گناهان چشم هم که خوب...) 16- تلاش بسیار ویژه برای وارد کردن نظم در تمام امور زندگی و تلاش برای برنامه ریزی و نوشتن وظایف و کارهای روز بعد در پایان هر شب و اهتمام ویژه به وفای به عهد و قولی که به دیگران میدهند. این دوتا خیلی سخته برام دعا کنین. |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
1- علی 110 (
2- saloomeh 3- منتقم زهرا 4- در جستجوی سختی 5- یا ثارالله 6.NARJES |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام.من هم میخواهم در گردانتان ثبت نام کنم.ولی باید اول کتاب و تایپیکها را بخوانم.
از این که این تایپیک را گذاشتید متشکرم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ثبت نام در گردان حضرت زینب (سلام الله علیها) | میلاد.م | 27 | 24,656 |
۱۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: sabrina |
|
| شعر/ یابن الحسن هایم جواب آیا ندارد؟! | راه آسمان | 1 | 1,281 |
۲۰/دی/۹۳ ۰:۱۳ آخرین ارسال: saeed6121 |
|
| پاتوق گردان های بیداری اندیشه | علی 110 | 484 | 242,753 |
۲۱/شهریور/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: Tolou |
|
| علی110 فعلاً شرایط عضویت در گردان ویژه را ندارد، شما چه طور؟ | علی 110 | 33 | 23,130 |
۲۰/فروردین/۹۲ ۰:۴۳ آخرین ارسال: مجنون الحسین |
|
| آغاز ثبت نام برای گردان حسن بن علی | علی 110 | 5 | 5,261 |
۳/مهر/۹۱ ۱۵:۱۶ آخرین ارسال: taban |
|
| شرایط ثبت نام در گردان حسن بن علی | علی 110 | 2 | 2,483 |
۲۶/مرداد/۹۱ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| طالبین ثبتنام در گردان حسن بن علی باید این کتاب را بخوانند!!!!!!!!***! | علی 110 | 18 | 14,799 |
۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|

![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)