کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار)
۱۵:۰۵, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۱ ۱۴:۴۳ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: tavallod.jpg]
به نام خدا .
بنده به عنوان ناظر این بخش چون دیدم نزدیک تولد تالار هستیم ( سوم آبان ) گفتم یک تاپیک مخصوص این بخش طراحی بکنیم و تا برای اولین بار یه تاپیک توی بخش موسیقی بدون جنجال باشه .
البته از خاص بودن کاربرای بخش موسیقی که تقریبا همه اطلاع دارند استفاده میکنیم و سوالی رو مطرح میکنیم .

عزیزان لطف بفرمایند در پاسخ هاشون فقط نام سبک موسیقی که گوش میدهند رو اینجا ارسال کنند !

( اسم خواننده نبرید . بحث هم نکنید )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Aurora ، جویای حقیقت ، محمود ، Reza71 ، AMINI.MR ، AMINI ، Mohammad Trust ، TheVampire ، nilufar7676 ، hesam110 ، mamy007 ، faraz_223 ، khademolmahdi ، aliali ، رمز شب ، ali0077 ، آفتاب ، السا ، انتصـار ، revenger ، help me ، sadra master ، Memory-X ، پارمیس

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۲, ۲۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
Lord_Contemno dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1350838610' نوشته است:  1350838610[/url]']
از سازهای عربی و موسیقی های تلفیقیشون هم بدم نمیاد، عود و نوازندگی های انور براهم مخصوصاً.
بنده هم تو موسيقي عربي فقط از ام كلثوم خوشم مياد Big Grin
لازم به ذكره كه بيشتر ساز هايي كه تو موسيقي عربي من جمله عود همگي ساز هاي ايراني هستند نه عربي !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، hesam110
۱۸:۰۱, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
صوت زیبای قرآن از قاریان مصری وایرانی مانند سعید طوسی،استاد شعیشع،استاد منشاوی،عبدالباسط،شحات انور و...
وصدای جریان رودخانه ها،صدای طبیعت جنگل وپرندگان وامثالهم
به شما توصیه ام این است حداقل چهل روز هیچگونه موسیقی با آلات موسیقی گوش ندهید وبه مواردی که ذکر کردم گوش بدهید آن وقت از احساس آرامش قلبتان لذت ببرید.
موسیقی مصنوعی مانند مواد مخدر عمل میکند حال ممکن است خفیف باشد ویا قویتر
البته بهتر است بگویم موسیقی حرام مانند شراب عمل میکنند زیرا همانگونه که نوشیدن یک قطره شراب حرام است وبدن وروح را فاسد می کند شنیدن چند ثانیه موسیقی نیز حرام است.
این موسیقی است که فساد را درجهان گسترش داده ومردان را بیغیرت وزنان را بی حیا کرده ومانند گوشت خوک قلب آنان را فاسد کرده است.
والسّلام علی من اتّبع الهدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، محب الزهرا ، hesam110 ، درست پسند ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن
۲۲:۰۰, ۲۹/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۱ ۲:۰۸ توسط Amir.)
شماره ارسال: #33
آواتار
موزیکایی تو این مایه ها

امشو شو شه لیپک لیلی لونه امشو شوشه یارم برازجونه

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

جدا از شوخی فقط بیکلام گوش میدم. البته بعضی موقع ها رپ رو هم گوش میدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، hesam110 ، aliali
۲۳:۳۹, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #34

یورو دیسکو و یورو دنس (80s)
های انرژی
پاپ
به موسیقی دهه 80 علاقه خاصی دارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۲:۰۱, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
من که راک گوش میدم و بلوز و جــــــــــــــاز
۱۵:۰۰, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام

پاپ ایرانی گوش میدم...از خارجی خوشم نمیاد....
بیکلام اروم هم خیلی دوس دارم مخصوصا ویولن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، hesam110
۲۲:۱۳, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
انقد بچه های اینجا از این بازی ها در میارن که وقتی میپرسی چه آهنگی آدم باورش نمیشه این تاپیک اینجا زده شده و این بچه های بیداری اندیشه هستن که موزیک گوش میدن

من عاشق موزیکم همه مدلش رو گوش میکنم !!
ولی فک میکنم متال به روحیه ام بیشتر میخوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، hesam110
۲۲:۴۵, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
(۳۰/آذر/۹۱ ۲۲:۱۳)M912 نوشته است:  انقد بچه های اینجا از این بازی ها در میارن که وقتی میپرسی چه آهنگی آدم باورش نمیشه این تاپیک اینجا زده شده و این بچه های بیداری اندیشه هستن که موزیک گوش میدن

من عاشق موزیکم همه مدلش رو گوش میکنم !!
ولی فک میکنم متال به روحیه ام بیشتر میخوره

سبک متال سبک پر سرو صدا و جالبیه...
ولی توصیه میکنم که به این سبک موسیقی زیاد گوش ندی....
چون متال با ضرب بالا و ریتم خشن اسیبهای زیادی رو به روح و مغز وارد میکنه.(این رو از استاد زبانم شنیدم. داشتم دیستربد گوش میدادم که این حرفها رو بهم گفت)
این سبک هم خوبی داره گوش دادنش هم بدی ولی متاسفانه بدیش بیشتر از خوبیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza2035 ، حوریه سادات ، M912 ، جبریل ، hesam110
۲۳:۲۰, ۳۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام
می دونم پابرهنه وارد بحث شدم ، اما خوب دوستان خوب من ، فکر می کنید اگر انسان موسیقی گوش نکنه ، خصوصا موسیقی های مشکوک ، بهتر نباشه؟فکر می کنم خوب باشه هر کسی که اینجا سبک موسیقیش رو بیان می کنه ، مثل دوست خوبمون ، مشکلات موسیقی ها و سبک های مختلف رو گوش بده.
ولی خوب هیچ چی موسیقی الهی نمیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، آیات ، hesam110
۱۱:۱۶, ۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۱ ۱۱:۲۹ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۴/آبان/۹۱ ۲۳:۴۲)Gryffen نوشته است:  بنده هم تو موسيقي عربي فقط از ام كلثوم خوشم مياد Big Grin
لازم به ذكره كه بيشتر ساز هايي كه تو موسيقي عربي من جمله عود همگي ساز هاي ايراني هستند نه عربي !!
مخالفم
ساز ایرانی وعربی و... یک حالت مکمل وتلفیقی برای هم دارند
مثلا بیات یه نغمه اصیل عربیه خواستگاهشهم از عراق واز قبیله ای به اسم بیات هستش که خوب در موسیقی ایرانی فروعات مختلفی مثل اصفهان و مثنوی و... از اون مشتق شدند
یا به فرض مقام عجم در موسیقی عرب خواستگاه ایرانی داره واز فروعاتش نغمه چهارگاه هستش حتی در بر رسی این مقام موسیقی ما میبینیم که موسیقی ای که در آسیای شرقی به عنوان موسیقی چینی وکره ای شهرت داره یکی از گوشه ها این مقام به اسم "ماهوری بغدادی" هستش یا از این قبیل هست "عجم هندی"که خواستگاهش جنوب شرق آسیاست اما یکی از گوشه های موسیقی عرب هستش
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــ
من از همه سبک ها خوشم میاد اما علاقم نسبت به رپ از بقیه کمتره
ولی اینو جدا میگم هیچی بهتر از گوش دادن قرآن با صدای قراء عربستانی وتلاوت کردن بهم آرامش نمیده
Heart
الا بذکر الله تطمئن القلوب
Heart
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]