|
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
|
|
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين [/font] علي ابن ابي طالب عليه السلام خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست.... عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد. [font=Tahoma] خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفه ![]() ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است..... یعنی هر عزیز دل انگیزی که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شود ![]() بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم. |
|||
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۴, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام این عبد رو به تمامی ولایتمداران تبریک میگم بالاخص سادات گرامی و سید ابراهیم ان شاءالله عیدی ویژه بگیرم ![]() ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
دشت غوغا بود،غوغا بود،غوغا در غدير موج میزد سيل مردم مثل دريا در غدير در شكوه كاروان آن روز با آهنگ زنگ بیگمان بارى رقم می خورد فردا در غدير اى فراموشان باطل سر به پايين افكنيد چون پيغمبر دست حق را برد بالا در غدير حيف اما كاروان منزل به منزل میگذشت كاروان میرفت و حق می ماند تنها در غدير با سلام و عرض تبریک به مناسبت بزرگترین عید بشریت این عیدو خدمت همه دوستان خوب و مؤمنم تبریک عرض میکنم [b]من سید نیستم ولی از اونجایی که هر کس در این عید عیدی بده خداوند صد هزار برابرش رو بهش عطا میکنه 500 صلوات با عجل فرجهم هدیه میکنم به همه اعضای تالار ![]() [b] |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
دعا میکنم آقا پسرهایی که سید نیستن، ان شاالله داماد حضرت زهرا و دختر خانم هاییی که سادات نیستن نیز عروس این خاندان بشوند....
![]() ![]() یا علی مدد. |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين علي ابن ابي طالب عليه السلام سلام آقا سید پیشاپیش عیدتون مبارک ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد عیدی امسال ما فراموش نشه ![]() التماس دعا . [/b] |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
سلام
برای شفای همه ی مریضا خصوصا این حقیر دعا نمایید در ضمن سادات هستم ![]() یا علی عیدتون مبارک |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
سلام. پیشاپیش عید غدیر مبارک. یک مطلب مهم و یک پیشنهاد شگفت انگیز: روایات زیادی در خصوص فضیلت اطعام در عید غدیر ذکر شده که واقعا عجیبه با وجود چنین فضائلی این سنت انقدر در بین ما شیعیان امیرالمومنین مغفول مانده. بیاید نیت کنیم امسال حتی اگر شده یک نفر را اطعام کنیم تا قدمی در احیای این سنت حسنه برداشته باشیم و البته از ثواب عظیم آن بهره مند بشیم. خداوند ما را از تعظیم کنندگان عید غدیر قرار بدهد انشاالله صلوات...
امام صادق علیه السلام فرمود :غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق (در راس آنها خود ائمه معصومین)و یک میلیون شهید (در راس آنها حضرت عباس و شهدای کربلا) و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.(بحار ج۶ ص ۳۰۳) علی ابن ابیطالب ضمانت کرده است هر کس برای خدا در روز غدیر وام دهد خداوند چندین برابر به او خواهد داد و در روز عید غدیر بهترین لباس خود را بپوشید، عطر بزنید، به فرزندانتان هدیه دهید و بهترین غذای سال خود را بخورید. و امیرالمومنین علی(ع ) [/b]ثواب اطعام یک نفر در شب عید غدیر را برابر با ثواب اطعام یک میلیون پیامبر دانسته؛ ثوابی که برای اطعام درهیچ زمان دیگری ذکر نشده است . |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
سلام
(۱/آبان/۹۲ ۱۲:۰۹)سید ابراهیم نوشته است: دعا میکنم آقا پسرهایی که سید نیستن، ان شاالله داماد حضرت زهرا و دختر خانم هاییی که سادات نیستن نیز عروس این خاندان بشوند....سید بزگوار این دعای شما برای طرح بزرگ امسال تالار بودا. حالا کادویی ما بمونه برای روز عید
|
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۳ ۱:۵۱ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
معمولا عیدی دهنده چیزی از دارایی خودش کم می کند اما این عیدی شما به دارایی هاتون اضافه هم می کنه . اینم یه نوع زرنگیه اما از نوع شرین و دلچسبش . حسودیم شد به شما سعاتمند نیستم از کنیه رسول الله باشم اما برای اینکه منم عقب نیوفتم از شما 14000 صلوات عیدی می دم به همه کاربران حاضر در این تایپک .برای گره گشایی از امورشون
|
|||
|
|
۷:۵۶, ۲۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۳ ۷:۵۹ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۲ ۱۲:۰۹)سید ابراهیم نوشته است: دعا میکنم آقا پسرهایی که سید نیستن، ان شاالله داماد حضرت زهرا و دختر خانم هاییی که سادات نیستن نیز عروس این خاندان بشوند....واقعا... منم سیدنیستم،اما دارم عروس سید میشم.... آقا سید،من و همسرمم بی نصیب نکنید از دعای خیرتون... بچه های تالار!فردا مراسم عقدمه.به دعای خیرتون شدیدا نیاز دارم...مخصوصا سیدای عزیز،مخصوصا سید ابراهیم.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عید سعید فطر بر همه مسلمین جهان مبارکباد | Ramin_Ghn | 40 | 16,805 |
۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| عیدی | Mohammad Trust | 15 | 7,143 |
۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۲۷ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| حلول ماه مبارک رمضان مبارک... | نسیم | 3 | 2,524 |
۱۸/تیر/۹۲ ۱۶:۲۱ آخرین ارسال: SAViOR |
|

![[تصویر: silEtqX.jpg]](http://media2.afsaran.ir/silEtqX.jpg)

![[تصویر: allahoma-salle-ala-mohammad-copy_300.jpg]](http://moallaa.com/wp-content/uploads/2013/06/allahoma-salle-ala-mohammad-copy_300.jpg)