کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين
[/font]
علي ابن ابي طالب عليه السلام

خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست....

عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد.

[font=Tahoma]
خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفهBlush

ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است.....

یعنی هر عزیز دل انگیزیWink که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....

در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شودSad

بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mahdy30na ، aboutorab ، ساقی ، rahgozar.f ، AMINI ، meshkat ، MAHDI59 ، مجید املشی ، وحید110 ، saloomeh ، میلاد.م ، خیبر110 ، Imam12 ، فاطمه خانم ، علی الهادی ، شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر ، علمدار133 ، حسن.س. ، Mahdy2021 ، سرباز منتظر ، mahdy_mir ، دیدگاه نوین ، seyed313 ، یا ثارالله ، rastin ، black ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، heaven ، molasadra ، تفکر ، yamin ، حفیظ ، حسن عزتي ، sarallah ، am_po ، فدک زهرا ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، amiroooo ، علیرضا110 ، fazel ، میثاق ، خاک ، مکیال ، شیدا ، Farzaneh ، حقیر ، nasimesaba ، Reza71 ، جویای حقیقت ، سپهسالار ، MohammadMeraj ، رمز شب ، یاســین ، blue.blood ، Agha sayyed ، Hadith ، راحیل ، Tolou ، abbas313 ، امیریان ، SAViOR ، ایرانی ، ali.khm ، zahra.shakiba ، سرباز سید علی ، محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، MohammadSadra ، hesam110 ، ضحی ، m.hossein ، بیداری12 ، 128 ، جانثار مهدی ، Amir ، N.Mahdavian ، fatemeh ، mohamad ، fatemeh zahra ، SARV ، Elia ، vahrakan ، mohammad reza ، ZaHrA110M ، Gryffen ، احیاء ، مجید121 ، somayeh ، rahi ، یا صاحب الزمان ، MESSENGER ، ANTI satan ، نگار ، علی 110 ، nafas ، Admirer ، saeidtaslimi ، آوای انتظار ، maryam.f ، سلیم ، M912 ، ساجد ، گل مرداب ، بچه شیعه ، بهرام ، مجنون الحسین ، ندا دهنده ، mahramaneh ، مصباح ، boghz ، shahabm ، ali0077 ، hessam ، رضوانه ، یاوران مهدی ، reyhaneh.sh ، ترنم ، Bahar ، عبدالرحمن ، ســــــاقی ، farzad313 ، kh-MAHDI ، Aryha ، Just God ، MANI110 ، مهدی2012 ، joseffist ، sagheb ، Justice Bringer ، السا ، fiftynine ، آیلار ، zryy ، Asma ، soshiant ، آلاله ، N2376DIR ، ahmbove ، *ركن الهدي* ، عدالت ، jafar ، Fatemeee ، یا امام رضا ، عبدالرحیم ، basir ، Banoo ، مسافر ، Reza2035 ، Sakineh ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، mahpare ، armanj ، اولولالباب ، senjed1372 ، Bidel.s ، آسمانه سجادی ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، soora ، محمد حسین ، مجتبی110 ، azade ، -Ali- ، pure ، نرگس مهدوی ، mahdyshr ، انتصـار ، مرهم ، یااباصالح ، Ali#59 ، دل خسته ، 135 ، zahra11 ، پرنیان ، Eve ، ballista ، آسمان ابری

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۸, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
این هم از مزایای در جمع خوبان بودن.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سادات عزیز خیلی برای بچه های تالار 2آ کنن.
ممنون سید ابراهیم عزیزم
یا علی
التماس2آ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، saloomeh ، mohamad ، مفقود الاثر ، nasimesaba ، درست پسند ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، حقیر ، ساقی ، aboutorab ، boghz
۱۲:۳۰, ۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۲:۳۱ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
عید غدیرخم برهمه ی مسلمانان به خصوص بچه های خوب این تالار مبارک.
خیلی ممنون بابت نماز ودعا

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، مفقود الاثر ، nasimesaba ، علمدار133 ، حقیر ، yamin ، ساقی ، بیداری اندیشه ، aboutorab ، boghz
۱۲:۴۵, ۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۲:۴۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خب دیگه فکر کنم حسابی این تاپیک متبرک شده با این همه صلوات ها شما دوستان..... HeartHeart
با اجازه تان میخوام بپردازم به داستانهایی که قبلا عرض کردم
این دو داستان اول را به عمد با هم می آروم
داستان اول

ابتدای عاشقی، انتهای ایمان
نشسته بودم کنار ابو سفیان و عباس. مشغول گفتگو بودیم. مثل هر روز و همیشه در مورد تجارت و بازار و کار و کاسبی. سرگرم بودیم که دیدم سه نفر وارد شدند، کنار کعبه ایستادند. یک مرد، یک نوجوان و یک زن. اعمالی را انجام می دادند که تا به آن روز ندیده بودم.

اول تعجب کردم، بعد خنده ام گرفت و گفتم(( این سه تن کیستند؟ مسخره بازی جدیدی است؟))

با تاسف سری تکان داد و گفت (( آری مسخره بازی جدیدی است. می بینی؟ آنکه جلو ایستاده است محمد پسر عبدالله است. آن زن دختر خویلد، خدیجه است. و آن نوجوان علی ابن ابی طالب است.))

گفتم چه می کنند؟ گفت: (( نماز میخوانند. دینی آمده است که تنها این سه تن به آن پایبندند..)) خنده ای کرد و ادامه داد(( آری خدایی ظهور کرده است که بر کل زمین فقط این سه تن به آن ایمان دارند، هم اکنون هم برای خدای نامعلومشان نماز می گذارد))

به آن کودک نگاه کردم. محو او شدم. خودش را جمع کرده بود و بسیار آرام مشغول نماز بود. گفتم(( آن کودکم هم ایمان پیدا کرده؟))

پوزخندی زد و گفت(( من نمی دانم این کودک دگر این جا چه میکند، او الان با هم سن و سال هایش باید بازی کند، اورا به نمازخواندن چه کار....!!!))
داستان دوم

الحمدالله که علــــــــــــــــــــــــــی کشته شد....
خبر در شهر پیچید.... باور کردنی نبود. هلهله ای بر پا شد. مردم به دور میدان اصلی شهر آمده بودند. همه خوشحالند، شادند همه. برخی نفس راحتی می کشند،

پیرمردی در گوشه از بازار نشسته، موهای بلند سفیدش در باد می رقصد، از چشمان سرخش آتش می بارد. زمزمه ای میکند. مردم به هم تبریک می گویند... پیرمرد پوزخندی می زند و با تمسخر نگاهی به آسمان می اندازد، انگار که بخواهد لج کسی را در بیاورد، به آسمان می گوید(( الحمدالله که علی کشته شد...))

صداها بلند است.... گویی آماده تدارک جشنی هستند، جشن برای کشته شدن برادر ،داماد، جانشین و پسر عموی پیامبرشان!!!.

ولی بسیاری هم مبهوت زده اند. حیران و سرگردان!!!!!اصلا و اصلا باورشان نمی شود. مگر می شود؟؟؟؟ از هم سوال می کنند:
(( آخر مگر پسر ابی طالب هم بلد بود نماز بخواند که در مسجد کشته شده است؟ او در مسجد چه می کرده است، اورا با نمازخواندن چه کار....!!!))

ان شاءالله ادامه دارد...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، امیریان ، حقیر ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، saloomeh ، مفقود الاثر ، بیداری12 ، meshkat ، mohamad ، nasimesaba ، درست پسند ، SARV ، شیدا ، علمدار133 ، yamin ، مجید املشی ، ساقی ، بیداری اندیشه ، احیاء ، abbas313 ، rahi ، گل مرداب ، aboutorab ، boghz ، m.hossein
۱۴:۲۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
[تصویر: salavat.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، mohamad ، مفقود الاثر ، nasimesaba ، شیدا ، yamin ، ساقی ، بیداری اندیشه ، aboutorab
۱۵:۱۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #45
آواتار
[تصویر: 21441683765103202213.png]

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، nasimesaba ، شیدا ، علمدار133 ، حقیر ، yamin ، ساقی ، بیداری اندیشه ، aboutorab
۱۵:۵۹, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام
پیشاپیش عید بزرگ ولایت رو به همه عاشقان مولا علی و برادر بزرگوارم آقا سید تبریک عرض می کنم
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، علمدار133 ، yamin ، ساقی ، بیداری اندیشه ، aboutorab
۱۷:۲۰, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم ...
سلام به همه دوستان عزیز بیداری اندیشه!

من هم این عید رو به خودم و همه دوستان تبریک میگم Smile

راستش من هم باید عیدی بدم دیگه.....

البته عیدی من مثل عیدی سید ابراهیم بزرگ نیست .

من لیست دوستان رو از سیدابراهیم میگیرم و برای هر کدوم عزیزان 14 صلوات میفرستم .

دیگ وسع ما فعلا همین اندازه هستش!!Smile

البته دوستانی که مشهدی هستن حضوری در خدمتشون هستیمWink

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، علمدار133 ، meshkat ، حقیر ، Farzaneh ، Hadith ، yamin ، ZaHrA110M ، sevenmoons ، مجید املشی ، ساقی ، بیداری اندیشه ، احیاء ، aboutorab
۱۹:۰۲, ۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۹:۰۳ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام و عرض ادب و احترام
خدمت برادر و همسنگر گرامی و بزرگوارم .. اقا سید ابراهیم ....من هم به نوبه خودم پیشاپیش فرا رسیدن سالروز با سعادت عید ولایت و امامت رو به شما و تمامی بزرگواران این تالار و همه شیعیان جهان تبریک و تهنیت عرض می کنم ...امیدوارم که توانسته باشم تاکنون اندک ذره ای در راه حقانیت ائمه اطهار علیهما سلام قدم مفیدی برداشته باشم .
العلی مع الحق و الحق مع العلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، yamin ، ساقی ، بیداری اندیشه ، aboutorab
۱۹:۳۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
آقا سید کاش این داستانهای واقعی رو توی یه تاپیک جدا مینوشتی که مختص باشه
وبشه استفاده کرد ضمنا شما چرانوشتی عیدی ما اما همه رو خودت میخوای انجام بدی؟
شما جمع نوشتی دیگه ما جدا تاپیک نزنیم اقلا یه کم صلواتش رو به ما بده یا اسامی رو برامون بفرست ماهم جدا براشون یه عیدی بدیم
پسرعمو انقدر.......

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، حقیر ، yamin ، سید ابراهیم ، ساقی ، بیداری اندیشه ، aboutorab
۲۱:۱۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
عارف بالله حاج اسماعیل دولابی‌ می‌فرمودند :
حدیث معرفت امیرالمومنین علیه السلام به نورانیت را در جانمازتان بگذارید و تا چهل روز هر روز یکبار با توجه بخوانید تا به خود امیرالمومنین علیه السلام راه پیدا کنید.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21361.html

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، yamin ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، ساقی ، احیاء ، حقیر ، aboutorab ، boghz
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]