|
نقد و بررسی فیلم اسم من خان است-My name is KHAN
|
|
۱۲:۱۳, ۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام در مورد این فیلم دو تحلیل خواندم که به نظر میرسد با هم 'هم خوانی ندارد
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/...-l-r-.html http://www.alvadossadegh.com/fa/new-news...?task=view البته منبع اصلی متفاوتی دارند در موردی"شعار فیلم ؛ نفی اسلامهراسی" و در مورد دیگر"تحريف اسلام در مسير به بار نشاندن اسلام آمريكايي" صرفا جهت اطلاع |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۳, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
حداقل هایی که از اسلام میدونم و درش هیچ شکی نیست داشتن حجاب و رعایت محرم و نامحرمی هست..
به نظر شما اینها رعایت میشه؟ |
|||
|
|
۲:۲۹, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۰۶)parisan نوشته است: این فیلم حرف های خوبی برای گفتن داشت و لی بعضی جاها کارگردان خیلی شتابزده عمل کرده بود و البته خیلی هم اغراق داشت که باعث میشد کمی غیر قابل باور بشه.. خانوم پاریزان اصلا اینطوری ها که فکر می کنین نیست! این فیلم متفاوت بود چون بالیوود با همکاری هالیوود موفق شد همچنین فیلمی بسازه ، با همکاری 5 شرکت آمریکایی که مهمترینش فاکس قرن بیستم بود حرف هایی در قالب این که آمریکا کشورفرصت ها ، و ... به خورد مرم داده شد! و از همه مهمتر این که اگر فیلم اصلی بدون سانسور را مشاهده کنید متوجه می شوید که قسمت های نهایی فیلم توسط صدا و سیما حذف شذه است ، در اواخر فیلم مشاهده می شود که هدف شاهرخ خان از رفتن به آمریکا تنها ملاقات با رئیس جمهور بوده است و بس! فیلم های همچون میلیونر زاغه نشین و اسم من خانه فقط بدلیل این که توسط هالیوود پشتیبانی شدند تونستند در اقصی نقاط جهان مطرح بشوند! |
|||
|
|
۹:۵۰, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این فیلم هم جنبه های مثبت داشت هم منفی که بهش اشاره شد من دیگه تکرار نمیکنم
البته نقدهایی هم به صحبت افراد دارم من این فیلم رو قبلا از صدا و سیما دیدم (نه عید) یکی از چیزهایی که به ذهن من میرسه با تمام جنبه های مثبتی که شاید برای فیلم بشه گفت این که چرا این فیلم از طرف کسانی حمایت میشه که با مسلمانان و اسلام مشکل دارند؟ ![]() و یکی دیگه از چیز هایی که برای من هضمش سخته این که از طرفی میگه بن لادن از آمریکاست و از طرفی هم آمریکا رو مقصر در جنایات معرفی میکنه (شاید هم برداشت من این بوده) اما چیزی که عجیبه این که این سیاست ربطی به بوش نداره! چرا که خان تمام تلاشش رو میکنه که با او ملاقات کنه و حتی در این دیدار رییس جمهور مردم رو مشتاق به رییس جمهور نشون میده (با اون استقبال پرشوری که نشون میده و این که مردم با علاق به اونجا اومدند) و تلاش خان برای صحبت با رییس جمهور هم طوری تایید رییس جمهور رو میکنه ؛ این که این فرد خوب و منصفی هست!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد و بررسی فیلم " جنگ جهانی زد - World War Z " | SAViOR | 15 | 13,236 |
۲۳/تیر/۹۵ ۱۰:۱۶ آخرین ارسال: sadinmoree |
|
| نقد و بررسی فیلم هابیت: یک سفر غیر منتظره | mohsen-321 | 122 | 70,147 |
۱۰/تیر/۹۴ ۲:۳۵ آخرین ارسال: marveh |
|
| بررسی نماد های فراماسونری در فیلم Sherlock Holmes 2 | Detector | 10 | 10,549 |
۱۴/آبان/۹۳ ۱۵:۳۱ آخرین ارسال: A.E |
|
| بررسی و تحلیل فیلم هابیت: برهوت اسماگ | عدالت | 14 | 11,031 |
۸/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۲ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| بررسی فیلم " زندانی ها - Prisoners " | Reza2035 | 19 | 17,615 |
۱۱/دی/۹۲ ۱:۱۳ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بررسی فیلم آخر الزمانی Immortals ( جاودانگی ) تولید شده در 11.11.11 | Imam12 | 5 | 9,465 |
۲/فروردین/۹۲ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: Justice Bringer |
|
| نقد و بررسی فیلم لژیون ( LEGION ) | oO DaViD Oo | 26 | 31,986 |
۱۸/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۹ آخرین ارسال: mofa |
|