|
شیطان پرستها این سه دسته اند :
|
|
۱۱:۵۴, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم ،
دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ، شیطان پرستها سه دسته اند: دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند. دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان از این دسته اند. دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام) را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی دارند . |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
در دیدگاه شما ، آیا صهیونیست ها خدا را پرستش می کنند یا شیطان؟ |
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط hesam110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ، علیکم السلام شاهین جان عرض ادب و احترام. نمی دونم شما اگه دارین زحمت می کشید و ما رو از این جحالت بیرون می کشین و نیتتون هم خیره چرا با تحقیر این کار رو انجام می دین ؟؟؟ اصلاً اصول بیدار سازی در سایه احترام است. ممنون |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
نه بابا بنده خدا منظورش این بود که مراد از شیطان در مورد سوم "ابلیس" و دار و دسته اش هستن که در اسلام و مسیحیت به نام شیطان می شناسندشون. |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۳:۳۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ، سلام جناب نقوی اتفاقا اقای رائفی پور در چند سخنرانی شیطان پرستان واقعی رو از شیطان پرستانی که فقط از روی دشمنی با خدا و قبول نداشتن خدا رو به شیطان پرستی اوردن جدا کردن و تاکید کردن اکثر شیطان پرستان به وجود شیطان اعتقاد ندارند !!!! تنها عده ای اندکی هستند که واقعا شیطان را میپرستند و با اجنه در ارتباط هستند در ضمن این عده جوانک های کم تجربه و خام نیستند!!!! برعکس اکثرا انها شیطان پرستی خود را بروز نمیدهند و مثل انسان های عادی رفتار میکنند ولی در پشت پرده مراسم های شیطانی انجام میدهند البته این خودش بحث طولانی دارد.... به دلیل کم بود وقت شب مختصر توضیحی میدهم |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خیلی هم ربط داره
انسان ها ، یا خدا پرست هستند ، یا خدا پرست نیستند (بی دین) ، یا پیروان شیطان هستند در جبهه مقابل خدا تنها شیطان وجود داره. |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد والا من همچین آدمایی رو دیدم ، ولی هیچوقت از شیطان سخنی نگفتند. من کسی رو تا به حال ندیدم که از شیطان سخن بگوید و درستکار و صادق باشد. آدرس بده ما هم بریم بشناسیمشون. کسانی هم که در برابر ظلم و فساد بایستند هیچوقت علم شیطان رو یدک نمیکشند اخوی. |
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۵:۱۹ توسط faateme-313.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اینجور که شما فرمودید هر سه دسته آدمای خوب و درستکار و سالمی هستند!
راستی اسمتون منو یاد یه موجودی میندازه (نمیدونم منظوری از گذاشتن این اسم داشتید یا اتفاقی بوده!!سواله دیگه پیش میاد!شاهین نجفی=شاهین نقوی حالا به امام نقی.ع. هم توهین کرده اصن ذهنم درگیر شد یه لحظه! امیدوارم سوتفاهم باشه!) ضمنا شما اگه از جناب رائفی بیشتر میدونی و بیشتر پژوهش داری خو چرا نمیری سخنرانی کنی؟! |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بنام خدای مهربان
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ،جناب شاهین خان ؛ ممنون از روشن کردن ضمیر تاریک ما ! فقط چون بنده تا بحال در هیچ کتاب ، مقاله ، نوشته و سخنرانی ای این مطالب ارزشمند را نه شنیده ام و نه خوانده ام ، لطفا منبع مطالعات و تحقیقات خود را هم بیان بفرمایید تا ما هم از این منابع استفاده نماییم. اگر هم اینها مفروضات خودتان هست لطفا ذیل نوشته تان بفرمایید " نظرات شخصی " . خداوند هادی و راهنمایمان باشد . |
|||
|
|
|
|
|