|
گناهکاری که از گناه کردن لذت می برد!(گفتگو محور)سومین موفقیت
|
|
۱۱:۱۶, ۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا بی مقدمه می رم سر اصل مطلب : دیروز پس از سال ها یکی از دوستان دوران راهنمایی ام را دیدم.با دیدنش از تعجب شاخ درآوردم. با وجودی که دختر است مثل خانم شوهر دار آرایش کرده بود. دعوتش کردم خانه ام وبا هاش صحبت کردم تعجبم بیشتر شد چون توی حرفاش با افتخار از گناهاش تعریف می کرد ولذت وشعف در چشمانش دیده می شد. این در حالی بود که در راهنمایی با دخترانی که چند تار موی شان بیرون بود حرف نمی زد نماز می خواند روزه می گرفت ولی حالا هر کار زشت و ناپسندی که فکرش را بکنید انجام میدهد و هر کاری هم که نمی تواند انجام بدهدبافکر کردن به آن خود را ارضا می کند.من با خانواده اش هم صحبت کردم آنها خیلی پاک و متدین هستند وبا وجود همچین دختری سخت در عذابند. خواهش می کنم به من کمک کنید راه حلی را جلوی پایم قرار دهید که یه دوست یه دختر یه خواهر ویه گناهکار را در جامعه اصلاح کنیم. اجرکم عندالله |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۵, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۵:۰۷ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من هم مشکلی شبیه شما دارم
از دوستی کمک گرفتم نقل قول:من : دوست دارم کمکش کنم |
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اگه می تونین با پیامک قرار بذارین برین پارکی یا سینمایی بیرونی جایی و انوجا مثل دو تا خواهر شروع کنین ، اگه هم اخیراً خیلی باهاش صحبت کردین ، بذارین یکی دو هفته بگذره .
خوب نسیت مؤمن خیلی رو بزنه . |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
{نقل قول:من : دوست دارم کمکش کنم
دوست من : ببین رابطه اش با هیئت های عزاداری امام حسین (علیه السلام) چطوریه من : هیئت نمیره ولی با امامان معصوم (علیه السلام) و حضرت رسول (علیه السلام) مشکلی نداره یعنی مخالف نیست. بیشتر از دست نظام شاکیه تا اسلام دوست من : اگه هیئت نمیره بهش امیدی نیست من : آخه بچه خوبیه فقط یه خورده سر و گوشش میجنبه دوست من : اگه خیلی نگرانش هستی براش دعا کن. خود خدا کارش رو اصلاح می کنه} هیئت نمی ره ولی من تسلیم نمی شم. |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۱۴:۲۳ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام دوستان راستش صحبت و ارشاد اینجور افراد خیلی مشکله، چون این کارا یه جورایی جزء وجودشون شده و از طرفی میبینن برخورد مردم هم با این افراد بهتره، البته منظورم همه ی مردم نیست، افراد بیمار تو جامعه کم نیستند و اتفاقا همین افراد دنبال جذب این خانومها هستند برای دل بیمار خودشون .....، خیلی جاها برید میبینید با دخترای آرایش کرده بهتر برخورد میشه تا دخترای چادری! همین باعث میشه افرادی که دینشون رو نشناختند یا بد شناختند فکر کنند که راه درست رو در پیش گرفتن، و فراموش کنند که این کار کسی رو بیشتر پشت پرده غیبت حبس میکنه یا اصلا حساب کتابی بابتش خواهد بود .... یکی از آشناهای ما دختر متینی بود که چادر سر نمیکرد اما حتی شلوار لی هم نمیپوشید و اون به نظرش سبک میومد، اما بعد عقدش چنان تغییر کرد و لباسهاش کوتاهتر و تنگ تر شد که خود من متعجب موندم، دیگه حرفای منم بهایی نداشت و جوابی که میشنیدم این بود که هر کی راه خودش رو داره!به درخواست همسرش حاضر شد از همه چی بزنه، ببینید منظورم اینه که وقتی پذیرش چنین افرادی در جامعه بیشتره، مردم دوست دارن خودشون رو برا همه ابراز کنند، وقتی جامعه ایطور شده به قول آقا سید ابراهیم انگار که با یه سوزن بخوای یه چاه بکنی! در حد توانمون باید کمک و راهنمایی کنیم، توکل بر خدا ، به زور نمیشه چادر سر کسی کرد، چادر عشق میخواد، حجاب عشق میخواد، خلاف جهت اکثریت حرکت کردن هم ایمان میخواد، سعی نکنید به این زودی تغییرش بدین، ریشه ای کار کنید، ارتباطتون رو بیشتر کنید بیشتر بشناسیدش، کم کم انشاءا... وقتی تو دلش جا باز کردین نتیجه هم خواهید گرفت . توکل بر خدا .... |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
شکی نیست کار سختیه پس اول از همه باید مدد بخواین از شهیده ای که عکس آواتارتونه، از معصومین، از خود خدا یعنی گام اول توسل و توکل و دعا اصلا اون نباید فکر کنه شما در پی اصلاح اونین از خودتون انتظار معجزه نداشته باشین، اگه اون یه قدم کوچیک هم برداره کار شما خیلی بزرگ بوده همونطوری که گناهای اون براش لذت بخشه شما هم با ذوق و شوق از لذات معنوی تون بگید البته نباید حالت شعاری به خودش بگیره همونطور که بعضی از دوستان فرمودن منم معتقدم ابتدا باید رابطه ی شما با اون صمیمانه بشه به دور از نصیحت و پند واندرز. هر وقت حس کرد شما اونو دوست دارین به خاطر خودش، تازه میشه رفت سرغ اقدام های بعدی پیروز باشید انشاءالله |
|||
|
|
۱۵:۵۶, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۵:۵۷ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۱ ۱۶:۲۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نرجس نوشته است:آخه واقعیتش این که با این کارا یی که کرده دیگه دوستش ندارم فقط نمی خواهم خدا دوستش نداشته باشه. خوب به دوران خوبی که ازش به یادتون هست فکر کنید نمیدونم به تاثیر متقابل حس ها به هم اعتقاد دارین یا نه؟ اگه دوسش ندارین یه انرژی منفی بهش صادر میشه!! اون هر کاری کرده باشه بازم بنده خداست و ممکنه یه خوبی داشته باشه که از یه فرد به ظاهر مذهبی هم نزد خدا عزیزتر باشه( قصدم جسارت به افراد مذهبی نیست سوءبرداشت نشه) رحمت رحمانیه ی خدا شامل حال همه میشه چه خوبا چه بدا شما که اینقدر خوبی حتما صفت رحمان بودنم داری عزیزم خواهرم اگه قصد کمک بهش داری به نظرم این حس رو از خودت دور کنی به هدفت نزدیکتر میشی |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با سلام و خداقوت خدمت تمامی اعضای عزیز
ببخشید من آدم بسیار بسیار کم تجربه ای هستم و فقط 15 سال تجربه دارم و به نظرم بهتره که نظری ندهم اما میخواستم برای پیشنهادها و راهنمایی هایی که دوستان عزیز دیگر گفتند، تقدیر و تشکر بسیار نمایم و بگویم که من خودم هم در مواقع زیادی دچار چنین جریانی شده ام و نمی دوستم که باید چیکار بکنم و به مشکل بر می خوردم. اما حالا واقعاً ممنونم که راهنماییم کردین و حالا میتونم راحت دوستانی که از این رو مشکل دارند رو راهنمایی و ارشاد نمایم. بازم ممنونم از دوستان عزیز سایت باتشکر آیدین |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
به قول شاعر (( خفتـه را خفتـــه كی كنـــد بیــــدار)) حالا حکایت ماست ! اول باید سعی کنیم خودمان را درست کنیم اگر حرف ما تاثیر نمیگذارد دلیلش عملکرد خودمان است باید عامل به حرف های خود بود . حتی در این صورت هم تضمینی نیست که شخص گناه کار به حرفمان گوش بدهد. نمی خواهم نا امیدتان کنم ولی کسی را نمی توان به زور به بهشت برد!! باید خود شخص هم قدمی به سوی حق بردارد حتی اگر این قدم به اندازه ی یک وجب باشد! ولی تا این قدم برداشته نشده بعید است بتوان کاری کرد! کار شما این است که کمک کنید این قدم اول را بردارد. |
|||
|
|
۲۲:۲۵, ۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
بعد از چند ماه آمدیم اولین پستمان را بگذاریم. بنده در تایید فرمایشات جناب بیداری اندیشه این نکات را اضافه میکنم. به نظر بنده حقیر اولین راهکار عملی بعد از صمیمیت بیشتر این است که شما سعی کنی علایق دوستتان را البته علایقی را که مستقیما به گناه ربطی ندارد شناسایی کنی. یک چیزی شبیه کاری آقای رائفی پور خواسته یا ناخواسته انجام داد. بعد با مطالعه سعی کن که بتوانی با صحبت در این موارد بحث را به طرف دین بکشانی. البته اینکار خیلی سخته. دومین کار هم این است که به ایشون بگو که اسلام به ذات خود ندارد عیبی.... مسئولین نظام ترازوی دین نیستند. بلکه این دین است که ترازوی انسان ها و ملاک سنجش انهاست. همچنین ملاک حال افراد است. اگر کسی قبلا خوب بوده دلیل بر این نیست که الان هم دیندار باشه. انشاءالله که نتیجه بگیری |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خشم...گناه...پشیمانی (لطفا در گفتگو شرکت کنید) | یا ثارالله | 16 | 8,088 |