|
بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۰, ۲۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۱:۰۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم برخی موضوعات تاثیری عجیب در روحیه و حتی تصمیمات ما داشته اند . شیوایی و زیبایی نوشته ،بهمراه پاسخهای دقیق در ارسال ها ، در این انتخاب مهم هستند . دوستان با انتخاب حداکثر 3 موضوع به همراه آدرس آن ،بهترینها را انتخاب نمایند. سعی کنیم ابتدا دست نوشته ها و آنهایی که بیشترین تاثیر بر ما داشته اند را انتخاب نماییم . از موضوع "بهترینهای ماه" نیز می توان استفاده نمود . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۷, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱:۱۴ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و تبریک به دوستان گرامی تاپیک های زیادی هستند که خیلی خوب هستند و من واقعا ازشون استفاده کردم و درس زندگی گرفتم اما الان حضور ذهن ندارم و فقط چندتاشون رو مینویسم واز همه دوستان به خاطر زحماتی که در تالار میکشند ممنونم و از خداوند منان سلامتی و عاقبت به خیری رو برای تک تک دوستان خواستارم. 1)مغبون است کسی که این نامه را بخواند و در آن عمیقا نیاندیشد!(این تاپیک رو خیلی دوست دارم و هر چند روز یک بار می خونمش) 2)سخنان آیت الله بهجت(رضوان الله علیه )که زحمت ایجادشو آقا سید گرامی کشیدند و بنده حقیر هم علاقه خاصی پیدا کردم و دوست دارم بتونم ان شاء الله تمام سخنان این عارف بزرگوار رو جمع آوری کنم. 3)صلوات برای گره گشایی از کار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) این تاپیک رو هم خیلی دوست دارم و تمام تلاشمو میکنم که هر روز توی این تاپیک پست بزنم و تجدید عهدی کرده باشم. 4)ختم هفتگی قرآن 5)در محضر حاج محمد اسماعیل دولابی(رحمه الله علیه) شرمنده که لینکهاشون رو نذاشتم....
|
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام از بحثهایی که دوست داشتم همیشه ختم هفتگی قرآن هستش که واقعا هم با مشارکت ثواب میبریم هم یجور همذلی هستش. همه پستها خوب هستن اما سلیقه ما اینجوریه دیگه. بیداری اندیشه تولدت مبارک[/b]![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۲۳:۲۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
یا علی/التماس دعا
|
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم انتخاب بهترین موضوع به آن بستگی دارد که هر کداممان بدنبال چه هستیم . مباحث سینمایی ، مباحث اعتقادی ، مباحث اخلاقی و یا مباحث مهدویت . در هر کدام از این بخش ها موضوعاتی وجود دارد که بسیار کاربردی و خوب نوشته شده اند و دارای بار علمی و عملی هستند . مثل نوشته های علی 110 که بار توحیدی و شیعه شناسی دارد و نوشته های خانم N.Mahdavian که اخلاقی است . لذا ایجاد موضوع "بهترین موضوع" از آنجهت است که دوستان به مطالب نوشته شده در تالار ، بخصوص مطالب سالهای قبل رجوع نمایند و دوباره خوانی شود . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۰:۰۷, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام ختم هفتگی قرآن احادیث و نکته های نابی که در زندگی من بسیار اثر گذار بودند در سایه سار وحی(اثربخش ترین آیات قرآن در زندگی من) پروتکل دانشوران یهود برای تسخیر دنیا ! ( نظم نوین جهانی ) شناسنامه یهود در قرآن! چرا پیامبر به جز فتح مکه تمام همت خود را مصروف رسیدن به قدس کردند؟ و ... یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,485 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,456 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,829 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,508 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترین کاربر (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 34,722 |
۴/آبان/۹۱ ۲:۰۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,648 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,761 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)