|
در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟!
|
|
۱۶:۵۰, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۱۷:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران گرامی ، همکاران ارجمند ... همانطور که می دانید ، تالار بیداری اندیشه روز به روز بر کاربرانش افزوده می شود و به حمد الله مطالب موجود از بازدید مناسبی برخوردار هستند . لطفا به طور خلاصه بفرمایید ... 1-با توجه به در نظر گرفتن راستای اهداف ، تالار مایل هستید در این تالار گفتگو به چه مطالبی پرداخته شود ... 2- از چه مطالبی بیشتر بازدید می کنید ... و از همه مهمتر ... 3-در راستای ارتقاء مطالب موجود در تالار ،چه روشی را پیشنهاد می کنید . آیا هر مطلبی در تالار می گنجد ؟!! آیا به نظر شما با این روش کپی ، پیست ، تالار به سمتی ناموزون پیش نمی رود؟!! آیا هر خبری می بینیم ، هر مطلبی ، یا موضوعی که مورد علاقه شخصی ماست را باید در تالار قرار دهیم ؟!؟؟ کلا پیشنهادات و انتقادات خود را بفرمایید ... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۰۳, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
۱۶:۰۴, ۲۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۲۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۲۶ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام به همه ی دوستان و مدیریت تالار یه پیشنهاد داشتم : ( ببخشید اگر جای مناسبی برای این پیشنهاد نیست ) به نظر من اگه امکانش هست به جای گزینه ی تشکر در ارسال ها گزینه صلوات قرار دهید.(چند منظوره میشه. یعنی هم تشکر و هم برای سلامتی اون شخصی که مطلب گذاشت صلوات بفرستیم و هم یه ثوابی برای خودمون )با تشکر از همه ی کاربران تالار |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۱۱)Night_World نوشته است: به نام خداسلام دوست عزیز البته درباره ی پیشنهاد شما بحث بسیار زیادی در این تاپیک شد: میتوانیم بجای تشکر از این کلمه استفاده کنیم!! که تهش با بحث هایی که شد نتیجه گرفتیم اجرا نشود |
|||
|
|
۱:۲۶, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
از عوامل تالار خواهش میکنم بخش علمی رو هم به تالار اضافه کنند.
واقعا نبود این بخش حس میشه تو تالار. |
|||
|
|
۱:۳۱, ۲۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۲ ۱:۳۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۰)pari74bala نوشته است: به نظر من که تالار شده محیطی برای حزب و حزب بازی نه محیطی برای بیدار کردن اندیشه ها. سلام ما الحمدالله تا به حال بحث سیاسی نداشتیم ، بعد انتخابات هم نخواهیم داشت . منتهی ما از هر روشی اقدام کنیم باز هم عده ای شاکی خواهند بود و این طبیعی هست . سعی بنده و همکاران این بوده که جلوی تهمت های بی پایه و اساس گرفته شود . حزب سیاسی که ما ازش طرفداری کنیم وجود ندارد . چون عقیده هر کدام از ناطران و مدیران شخصی و متفاوت هست مثل باقی جامعه . چون این اجماع وجود ندارد ، سعی بر این شد که حداقل ابراز نظر شخصی در مورد تاپیک های انتخاباتی ابراز شود ، که بسیاری مدیران لطف فرمودند و از حق شخصی و قانونی خودشون در تالار گذشتند و از کسی حمایت نکردند . پستهای توهین آمیز و بی اساس حذف شدند . هنوز اگر به دست بنده باشد ، بسیار از پستهای حذف کردنی که در آنها اثری از اعمال سلیقه های شخصی کاربران در توهین به کاندیدا ها وجود دارد ، که باید پاک می شد . ولی هنوز باقی هستند . ان شاء الله همه بر محور ولایت فقیه باشند . من که به شخصه از حرب و حزب بازی متنفرم . والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته (۲۱/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۳)Yaser_h2011 نوشته است: البته هر تالاری یه ماهیتی داره ماهیت این تالار هم وابسته به حزب مذهبیونه ... و فقط اندیشه های مذهبی (اونم بعضیها خشک) هستش ... نمونه ای از اندیشه های خشک مذهبی موجود در تالار را معرفی کنید ، تا توضیح دهیم . اگر نه ، این هم تهمت محسوب می شود !! |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:از عوامل تالار خواهش میکنم بخش علمی رو هم به تالار اضافه کنند. فکر کنم این دومین بار هست که این پیشنهاد رو مطرح کردم و هنوز مدیران محترم جوابی ندادند. منتظر پاسخ این پیشنهاد هستیم. |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۳۰/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۲۱:۵۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۳۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
باید به گونه ای عمل کرد که چهار سال بعد نگویید حالا باید چه کرد. |
|||
|
۱۴:۳۳, ۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۴:۳۶ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اقا چت هم ب تالار اضافه کنین....
چن تا بازی آنلاین هم بزارین!!!!!!!!!!!! تالارتون خعلی خسته کنندست!!!!!!!!!!!!!!!!!! ی چیز دیگه!!!!!!!!!! دنبال کننده هم بزارین ک بتونیم پستهای ی نفرو دنبال کنیم!!!!!!!!!!! دیگه ............. ای اعتبارها ب چ درد میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا نباشه چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ی کاری بکنین ک تعداد اعتبارها مثل تالار ما وقتی امتیاز بالا باشه اون نفر ی امکاناتی بیشتر از بقیه بگیره!!!!!!!!!!!!!!!! حالا دوس ها الکی ب هم اعتبار ندن برای گرفتن امکانات ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 60,858 |