کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست .
ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند .
حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، saloomeh ، مجید املشی ، mahdy_mir ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، حسن عزتي ، m.hossein ، میثاق ، fazel ، Tolou ، جویای حقیقت ، hesam110 ، ترنم ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، شهرام ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، parisan ، شیدا ، black ، Mohammad Trust ، rastin ، ELENOR ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، Gryffen ، sarallah ، ZaHrA110M ، MohammadMeraj ، mhvvhm ، بچه شیعه ، meshkat ، freewish ، somayeh ، Ramin_Ghn ، fatemeh zahra ، SARV ، am_po ، فدک زهرا ، نـور ، shafagh_mah ، ali.khm ، vahrakan ، یا زهرا(س) ، حقیر ، امیریان ، ساقی ، mahdy30na ، محمود ، netlog36 ، ANTI satan ، SAViOR ، nasimesaba ، Night moans ، ali0077 ، انتصـار

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۲, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۵:۴۷)Absolution نوشته است:  سلام

میلاد

مهدی ( معلم)

محمد ( ابا صالح )

مهدی ( امپراطور)

محمد تراست ( جسور )

گریس دایس

شهرام

بلک

ثارالله 73

خانم نرجس

اقا حامد

اقای پارادایز

اقای دکتر مسنجر

نتلوگ
و

کدوم میلاد!!؟؟ Huh در این نوشته ی آقا محمود کژتابی ، و انواع ایهام ، ایهام تناسب و کنایه و موقوف المعانی و آرایه ی ادبی خوابیده ها!!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، محمود ، shafagh_mah ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، حقیر ، امیریان ، nasimesaba
۲۰:۴۷, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۶:۵۲)Prestige نوشته است:  
کدوم میلاد!!؟؟ Huh در این نوشته ی آقا محمود کژتابی ، و انواع ایهام ، ایهام تناسب و کنایه و موقوف المعانی و آرایه ی ادبی خوابیده ها!!!Big Grin

سلام

چه ایهامی!!!Huh

خیلی واضح است که منظورم برج میلادهSmile

ببینم راستی نگفتی این یادگاری که تو تایپیک یادگاری گذاشتی

کی برات نوشته؟DodgySmile

هان؟

Undecided
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، حقیر ، شهرام ، nasimesaba
۲۰:۵۴, ۲۶/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۵۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #43
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۴۷)Absolution نوشته است:  سلام

چه ایهامی!!!Huh

خیلی واضح است که منظورم برج میلادهSmile

با برج من چیکاری داری هان!؟Big Grin

نقل قول:ببینم راستی نگفتی این یادگاری که تو تایپیک یادگاری گذاشتی

کی برات نوشته؟Big GrinDodgy

هان؟

Undecided

خودم نوشتم محمود جان!Blush چشتو گرفته ها مثل اینکه!!! Blush Smile Big Grin Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، شهرام ، nasimesaba
۲۱:۰۰, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۵۴)Prestige نوشته است:  با برج من چیکاری داری هان!؟Big Grin
هیچی

چکار می تونم داشته باشم

من نهایت دو مترم

ولی برج شما 345 متر!!

چکار می تونم داشته باشم!!

نه واقعا چکار می تونم داشته باشم!!؟Huh

(۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۵۴)Prestige نوشته است:  خودم نوشتم محمود جان!Blush چشتو گرفته ها مثل اینکه!!! Blush Smile Big Grin Cool

مجید دلبندم!Smile

منظورم اینه که عمرا خط خودت باشه!؟
کی برات نوشته؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، Mitsonary ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، nasimesaba
۲۰:۲۲, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۱:۰۰)Absolution نوشته است:  مجید دلبندم!Smile

منظورم اینه که عمرا خط خودت باشه!؟
کی برات نوشته؟Dodgy

بله محمودجان!Blush

چرا عمرا خط خودم باشه؟! من خطم از بچگی زشت بود ، تا این که تابستون چندسال قبل تصمیم گرفتم خط تحریری ( نستعلیق! سریع!!!Big Grin ) رو یاد بگیرم ، با 4 بار کلاس رفتن خطم شد این!!!Blush

الان دفترهای خودم رو می بینم ، کیف می کنم ، واقعا خط یکی از چیزهایی است که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت...

خط هرکسی زشته ، نترسه ، باور بکنید با یکمی تلاش خودتون از این رو به این رو!! (همین خط من! ) میشه!Big Grin

محمود جان هم متن رو خودم نوشتم ، هم خط مال خودم هست!Blush

انشالله تهران نشونت می دهم!!! Blush

خداحافظ! امروز شارژ اینترنتم تموم میشه! و این آخرین روزی است که در این سال در خدمت شما هستم. سالی دیگر ، دوستان دیگر (می گم که قید منو بزنید ها!Big Grin )

خلاصه ، اگر از دست بدی های ما آزرده خاطر شده اید ، بنده رو حلال کنید ، که زیر تن ها بار گناه کمرمون به اندازه ی کافی خم شده است ، خمیده ترش نکنید... Wink

به امید بخشایش گناهان پرستیژ!!!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، MiladYLH ، shafagh_mah ، محمود ، Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، m.hossein ، حقیر ، شهرام ، nasimesaba
۲۰:۲۷, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۰۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #46

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
از نظر این حقیر ، کسانی به عنوان بهترین کاربر هستن که موضوعات جدیدی ارائه کردن . منتها حضور ذهن ندارم . رو این حساب دوستانی که به علت فراموشی نام شون یادم نیست ، ما رو حلال کنن .
از بین مدیران و ناظرین :
Mahdy2021
rastin
سید ابراهیم
Parisan
احیاء
علی 110
حسن عزتی
از بین کاربران هم :
اول از همه Grace Dies عزیز به خاطر تاپیک درمان سرطان
MohammadSadra عزیز
دل خسته
خانم نرجس به خاطر فعالیت در تاپیک های مذهبی و دفاع مقدس
Mahdy30na عزیز هم همینطور
فدایی ولایت
عدالت
خانم Fateme
مجید املشی به خاطر حضور فعال در تاپیک ها
یا ثارالله
و . . .
که متاسفانه بیشتر از این دوستان خاطرم نیست . حلال کنین . . .
راستی خانم Saloome هم بود که تازه یادم اومد . که البته امروز اضافه میکنم .
در پناه الله

یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، meshkat ، Mitsonary ، شهیدطیبه واعظی ، محمود ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، Farzaneh ، yamin ، مجید املشی ، سدرة المنتهی ، Agha sayyed ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله ، m.hossein ، Hadith ، علمدار133 ، Tolou ، دل خسته ، فاطمه خانم ، saloomeh ، شهرام ، فدک زهرا ، nasimesaba ، boghz
۱۳:۲۱, ۲۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۲۸ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۶:۱۹)سید ابراهیم نوشته است:  
د) anti dajjil:
باور کنید بسیار بسیار جلوتر از اسمش هست.... با معلومات خیلی خوب مخصوصا تو زمینه تاریخ..... البته فعالیتش کم شده...

آقا سید ابراهیم ممنون از این همه لطفی که به من دارید درسته که حقیقت را میگویید اما بهرحال ممنونم
Big Grinاز زمانی که من در مدرسه ی استعدادهای درخشان قبول نشدم ضربه ی روحی سنگینی بهم خورد با اینکه امتحان نمونه دولتی از تیزهوشان سخت تر بود ولی من در آن بیست و خورده ایم شدم و من هم از همین الآن زدم تو فاز (خرخونی)Angel [تصویر: eyeglasses.png]با کتاب میرم بربری میخرم مخصوصا که امسال سرم خیلی شلوغ است باشگاه و کلاس زبان و خود مدرسه و المپیاد های مدرسه و ختم هفتگی قرآن وزیارت عاشورا و انجمن اسلامی و ...(اصلا تعجب میکنم وقتی میفهمم اینقدر خستگی ناپذیرم)
تاپیک های ناتمام زیادی دارم و یک تحقیق را هم که کاش زبان میشکست و دستم را گازمیگرفتم و به آقا وحید نمیگفتم
البته به غیر از شما از جناب محب الزهرا هم عذرخواهی میکنم

پاچه خواری آغاز میشود
Big Grin:

اول از همه دست تمام مدیران را میبوسم. بجز مهدی2021 چون تاحالا هر پیشنهادی دادم رد کرده اصلا فکر این دل منو نکرده دلمو شکوند.Big Grin (درصورتی ایشان را میبخشم که پیشنهاد آخرم را عملی کنند وگرنه سر پل صراط یک تنه فنی میزنمBig Grin)(البته به بزرگتر باید احترام گذاشت و بنده در نهایت احترام تنه خواهم زدBig Grin)
راستی آقا مهدی این پیشنهاد آخر من را بررسی کردید؟
کاربران فعال بسیاری وجود دارند:
خانم نرجس(من نمیدونم همه جا کاربر فعال داره بجز دفاع مقدس وشهدا)
استاد ما دل خسته
و تشکر ویژه ی ویژه ی ویژه ازmahdy30naعزیز خیلی فعال و پرکار
revenger عزیز

خانمsaloome
aeerz جان!

فدایی ولایت

و از دوستان دیگر که هم اکنون ذهنم در دسترس نمیباشد نمیدونم کجاست اگه دیدیدش با شماره ی زیر تماس حاصل نمایید با تشکر 548965876528996
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، شهیدطیبه واعظی ، Hadith ، مفقود الاثر ، امیریان ، Agha sayyed ، علمدار133 ، Tolou ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، shafagh_mah ، aleerz ، یا ثارالله ، دل خسته ، مجید املشی ، saloomeh ، شهرام ، سید ابراهیم ، فدک زهرا ، yamin ، محمود ، nasimesaba ، boghz
۱۴:۱۸, ۲۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۲۰ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #48
آواتار
علی آقای 110
آقا وحید110
فاطمه خانم
saloome
نرجس
meshkat
Agha sayyed
منتقم زهرا
anti dajjil
rastin
سید ابراهیم
علمدار133
یاثارالله
آقا مهدی که امضاشون عکس دایی شهیدشونه
و...

بقیه هم هر وقت یادم اومد میگم
Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، Hadith ، مفقود الاثر ، Agha sayyed ، امیریان ، m.hossein ، علمدار133 ، Tolou ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، Farzaneh ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، saloomeh ، شهرام ، سید ابراهیم ، فدک زهرا ، yamin ، محمود ، nasimesaba
۱۴:۳۹, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

میگم چقدر دوستان مراعات میکنن ، فقط 5 نفر از 7000 نفر را اسم میبرن !!!Huh
ولی مگه مــــــــــــــــیشه !!!
حداقل اسم این مدیر ها رو نبرین ، اینکه میشه ،
آخه چقدر از مدیرها تشکر ، قدر دانی و سپاس ..Rose
خوبه گفت شده بود حتی الامکان از بین مدیران نباشند ، گویا امکان وجود نداشت .Smile
بهر حال ممنون که تعداد اندکی از خیل کاربران در این سالگرد مشارکت دارند.HeartHeart

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، m.hossein ، علائم ظهور ، علمدار133 ، Tolou ، حقیر ، در جستجوی سختی ، Hadith ، أین المنتظر ، Farzaneh ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، saloomeh ، فدک زهرا ، yamin ، محمود ، nasimesaba
۱۴:۴۵, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۳۹)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله
سلام علیکم
آخه چقدر از مدیرها تشکر ، قدر دانی و سپاس ..Rose

موفق باشید و خدایی .
آقا سید عزیز قدردانی از مدیران سیاست پاچه خواری است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Tolou ، حقیر ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، مجید املشی ، فدک زهرا ، محمود ، nasimesaba
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]