|
تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم تالار در زندگی ما چه تاثیری داشته است ؟؟ آیا تنها برای وقت گذرانی به اینجا می آییم و یا برای بالا بردن سطح فهم دینی؟؟ آیا این حضور به دیگر شاخه های زندگی مانند تحصیل ، رابطه با والدین و.. کمک نموده است و یا خیر ؟؟ چه مثبت و چه منفی !! تاثیرات حضور در تالار به ما در راه ارتقاء کیفیت زندگی خود و دیگران قطعا کمک خواهد نمود . منتظر گفته ها و ناگفته ها یتان هستیم . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۵۰, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مستند ظهورُ خیلی قبلتر از این که ثبت نام کنم تو تالار دیده بودم اما به این فکر نکردم که برم به سایتی که به فارسی ترجمش کرده سر بزنم ..... بگذریم درست وقتی که خیلی حیرون سرگردون بودم باتالار آشنا شدم اوایل ثبت نام نمیکردم اما بعد ثبت نام کردم موقعی اومدم به این تالار که دنبال آرامش تو کلیساها میگشتم منو یکی دیگه از دوستام خیلی روزها از دانشگاه مستقیم میرفتیم کلیساالبته نه این که از دین مسیحیت خوشم بیاد نه فقط محیطش رو دوست داشتم یه حال و هوای عجیبی داشت یه حس خاصی داشتم دنبال یه چیزی میگشتم که خودمم نمیدونستم چیه .....اما حالا خیلی وقته نمیرم کلیسا.... بعضی نوشته های بچه های خوب تالار خیلی به من کمک...امیدوارم دیگه اون روزها برنگرده ![]() یکی دیگه از تاثیرات تالار هم این بود که من چادری شدم موفق باشید
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام دوستان همسنگر تالاری خودم تاثیر تالار؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه مرض نداشتم که خدا رو شکر اونم گرفتم ..........معتاد شدم............ ![]() سال دوازده ماه سی رود اینترنت نمی دونستم چیه اما حالا روزی دوبار برا تالار میام اینم تاثیرش ![]() اما خداییش دیدم چقدر دوستای همفکر زیادی دارم تو این دنیای بزرگ خیلی خوبه که یه محیط سالم وجود داره برای به اشتراک گذاشتن عقایدت و صد البته اصلاحشون ![]() دارم تغییرو تو زندگیم حس می کنم حس خوبیه دعام کنید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
شاید تاثیر تالار در زندگیم این بود که بی تفاوتی به اشکالات جامعه را کنار بگذارم. چون دیدم کسانی هستند که مثل من دغدغه دین و آخرت دارن دلشون دنیای مبتنی بر عدالت و دوستی می خواد
|
|||
|
|
۲۱:۵۹, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
اول شهادت حضرت جواد رو تسلیت میگم دوم تولد تالار مبارک ![]() تاثیر خیلی تابلویی نداشته(نه که خیلی تو تالار فعالم-خودمو میکشم ماهی 1 بار سر میزنم )ولی گاهی اوقات که از جامعه و چیزهایی که داخلش میگذره نا امید میشم یا این جور چیزا یه سر میزنم تاثیر میزاره بله تاثیر تالار نرم افزاریه (نرم افزار مغزم) تا باهاش بتونم از سخت افزار استفاده کنم |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
مطالبش خیلی جالب و عالی بود درکمون از دنیای اطراف بیشتر میکنه. گاهی موقعات یه تلنگور برای آدمه. با تشکر از تالار خوبتون
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من زیاد میام اینجا، تاپیک های مختلف رو می خونم و واقعا استفاده می کنم ولی خب زیاد نظر نمیدم.
ممنونم از تالاره خوبتون |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دل من که بدجوری از دست تالار پره!
درسته،من بیداری اندیشه رو خیلی خیلی دوست دارم،اصلا هم دلم نمیخواد ازش دل بکنم،با هیچ تالاری هم عوضش نمیکنم،برای همین دلم ازش پره،چون دوستش دارم اما میبینم پر شده از... بگذریم دوست دارم این دل پرمو تو یه تاپیک جدید باز کنم اما فعلا اینقدر درس سرم ریخته که وقت اینکارارو ندارم.بزودی... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم با تبریک این روز فرخنده به همه عزیزان کاربر . این ارسال جهت بروز رسانی موضوع است . امیدوارم که دوستان مشارکت بیشتری داشته باشند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
شاید بتونم بگم به واسطه اشنایی با دوستان تالار و از طریق یکی از اونها اشنا شدن با بچه های بالا بزرگترین و شیرین ترین تحول و جهت گیری در زندگی من شکل گرفت ان شا الله دعا کنید به نتیجه هم برسه فقط توقعی که از خودم دارم اینه که در جبهه جنگ نرم با بالا بردن اطلاعات صحیح و علمی مدهبی و در جبهه جهاد اکبر روز به روز بهتر عمل کنیم . در پناه خدا |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۱۳)Agha sayyed نوشته است: بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِتاثیـــــــــــــــــــــــــــــر که بسیار فروان گذاشته خدا وکیلی نه هیچ وقت,وقت توش نگذروندم هر وقت که یه سوال خفن درگیرم کنه...یا به شدت سر دو راهی گیر کرده باشم جوابمو تو تالار گرفتم آره خیلی تاثیر داشت انقدر که هر جا هر خبری...هر مطلبی...هر موضوعی رو ,بدون استدلال ,بدون تحلیل,بدون منبع , به راحتی قبول نکنم... یاد گرفتم هر چیزی که پیش اومد از نقالش اول رفرنس و منبع ,اصلیت موضوع رو بخوام و خیلی جاها دیدم که بحث هنوز باز نشده با این سوالم بسته شد. و از همه مهم تر یاد گرفتم که به همون اندازه که سعی میکنم منتقد خوبی باشم باید نقد پذیر عالی هم باشم خلاصه مطلب اینکه:در کل زوایه دید من رو به شدت که تغییر داد...امیدوارم که واسه بقیه هم اینطور باشه تالار بیداری اندیشه یـــــــــــــــــــه دونه باشه![]() تولدش مبارک![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,542 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,475 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,848 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 8,055 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| بهترین کاربر (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 34,752 |
۴/آبان/۹۱ ۲:۰۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,661 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,774 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

)