|
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست . ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند . حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۲, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۱۵:۴۷)Absolution نوشته است: سلام کدوم میلاد!!؟؟
در این نوشته ی آقا محمود کژتابی ، و انواع ایهام ، ایهام تناسب و کنایه و موقوف المعانی و آرایه ی ادبی خوابیده ها!!!![]() |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۶/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۵۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۵۴)Prestige نوشته است: با برج من چیکاری داری هان!؟هیچی چکار می تونم داشته باشم من نهایت دو مترم ولی برج شما 345 متر!! چکار می تونم داشته باشم!! نه واقعا چکار می تونم داشته باشم!!؟ ![]() (۲۶/مهر/۹۱ ۲۰:۵۴)Prestige نوشته است: خودم نوشتم محمود جان! مجید دلبندم! ![]() منظورم اینه که عمرا خط خودت باشه!؟ کی برات نوشته؟
|
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۱:۰۰)Absolution نوشته است: مجید دلبندم! بله محمودجان!
![]() چرا عمرا خط خودم باشه؟! من خطم از بچگی زشت بود ، تا این که تابستون چندسال قبل تصمیم گرفتم خط تحریری ( نستعلیق! سریع!!! ) رو یاد بگیرم ، با 4 بار کلاس رفتن خطم شد این!!!![]() الان دفترهای خودم رو می بینم ، کیف می کنم ، واقعا خط یکی از چیزهایی است که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت... خط هرکسی زشته ، نترسه ، باور بکنید با یکمی تلاش خودتون از این رو به این رو!! (همین خط من! ) میشه! ![]() محمود جان هم متن رو خودم نوشتم ، هم خط مال خودم هست! ![]() انشالله تهران نشونت می دهم!!! ![]() خداحافظ! امروز شارژ اینترنتم تموم میشه! و این آخرین روزی است که در این سال در خدمت شما هستم. سالی دیگر ، دوستان دیگر (می گم که قید منو بزنید ها! )خلاصه ، اگر از دست بدی های ما آزرده خاطر شده اید ، بنده رو حلال کنید ، که زیر تن ها بار گناه کمرمون به اندازه ی کافی خم شده است ، خمیده ترش نکنید... ![]() به امید بخشایش گناهان پرستیژ!!! ![]() |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۰۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :از نظر این حقیر ، کسانی به عنوان بهترین کاربر هستن که موضوعات جدیدی ارائه کردن . منتها حضور ذهن ندارم . رو این حساب دوستانی که به علت فراموشی نام شون یادم نیست ، ما رو حلال کنن . از بین مدیران و ناظرین : Mahdy2021 rastin سید ابراهیم Parisan احیاء علی 110 حسن عزتی از بین کاربران هم : اول از همه Grace Dies عزیز به خاطر تاپیک درمان سرطان MohammadSadra عزیز دل خسته خانم نرجس به خاطر فعالیت در تاپیک های مذهبی و دفاع مقدس Mahdy30na عزیز هم همینطور فدایی ولایت عدالت خانم Fateme مجید املشی به خاطر حضور فعال در تاپیک ها یا ثارالله و . . . که متاسفانه بیشتر از این دوستان خاطرم نیست . حلال کنین . . . ************************************************************ راستی خانم Saloome هم بود که تازه یادم اومد . که البته امروز اضافه میکنم . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۲۸ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۴/مهر/۹۱ ۱۶:۱۹)سید ابراهیم نوشته است: آقا سید ابراهیم ممنون از این همه لطفی که به من دارید درسته که حقیقت را میگویید اما بهرحال ممنونم از زمانی که من در مدرسه ی استعدادهای درخشان قبول نشدم ضربه ی روحی سنگینی بهم خورد با اینکه امتحان نمونه دولتی از تیزهوشان سخت تر بود ولی من در آن بیست و خورده ایم شدم و من هم از همین الآن زدم تو فاز (خرخونی) با کتاب میرم بربری میخرم مخصوصا که امسال سرم خیلی شلوغ است باشگاه و کلاس زبان و خود مدرسه و المپیاد های مدرسه و ختم هفتگی قرآن وزیارت عاشورا و انجمن اسلامی و ...(اصلا تعجب میکنم وقتی میفهمم اینقدر خستگی ناپذیرم) تاپیک های ناتمام زیادی دارم و یک تحقیق را هم که کاش زبان میشکست و دستم را گازمیگرفتم و به آقا وحید نمیگفتم البته به غیر از شما از جناب محب الزهرا هم عذرخواهی میکنم پاچه خواری آغاز میشود :اول از همه دست تمام مدیران را میبوسم. بجز مهدی2021 چون تاحالا هر پیشنهادی دادم رد کرده اصلا فکر این دل منو نکرده دلمو شکوند. (درصورتی ایشان را میبخشم که پیشنهاد آخرم را عملی کنند وگرنه سر پل صراط یک تنه فنی میزنم )(البته به بزرگتر باید احترام گذاشت و بنده در نهایت احترام تنه خواهم زد )راستی آقا مهدی این پیشنهاد آخر من را بررسی کردید؟ کاربران فعال بسیاری وجود دارند: خانم نرجس(من نمیدونم همه جا کاربر فعال داره بجز دفاع مقدس وشهدا) استاد ما دل خسته و تشکر ویژه ی ویژه ی ویژه ازmahdy30naعزیز خیلی فعال و پرکار revenger عزیز خانمsaloome aeerz جان! فدایی ولایت و از دوستان دیگر که هم اکنون ذهنم در دسترس نمیباشد نمیدونم کجاست اگه دیدیدش با شماره ی زیر تماس حاصل نمایید با تشکر 548965876528996 |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۲۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۲۰ توسط حقیر.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
علی آقای 110
آقا وحید110 فاطمه خانم saloome نرجس meshkat Agha sayyed منتقم زهرا anti dajjil rastin سید ابراهیم علمدار133 یاثارالله آقا مهدی که امضاشون عکس دایی شهیدشونه و... بقیه هم هر وقت یادم اومد میگم ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم میگم چقدر دوستان مراعات میکنن ، فقط 5 نفر از 7000 نفر را اسم میبرن !!! ولی مگه مــــــــــــــــیشه !!! حداقل اسم این مدیر ها رو نبرین ، اینکه میشه ، آخه چقدر از مدیرها تشکر ، قدر دانی و سپاس .. خوبه گفت شده بود حتی الامکان از بین مدیران نباشند ، گویا امکان وجود نداشت . بهر حال ممنون که تعداد اندکی از خیل کاربران در این سالگرد مشارکت دارند. ![]() موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 36,880 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,273 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,600 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 7,913 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,256 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,489 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,575 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

در این نوشته ی آقا محمود کژتابی ، و انواع ایهام ، ایهام تناسب و کنایه و موقوف المعانی و آرایه ی ادبی خوابیده ها!!!

چشتو گرفته ها مثل اینکه!!! 

![[تصویر: eyeglasses.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/eyeglasses.png)