کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار)
۱۰:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

تالار در زندگی ما چه تاثیری داشته است ؟؟
آیا تنها برای وقت گذرانی به اینجا می آییم و یا برای بالا بردن سطح فهم دینی؟؟
آیا این حضور به دیگر شاخه های زندگی مانند تحصیل ، رابطه با والدین و.. کمک نموده است و یا خیر ؟؟
چه مثبت و چه منفی !!
تاثیرات حضور در تالار به ما در راه ارتقاء کیفیت زندگی خود و دیگران قطعا کمک خواهد نمود .

منتظر گفته ها و ناگفته ها یتان هستیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، MiladYLH ، Farzaneh ، saloomeh ، mohamad ، Mahdy2021 ، یا ثارالله ، m.hossein ، meshkat ، میثاق ، بیداری اندیشه ، parisan ، مجید املشی ، hesam110 ، ترنم ، در جستجوی سختی ، مفقود الاثر ، sarallah ، rastin ، ZaHrA110M ، Ramin_Ghn ، ضحی ، علائم ظهور ، Hadith ، yamin ، fazel ، taleb ، حقیر ، امیریان ، mahdy30na ، وحید110 ، zahra.shakiba ، Justice Bringer ، help me ، حسن عزتي

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۰, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مستند ظهورُ خیلی قبلتر از این که ثبت نام کنم تو تالار دیده بودم اما به این فکر نکردم که برم به سایتی که به فارسی
ترجمش کرده سر بزنم ..... بگذریم درست وقتی که خیلی حیرون سرگردون بودم باتالار آشنا شدم اوایل ثبت نام نمیکردم
اما بعد ثبت نام کردم موقعی اومدم به این تالار که دنبال آرامش تو کلیساها میگشتم منو یکی دیگه از دوستام خیلی روزها
از دانشگاه مستقیم میرفتیم کلیساالبته نه این که از دین مسیحیت خوشم بیاد نه فقط محیطش رو دوست داشتم یه حال و هوای
عجیبی داشت یه حس خاصی داشتم دنبال یه چیزی میگشتم که خودمم نمیدونستم چیه .....اما حالا خیلی وقته نمیرم کلیسا....
بعضی نوشته های بچه های خوب تالار خیلی به من کمک...امیدوارم دیگه اون روزها برنگرده Sad
یکی دیگه از تاثیرات تالار هم این بود که من چادری شدم
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، m.hossein ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، Farzaneh ، meshkat ، Reza2035 ، أین المنتظر ، شیدا ، ضحی ، مفقود الاثر ، علائم ظهور ، rastin ، hesam110 ، یا ثارالله ، ترنم ، Hadith ، مجید املشی ، مسافر ، yamin ، fazel ، zahra.shakiba ، Havbb 110 ، help me ، Just God
۱۲:۱۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
یا حق...

سلام دوستان همسنگر تالاری خودم

تاثیر تالار؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh
بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه مرض نداشتم که خدا رو شکر اونم گرفتم ..........معتاد شدم............Big Grin

سال دوازده ماه سی رود اینترنت نمی دونستم چیه اما حالا روزی دوبار برا تالار میام اینم تاثیرشBig Grin

اما خداییش دیدم چقدر دوستای همفکر زیادی دارم تو این دنیای بزرگ
خیلی خوبه که یه محیط سالم وجود داره برای به اشتراک گذاشتن عقایدت و صد البته اصلاحشونSmile

دارم تغییرو تو زندگیم حس می کنم حس خوبیه

دعام کنید

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، مفقود الاثر ، saloomeh ، علمدار133 ، علائم ظهور ، meshkat ، أین المنتظر ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، hesam110 ، ZaHrA110M ، یا ثارالله ، ترنم ، Hadith ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، مسافر ، yamin ، fazel ، taleb ، حقیر ، Havbb 110 ، مهسا110 ، help me ، Just God
۱۳:۴۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13

سلام
شاید تاثیر تالار در زندگیم این بود که بی تفاوتی به اشکالات جامعه را کنار بگذارم. چون دیدم کسانی هستند که مثل من دغدغه دین و آخرت دارن
دلشون دنیای مبتنی بر عدالت و دوستی می خواد Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Agha sayyed ، meshkat ، أین المنتظر ، علمدار133 ، saloomeh ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، aleerz ، hesam110 ، ZaHrA110M ، AMINI ، یا ثارالله ، ترنم ، Hadith ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، ضحی ، yamin ، fazel ، شیدا ، حسن.س. ، حقیر ، help me
۲۱:۵۹, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14

سلام
اول شهادت حضرت جواد رو تسلیت میگم
دوم تولد تالار مبارکBig Grin
تاثیر خیلی تابلویی نداشته(نه که خیلی تو تالار فعالم-خودمو میکشم ماهی 1 بار سر میزنمBlush)
ولی گاهی اوقات که از جامعه و چیزهایی که داخلش میگذره نا امید میشم
یا این جور چیزا
یه سر میزنم تاثیر میزاره
بله تاثیر تالار نرم افزاریه (نرم افزار مغزم) تا باهاش بتونم از سخت افزار استفاده کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، Agha sayyed ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، meshkat ، ترنم ، Hadith ، أین المنتظر ، مجید املشی ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، ضحی ، مسافر ، yamin ، Farzaneh ، fazel ، hesam110 ، Havbb 110
۲۲:۳۳, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
مطالبش خیلی جالب و عالی بود درکمون از دنیای اطراف بیشتر میکنه. گاهی موقعات یه تلنگور برای آدمه. با تشکر از تالار خوبتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، Agha sayyed ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، meshkat ، ترنم ، Hadith ، أین المنتظر ، مجید املشی ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، ضحی ، مسافر ، amir72 ، yamin ، Farzaneh ، fazel ، hesam110 ، درست پسند ، Just God
۲۳:۱۵, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #16

من زیاد میام اینجا، تاپیک های مختلف رو می خونم و واقعا استفاده می کنم ولی خب زیاد نظر نمیدم.
ممنونم از تالاره خوبتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، یا ثارالله ، Hadith ، أین المنتظر ، مجید املشی ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، ترنم ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، ضحی ، مسافر ، Agha sayyed ، yamin ، Farzaneh ، fazel ، امیریان ، حسن.س. ، hesam110
۲۳:۲۱, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
دل من که بدجوری از دست تالار پره!
درسته،من بیداری اندیشه رو خیلی خیلی دوست دارم،اصلا هم دلم نمیخواد ازش دل بکنم،با هیچ تالاری هم عوضش نمیکنم،برای همین دلم ازش پره،چون دوستش دارم اما میبینم پر شده از... بگذریم
دوست دارم این دل پرمو تو یه تاپیک جدید باز کنم اما فعلا اینقدر درس سرم ریخته که وقت اینکارارو ندارم.بزودی...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Hadith ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، meshkat ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، ترنم ، بیداری اندیشه ، ضحی ، سید ابراهیم ، مسافر ، Agha sayyed ، amir72 ، yamin ، Farzaneh ، fazel ، امیریان ، شیدا ، hesam110 ، Just God
۱۴:۲۰, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

با تبریک این روز فرخنده به همه عزیزان کاربر .
این ارسال جهت بروز رسانی موضوع است .
امیدوارم که دوستان مشارکت بیشتری داشته باشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، fazel ، امیریان ، hesam110
۱۷:۰۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
به نام خدا
شاید بتونم بگم به واسطه اشنایی با دوستان تالار و از طریق یکی از اونها اشنا شدن با بچه های بالا بزرگترین و شیرین ترین تحول و جهت گیری در زندگی من شکل گرفت
ان شا الله دعا کنید به نتیجه هم برسه

فقط توقعی که از خودم دارم اینه که در جبهه جنگ نرم با بالا بردن اطلاعات صحیح و علمی مدهبی و در جبهه جهاد اکبر روز به روز بهتر عمل کنیم .

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، aleerz ، amir72 ، Agha sayyed ، Havbb 110 ، meshkat ، yamin ، حسن.س. ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، مسافر ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، fazel ، امیریان ، حقیر ، hesam110
۱۲:۳۲, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۱۳)Agha sayyed نوشته است:  بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

سلام علیکم

تالار در زندگی ما چه تاثیری داشته است ؟؟
آیا تنها برای وقت گذرانی به اینجا می آییم و یا برای بالا بردن سطح فهم دینی؟؟
آیا این حضور به دیگر شاخه های زندگی مانند تحصیل ، رابطه با والدین و.. کمک نموده است و یا خیر ؟؟
چه مثبت و چه منفی !!
تاثیرات حضور در تالار به ما در راه ارتقاء کیفیت زندگی خود و دیگران قطعا کمک خواهد نمود .

منتظر گفته ها و ناگفته ها یتان هستیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی
تاثیـــــــــــــــــــــــــــــر که بسیار فروان گذاشته خدا وکیلی

نه هیچ وقت,وقت توش نگذروندم هر وقت که یه سوال خفن درگیرم کنه...یا به شدت سر دو راهی گیر کرده باشم جوابمو تو تالار گرفتم
آره خیلی تاثیر داشت انقدر که هر جا هر خبری...هر مطلبی...هر موضوعی رو ,بدون استدلال ,بدون تحلیل,بدون منبع , به راحتی قبول نکنم...
یاد گرفتم هر چیزی که پیش اومد از نقالش اول رفرنس و منبع ,اصلیت موضوع رو بخوام و خیلی جاها دیدم که بحث هنوز باز نشده با این سوالم بسته شد.
و از همه مهم تر یاد گرفتم که به همون اندازه که سعی میکنم منتقد خوبی باشم باید نقد پذیر عالی هم باشم
خلاصه مطلب اینکه:در کل زوایه دید من رو به شدت که تغییر داد...امیدوارم که واسه بقیه هم اینطور باشه
Heartتالار بیداری اندیشه یـــــــــــــــــــه دونه باشهHeart
Big Grinتولدش مبارکRoseRoseRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، amir72 ، مسافر ، fazel ، امیریان ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، Agha sayyed ، در جستجوی سختی ، حقیر ، Farzaneh ، hesam110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]