کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گناهکاری که از گناه کردن لذت می برد!(گفتگو محور)سومین موفقیت
۱۱:۱۶, ۶/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۱ ۱۴:۰۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

بی مقدمه می رم سر اصل مطلب :
دیروز پس از سال ها یکی از دوستان دوران راهنمایی ام را دیدم.با دیدنش از تعجب شاخ درآوردم. با وجودی که دختر است مثل خانم شوهر دار آرایش کرده بود. دعوتش کردم خانه ام وبا هاش صحبت کردم تعجبم بیشتر شد چون توی حرفاش با افتخار از گناهاش تعریف می کرد ولذت وشعف در چشمانش دیده می شد. این در حالی بود که در راهنمایی با دخترانی که چند تار موی شان بیرون بود حرف نمی زد نماز می خواند روزه می گرفت ولی حالا هر کار زشت و ناپسندی که فکرش را بکنید انجام میدهد و هر کاری هم که نمی تواند انجام بدهدبافکر کردن به آن خود را ارضا می کند.من با خانواده اش هم صحبت کردم آنها خیلی پاک و متدین هستند وبا وجود همچین دختری سخت در عذابند.
خواهش می کنم به من کمک کنید راه حلی را جلوی پایم قرار دهید که یه دوست یه دختر یه خواهر ویه گناهکار را در جامعه اصلاح کنیم.
اجرکم عندالله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mhvvhm ، مفقود الاثر ، AMINI ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، sarallah ، Farzaneh ، SAViOR ، جویای حقیقت ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، mohamad ، ساقی ، fatemeh ، یاســین ، أین المنتظر ، جانثار مهدی ، فدک زهرا ، شیدا ، فدايي ولايت ، MAHDI59 ، hesam110 ، شهرام ، دیدگاه نوین ، یا زهرا(س) ، آشفته ، بچه شیعه ، مرغ باغ ملکوت ، Tolou ، حوریه سادات ، ANTI satan ، حقیر ، یا ثارالله ، fazel ، یاعلی مدد ، am_po ، تازه مسلمان ، میثاق ، zahra.shakiba ، ضحی ، Reza71 ، sajjadbest22 ، سفینة النجاة ، faateme-313 ، كارمند پيمانی ، fatemeh zahra ، Admirer ، حبه قند ، R3Z4 ، *مهاجر* ، حضرت عشق

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۵۸, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اگر عجله ای در کار شما نبود نه تنها امروز از شما فراری نبود خواهرم بلکه با شما هنوز مثل اونروزی که به خانه دعوتش کردید همراه بود
الان هم نباید سمج بشید فعلا باید بهش زمان بدید
اون اگه فراری شده بخاطر عمل کرد خود شماست
ببینید خواهرم
خدا دریا را برای بنی اسائیل شکافت حضرت موسی (علیه السلام) گفت من 40 وز میرم بر میگردم عهد گرفت که از راه حق برنگردن چی شد
جز این بود که وقتی برگشت با یک مشت گوساله پرست روبرو شد
در عید غدیر حضرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دست مبارک امام علی (علیه السلام) بلند کرد و عهد گرفت که از حضرت علی (علیه السلام) بعد من تبعیت کنید مردم 70 روز بعد چیکار کردند جلوی پیامبر عمر گفت داره هزیان میگه
مردم اینطورین زود یادشون میره
شما اگر احساس کردی خودت کامل شدی اونوقت میبینی دیگران دورت جمع میشن تا ازت یه چیزی یاد بگیرن تا هدایت شن
مگه کسیو میشه بزور برد پای منبر بزرگان نشوند
هرکی میرفت پای منبر آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) به خواست خودش بوده
پس شما اول دعا کن خدا یه نوری تو دل این بنده خدا بندازه
بعد اگه دیدی هر کاری که باید انجام بدی باعث فراری شدن این بنده خدا نمیشه انجام بده
شما قدم اول رو خوب برنداشتی
دعا کردی از درگاه خدا تا تورو تو این راه پیروز کنه 2تا قطره اشک ریختی در خونه خدا توسل کردی
یا یدفعه پاشودی گفتی اینو باید بکشم تو راه
با چی بکشی؟
دست خالی؟
حالا اشکالی نداره
زنگبزن به مادرش بهش بگو بهش بگه برید سینما پارک اونجائی که اون دوست داره بره
تا دوباره باهات دوستی پیدا کنه
وگرنه بهش بگی بیا بریم مسجد 2تا پا غرض میگیره فرار میکنه ازت
الان وقت اون نیست که شما ازش یکی مثل خودت بسازی الان شیطان اعمالش رو جلوی چشماش زیبا جلوه میده
شما بیرون از خونه باید اعمال هم تیپاشرو جلوی چشش بد جلوه بدی
بیشتر نگاه هوسبازارو بهش نشون بدی تو خیابون شاید جواب نده آخه خانومها خودنمائی رو دوست دارن
ولی اگه براش از جسارتها و بی حرمتیها ی یه مشت حیوون یه فضای سیاه بسازی خیلی بیشتر جواب بده
تو این مجلات پر از داستانهای خانومای بد لباس و آرایش کردس که مورد . . . . .
ولی اول باهاش همراهی کن که همراهت بشه
البته مواظب باش خودت یکی از اونها نشی
منظور من این نیست شما هم مثل اون لباس بپوشی
به لباس پوشیدنش گیر نده
صلوات
یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، سید ابراهیم ، شهرام ، شهیدطیبه واعظی ، یاوران مهدی ، شیدا ، mhvvhm ، كارمند پيمانی
۱۱:۵۱, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۲:۵۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نرجس جان
اول یه چیز بگم حست نسبت به دوستت خوب بشه تا باقی ماجرا
ما دانشگاه که بودیم یه دختر خانومی بود که هم پوشش بدی داشت و هم رفتار زننده ای، شما تصور کن چه جوری بود که بعضی اقایون هم میگفتن این خانم خیلی جلفه، تا اینکه به تابستون خوردیم و ما ندیدیمش تا ترم جدید
یهو دیدیم با چادر و حجاب کامل(از من بهتر) اومده و با رفتار خیلی متین و جدی، والا همه اون روز تو دانشگاه شاخ داشتند از تعجب!!! من پیش خودم خیلی شرمنده شدم که اولا چقدر در مورد این ادم بد فکر میکردیم و حالا از ما بهتر شده حتی عقایدش و اساسا از اینده ادم ها کسی خبر نداره چه بسا که فردا ما بدتر از اون شخص باشیم، خدا یه لحظه ازمون غافل شه ما هم گناه میکنیم، با یه ادم مومن ازدواج کرده بود!!
تو حرفاش همیشه میگفت که از گذشته اش خیلی پشیمونه و امیدوار بود که خدا ببخشتش!! و اینجا بود که ما دیدیم بعلله، واقعا خدا هر کس رو بخواد هدایت میکنه و اساسا ما رو دور برنداره که این ماییم که رو دیگران تاثیر میذاریم، خلاصه دوستتون رو دوست داشته باشید و همواره دعاش کنید
نکته دوم اینکه به نظرم اگه ازتون فراری شده یعنی شما یکم بیش از حد روش حساس شدید، من دوستان این مدلی زیاد دارم که از اول تو خانواده های غیر مذهبی بزرگ شدن حالا دوست شما که پیشینه خوبی هم داره، من فقط سعی کردم جلوی اونها مثلا اعمال بیرونی مذهبی ام رو کامل انجام بدم ،حجاب ،روزه ، نماز و ...به مرور زمان این جور ادم ها بر اساس زندگی که دارن میفهمن ارامش کم دارن، یه چیزی خلاف فطرتشون اتفاق افتاده که باعث شده روحشون اذیت شه، شما فقط به عنوان یه دوست کنارش باش که وقتی به اونجا رسید یادش بیفته یه دوستی دارم که به یه چیزایی ایمان داشت که شاید درمان من هم باشه، بذار خودش بیاد سمت شما، اما کنارشون باش، شاید چند سال هم طول بکشه
به نظر من به صورت مستقیم کاری از دستتون برنمیاد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شهرام ، دیدگاه نوین ، mohammad reza ، mohamad ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، شیدا ، بیداری12 ، مجید املشی ، mhvvhm ، كارمند پيمانی
۱۲:۲۶, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۲:۲۸ توسط شهرام.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
به نظرم از این سه صفحه یه کپی بگیرید و به دوستتون بدید.
تا به دوستتون ثابت کنید که واقعا براش دوست خوبی هستید و به خاطرش تحقیق و مشورت کردید
و هم چون که همه ی دوستان نظرهای خوبی دادن اگر چه متفاوت؛و اگه دوستتون این سه صفحه رو بخونه ،حتما یکیش براش اثر میکنه.
درضمن بهش بگید که خداوند بخشنده و مهربان هست و بهترین دوست و پادشاه انسان.
و ما هم دعا میکنیم و از بهترین دوست و پادشامون می خواهیم که همه ی انسان ها رو خودش به راه راست هدایت کنه.
راستی وقتی می خواهید کپی بگیرید اسم تاپیک رو هم عوض کنید؛چون خداوند عامل گمراهی انسان رو جهل میدونه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، شیدا ، مجید املشی
۱۲:۳۱, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام
خب دوستان که نکات اصلی رو گفتن !!!
چیزی که باید خیلی بهش توجه کرد از اول کار تا آخرش ، توکل و توسل است و اینکه فکر نکنیم خودمون میتونیم از پسش بر بیاییم .
و اینکه باید بیشتر باهاش رابطه داشته باشید و از چیز هایی که علاقه دارد اما مفسده ای درشون نیست استفاده کنید تا رابطه دوستی تون محکم بشه !!!

اما وقتی اینها انجام شد پیشنهاد من اینه که آینده نگری رو تو ذهنش بندازید .
ازش بپرسید که نهایت کار هایی که میکنه چیه ؟ فرضا بیشترین لذت های مادی رو هم چشید ، نهایتش چی میشه ؟
به کجا میخواد برسه ؟؟!!!
حتی اگه آدم هیچ چیز از دین رو هم قبول نداشته باشه ، فقط با عقلش به مسایل نگاه کند میفهمه این لذت ها برای انسان آینده نمیشه !!! و هیچ هدف خاصی رو دنبال نمیکنه !!!
سعی کنید ذهنش رو به این مسایل باز کنید !!!

اینم نظر ما بود
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، شیدا ، مجید املشی
۱۳:۴۹, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
از هم سنگران عزیزم ممنونم .شرمندم کردین. واقعا سپاسگذارم که این قدر به فکر مشکل من هستید.
خواهش می کنم.در حد یه جمله چیزی بگید براش پیامک کنم تا آشتی کنیم و بتوانم راهکارهای شما را اجرا کنم.
اجرکم عندالله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، دیدگاه نوین ، یاســین ، یاوران مهدی ، شیدا ، كارمند پيمانی
۱۴:۵۰, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به نظرم بد نیست یه خاطره خوب و قشنگ از اون دوران رو براش یاداوری کنید
مثلا فلانی یادته دبیرستان که بودیم فلان کار رو انجام دادیم یا فلان جا رفتیم
مهم اینه که واسه دوستتون خیلی شیرین باشه و از نظر احساسی یاد قدیما و حس خوبی که اون موقع بهم داشتید بیفته
مثلا بگید فلان چیزو دیدم(یه چیزی که ربط به خاطره تون داشته باشه) یادت افتادم، گفتم یه یادی ازت بکنم
امیدوارم موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، mhvvhm
۱۵:۱۳, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۶:۵۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #27

سلام

قرآن کریم - سوره مائده : يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَيْكُمْ أَنفُسَكُمْ ۖ لَا يَضُرُّكُم مَّن ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ ۚ إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ (105)

ای کسانی که ایمان آورده اید! بر شما خودتان است(کار خودتان از شما خواسته شده است)، هرگاه شما راهیافته باشید کسی که گمراه شده باشد به شما زیان نمی رساند. بازگشت همگی شما بسوی خداوند است، آنگاه شما را از آنچه انجام می دادید آگاه می سازد.

جمله "بر شما خودتان است" می گوید که نباید به خاطر هدایت دیگران خود را به خطر گمراهی بیاندازید، و دقت کنید،
جمله "
هرگاه شما راهیافته باشید کسی که گمراه شده باشد به شما زیان نمی رساند" تمام زیانی که در مورد گمراهی دیگران باید از آن بترسیم را زیان به خودمان ترسیم می کند.

چندین آیه در مورد به دوستی نگرفتن کسی غیر از مؤمنین داریم، چه برسه به اینکه قرار باشه باهاش صمیمی بشیم! واقعاً دوستانی که این حرف رو زدند من رو به تعجب واداشتند، چون واقعاً حرفشون وحشتناکه، و از ایشان بعیده.

می خواهید یه چیز وحشتناک بگم تا واقعاً وحشت کنید؟!! یه چیز که وحشتناک تر باشه از اینکه یه دوست قدیمی توی گناه غرق باشه؟!! اینکه خودتون مثل اون بشید!!! زبونم هزار مرتبه لال.

امر به معروف و نهی از منکر لطف خداوند است به کسانی که آنرا انجام می دهند و به کسانی که آنرا می شنوند. اما وقتی یک نفر خیلی اصرار داره خودش رو از لطف خدا خارج کنه، اون لطف شامل حالش نخواهد شد.

تلاش برای هدایت اینها مثل تلاش برای هدایت یک هواپیمای در حال سقوط است:

طرف به همون اندازه بی جانه.

اگر احتمال می دید که یکبار تلاش برای هدایتش خطر سقوط برای شما نداره(مثاله دیگه، مثلاً چتر نجات دارین) وظیفه شما اینه که امتحان کنین(طرف که واقعاً هواپیما نیست، آدمه، هدایت شدنش مهمه)، ولی اگر درست بشو نبود و باهاش بمونین خودتون هم سقوط می کنین.

چنین فردی رو وقتی از راه غلط به راه درست فرامیخونیدش اغلب بداخلاقی میکنه یا مسخره میکنه و اصلاً تغییری نمیکنه، مثل چنین هواپیمایی که سکانش لگد میزنه، دست میندازه، و وضعیتش هم تغییر نمیکنه.

اینکه گفتن اشکال از کار شما بوده هم بسیار غلطه. شما یکبار تلاشتون رو کردید.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۱۵:۲۰, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
فکر میکنم منظور خدا کافرینی که عناد میورزند باشه
نه یه کسی که ظاهرا در خانواده خوبی هم بزرگ شده و از روی جهل حجاب نداره
البته اینکه این خانوم در چه حدی هستند رو فقط نرجس خانوم میتونن تشخیص بدن
هر خانومی که حجاب نداشت به این معنی نیست که ادم درستی نیست
من یه دوستی داشتم بی حجاب بود، نمازش سر وقت بود، نذری میداد، تو خونه شون واسه مناسبت های اهل بیت برنامه داشت...
هرچند برای من همیشه جای سوال بود که چرا؟
این ادم یه روز درست میشه، به نظرم از همه چیز مهم تر حب اهل بیته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، mhvvhm
۱۶:۳۹, ۱۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۱ ۱۶:۴۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29

(۱۰/آبان/۹۱ ۱۵:۲۰)nina نوشته است:  فکر میکنم منظور خدا کافرینی که عناد میورزند باشه
اگر منظور شما در مورد "غیر از مؤمنین را به دوستی نگرفتن" است باید بگویم این در قرآن در آیات زیادی بصورت بسیار روشن آمده. مؤمن غیرمسلمان هم مورد قبول است.

قرآن کریم - سوره نساء : يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَتُرِيدُونَ أَن تَجْعَلُوا لِلَّهِ عَلَيْكُمْ سُلْطَانًا مُّبِينًا (144)

ای کسانی که ایمان آورده‌اید، کافران را بجای مؤمنان دوست مگیرید، آیا می خواهید برای خدا به زیان خودتان حجتی آشکار بسازید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شهیدطیبه واعظی
۱۸:۰۶, ۱۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
اون چندتا سوال مطرح کرد وگفت اگه جواب قانع کننده بدم دوباره باهام دوست میشه.(ومن می توانم هدایتش کنم.)
1.عدالت خدارو ثابت کنم.(فکر می کنه خدا عادل نیست.)
2.محبت خدا را ثابت کنم.(فکر می کنه خدا دوستش نداره.)
3.چرا تو جامعه ای که میگن اسلامی انقدر بی عدالتی است.
البته این ها سولات اونه من جوابشان را بلدم ولی گفتم اول مشورت کنم نکنه دوباره قهر کنه.
لطفا سریع جواب بدین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند ، در جستجوی سختی ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]