|
شیطان پرستها این سه دسته اند :
|
|
۱۱:۵۴, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم ،
دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ، شیطان پرستها سه دسته اند: دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند. دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان از این دسته اند. دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام) را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی دارند . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۸, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۱۲:۱۹ توسط only_y2d.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
آقای نقوی همیشه بدون هیچ مدرک و منبعی یک سری ادعا میکنند و بعد هم این ادعای خود را به کل نسبت می دهن(بدون منبع). بعد هم اگر کسی یک جواب منطقی و مستدل بدهد یا سوال منطقی بپرسد جوابی نمی دهند و فقط هم به کسانی که حرف های سطحی میزنند پاسخ میدهند و اصولا دنبال جنجال هستند. به هیچ وجه هم توانایی پاسخ به سوال های منطقی رو ندارند.(از پاسخ هایی که شما به دیگران دادید این گونه برداشت می شود) پیشنهاد میکنم یک بار در یک موضوع(مثلا همین موضوع) جواب با منبع و مستدل بدهید و از توهین به دیگران و حاشا کردن بپرهیزید. طبق گفته خودتان اگر مسلم هستید قاعدتا نباید به دیگران توهین کنید. در ضمن آقای رائفی پور اکثر حرف هایشان با ذکر منبع هست و افرادی هم که در همایش های ایشان شرکت می کنند اکثرا دانشجو هستند و صاحب فکر. شما چند سال دارید و دارای چه مدرکی هستید ؟ یا حق |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
یه دسته دیگه هم وجود داره: افرادی که به موسیقی شیطان پرستی روی میارند تا معروف بشن! اینها اگر می خواستند موسیقی درست و حسابی اجرا کنند، چون هنر بدرد بخوری ندارند کسی بهشون توجه نمی کرد. |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۱۵:۲۸ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۱:۵۷)شاهین نقوی نوشته است: 2- اصلا این را قبول ندارم , یک سری انگشت شمار پارانوییک این حرفها را در خود خارج زده اند , بعد توسط ... به بر فرض که حرفای بی منبع شما صحت داشته باشد و صهیونیست و فراماسونری ساخته ذهن متوهم و پارانوییک هایی امثال رائفی پور باشد بر فرض جنگ در خاورمیانه و کشته شدن 2m نفر اعتقادات دایی جان ناپلئونی امثال حسن عباسی باشد ولــــــــــــی: نقل قول:و (یهود) از آنچه شیاطین در عصر سلیمان بر مردم میخواندند پیروی کردند. سلیمان هرگز (دست به سحر نیالود؛ و) کافر نشد؛ ولی شیاطین کفر ورزیدند؛ و به مردم سحر آموختند. و (نیز یهود) از آنچه بر دو فرشته بابل «هاروت» و «ماروت»، نازل شد پیروی کردند. (آن دو، راه سحر کردن را، برای آشنایی با طرز ابطال آن، به مردم یاد میدادند. و) به هیچ کس چیزی یاد نمیدادند، مگر اینکه از پیش به او میگفتند: «ما وسیله آزمایشیم کافر نشو! (و از این تعلیمات، سوء استفاده نکن!)» ولی آنها از آن دو فرشته، مطالبی را میآموختند که بتوانند به وسیله آن، میان مرد و همسرش جدایی بیفکنند؛ ولی هیچ گاه نمیتوانند بدون اجازه خداوند، به انسانی زیان برسانند. آنها قسمتهایی را فرامیگرفتند که به آنان زیان میرسانید و نفعی نمیداد. و مسلما میدانستند هر کسی خریدار این گونه متاع باشد، در آخرت بهرهای نخواهد داشت. و چه زشت و ناپسند بود آنچه خود را به آن فروختند، اگر میدانستند. اگر اشتباه نکنم این سوره بیش از 1000 تفسیر داره ولی تقریبا در همه تفسیر هاش اشاره به استفاده قوم یهود از قدرت ماورائی است. شما این را چطور توجیح می کنید؟ و همچنین پست اول من رو در ضمن ما 5 یا 6 هزار نفر نیستیم ، ما بیشماریم
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
جناب نقوی
شماره ی 3 رو بر چه اساسی میگین که وجود نداره؟؟ مطمئنم که زیاد درباره ی ماورا و متافیزیک اطلاعات ندارین... کتابهای زیادی از علوم غریبه (طریقه ی احضار) هست که به قول شما همون بعد رو طوری براتون کوتاه میکنن به زیارت اجنه مشرف میشین.... فقط این رو به رائفی و ... ربط ندین که این بنده های خدا گفتن دنبال این چیزها نرین.
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از شما
![]() با عرض پوزش باید عرض کنم که جسارتاً تقسیم بندی شما ،یک تقسیم بندی کاملاً مبتدیانه ای بود ![]() لطفاً تحقیقاتتان را در این زمینه افزایش دهید ![]() موفق باشید
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۲۴ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۱۶:۴۶)ANTI satan نوشته است: با سلام و تشکر از شما خیر ، چنین نیست که شما می گویید ! اگر شما بهتر بلدید ، بگویید ! (۲۹/آبان/۹۱ ۱۵:۴۷)Castiel نوشته است: جناب نقوی و من هم با قاطعیت می گویم که سطوح(یا ابعاد) مختلف هستی ، به هیچ عنوان دریچه یا روزنه ای به همدیگر ندارند و هرگز اجنه یا شیاطین قادر به جابجایی در این ابعاد نیستند ! خودت هم می دانی که نه حرف تو قابل اثبات است و نه حرف من ، ولی در فلسفه اصالت با عدم است و در چنین موردی هم حرف من به حقیقت احتمالا نزدیک تر است. (۲۹/آبان/۹۱ ۱۵:۱۸)MiladYLH نوشته است: اگر اشتباه نکنم این سوره بیش از 1000 تفسیر داره ولی تقریبا در همه تفسیر هاش اشاره به استفاده قوم یهود از قدرت ماورائی است. تفسیر نمی تواند مطلقا مورد استناد قطعی باشد ، چون ممکن است درست باشد ممکن هم هست غلط ! |
|||
|
۲۱:۳۲, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۱:۳۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است: سلام علیکم ، به آقای رائفی تهمت زده ای!!! ![]() دلیل هم اینست که از او هیچ شناختی نداری!! ![]() دانلود کلیپ تصویری آقای رائفی با حجم 1 مگابایت در مورد شیطان پرست های نخاله و سطح پایین آقای شیطان پرست ( طبق تعریف خودت که در دسته ی دوم قرار گرفتی!!)،اتفاقا دسته ی سومی که تعریف کردی تاثیرگذاریشون ناچیز نیست!صحبت رهبر ایران در مورد لجن زاری که جوان غربی را در خودش غرق میکند |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۴۶ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
حرف من قابل اثباته فقط یکم جیگر میخواد و البته قرص قلب که سکته نزنیم.....
برادر من کتابهاییکه از علوم غریبه (احضار) هست رو یه بار بخون جرات داشتی انجام بده. |
|||
|
۲۱:۵۳, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۴۵)Castiel نوشته است: حرف من قابل اثباته فقط یکم جیگر میخواد و البته قرص قلب که سکته نزنیم..... این سنخ کتابها را من از بیست و پنج سال پیش دیده ام و حتی یکی از آنها را هم درخانه دارم ( اسرار قاسمی چاپ خیلی قدیمی ) ، خرافه محض و بسیار خنده آور است ! به قول شما جوونها ته خنده است ! |
|||
|
۲۳:۱۰, ۲۹/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۲۳:۱۳ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
کتاب علوم غریبه ای که تو بازار میفروختن و اسم نویسنده هم داره معلومه چقدر مستنده.....(انصافا ااز اسم کتابتون هم معلومه که ته خندست)
کتابهای مرتبط به متافیزیک و شاخه هاش تو کل دنیا تو حیطه ی کتب ممنوعه هستن و به راحتی جایی پیداشون نمیکنی... راستی این کتابها رو با کتابهایی که رمالها و دعا نویسها دارن اشتباه گرفتی.... راجع به بحثهای انرژِی و انتقالش تا میتونی کتاب بخون بعد بیا صحبت کنیم. ضمنا بیخیال این کتابها شو اصلا.... یکی از راهای احضار رو که تو نت هم نوشتن رو چرا امتحان نمیکنی؟؟؟ یه سرچ بکن پیدا میکنی.... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: undecided.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/undecided.png)