نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
تمام | 247 رأی | 100% |
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
|
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ... البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........ به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم 1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید ![]() 2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد) سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم ![]() ![]() التماس دعا |
|||
آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
۱۹:۱۷, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
خانم "ایرانی" محترم؛
گاهی بعضی ارسال ها مغایر با قوانین تاپیک خاصی هستند که طبق اطلاعیه پست اول همان تاپیک،بی اطلاع رسانی به کاربر حذف می شوند. مثل آخرین ارسال شما در تاپیک تصاویری که باید دید؛ به دلیل مغایرتش با قانون شماره 6 حذف شد.. ![]() |
|||
۲۰:۱۵, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
نقل قول: مثل آخرین ارسال شما در تاپیک تصاویری که باید دید؛ به دلیل مغایرتش با قانون شماره 6 حذف شد.. تا جایی که من دیدم قانون شماره 6 درباه شبهات است. من نوشته بودم زن انسان است نه شی یا خوراکی. ظاهرا انسان بودن زن در این تالار محل تردید است و جزء شبهات محسوب می شود!!!!!! ![]() |
|||
۲۰:۲۲, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۱ ۲۰:۱۵)ایرانی نوشته است: تا جایی که من دیدم قانون شماره 6 درباه شبهات است. من نوشته بودم زن انسان است نه شی یا خوراکی. نقل قول:6-این تاپیک تنها مربوط به تصاویر بوده و از قراردادن متون و ارسالهای متفرقه در آن خودداری بفرمائید. در این قانون تنها قیدی که برای تاپیک ذکر شده که از آن خودداری شود، هر ارسالی به جز تصاویر هست. البته می توان تذکراتی را قرار داد، اما بعدا حذف خواهد شد طبیعتا. لذا هر حذفی به معنای رد نظر ارسال کننده نیست. |
|||
۲۳:۴۰, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۲۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۱ ۱:۵۸)ANTI satan نوشته است: اولا باس خدمتون سلام عرض کنم. دویموندش چون مودب حرف زدید باس مودب جواب بدم چون قانون فیزک هسش که میگه هر عملی عکس العملی داره. تازه امرو تو سه سایتی اتفاقی دیدم که یه ایه تو قران هسش که میگه چواب کار خوب جز کار خوب چیز دیگه نمیتونه باشه. پس باس با شما که ادب رو رعایت کردی با ادب حرف بزنم. حرف شما که درسه و باس هر جا یه جوری حرفید. ولی جونه دایی اصن ما بی ادبی حرف نمیزنیم . اخه ما همه جا همینجوری حرف میزنم. من این چند وقت از بس اینجا بمون گیر دادن تو خیابون به مردم که حرف میزنم میگم دادشه من به شما توهین کردم یعنی الا این طور میحرف توهین شد به شما. بعد قسم میدم که مراعات نکنه و راسشو بگ طرفم میگه نه مشکلی نی. من تو خونه هم اتفاقا همینطوری حرف میزنم جونه دایی. ناراحتم نمیشن من موندم شما از کجا میگی به شدت ناراحت میشن خونواده؟!!!!!!!!!!!!!!! حالا این همه تو تالار خب صحبت میکنن یهکی بد حرف بزنی چی میشه ؟ به قول معروف همیشه شعبون یه بار رمضون. والا من که خیلی بم بر میخوره بهم اینطوری میگن که من بد صحبت میکنکم. بابا خیلی از این کلمات و نحو حرف زدن اصن تو زبونه محلیمون اینطوریه . من نمیدونم واس چی اینجا به قو.میت بنده توهین میشه و باز میگن توهین کار بدیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باز از رفتار خوبت ممنونم داداش. ولی من ملتفت نشدم نوع حرف زدن من چه ربطی داش با مهدویت و مذهب
|
|||
۱۱:۱۴, ۱۵/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
بنده مجبورم اینجا دخالت کنم چون هم بنده و هم کاربران از دیدن فضای متشنج و پر جدل اینجا که هیچ خیری نداره خسته شدیم. اصل مطلب گفته شده. مدیران هم سعیشون رو می کنن رفع نواقص کنن. تشکر از همه عزیزان که دلسوزانه انتقاد کردن برای بهبود تالار خودشون.
البته از ناظران هم توقع داشتم کمی ملایمتر با کاربران منتقد صحبت کنن. به هر حال ناظران باید همیشه از سعه صدر بیشتری برخوردار باشن. تاپیک تا مدتی بسته میشه تا فضای تالار آرام بشه برای استفاده کاربران. |
|||
|
![]() |
1 میهمان |
![]() |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه | nafas | 151 | 20,173 |
۲۳/بهمن/۹۶ ۱۱:۱۰ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 2,452 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید | وحید110 | 55 | 28,909 |
۱۲/فروردین/۹۴ ۲۰:۲۶ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 10,872 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 4,978 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 2,871 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟! | فاطمه خانم | 46 | 19,924 |
۲۸/دی/۹۲ ۵:۰۳ آخرین ارسال: درست پسند |