|
فقط یک برنامه نویس میخوایم!
|
|
۲:۲۸, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه راس میرم سر اصل مطلب دیگه پایگاه ظهور رو فکر کنم همتون بشناسید،همون سایتی که بعد از سه ماه،هنوز صفحش سفید سفیده ![]() پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت) فقط یه برنامه نویس میخوایم که برا ما سایتی طراحی کنه که طرحش این زیر هست: ![]() اگه به اندازه کافی دانششو دارید و فکر میکنید میتونید در اسرع وقت تحویلش بدید،پس درنگ نکنید و یادتون باشه که این کار برا آقامونه و ساده ترین و اولین فعالیت گروه ظهور دامنه آمادست: arrivalbase.ir هاست هم ان شا الله که آمادست! یاعلی |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عجب استقبالی
ماشالله چشتون نزنن |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
یعنی واقعا هیچکس نیست؟
همه چی آمادست و گروهمون هم به راهه،فقط لنگ این قالب هستیم |
|||
|
|
۲۱:۲۸, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
شما نیاز به برنامه نویس نداری کافیه شروع کنی یکی از 3 اسکریپت زیر را یاد بگیری: جوملا nuke wordpress برای همه اینها هم پشتیبانی فارسی وجود داره و همه سوالاتتون در اینترنت هست...... یک یا علی بگید و شروع کنید |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
برادر،من اصلا تو فاز برنامه نویسی تحت وب نیستم،اصلا نمیدونم قضیه چیه!
قبلا یک برنامه نویس داشتیم،حرفه ای بود،کارو تموم کرد،آپلودش هم کرد،اما هنوز نتونستیم باهاش تماس بگیریم و بفهمیم مشکلش چیه که هنوز صفحه سفیده! من تا بخوام اینارو یاد بگیرم،خیلی طول میکشه تازه بعلاوه اینکه همین بیداری اندیشه هم به خاطر حجم زیاد درس ها هز 7 روز در میون میام،دیگه چه برسه به کارای اضافه در ضمن،من هر چقدر هم که اونارو یاد بگیرم،بازم کارم به گرد پای یه برنامه نویس حرفه ای نمیرسه یه برنامه نویس میشناسم که خودش خواسته این کارو بکنه،آقای mahdi_t ،اما ایشون از 16 مهر تا حالا آنلاین نشدن! |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
الان شما خودتون دارید میگید چون فلانی فعلا نیست، نمی تونید مشکل رو حل کنید
به نظرتون اگر مدیر سایت نتواند مشکلات سایت خود را حل کند، آن سایت چقدر دوام خواهد داشت؟ |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:الان شما خودتون دارید میگید چون فلانی فعلا نیست، نمی تونید مشکل رو حل کنیدچه ربطی به من داره،ما قراره در گروه ظهور،یه گروه داشته باشیم فقط برا این کارا.من حتی وقت نمیکنم زندگی کنم اونوقت شما میگی فلانه بهمانه! من اگه بخوام کاری که شما میگیدو بکنم،سایتمون میشه مثل این سایتای دره پیتی که هیچکس نگاشم نمیکنه!چون در حد آماتوره |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
فدایی ولایت عزیز بهترین برنامه نویس خودت هستی نه هیچ کس دیگه.
از همین امروز شروع کن و سیستم های مدیریت محتوا رو یادبگیر تا کم کم بتونی خودت سایتتو راه بندازی. فرضا هم یه نفر دیگه این کارو بکنه حالا اگه سایت مشکل پیدا کرد چی باید بشینید تا هر وقت اون اومد مشکل رو حل کنه. من که خودم این کارها رو انجام میدم دو روز یه بار سایتم از دسترس خارجه دیگه چه برسه یه شخص سومی هم بخواد این کارهارو برام انجام بده!احتمالا این طوری سایت دو سه ماه یه بار به روز میشه
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
لبیک محمد جان !
من خیلی وقتم پره ، تو عمرم تاحالا اینقدر سرم شلوغ نبوده اما برای اتسارت کارتون، جمعه آینده قولش رو بهت میدم ، با وردپرس برات درست می کنم. خواستی خصوصی بده کاربری و گذرواژه هاست و یه شماره تماس از خودت رو هم برام بذار. یاعلی درپناه خدا
|
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به تازگی فهمیدم که نام کاربریتونو عوض کردید،اینطوری که خیلی بده،دیگه هیچکس شمارو نمیشناسه!
منم اوایل همینکارو کردمدرضمن،شما هم مثل اینکه تا ته قضیه رو رفتیدا!!!! نقل قول:خواستی خصوصی بده کاربری و گذرواژه هاست و یه شماره تماس از خودت رو هم برام بذار.برادر،اونی که من اون بالا گذاشتم،فقط یه عکسه،هنوز نگفتم چه ویژگی هایی داره که همینطوری میخواید شروع کنید ![]() آقای mahdi_t هم مثل شما اعلام آمادگی کردن و دوباره مثل شما اعلام کردن که سرشون وحشتناک شلوغه! اگه بشه که شما دو نفر باهم کارو انجام بدید که فکر کنم خیلی سریعتر تموم شه،چون آقا مهدی گفته کد هارو آماده داره درضمن،هاست هم معلوم نیست در دسترس باشه یا نه،چون اون برادری که صاحب هاست بود،فعلا غیبش زده! ان شالله که پیداش میشه اما اگه نشد،میشه از هاست رایگان استفاده کرد؟ یه توضیح کلی از قالب،البته بعداهم باید چیزهایی گفته بشه: نقل قول:فرض کنید تو سایتی که با این موضوع میخوایم بسازیم،چند تا گزینه وجود داره که هر گزینه،اسم یکی از این سایت هاست.مثلا فرض کنید روی یه گزینه نوشته "تالار گفت و گوی بیداری اندیشه" (یا لوگوی تالار).وقتی روی این گزینه کلیک میکنید،یک منو باز میشه که گزینه هاش، موضوعات اصلی تالار هستن.مثل "اصول عقاید شیعه" یا "صنعت سرگرمی و بازی".و وقتی رو این موضوعات کلیک کنید،اسم تاپیک های گلچین شده میاد.مثلا "دانشجویان شهید " که وقتی رو این اسم کلیک کنید،تو صفحه ای جداگونه،اون متن رو میخونید درضمن،تموم گزینه هایی که تو عکس بالا دیدید،فقط یه مثاله.حالا تو بحث هاسی بعدی+تجربیات شما تصمیم میگیریم که چیکار کنیم. ایمیل منو که دیگه همه میدونن! : mhd.iran@ymail.com شماره موبایل هم براتون خصوصی فرستادم ولی چن وقتیه که از لحاظ مالی سرم خورده به سنگ،شارژ ندارم ![]() یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی با زیر نویس انگلیسی مخصوص انتشار در سایتهای خارجی | Havbb 110 | 2 | 3,568 |
۱۵/آذر/۹۱ ۲۳:۵۹ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|

![[تصویر: 94325299057996362166.jpg]](http://axgig.com/images/94325299057996362166.jpg)

دیگه چه برسه یه شخص سومی هم بخواد این کارهارو برام انجام بده!احتمالا این طوری سایت دو سه ماه یه بار به روز میشه