|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;) گفتم چه خبره؟ دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!! دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه! از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن. دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله: 1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره. 2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی. 3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه. 4-بچه نمیذاره بری سر کار. 5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!! 6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه. 7-بچه همه ش درد سره. 8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی. و و و . . . برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن. این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده. نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه. این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم. در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست. دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی. در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟ از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی. و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها: پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند. (کافی.ج5.ص324) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد. (کنزالاعمال.ج16ص276) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): جهاد زن خوب همسر داری کردن است. (الخصال.ص56) گاهی به خودم یادآوری میکنم: حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی، زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۸, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
من مخالف اینکه خانم ها به عرصه اجتماعی وارد بشن نیستم اما کار کردن داریم تا کار کردن. به نظر شما مسافر کشی در شأن یک خانم هست؟ مادری که باید بیشتر توجهش به فرزندش باشه حالا به هردلیلی (مشکلات اقتصادی و...)مجبوره از صبح بره بیرون برای کار و عصر برگرده خونه اون هم اونقدر خسته که دیگه حال و حوصله ای برای توجه کردن به فرزندش نداره ضمن اینکه برخی کارا لطافت رو از یک زن میگیرن به نظر من کار یک خانم باید در شأن یک خانم باشه یعنی هم لطافت یک زن رو ازش نگیره و هم مانع از ایفای نقش مادری نشه. یک خانم به اسم استقلال داشتن نباید هر کاری رو انجام بده ولی متأسفانه این طور نیست و این امر خودش پیامدهای منفی ای داره... یه کودکی که به اندازه کافی از محبت و توجه مادرش بهره مند نشده از نظر عاطفی و روانی دچار کمبودهایی هست که این کمبودها رو در آینده میتونه به اشکال مختلف ( وابستگی بیش از اندازه به دیگران ،خشونت، اختلالات روانی و ...) نشون بده و اگه قرار باشه این روند ادامه پیدا کنه خودتون تصور کنین جامعه به تدریج به چه شکل در میاد... |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۲ ۹:۵۷)nina نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم ای قربون ادم چیز فهم. زن فهمیده و عاقل هم نعمتیه برای جامعه
احسنت نینا خانم احسنت واقعا اگر امکانش فراهم بود همین بچه ها گله ها میکردن از همین خانمهای طرفدار حقوق طن و اونا هم سر اینها صداشون رو میبردن بالا که پس حقوق ما چی میشه؟ اونوقت این خانمها چطور میخواستن جواب بدن؟ بچه امانت خداست. باید در حفظ امانت کوشا بود. فردای قیامت از امانت سوال میشه |
|||
|
|
۱۱:۰۳, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خانوم آ-313 به نظرتون وقتی یه زن میره مسافرکشی ...برای رسیدن به استقلال مالی خودش میره؟؟؟ آقای رنجستان وقتی نوشته هاتون میخوندم واقعا احساس جبرمیکردم... یعنی من انسان هیچ اختیاری نباید تواین دنیا داشته باشم برای خودم... بحث تجاوزبه حقوق دیگری فرق میکنه ونادرسته ومن هم قبولش ندارم.... بله من مالک خودم نیستم...خدامنو خلق کرده....ازمن هم نظرنخواسته...ولی حالا که ازمن نظرنخواسته من هم هیچ حقی ندارم حتی ازحقوق حقه ی خودم دفاع کنم.... خداوند منع نکرده خانوماروازکاروفعالیت اقتصادی مگراونجاییکه به کانون خونواده لطمه بخوره... ولی متاسفانه دوستان خیلی کم بهش اشاره میکنن... بله آقای رنجستان! خداازمن نظر نخواست که باچه جنسیتی منو بیافرینه ونظرنخواست چطوری منو خلق کنه... ولی ایکاش می پرسید....ایکاش....! |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۷:۵۷ توسط آ-313.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
نقل قول:خانوم آ-313دوست عزیز منظور من این نیست که اون خانم الان برا استقلالش داره کار میکنه و باید کارش رو رها کنه بله من هم میدونم که عده ای از خانم ها مجبور هستن کار کنن چون هزینه زندگی رو دوششونه روی صحبت من با کسانیه که کار کردن همون خانم رو که از سر نیاز مجبوره کار کنه هنر میدونن و نشونه استقلال و با افتخار هم از این موارد به عنوان استقلال یه خانم یاد میکنن بدون اینکه توجه کنن خود اون خانم در جریان کار کردن چقدر ممکنه اذیت شه اتفاقا این افتخار نیست که کار به جایی برسه که یک زن مجبور شه به کارهایی دور از شأن خودش بپردازه، این نشونه استقلال نیست... |
|||
|
۱۱:۵۷, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۲ ۱۱:۰۳)Fateme135 نوشته است: به نام خداعزیزم موضوع اینه که اکثر فعالیت های خانم ها به بچه هاشون صدمه میزنه،به نظر من ادما تا ازدواج نکردن زندگی شون مال خودشونه اما وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن دیگه نباید انتظار داشته باشن که ازادی های دوران مجردی شون رو داشته باشن،چه زن و چه مرد یبار رفته بودم دکتر،دکترش خانم بود،یه پسر بچه ای هم با لباس مدرسه تو مطب بود که چون یبار خانم دکتر از اتاقش اومد و گفت فلانی از مطب بیرون نرو ما فهمیدیم بچه خانم دکتره بعد بچهه یکم این ور و اون ور گشت بعد من نگاش میکردم رفت یه جایی که خیلی تو دید نباشه و یه مهر که قبلا ورداشته بود رو قایمکی داشت میخورد!!! منو میگی ،اونقدر ناراحت شدم ،کسی که مهر میخوره یه ماده ای تو بدنش کمه الان یادم نیست میترسم بگم اشتباه شه،اما معلومه که قبلا نهی اش کردن که داره یواشکی هم این کارو میکنه خداوکیلی رسیدن به مرض مردم مهمتر یا بچه خود ادم؟ اون بچه اون دنیا به مامانش گله کنه که چرا به من نرسیدی و وقت من چقدر تو مطب بعد از مدرسه تلف شد حق داره یا نه؟ بچه از مامانش اسم خانم دکتری نمی خواد محبت میخواد،به خدا ظلمه. من مامانم معلم بود،نیاز مالی هم داشتیم و مامانم واقعا فداکاری کرد که رفت سر کار،من تو مهد بزرگ شدم کلی خاطره بد دارم،حاظر بودم لباس کهنه بپوشم،اسباب بازی نداشته باشم،اما مامانم پیشم بود،اونم سن های اول زندگی ادم که شخصیت شکل میگیره،صدماتی به ادم میخوره که تا اخر عمرش جبران ناپذیره.بچه زبون نداره که بگه و گرنه .... بعله متاسفانه اونی که میره مسافر کشی میکنه به احتمال زیاد نیاز مالی داره و این ضعف جامعه است که شغلی در شان زنان ایجاد نکرده،بالاخره مسئله زنان سرپرست خانواده وجود داره،اما چرا این خانم خیاطی رو به جای رانندگی که واسه مردشم اعصاب نمیذاره دیگه چه برسه به موجود لطیف حساس،انتخاب نمیکنه،یا تو تی وی نشون میده خانمه راننده جرثقیله و از اون به عنوان زن موفق یاد میکنند،این بده،این توهینه به زن،حالا تو موفقی چون میتونی ادای مردها رو دربیاری،از این فحش بدتر،هیچ کس نمیگه زن فقط مادر و همسر باشه،هیچ کاری نکنه مساوی مردیه که از صبح تا شب کار کنه،نون حلال در بیاره،دزدی نکنه،موقع جهاد بره جهاد کنه،هر وقت ولی خدا امر کرد اطاعت کنه،مسئولیت مملکت داری رو بر عهده بگیره(که قبلا هم گفتم اگه کسی واقعا وجدان کاری داشته باشه،منصب های مملکتی جز دردسر چیزی نیست،خدمت بیشتر به مردمه و مزیتی نداره تازه اون دنیا حساب کتاب ادم بیشتره)،.... عزیزم موضوع اینه که به ما یاد دادن ادم موفق یعنی کسی که کارهای مردونه رو خوب انجام بده،عضله مردها،تراکم استخوانی،ریه،حتی حجم مثانه ،این سنگدلی ظاهریشون همه همه برای کاری طراحی شده که قرار نیست ما با این جسم ظریف و لطیفمون با اون ها تو مسابقه بیفتیم،بدیش اینه ما شاید با فشار به جسممون کارهای مردونه رو خوب انجام بدیم اما مردها نمیتونن وظایف ما رو انجام بدن و این خلا اینجا خودش رو نشون میده. تو خونه ما هر وقت مامانم خونه نبود هیچ کس حوصله نداشت،همه جلوی تی وی فقط وقت تلف میکردیم،اینو همه میگن که مادر چشم و چراغ خونه است. جالب اینه یه عده(از جمله زن عموی بنده) کار کردن (واسه بچه هاشون که 6 صبح میرن 6 شب برمیگردن،که اسمش بیشتر بیگاریه) واسه مرد غریبه موهبت الهی و اجتماعی و مستقل بودنه زنه،اونوقت کار کردن واسه عزیزان ادم بی عدالتیه. یکم بیشتر فکر کنیم متوجه میشیم خیلی از این چیزا که فکر میکنیم بی عدالتیه،معکوس کردن ارزش ها بوده که یه عده پشت صحنه برامون انجام دادن. منم قبلا مثل شما فکر میکردم و خیلی نارضایتی ام بیشتر بود،میخوام فکر نکنید ما یه چیزایی رو نمیبینیم. |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
(۲/تیر/۹۲ ۱۱:۰۳)Fateme135 نوشته است: به نام خدا من خیلی تعجب میکنم که شما چرا چطوری تو حرفهای من جبر را مشاهده کردید. البته جبر که وجود دارد در عالم همین گرسنه شدن شما امری جبری است. حالا این جور اعتراضات واقعا عقلانی نیست فاطمه خانم کی گفته شما نباید اختیاری داشته باشید کجای مطلب من چنین چیزی نوشته بود؟ این که خدا از شما نظر نخواسته چه ربطی داره به این که شما از حق برخوردار باشدی یا خیر بحث این نبود اصلا بلکه بحث این بود که شما حق نداری برای خودت حقوق تعیین کنی در عالم خلقتت . چون همون کسی که شما رو خلق کرده قطعا میدونه شما چی برات خوبه چی بده پس خودشم حق داره برای شما حقوق تعیین بکنه بعد هم از شما خواسته که به این حقوقی که برات وضع کردم پایبند باش تا سعادتمند بشی. اخه من کجا گفتم شما حق نداری از حقوق خودت دفاه بکنی اتفاقا ما هم میگیم به شدت دفاع کن اما از اون حقوقی که خدا برات وضع کرده دفاع کنه نه حوقوقی که خودت برای خودت ساختی فاطمه خانم نگو ای کاش خدا می پرسید اخه خدا چطوری از موجودی که هنوز خلق نشده بپرسه که من تو رو با چه جنسیتی خلق کنمو اخه یک حکیم چزور میتونه عقل خودشو بده دست یه موجود ناقص و از اون نظر خواهی بکنه. بله اگر شما به مثل خدا به همه کائنات و خوب و بدها و مصلحت های خودتون و دیگران واقف بودید اونوقت جا داشت که خدا نظر شما رو هم بخواد ولی مگه شما وقتی مثلا میخوای یه کاری را انجام بدی از بچه ی مثلا خودت که یک سالش هست نظر خواهی میکنی.؟ شما فرض کن مادر هستی و بچه دار یو بچت هم دو سالشه و این بچه هم خیلی دوست داره که اب بازی کنه ولی شما جلوشو میگیری هر چند اون به شدت گریه کنه و هیچ وقتم بهش نمیگی پسرم نظرت چیه دوست داری اب بازی کن؟ چون میدونی این مصلحت خودشو تشخیص نمیده و اگر اب بازی کنه حتما مریض میشه. حالا تصورشو بکن این بچه تو عالم کودکی خودش بره به یه بچه ی دیگه بگه ای کاش مامانم نظر من رو هم جویا میشد و برای من حق و حقوقی قائل می شدو ایا این برای خود شما خنده دار نیست؟ |
|||
|
۱۲:۴۰, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام مجدد شرمنده ام....بعضی ازحرفارونمیشه درتالارگفت...وهمیشه موقع اینجورمباحث من نمیتونم حرف بزنم...چون ازادب به دوره... |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
رهبری در یکی از سخنرانی های خود به نقطه ی ضعف غرب پرداختند .
ایشان فرمودند : ان روزی که غرب به این پیشرفت ها رسید خانواده سر جایش بود . غرب رندانه از زیر طرح مسئله خانواده در میره در همه بحث های اینها بحث زن هست!بحث خانواده نیست! خانواده نقطه ضعف غرب است اصلا اسم خانواده را نمی اورند .فرهنگ غرب خانواده را متلاشی کرد ...امروز یکی از مشکلات بزرگ دنیای غرب متلاشی شدن خانواده هاست... افزایش فرزندان بی هویت است ...اینها گریبان غرب را خواهد گرفت... حوادث اجتماعی به مرور پیش میاد ... غرب از همین نقطه سخت ترین ضربه ها خواهد خورد و این تمدن مادی پر زرق و برق از همین نقطه فرو خواهد ریخت . ------------------- امروز خانواده در نظام جمهوری اسلامی هم در حال نابودی است . به تعبیر رهبری هر خانواده یک سلول از جامعه است و زمانی که خانواده سالم باشد جامعه سالم است . حالا تصور کنید که خانواده ای وجود نداره ؟ مسلما اینجا حقوق زنان ! حقوق مردان ! مطرح میشود . از نظر بنده حقیر جامعه اسلامی که توش از حقوق زن و مرد صحبت میشه و به مسئله ی خانواده اشاره نمیشه یک اپیدمی در حال شکل گیری ایست . چطور ممکنه دخترانی که روزی بازی دوران بچگی انها خاله بازی و بازی با عروسک ها بود امروز بگویند بچه مانع پیشرفت است ! ایا این یک بیماری نیست ؟؟؟چرا زنان جامعه به فکر کار و استقلال می افتند ؟ چون در اینده چیزی به نام خانواده در انتظار انها نیست ! |
|||
|
|
۱۵:۳۰, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
بزرگترین دغدغه بنده هم همین از بین رفتن خانواده است.
وقتی میگوییم حقوق زن و حقوق مرد از دو موجود جدا از هم صحبت میکنیم اما وقتی بحث وظایف همسران در قبال هم باشد از یک اجتماع حرف میزنیم.حرف از وظایف زیباتر از حرف از حق و حقوق است. حرف از حق و حقوق زمانی جای دارد که وظایف به درستی انجام نشده باشند و زمانی وظایف به درستی انجام نمیپذیرند که به درستی تبیین نشده باشند. اگر من مسلمانم و اعتقاد دارم که اسلام دین حق الهی است پس وظایفم چه به عنوان زن و چه به عنوان مرد باید توسط اسلام تعیین شود. وقتی وظایف برای من تعیین و تبیین شد به عنوان یک مسلمان باید چون تکلیف الهی است انجامش بدهم و اگر انجام ندهم حق الناس بر گردنم است و میدانیم که تمامامی گناهان شهید هم با اولین قطره خونش که به زمین ریخته میشود بخشیده می شود مگر حق الناس. حال اینکه چرا مردها و زن های جامعه ما از زیر بار وظایف و مسئولیت هایشان شانه خالی میکنند شاید به این دلیل است که غرب ما را به زندگی سکولاریزه عادت داده است. یادمه استادی داشتیم میفرمودن اگر شما به عنوان یک زن شدید مجتهد ولی همسرتان یک فرد بسیار ساده و عامی بود هم وظیفه دارید به تمام وظایف همسریتون بی کم و کاست عمل کنید چون این یک تکلیف الهی است و شما این کار را قربه الی الله انجام میدهید نه قربه الی شوهر. دوستان به قول سهراب چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید. بیایید همه با هم عینک سکولار رو از چشم بردارم و به زندگی با عینک توحید نگاه کنیم،حتما دنیا زیباتر خواهد شد. |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
سلام
اول از همه اینکه واقعا خوشحالم که بعد از مدت ها دوباره به تالار برگشتم. تقریبا تمام بحث ها تاپیک را خوندم و خیلی هم لذت بردم! با خوندن مطالب و نقطه نظرات دوستان تلنگری زده شد...نمیدونم مشکل از الگو ها غلط بود یا جامعه ای که در اون ارزش مادری و همسری را خیلی کم اهمیت شمرده بود! شاید به همین دلیل بود که هدف متعالی زندگیم را در چیزها و جاهای دیگری جست جو میکردم.. تا قبل از این هدف مهم زندگیم ادامه تحصیل و گرفتن تخصصی بود که رضایت خدا هم در پی داشته باشه. راهی را که برگزیدم شاید ارزشمند باشه اما حالا میدونم که به اندازه انسان سازی متعالی نیست.. مسئله ای که اواسط بحث تو ذهنم ایجاد شد این بود که اگه قرار بود زن و مرد در همه چیز مثل هم باشن توانایی ها ویژگی ها، نقش ها،حقوق و.. پس اساسا چه نیازی به افرینش موجودی به نام زن بود؟! و در انتها اینکه متاسفانه تفکری که در میان خیلی از زنها دیده میشه همون تفکر نظام سکولاره مثلا این جمله "بچه دار بشیم و کلی زحمتشو بکشیم اخرش که چی.." یا حتی بدتر "به ما زن ها ظلم شده که همه سختی ها بچه را ما میکشیم.." شاید زیاد شنیده باشیم. یه نگاه کوته بینانه که فقط دنیا را اصل قرار داده و میپنداره که نتیجه تمام اعمال باید در همین دنیا محقق بشه! و غافل از اینکه خداوند متعال فرموده : ان الله لايظلم مثقال ذره وان تك حسنه تضاعفها و يوت من لدنه اجرا عظيما «نساء 40» |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

مسلما اینجا حقوق زنان ! حقوق مردان ! مطرح میشود . از نظر بنده حقیر جامعه اسلامی که توش از حقوق زن و مرد صحبت میشه و به مسئله ی خانواده اشاره نمیشه یک اپیدمی در حال شکل گیری ایست . چطور ممکنه دخترانی که روزی بازی دوران بچگی انها خاله بازی و بازی با عروسک ها بود امروز بگویند بچه مانع پیشرفت است ! ایا این یک بیماری نیست ؟؟؟