کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گناهکاری که از گناه کردن لذت می برد!(گفتگو محور)سومین موفقیت
۱۱:۱۶, ۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

بی مقدمه می رم سر اصل مطلب :
دیروز پس از سال ها یکی از دوستان دوران راهنمایی ام را دیدم.با دیدنش از تعجب شاخ درآوردم. با وجودی که دختر است مثل خانم شوهر دار آرایش کرده بود. دعوتش کردم خانه ام وبا هاش صحبت کردم تعجبم بیشتر شد چون توی حرفاش با افتخار از گناهاش تعریف می کرد ولذت وشعف در چشمانش دیده می شد. این در حالی بود که در راهنمایی با دخترانی که چند تار موی شان بیرون بود حرف نمی زد نماز می خواند روزه می گرفت ولی حالا هر کار زشت و ناپسندی که فکرش را بکنید انجام میدهد و هر کاری هم که نمی تواند انجام بدهدبافکر کردن به آن خود را ارضا می کند.من با خانواده اش هم صحبت کردم آنها خیلی پاک و متدین هستند وبا وجود همچین دختری سخت در عذابند.
خواهش می کنم به من کمک کنید راه حلی را جلوی پایم قرار دهید که یه دوست یه دختر یه خواهر ویه گناهکار را در جامعه اصلاح کنیم.
اجرکم عندالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mhvvhm ، مفقود الاثر ، AMINI ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، sarallah ، Farzaneh ، SAViOR ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، mohamad ، ساقی ، fatemeh ، یاســین ، أین المنتظر ، جانثار مهدی ، فدک زهرا ، شیدا ، فدايي ولايت ، MAHDI59 ، hesam110 ، شهرام ، دیدگاه نوین ، یا زهرا(س) ، آشفته ، بچه شیعه ، مرغ باغ ملکوت ، Tolou ، حوریه سادات ، ANTI satan ، حقیر ، یا ثارالله ، fazel ، یاعلی مدد ، am_po ، تازه مسلمان ، میثاق ، zahra.shakiba ، ضحی ، Reza71 ، sajjadbest22 ، سفینة النجاة ، faateme-313 ، كارمند پيمانی ، fatemeh zahra ، Admirer ، حبه قند ، R3Z4 ، *مهاجر* ، حضرت عشق

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۱, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #31

مسلماً بحث کردن خیلی خوبه و انشاءالله که لطف خدا شامل حال ایشون بشه.

1. در مورد عدالت خدا من هیچ نوع اثباتی نمی شناسم. من فقط یک چیز بلدم:

اگر، پناه بر خدا، خدا که قدرت بی نهایت است نخواهد عادل باشد، هیچ کس نخواهد توانست جلویش را بگیرد. وجود خداوند اثبات می شود و نیز اینکه قرآن از جانب اوست، و در آن می خوانیم که خداوند گفته عادل است. پس برای کسی که بخواهد به خدا افترا بزند، فقط امکان افترا زدن بدون علم وجود دارد. همچنین، هیچکس نمی تواند راهکاری برای مقابله با آن وضعیت ارائه دهد. پس این، هم یک تهمت دروغ است، و هم بی نتیجه و احمقانه است.

عادل نبودن خدا فقط در ادیان غیرالهی یا تحریف شده ای مورد قبول است که قدرت خدا را بلامنازع نمیدانند. مثل خدایان یونانی که خیلی هایشان عاقل هم نبودند.

2. این هم مثل مورد 1 هست.

ولی یه راه می شناسم، که قبلاً جواب داده.

باید از خود خدا بخواد: "
خدایا، اگر هستی، نشونه ای از خودت به من نشون بده، و محبت و عدالت خودت رو به من نشون بده، کاری کن که بدونم چگونه ای."

البته باید توی دل آدم هم همین باشه، و گفتنش به زبان به تنهایی کافی نیست.

من خودم 7 سال پیش می گفتم که نمیدونم خدا هست یا نیست.

یادمه شب قدر (بیست و سوم)، موقع قرآن بر سر گذاشتن، مادرم اصرار زیاد کرد که از پای کامپیوتر پاشو و بیا... من هم بچه بدی نبودم و وقتی دیدم اگر نیام ناراحت میشه، اومدم. در حالی که از اونجا بودنم راضی نبودم، گفتم "خدایا، اگر هستی، خودت رو به من نشون بده، یه جوری (توی ذهنم بود اون خدایی که قراره باشه خودش میدونه چه جوری) یه نشونه ای که بفهمم هستی."

بعد تا تابستون سال بعد کم کم شیوه زندگیم اصلاح شد، و در یه فراغت سه هفته ای که دوهفته اش رو هدر کردم و آخراش حوصله ام سر میرفت، دو سه روز معانی قرآن رو خوندم و ایمان آوردم.

بعداً که فکر کردم به نظرم اومد اون که از خدا خواسته بودم مؤثر بوده.

3. از اول که اسم این نظام رو گذاشتن جمهوری اسلامی، آیا یعنی اینکه هیچ کار غیر اسلامی در آن انجام نخواهد شد؟ بلکه یعنی قرار است انجام نشود. آخه مگه در این جامعه اسلام پیاده شده که اشکالاتش رو از پیاده کردن اسلام تلقی میکنن؟

بعد هم یه جوری میگن که انگار بقیه دنیا که اسلامی نیستند روبراهه. چند تا مستند غربی درباره غرب براشون بگذارید(مثل فارنهایت 9/11) تا شدت بی عدالتی اونها رو با اینی که با اجرای نصفه نیمه اسلام درست شده مقایسه کنن.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۲۰:۱۶, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۰/آبان/۹۱ ۲۰:۱۱)درست پسند نوشته است:  مسلماً بحث کردن خیلی خوبه و انشاءالله که لطف خدا شامل حال ایشون بشه.

1. در مورد عدالت خدا من هیچ نوع اثباتی نمی شناسم. من فقط یک چیز بلدم:

اگر، پناه بر خدا، خدا که قدرت بی نهایت است نخواهد عادل باشد، هیچ کس نخواهد توانست جلویش را بگیرد. پس، وقتی وجود خداوند اثبات می شود و نیز اینکه قرآن از جانب اوست، و در آن می خوانیم که خداوند گفته عادل است، فقط یک نفر می شود بدون هیچ علمی به خدا افترا بزند و به هیچ وجه نمی تواند راهکاری برای عمل ارائه دهد، پس هم تهمت دروغ است، و هم بی نتیجه و احمقانه است.

عادل نبودن خدا فقط در ادیان غیرالهی یا تحریف شده ای مورد قبول است، که قدرت خدا را بلامنازع نمیدانند. مثل خدایان یونانی که خیلی هایشان عاقل هم نبودند.

یه کم بیشتر توضیح دهید خیلی لجوج است .
اجرکم عندالله
۲۰:۳۲, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۲۰:۳۳ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام.
من یک راه حل دارم که البته نمیتوانم همین طوری بگویم. اول باید چندتا سوال مهم برایم معلوم شود:
1- چقدر به او نزدیک هستید؟؟ چقدر برای شما ارزش (نه احترام) قائل است؟؟
2- سرنوشتش چقدر برایتان مهم است؟؟ امام خامنه ای می فرماید : کار فرهنگی همان چیزی است که حاضرم جانم را در راهش فدا کنم. شما چه؟؟
۲۰:۳۴, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۰/آبان/۹۱ ۲۰:۳۲)آشفته نوشته است:  سلام.
من یک راه حل دارم که البته نمیتوانم همین طوری بگویم. اول باید چندتا سوال مهم برایم معلوم شود:
1- چقدر به او نزدیک هستید؟؟ چقدر برای شما ارزش (نه احترام) قائل است؟؟
2- سرنوشتش چقدر برایتان مهم است؟؟ امام خامنه ای می فرماید : کار فرهنگی همان چیزی است که حاضرم جانم را در راهش فدا کنم. شما چه؟؟

1-مثل یک روح در دو بدن.
2-اندازه سرنوشت خودم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آشفته ، حقیر
۲۰:۵۴, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ توسط آشفته.)
شماره ارسال: #35
آواتار
خب چه عالی.
فکر میکنم لازم نباشه بپرسم که سرنوشت شما چقدر برای اون مهمه. چون وقتی میگید یک روح در دو بدن یعنی برای اون هم خیلی مهم هستید. (انشاءالله) چون این راه حلی که میگم خیلی به این شرایط ربط داره. این راهی که میگم امتحانش رو پیش من پس داده. دوستم مثل برادرم بود. اما از اول هیچ اعتقادی به هیچ چیز نداشت. اما با این کار از این رو به اون رو شد!! نمیگم مومن شد، نه؛ اما خیلی بهتر شد.
اما راهی که من پیش گرفتم:
سعی کنید نشون بدید که عوض شدید. از راه راست منحرف شید!! حتی الامکان پیش همه نشون بدید.
میدونم سخته. اما اگه ارزشش رو داره پس باید سختیش رو تحمل کنید.
و کم کم (باید خیلی خوب از پس این کار بر بیایید) باهاش از مشکلاتی بگویید که برایتان پیش آمده. از همان مشکلاتی بگویید که واقعا به وجود میاید. از همانها که الان میخواستید نصیحتش کنید. و بگذارید تا او نصیحتتان کند یا حداقل با شما همدردی کند.
البته الان نباید این کار را بکنید. چون شک برانگیز خواهد بود. الان طوری نشان بدهید که از راهنمایی و ارشادش دلسرد شده اید.
و مدتی بعد این راه را شروع کنید. بگذارید تا او شما را راهنمایی کند. و با هم و برای هم نتیجه گیری کنید و راه حل پیدا کنید.
و اگر تا اینجایش را انجام دادید و موفقیت آمیز بود در ادامه طوری نشان دهید که گویی با هم اصلاح میشوید. آری؛ با هم توبه کنید.
برای من که نتیجه داد. سخت است اما ممکن است. انشاءالله که به نتیجه مطلوب برسید.
این تنها کمکی بود که میتوانستم بکنم. یاعلی.

(۱۰/آبان/۹۱ ۱۸:۰۶)نرجس نوشته است:  اون چندتا سوال مطرح کرد وگفت اگه جواب قانع کننده بدم دوباره باهام دوست میشه.(ومن می توانم هدایتش کنم.)
1.عدالت خدارو ثابت کنم.(فکر می کنه خدا عادل نیست.)
2.محبت خدا را ثابت کنم.(فکر می کنه خدا دوستش نداره.)
3.چرا تو جامعه ای که میگن اسلامی انقدر بی عدالتی است.
البته این ها سولات اونه من جوابشان را بلدم ولی گفتم اول مشورت کنم نکنه دوباره قهر کنه.
لطفا سریع جواب بدین.

شرمنده غیر ممکنه
نمیتونین به این آدم محبت خدا نسبت به خودش رو ثابت کنین
چون این سوال یعنی لجبازی . یعنی نمیخوام با خدا باشم.
جواب سوال 3: خودش میگه «میگن اسلامی» فقط «میگن» اما بی عدالتی ها به خاطر اینه که اسلامی نیست.
فکر میکنم اگه بعدها (طی همون راه حل دشواری که گفتم) ازش یه سوالات اینچنینی بپرسید و کاری کنید که خودش سعی کنه به این سوالات پاسخ بده به نتیجه مطلوب برسید.
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
راستی؛ اگه عوض شید راحتتر باهاتون آشتی میکنه!! اینو مطمئنم! شک نکنید.
۲۱:۵۰, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۱ ۰:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #36

(۱۰/آبان/۹۱ ۲۰:۱۶)نرجس نوشته است:  یه کم بیشتر توضیح دهید خیلی لجوج است .

ببینید، یه بحث اینه که اگر بگوید نمی دانم با اینکه انکار کند فرق دارد. انکار خودش باعث بسته شدن چشمان می شود. انکار، کفران نعمات عقل و هدایت است، و باعث می شود خداوند از آن نعمات محرومش کند، تا زمانی که کم کم لطف رحمانی خداوند از ظلمات خارجش کند. البته اگر باز خودش را از لطف خارج نکند.

یه بحث اینه که برای ما که می دانیم خداوند عادل است و محبت دارد، مسلم است که انکار آن بدون علم انجام می شود. پس، ایشون بدون علم انکار میکنه و باید انکار رو کنار بگذاره.

من نمیگم که راهی برای اثبات عدالت و محبت خدا نیست، بلکه من نمیدانم. تا آنجا که من میدانم وقتی یه نفر محبت خدا رو می بینه، براش این محبت مسلم میشه. همچنین در مورد عدالت خدا.

و یه راه خیلی عالی اینه که از خود خدا خواسته بشه.

خدا در قرآن فرموده که هرکس طلب خیر کند برایش برآورده می کند.
هدایت مسلماً خیر است.
پس اگر کسی موفق شود که از خدا هدایت طلب کند(مثلاً اینکه خدا را بشناسد) سعادت کسب آنرا داشته است.

و این دقیقاً جاییه که فرق بین کسی که میتونه هدایت بشه و کسی که نمیتونه مشخص میشه! به این صورت که کسی که نمیتونه هدایت بشه، توی دلش هدایت رو طلب نخواهد کرد. شاید به زبون این کار رو بکنه، ولی در این صورت مسلماً خودش رو گول زده.

پس اگر خودش نخواد شما نمیتونید دستش رو بگیرید کشون کشون ببریدش تا ببینه راه راست چیه. توی دلش، جاییه که شما نمیتونید برید. همچنین توی دل طلب هدایت کردن، چیزیه که شما نمیتونید مجبور به انجامش کنید.

۰:۱۵, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
هم لج باز است هم واقعا نمی تواند حضور خدا راحس کنه(نه عدالتش را نه محبتش را)
لطفا بجای مایوس کردن کمک کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
۰:۳۶, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام و عرض ادب

واقعاً دردناك وقتي از دوستان قديمي خود را ببيني كه بعد از مدتها و اين حال روزشان باشه

اونم دوست هايي كه يه زماني تو راه درست بودند حالا به راه هاي كج كشيده شدند .

اما نظر حقير "

حقير فكر مي كنم كار مشكليه كه يكي تو اين اجتماع فاسد از راه بدر شده رو به راه برگردوني ولي سعيت رو بكن ان شاء الله خدا هم كمكت مي كنه

ببين دوستاش كين و با كيا رفت و امد داره .
يا اينه تو اين فرقه هاي انحرافي گير نكرده باشه
سعي كن بيشتر باهاش بپلكي و نذاري با دوستان ناباب رفت وامد كنه
البته اگه ميخواي هدايتش كني ها

با توكل به خدا و توسل به ائمه معصومين عليهم السلام ان شاءالله خواهي توانست يه گمراه شده از راه اهلبيت عليهم السلام را به راه بياري

موفق باشيد
يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی
۰:۴۲, ۱۱/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۱ ۰:۴۳ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۱/آبان/۹۱ ۰:۳۶)aboutorab نوشته است:  سلام و عرض ادب

ببين دوستاش كين و با كيا رفت و امد داره .
يا اينه تو اين فرقه هاي انحرافي گير نكرده باشه
سعي كن بيشتر باهاش بپلكي و نذاري با دوستان ناباب رفت وامد كنه
البته اگه ميخواي هدايتش كني ها

با توكل به خدا و توسل به ائمه معصومين عليهم السلام ان شاءالله خواهي توانست يه گمراه شده از راه اهلبيت عليهم السلام را به راه بياري

موفق باشيد
يا علي عليه السلام

سلام
مطمئنم با فرقه های انحرافی ارتباط نداره اکه بتوانم جواب سوالاشو طوری بدم که نتونه بهانه بیاره کارم راحت تر میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
۰:۵۵, ۱۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
نرجس نوشته است:
اون چندتا سوال مطرح کرد وگفت اگه جواب قانع کننده بدم دوباره باهام دوست میشه.(ومن می توانم هدایتش کنم.)

1.عدالت خدارو ثابت کنم.(فکر می کنه خدا عادل نیست.)

2.محبت خدا را ثابت کنم.(فکر می کنه خدا دوستش نداره.)

3.چرا تو جامعه ای که میگن اسلامی انقدر بی عدالتی است.

البته این ها سولات اونه من جوابشان را بلدم ولی گفتم اول مشورت کنم نکنه دوباره قهر کنه.

لطفا سریع جواب بدین.
سلام
براي همه سوالاتش جواب هست ولي الان خودم دسترسي بهش ندارم
در ضمن شما مامور به وظيفه ايد نه مامور نتيجه اين يادتون باشه

شما سعيتان را بكنيد خواه پند گيرد خواه ...

برايش مثال هاي ساده بزنيد
عدالت خداوند را با تعريف از قيامت برايش روشن كنيد
موفق باشيد
يا علي عليه السلام

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]