کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست .
ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند .
حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، saloomeh ، مجید املشی ، mahdy_mir ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، حسن عزتي ، m.hossein ، میثاق ، fazel ، Tolou ، جویای حقیقت ، hesam110 ، ترنم ، مفقود الاثر ، سرباز سید علی ، شهرام ، بیداری اندیشه ، شهیدطیبه واعظی ، parisan ، شیدا ، black ، Mohammad Trust ، rastin ، ELENOR ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، علمدار133 ، در جستجوی سختی ، Gryffen ، sarallah ، ZaHrA110M ، MohammadMeraj ، mhvvhm ، بچه شیعه ، meshkat ، freewish ، somayeh ، Ramin_Ghn ، fatemeh zahra ، SARV ، am_po ، فدک زهرا ، نـور ، shafagh_mah ، ali.khm ، vahrakan ، یا زهرا(س) ، حقیر ، امیریان ، ساقی ، mahdy30na ، محمود ، netlog36 ، ANTI satan ، SAViOR ، nasimesaba ، Night moans ، ali0077 ، انتصـار

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

فدايي ولايت (از بچه های کم سن تالار. و بسیار دوست داشتنی فعّال و با ادب و با اخلاق و با... ) Cool من که خیلی دوسش دارم.
azam
saloomeh
shafagh_mah
netlog36

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، ELENOR ، saloomeh ، سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، hesam110 ، ترنم ، fazel ، علمدار133 ، Hadith ، mohamad ، مجید املشی ، Agha sayyed ، Farzaneh ، meshkat ، سدرة المنتهی ، Gryffen ، جویای حقیقت ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، yamin ، امیریان ، netlog36 ، nasimesaba
۱۷:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
فدايي ولايت
کاربری که خیلی بیشتر از سنش آگاهی وعلم(و البته هوش!Wink) داره.
البه دوستان زیاد دیگه ای هم هستن.
و خوب بسیاری از ناظران و مدیران که نیازی به اسم بردن نداره
امیدوارم همتون در سایه امام زمان موفق باشید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، ELENOR ، در جستجوی سختی ، سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، hesam110 ، ترنم ، شهرام ، fazel ، علمدار133 ، ZaHrA110M ، Hadith ، mohamad ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، Agha sayyed ، Farzaneh ، meshkat ، سدرة المنتهی ، Gryffen ، saloomeh ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، Tolou ، yamin ، black ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba
۱۸:۰۹, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۸:۰۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #23

الان من باید دوستامو نام ببرم؟ Smile هان؟ مسئولین لطفا پاسخگو باشن

دوتا معاون تالار
سید ابراهیم
Admirer
mohamad (آبی)
یا ثارالله
علی 110
محب الزهرا
علمدار 133
rastin
neda
azam
saloomeh
Agha sayyed
محمد صدرا

همینا یادم بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، hesam110 ، شهرام ، fazel ، علمدار133 ، ZaHrA110M ، ترنم ، Hadith ، مفقود الاثر ، mohamad ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، meshkat ، black ، سدرة المنتهی ، Gryffen ، أین المنتظر ، Farzaneh ، saloomeh ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، yamin ، یا زهرا(س) ، m.hossein ، امیریان ، netlog36 ، nasimesaba
۱۹:۱۸, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۱۹ توسط ZaHrA110M.)
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بیشتر کاربرای تالار خوبن وانتخاب بینشون یکم سختهHeart
نوشته های علی110خیلی خیلی خوب بوده برای من هم شیواست هم مفید وهم زیبا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، ترنم ، shafagh_mah ، سید ابراهیم ، Hadith ، مفقود الاثر ، mohamad ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، meshkat ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، Farzaneh ، fazel ، hesam110 ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، Tolou ، ali.khm ، yamin ، یا زهرا(س) ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba ، zahra.shakiba
۱۹:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۵۴ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #25
آواتار
استاد شعر و ادبیات netlog36
دل نشین مینویسه Ramin ghn
باسواد و مطلب دار بیداری اندیشه
توی زمینه های مذهبی حرف نداره منتقم زهرا
خیلی کم پیدا شده اما همه ارسال هاش رو قبول دارم آرین (الهه.ع)
مطمئن باشید از خوندن مطالبش ضرر نمی کنید مسافر

خانم ها، آقایان :
این یک نفر رو خودتون ببینید :

[b]http://forum.bidari-andishe.ir/user-1659.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ZaHrA110M ، سید ابراهیم ، Hadith ، مفقود الاثر ، علمدار133 ، mohamad ، ترنم ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، rastin ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، meshkat ، سدرة المنتهی ، Gryffen ، أین المنتظر ، Farzaneh ، fazel ، hesam110 ، saloomeh ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، شهرام ، yamin ، یا زهرا(س) ، m.hossein ، nasimesaba ، boghz
۱۹:۵۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:میلاد sms پاسخ گویی های خوب و بدون

با عرض سلام!!!

گفت اس ام اس!!!Blush

نقل قول:7- sms ا ببخشید منظورم perstige که مخفی میاد تو فروم و بیشتر تو وب سایت خودشه بچه خوبیه امبدوارم تهران قبول شه

بازم گفت اس ام اس!!!Blush

مرسی دوستان بابت همه ی لطفی که به بنده دارید ، در مورد این که مخفی میام تو نت باید بگم که راستش رو بخواین نمیام دیگه!Blush

سال بعد یا میام یا نمیام!!! دعا کنید که بیام ور نه... Angel

وب سایت خودمون رو هم ول کردیم به امون خدا!!!!!!!!!!!! اگه سال بعد جای خوبی قبول شم ، نقشه هایی دارم ، هرچند که آرزو بر جوانان عیب نیس...

یا علی دوستان
Untill
سال دیگه!!! Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، Mohammad Trust ، meshkat ، black ، سدرة المنتهی ، Gryffen ، أین المنتظر ، Farzaneh ، fazel ، hesam110 ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، مسافر ، شهرام ، m.hossein ، nasimesaba
۲۲:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۷)علمدار133 نوشته است:  ببخشید من شرمنده ام خیلی کارسختی بود
کاش آقا سیدیه تاپیک هم برای درد دل میگذاشتن که مااینجاروشلوغش نکنیم مثل یه چت روم تالاربه مناسبت سالگرد
باورکنید من اگه میتونستم اسم تمام تک تک کاربرهارو میذاشتم الان یکی یکی داره یادم میاد
من خودم زیاد آدم با معلومات دینی نبودم ونیستم وقتی علی آقا110عزیز جواب تاپیکهای سنت رومیدادندوآخرش اضافه میکردن وپاسخ به این شبه آبکی Smileخیلی به من کمک کرد همیشه دوست داشتم اطلاعات دینیم بیشتر بشه که خداروشکراین جمع خوب کمکم کرد
آقاسید میدونم نبایست این پست رو میزدم Angryچرااینطوری نگاه میکنینBlushحالا بزاریک کم باشه بعد خودتون پاکش کنینConfused

سلام علیکم
پسر عموی عزیز ،
آقا ابراهیم ؛
ممنون از لطفتون . این دلتنگیها رو که بیشترش خاطره شدن و از نوع شیرینش را در اینجا قرار دهید .
خوشحال میشویم که بخوانیم .
خاطرات ما

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، در جستجوی سختی ، meshkat ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، Gryffen ، أین المنتظر ، علمدار133 ، ترنم ، fazel ، hesam110 ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، مسافر ، شهرام ، m.hossein ، nasimesaba
۲۲:۳۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
عرض سلام خدمت همه دوستان.

تولد تالار مبارک ان شاءالله که این جمع صمیمانه سالیان سال برپا باشه.
خوب قراره از بین مدیرا و ناظرا نباشه پس این عزیزان رو فاکتور میگیریم که پارتی بازی نشهBlush
از بین سایر کاربرا واقعا انتخاب 5 نفر سخته ولی چون گفتید پنج نفر بنده از این حد تجاوز نمیکنم:
1-آقای مجید املشی((پست های فوق العاده و روش بحث خوبشون)
2-آقای در جستجوی سختی(تاپیک های خوبشون در بخش مهدویت و پشتکارشون))
3-خانوم یا صاحب الزمان(زحمتی که برای گروه پژوهشی میکشن)
4-ندای عزیزم.
و به دور از دوستی ها و باند بازی ها و این حرفها صرفا به خاطر شخصیت دوست داشتنی و پست های نابشون:
5-خواهر دوست داشتنی خودم saloomeh عزیز.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مجید املشی ، سدرة المنتهی ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، Hadith ، Gryffen ، أین المنتظر ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، somayeh ، علمدار133 ، ترنم ، مفقود الاثر ، fazel ، hesam110 ، saloomeh ، سید ابراهیم ، black ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، شهرام ، yamin ، یا صاحب الزمان ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba
۱۵:۵۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله
.
.
.
ممنون از همه دوستانی که اسم منو انتخاب نکردن!Smile

علی آقا که صددرصد درجه یک تالار هستن و آقا جلال ( منتقم زهرا ) که یکی از دوستان عزیز من هستش . از این دو عزیز خیلی چیزا یاد گرفتم . ازشون تشکر میکنم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، ترنم ، أین المنتظر ، fazel ، در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، shafagh_mah ، مجید املشی ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، Tolou ، ضحی ، مسافر ، hesam110 ، meshkat ، شهرام ، nasimesaba
۱۵:۵۵, ۲۴/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۵:۵۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام دوستان

اول اینکه تولد تالار رو تبریک میگم
سال پیش یادمه وقتم خیلی بیشتر بود این موقع ترکونده بودمBig Grin
مثلا نظر سنجی بهترین مدیر در بیداری اندیشه که نماینده مردمی تحت حمایت من اقای وحید 110 پیش تاز بودBig Grin
امسال وقت کم دارم نمیتونم مجلس رو داغ بکنمBig Grin

اما بهترین کاربر از دید من

وحید 110
سید ابراهیم
مهدی 2021
فاطمه خانم
saloomeh

البته دوستان لایق زیادن ولی اول از همه امسال اینها به ذهن من رسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، سید ابراهیم ، ترنم ، علمدار133 ، أین المنتظر ، مفقود الاثر ، fazel ، saloomeh ، فاطمه خانم ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، shafagh_mah ، مجید املشی ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، Tolou ، مسافر ، meshkat ، شهرام ، yamin ، m.hossein ، امیریان ، nasimesaba
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]