کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله النور

عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی.

امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;)

گفتم چه خبره؟

دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!!

دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه!

از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن.
دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله:
1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره.
2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی.
3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه.
4-بچه نمیذاره بری سر کار.
5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!!
6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه.
7-بچه همه ش درد سره.
8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی.
و
و
و
.
.
.
برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن.
این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده.
نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه.
این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم.
در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست.

دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی.
در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟
از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی.
و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها:

پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند.

(کافی.ج5.ص324)

ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد.
(کنزالاعمال.ج16ص276)

جهاد زن خوب همسر داری کردن است.
(الخصال.ص56)

گاهی به خودم یادآوری میکنم:

حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی،

زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، saloomeh ، sarallah ، Ramin_Ghn ، ترنم ، TINCHY ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، شیدا ، heaven ، Hadith ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، فدايي ولايت ، نگار ، میلاد.م ، یاســین ، mahdy_mir ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، حقیر ، MohammadSadra ، علائم ظهور ، فدک زهرا ، mhvvhm ، احیاء ، N.Mahdavian ، amiroooo ، abbas313 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، مرغ باغ ملکوت ، Mitsonary ، جویای حقیقت ، ali.khm ، Braveheart ، somayeh ، parisan ، Agha sayyed ، امیریان ، راحیل ، Farzaneh ، ساقی ، hesam110 ، zahra.shakiba ، hsnberjis ، بیداری12 ، shiri6469 ، حفیظ ، mofa ، sayed reza ، یا صاحب الزمان ، clubb0y ، fatemeh ، بچه شیعه ، خادمة الزهرا ، zryy ، كارمند پيمانی ، soshiant ، R3Z4 ، salman313 ، ELENOR ، سرباز سید علی ، آرین (الهه.ع) ، yamin ، mamy007 ، shia12 ، amir72 ، farzad313 ، *مهاجر* ، rahgozar.f ، آوای انتظار ، ANTI satan ، یا زهرا(س) ، nafas ، ويانا مبين نژاد ، faraz_223 ، joseffist ، mohaddese ، *ریحانه* ، Aram ، enan ilghon ، Aryha ، سید محمد حسین ، mahdis ، حسن.س. ، fiftynine ، نسیم ، اولولالباب ، fatemeh-55 ، nasimesaba ، azade ، 313flowers ، گل مرداب ، مرتاح ، fafa* ، شاهد ، لبخند خدا ، Sakineh ، عبدالرحمن ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۰, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۳ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #71
آواتار
(۳/بهمن/۹۱ ۱۷:۲۸)درست پسند نوشته است:  
قسم به همون خدایی که پیامبر رحمت رو برای هدایت بشر فرستاد، کسی حق ظلم کردن ندارد.
کسی که چنین چیزی بر پیامبر خدا بسته حسابش را پس خواهد داد.

تنها چیزی که از اول تا آخر اسلام قراره یاد بگیریم اینه که ظلم بده، و خداوند خوبه.

آخه یکم فکر کنید. رسماً گفته: "هرچند ظلم کند؟" به اون همه کار عجیب و غریب رضایت نداده.

خیلی معذرت میخوام. "نیاز او را پاسخ دهد" یعنی چی؟ یعنی مثلاً شوهره وسط سفر آب بخواد؟ چیز دیگه‌ای که نیست؟

"در حالی که شوهرش از دست او ناراحت است نخوابد" ؟؟؟؟؟
مجدداً معذرت میخوام. منظورش از "ناراحت است" چیه دقیقاً؟ اگر منظورش ناراحتی معمولی است، بازهم نخوابیدن یکی از بدترین شکنجه‌هاست.

پیامبر رو که ظالم کردید رفت. بفرمایید امام صادق چه نکته‌ای در این حدیث دیده بوده که اون رو نقل کرده؟ نکنه می‌خواسته بهانه دستتون بده؟Big Grin
کسی چیزی بر پیامبر نبسته...
برادر/ خواهر من!
خیلی زشته و ناپسنده که به یه مسلمان دیگه همچین نسبت هایی بدین!
من پیامبر رو ظالم کردم رفت؟؟؟ من هم مثل شما سند حرفام کتابهای موجوده! خیلی حرفتون زشت و سنگین بود... نمیگذرم!
با این سوالات هم من و خودتون رو مسخره نکنین. در بحث زن و شوهر، کلمه ی نیاز، معنای نیاز جنسی میده... اینجا هم همینطوره.
منظور نخوابیدن نیست ! یعنی تا شوهر رو راضی نکرده، نخوابه! واقعاً متوجه نشدین یا خودتونو زدین به متوجه نشدن؟؟؟
حدیث کاملاً واضح بود! کلماتش هم پیچیده نبود...
اگر منبع موثتی ندارید که حدیث رو رد بکنه، مجبور نیستید به هر روشی ابراز وجود بکنید! خصوصاً به روش افترا بستن و تمسخر
!

الكافي 5 508

8- عَنْهُ عَنِ الْجَامُورَانِيِّ عَنِ ابْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِي الْمَغْرَاءِ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام قَالَ:

أَتَتِ امْرَأَةٌ إِلَى رَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه واله فَقَالَتْ مَا حَقُّ الزَّوْجِ عَلَى الْمَرْأَةِ فَقَالَ أَنْ تُجِيبَهُ إِلَى حَاجَتِهِ وَ إِنْ كَانَتْ عَلَى قَتَبٍ وَ لَا تُعْطِيَ شَيْئاً إِلَّا بِإِذْنِهِ فَإِنْ فَعَلَتْ فَعَلَيْهَا الْوِزْرُ وَ لَهُ الْأَجْرُ وَ لَا تَبِيتَ لَيْلَةً وَ هُوَ عَلَيْهَا سَاخِطٌ قَالَتْ يَا رَسُولَ اللَّهِ وَ إِنْ كَانَ ظَالِماً قَالَ نَعَمْ قَالَتْ وَ الَّذِي بَعَثَكَ بِالْحَقِّ لَا تَزَوَّجْتُ زَوْجاً أَبَدا
ابو بصیر میگوید :
امام صادق علیه السلام فرمودند:زنی به نزد رسول خدا صلی الله علیه واله امد و پرسید حق مرد بر همسرش چیست ؟
حضرت فرمودند : اینست که که نیاز او را پاسخ دهد هر چند بر پشت شتر سوار باشد
وچیزی را نبخشد مگر اینکه از همسرش اجازه بگیرد واگر بدون اجازه ببخشد گناهش به گردن زن و ثوابش برای مرد خواهد بود
واینکه درحالی که شوهرش از او ناراحت است نخوابد
انگاه زن پرسید : هر چند مردش به او ظلم کند ؟
حضرت فرمودند: بلی
آن زن گفت : قسم به آنکه تو را به حق مبعوث کرده هیچ گاه ازدواج نخواهم کرد.
۱۹:۲۲, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #72

بی انصافی نیست بگیم بچه رابطه با همسر رو خراب میکنه!!!

ببخشیدا ولی اون از پایین بودن اطلاعات خودمون ناشی میشه که نمی دونیم چه جوری با بجه مون در مقابل همسر رفتار کنیم...
اصولاً همه خانم ها بخاطر طرفداری نابجا از فرزندشون باعث دلخوری همسرشون میشن و اینو یادتون باشه...
یا اینکه آقا میخواد بره سر کار خانم تا قبل از بجه دار شدن تا جلو در همراهی اش می کرد اما حالا گریه بچه مانع از این کار میشه، و آقاتون دلخور که دیگه توجهی به من نداره... خوب خانم یه کم سیاست داشته باش آقاتون رو همراهی کن بزار بچه گریه کنه صداش رو که شنید خودش میگه خانمی برو به بچه ام برس من خودم میرم و با خودش میگه ببین جه خانم خوبی دارم که به فکر من و بچه ام هست و دیگه حسادت نمیکنه بلکه عشقش به شما صد چندان میشه.
حالا قبول دارید بجه رابطه با همسر رو خراب نمیکنه؟؟!!....
Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، درست پسند ، بیداری اندیشه
۱۹:۲۹, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۳۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #73

(۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۰۰)آرین (الهه.ع) نوشته است:  کسی چیزی بر پیامبر نبسته...
برادر/ خواهر من!
خیلی زشته و ناپسنده که به یه مسلمان دیگه همچین نسبت هایی بدین!
من پیامبر رو ظالم کردم رفت؟؟؟ من هم مثل شما سند حرفام کتابهای موجوده! خیلی حرفتون زشت و سنگین بود... نمیگذرم!
با این سوالات هم من و خودتون رو مسخره نکنین. در بحث زن و شوهر، کلمه ی نیاز، معنای نیاز جنسی میده... اینجا هم همینطوره.
منظور نخوابیدن نیست ! یعنی تا شوهر رو راضی نکرده، نخوابه! واقعاً متوجه نشدین یا خودتونو زدین به متوجه نشدن؟؟؟
حدیث کاملاً واضح بود! کلماتش هم پیچیده نبود...
اگر منبع موثتی ندارید که حدیث رو رد بکنه، مجبور نیستید به هر روشی ابراز وجود بکنید! خصوصاً به روش افترا بستن و تمسخر !
آهSad، معذرت میخوام که به نظر تمسخر اومد، چون اصلاً تمسخر نبود.Sad لحن من رو اشتباه برداشت کردید.
میخواستم بصورت غیرمستقیم اینها رو بگم:

برآوردن نیاز پشت شتر؟ مگر پیامبر نعوذبالله حیا نداشته؟ چطور میشه پیامبر همچنین چیزی گفته باشه؟

تا نیازش برآورده نشده نخوابه؟ اینو چطوری مستقیم بگم آخه؟ تا جایی که میدونم مرد اگر در حال مرگ هم باشه دوست داره عمل جنسی انجام بده، ولی زن اگر حالش رو نداشته باشه(مثلاً خوابش بیاد) براش عذاب آور خواهد بود. نگاه کنید آدم رو مجبور میکنند چه چیزهایی رو توضیح بده.

اون عبارتهای "معذرت میخوام" هم برای این بود که حتی بطور غیر مستقیم به این مفاهیم اشاره کردم.

و در کل منظورم این بود که اگر حدیثی با قرآن و عقل مخالفت داشته باشه، اون حدیث مردوده. البته منظور از عقل واقعاً خود عقله، نه هرچیزی که هرکسی اسمش رو عقل بذاره. منظور عقل سلیم هست، همونی که شما براساسش تشخیص میدین که این حدیث کار همسران رو وحشتناک میکنه.

بعد هم من نگفتم شما این رو بستید، شما فقط بدون تفکر قبولش کردید. حتی اگر بریم توی اصول کافی و این حدیث رو اونجا ببینیم، میتونیم از توی احادیث درش بیاریم، مگر اینکه اون سؤالاتی که من در مورد منظور اونها کردم(که به نظر شما تمسخر اومد) جوابش این باشه که "منظور از نیاز جنسی نیست" یا مثلاً "شوهرش ازش ناراحت باشه یعنی با شوهرش بداخلاقی کرده باشه" و مانند آن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007
۲۰:۱۳, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #74
آواتار
دوستان
با عرض شرمندگی فراوان بابت منحرف کردن بحث تاپیک
بیاین از این به بعد بحث هایی که در تاپیک ها ایجاد میشه که در واقع بیشتر شبیه گفت گو بین دو نفر هست رو، در پیام خصوصی دنبال کنیم.
اینطوری هم تاپیک منحرف نمیشه، هم وقت دیگر کاربران گرفته نمیشه
با تشکر Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، درست پسند
۲۱:۰۴, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #75
آواتار
حوصله ندارم بحثی رو شروع کنم که آخرش قراره پاک بشه من به عنوان یه زن معمولی در جامعه برای دو دلیل بچه دار نمیشم چون تجربه کافی برای مادر شدن رو ندارم
و 2 اینکه شرایط مالی افتضاحی دارم که اکثریت جامعه همین وضع رو دارن هفته ای 2.3 تا مای بیبی 9000 تومنی پول کمی برای یه زندگی کارمندی نیست شما خرج لباس و بهداشت و هرزینه تحصیلات و آینده بچهه رو اصلا در نظر نگیر آیا این بچه یه سقف بالا سرش نمیخواد؟ غذا نمیخواد؟؟؟ لباس و اسباب بازی نمیخواد؟؟ بماند که یه دنیا حسرت به دلش میمونه که چرا اینو ندارم اونو ندارم

به نظر من هم بچه تو این اوضاع اصلا خوب نیست
تمام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، ایرانی
۲۱:۲۹, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #76

این آمار ها رو شما از کجا میارید؟؟ "اکثریت جامعه همین وضع رو دارن"

سندی برای این حرفتون دارید؟

پدر من هم یک کارگر ساده ست

با وجود بدهکاری های بسیارBig Grin خدا رو شکر وضع زندگی خوبی داریم

تا حالا گرسنه سر رو بالش نذاشتمBi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲۱:۴۰, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
(۳/بهمن/۹۱ ۲۱:۲۹)UNNAMED نوشته است:  این آمار ها رو شما از کجا میارید؟؟ "اکثریت جامعه همین وضع رو دارن"

سندی برای این حرفتون دارید؟

پدر من هم یک کارگر ساده ست

با وجود بدهکاری های بسیارBig Grin خدا رو شکر وضع زندگی خوبی داریم

تا حالا گرسنه سر رو بالش نذاشتمBi Dandoon
شما دارین از کارگر حداقل 20 سال پیش صحبت میکنید من منظورم کارگر تو این دورانه لطفا سطحی بحث نکنید اصلا حوصله ندارم بخوام بدیهیات رو توضیح بدم
کارگر 20 سال پیش میتونست خونه بخره کارگر الان خونه باباشم بفروشه نمیتونه خونه بخره
کسی هم نگفت گرسنه ولی غذا داریم تا غذا
بچه مگه حالیش میشه چرا همسایه میتونه کباب بخوره ولی ما همیشه کتلت با 10 درصد گوشت داریم یا ماکارونی با سویا
چرا همکلاسیش اتاق خواب داره اما ما همه با هم یه اتاق داریم
چرا دوستاش هر ماه لباس نو میخره اما اون سالی یبار با کلی استرس

بیخیال از دید شما زندگی همه چی خوبه ما داریم دروغ میگیم بحثی نیست خوش باشید ازدواج کنید بچه دار بشید ما در بهشت زندگی میکنیم هه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mamy007 ، Fatemeee ، ایرانی
۲۱:۴۴, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #78

نقل قول:شما رو نمیدونم، ولی کاربر ایرانی و بعضی دیگه ثابت شده که قبول نمیکنن. یک نمونه‌اش هم اینجا هست، که خودشون رو به ندیدن میزنن. اینجا دیگه بحث ترجمه و تفسیر نبود که بگیم پیچیده است. جوابهای بعدش تا ارسال 194 جالب هست.

آقای محترم!
اگر کسی بتواند پاسخ منطقی و مستند بدهد بنده قبول می کنم. اما توقع نداشته باشید اشتباهی را که حتی احتیاج به توضیح هم ندارد بپذیرم!!!
من گفتم مهریه در کشورهای پیشرفته وجود ندارد و شما می گویید وجود دارد. به نظر من شما به جای اینکه دنبال پاسخ باشید همانطور که یکی از دوستان گفتند فقط به دنبال ابراز وجود و با عرض معذرت خودنمایی هستید که البته راهتان کاملا غلط است.
به نحوی که حتی روی اشتباهتان هم پافشاری می کنید!!!
اما چون تصور می کنید اشتباه بزرگی از من کشف کرده اید! ناچارم باز هم توضیح بدهم:
در کشورهای غربی مهریه وجود ندارد. در ابتدای ازدواج مرد هیچ مبلغی بابت پرداخت به زن متعهد نمیشود. بلکه در هنگام طلاق دارایی مرد بین زن و مرد تقسیم می شود.
حال در ایران در ابتدای ازدواج مرد مبلغی را متعهد می شود که بپردازد. اما از آنجا که 90 درصد قوانین به نفع آقایان است و .مهریه با تعیین سقف و .... غیرقابل دریافت شده پس ایرانیان به تقلید از کشورهای پیشرفته شرط ضمن عقد گذارنده اند. یعنی طبق شرط ضمن عقد میتوان هنگام طلاق دارایی مرد را نصف کرد و نیمی را به زن پرداخت!

این چیزی که شما تصور می کنید کشف کرده اید در ایران به نام شرط ضمن عقد اجرا می شود و اگر معنای آن مهریه باشد پس برخی زنان ایرانی دو مهریه دریافت می کنند!!!!
و تازه این مسئله به تقلید از غربیان بوده.
اگر می بینید در برخی سایتها از این شرط ضمن عقد به مهریه در خارج از کشور یاد میشود اشتباه است.

پس لطفا این قدر اشتباهتان را تکرار نکنید. چون کاملا مشخص است که یک نوجوان که تابحال یک عقدنامه هم ندیده داردچنین سخنانی را میگوید! برای نشان دادن خودتان راههای دیگری هم وجود دارد. موفق باشید!
۲۱:۵۸, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #79

من کی گفتم 20 سال پیش!!

اتفاقا وضع بیست سال پیش ما با الان قابل مقایسه نیست!!!!!

نه فقط خانواده خودم بلکه تمام آشنایان و اطرافیان!!

ماشاالله الان همشون از مستاجری در اومدن و صاحب خونه شدن

اکثرا ماشین دارن، دختر شوهر دادن و....

----------------------------------------------------------------

برو از فلانی بپرس تو از همون اول به بچه هات کباب میدادی؟

یا جون دادی، زحمت کشیدی، نون پنیر خوردی، این شدی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲۲:۳۲, ۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۴ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #80
آواتار
می دونم بی ربطه ولی من یه جوون 20ساله بعد درس میخوام کار کنم ته تهش به من ماهی 2 میلیون میدن تازه از 25 سالگی.
میشه سالی 24 میلیون تومان 4 تومنشو خرج کنم میشه 20 تومن حالا گیریم من 10 سال کار کردم و به طور نا باورانه سالی 30 میلیون جمع کردم تو 10 سال میشه 300 میلیون تومن جونه من با این پول من تا 10 سال دیگه هم نمی تونم 1 خونه مرکز شهر به پایین بگیرم. تازه الان تورمو حساب نکردیم که میشه واویلا!!!!!!!!! سن منم میشه 35
یه کی از فامیلایه من 30 سال تو ارتش بود بیچاره هم بی صبر شده هم درداشو میریزه تو خودش بعد بازنشستگی داره با ماشین کار میکنه الان تو خونه ی اجاره ایه این مملکت اسلامیه که یارو قاشق میزنه زمین نفت در می آد بعد ملتش عین سومالیایی ها زندگی می کنن البته من طرفای شما رو نمی دونم.
پس خواهشا توی این بی عدالتی حداقل دم از عدل علی (علیه السلام) نزنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Fatemeee ، ایرانی ، TTDBT
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا