|
بهترین کاربر (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۰۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم در بین کاربران عزیزانی هستند که نوشتار و کلامشان شیوا ، مطمئن ، مؤدبانه و زیباست و ارسالاتشان در محدوده اخلاق گفتاریست . ان شاء الله دوستان بدون در نظر گرفتن رفاقتهای تالاری و بیرون تالاری حداکثر 5 عزیز را که ویژگیهای اخلاق نوشتاری آنها بارز است را انتخاب نمایند . حتی المقدور از بین مدیران و ناظرین نباشند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
فدايي ولايت (از بچه های کم سن تالار. و بسیار دوست داشتنی فعّال و با ادب و با اخلاق و با... ) من که خیلی دوسش دارم.azam saloomeh shafagh_mah netlog36 |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
فدايي ولايت
کاربری که خیلی بیشتر از سنش آگاهی وعلم(و البته هوش! ) داره.البه دوستان زیاد دیگه ای هم هستن. و خوب بسیاری از ناظران و مدیران که نیازی به اسم بردن نداره امیدوارم همتون در سایه امام زمان موفق باشید |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۸:۰۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
الان من باید دوستامو نام ببرم؟
هان؟ مسئولین لطفا پاسخگو باشندوتا معاون تالار سید ابراهیم Admirer mohamad (آبی) یا ثارالله علی 110 محب الزهرا علمدار 133 rastin neda azam saloomeh Agha sayyed محمد صدرا همینا یادم بود |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۱۹ توسط ZaHrA110M.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بیشتر کاربرای تالار خوبن وانتخاب بینشون یکم سخته نوشته های علی110خیلی خیلی خوب بوده برای من هم شیواست هم مفید وهم زیبا |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۹:۵۴ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
استاد شعر و ادبیات netlog36 دل نشین مینویسه Ramin ghn باسواد و مطلب دار بیداری اندیشه توی زمینه های مذهبی حرف نداره منتقم زهرا خیلی کم پیدا شده اما همه ارسال هاش رو قبول دارم آرین (الهه.ع) مطمئن باشید از خوندن مطالبش ضرر نمی کنید مسافر خانم ها، آقایان : این یک نفر رو خودتون ببینید : [b]http://forum.bidari-andishe.ir/user-1659.html
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
نقل قول:میلاد sms پاسخ گویی های خوب و بدون با عرض سلام!!! گفت اس ام اس!!! ![]() نقل قول:7- sms ا ببخشید منظورم perstige که مخفی میاد تو فروم و بیشتر تو وب سایت خودشه بچه خوبیه امبدوارم تهران قبول شه بازم گفت اس ام اس!!!
![]() مرسی دوستان بابت همه ی لطفی که به بنده دارید ، در مورد این که مخفی میام تو نت باید بگم که راستش رو بخواین نمیام دیگه! ![]() سال بعد یا میام یا نمیام!!! دعا کنید که بیام ور نه... ![]() وب سایت خودمون رو هم ول کردیم به امون خدا!!!!!!!!!!!! اگه سال بعد جای خوبی قبول شم ، نقشه هایی دارم ، هرچند که آرزو بر جوانان عیب نیس... یا علی دوستان Untill سال دیگه!!! ![]() |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۵:۰۷)علمدار133 نوشته است: ببخشید من شرمنده ام خیلی کارسختی بود سلام علیکم پسر عموی عزیز ، آقا ابراهیم ؛ ممنون از لطفتون . این دلتنگیها رو که بیشترش خاطره شدن و از نوع شیرینش را در اینجا قرار دهید . خوشحال میشویم که بخوانیم . خاطرات ما موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
عرض سلام خدمت همه دوستان.
تولد تالار مبارک ان شاءالله که این جمع صمیمانه سالیان سال برپا باشه. خوب قراره از بین مدیرا و ناظرا نباشه پس این عزیزان رو فاکتور میگیریم که پارتی بازی نشه ![]() از بین سایر کاربرا واقعا انتخاب 5 نفر سخته ولی چون گفتید پنج نفر بنده از این حد تجاوز نمیکنم: 1-آقای مجید املشی((پست های فوق العاده و روش بحث خوبشون) 2-آقای در جستجوی سختی(تاپیک های خوبشون در بخش مهدویت و پشتکارشون)) 3-خانوم یا صاحب الزمان(زحمتی که برای گروه پژوهشی میکشن) 4-ندای عزیزم. و به دور از دوستی ها و باند بازی ها و این حرفها صرفا به خاطر شخصیت دوست داشتنی و پست های نابشون: 5-خواهر دوست داشتنی خودم saloomeh عزیز. |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۲۴/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . . ممنون از همه دوستانی که اسم منو انتخاب نکردن! ![]() علی آقا که صددرصد درجه یک تالار هستن و آقا جلال ( منتقم زهرا ) که یکی از دوستان عزیز من هستش . از این دو عزیز خیلی چیزا یاد گرفتم . ازشون تشکر میکنم . |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۲۴/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۱ ۱۵:۵۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اول اینکه تولد تالار رو تبریک میگم سال پیش یادمه وقتم خیلی بیشتر بود این موقع ترکونده بودم ![]() مثلا نظر سنجی بهترین مدیر در بیداری اندیشه که نماینده مردمی تحت حمایت من اقای وحید 110 پیش تاز بود ![]() امسال وقت کم دارم نمیتونم مجلس رو داغ بکنم ![]() اما بهترین کاربر از دید من وحید 110 سید ابراهیم مهدی 2021 فاطمه خانم saloomeh البته دوستان لایق زیادن ولی اول از همه امسال اینها به ذهن من رسید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یادگاری کاربران تالار (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 68 | 37,520 |
۱۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: mahdis |
|
| بهترین موضوع من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 30 | 14,459 |
۶/آبان/۹۱ ۱۶:۱۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| خاطرات ما (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,834 |
۵/آبان/۹۱ ۱۹:۴۵ آخرین ارسال: nasimesaba |
|
| بهترين موضوع "تاپیک" (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 14 | 8,049 |
۵/آبان/۹۱ ۰:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 25 | 12,513 |
۴/آبان/۹۱ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهترين سرصفحه (ویژه تولد تالار) | Agha sayyed | 37 | 17,650 |
۴/آبان/۹۱ ۱:۵۷ آخرین ارسال: رمز شب |
|
| بهترين امضاء و آواتار (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 27 | 14,766 |
۴/آبان/۹۱ ۰:۲۶ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

من که خیلی دوسش دارم.
) داره.

هان؟ مسئولین لطفا پاسخگو باشن

چرااینطوری نگاه میکنین