|
آیا خدا شر را آفریده؟
|
|
۱۷:۳۹, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[/font]
آیا خدا شر را آفریده ؟ روزی یک استاد دانشگاه تصمیم گرفت تا دانشجویانش را به مبارزه بطلبد . اوپرسید : آیا خداوند هر چیزی را که وجود دارد ،آفریده است ؟دانشجویی شجاعانه پاسخداد : بله . استاد پرسید : هر چیزی را ؟ پاسخ دانشجو این بود :بله هر چیزی را .استاد گفت :در این حالت، خداوند شر را آفریده است . درست است ؟زیرا شر وجود دارد.برای این سوال، دانشجو پاسخی نداشت و ساکت ماند . استاد از این فرصت حظ برده بودکه توانسته بود یکبار دیگر ثابت کند که ایمان و اعتقاد فقط یک افسانه است .ناگهان، یک دانشجوی دیگر دستش را بلند کرد و گفت : استاد، ممکن است که از شما یک سوال بپرسم ؟ استاد پاسخ داد: البته .دانشجو پرسید : آیا سرما وجود دارد؟ استاد پاسخ داد : البته، آیا شما هرگز احساس سرما نکرده اید ؟دانشجو پاسخ داد:البته آقا، اما سرما وجود ندارد. طبق مطالعات علم فیزیک، سرما عدم تمام و کمال گرماست و شئی را تنها در صورتی می توان مطالعه کرد که انرژی داشته باشد و انرژی را انتقال دهدواین گرمای یک شئی است که انرژی آن را انتقال می دهد. بدون گرما ، اشیاء بی حرکت هستند، قابلیت واکنش ندارند .پس سرما وجود ندارد. ما لفظ سرما را ساخته ایم تا فقدان گرما را توضیح دهیم .دانشجو ادامه داد: و تاریکی ؟استاد پاسخ داد:تاریکی وجود دارد. دانشجو گفت :شما باز هم در اشتباه هستند. تاریکی فقدان کامل نور است . شما می توانید نور وروشنایی را مطالعه کنید، اما تاریکی را نمی توانید مطالعه کنید .منشور نیکولز تنوع رنگهای مختلف را نشان می دهد که در آن طبق طول امواج نور، نور می تواند تجزیه شود. تاریکی یک لفظی است که ما ایجاد کرده ایم تا فقدان کامل نور را توضیح دهیم وسرانجام دانشجو پرسید :و شر، آیا شر وجود دارد؟ خداوند شر را نیافریده است. شرفقدان خدا در قلب افراد است، شر فقدان عشق، انسانیت و ایمان است . عشق و ایمان مانند گرما و نور هستند . آنها وجود دارند . نام این دانشجو آلبرت انیشتین بود. [font=Times New Roman]
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۵, ۱۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۱ ۲۲:۴۹ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۱ ۹:۵۹)داداش کایکو نوشته است: بله بنده متوجه بودم که شما تزاحم را تعریف نمودید.به هر صورت بنده اشکالات تعریفتان را عرض کردم.شما شر را تعریف نمودید و قاعده ی کار اقتضای جامعیت تعریف را می کند که گویا شما آن را وارد نمی دانید.صلاح مملکت خویش خسروان دانند! (۱۳/آذر/۹۱ ۹:۵۹)داداش کایکو نوشته است: فاعل مختار یا غیر مختار به هر صورت عامل شر است و فاعلیت در مکنون سخن مستتر است.البته ادعای بنده این نبود که این تعریفم کامل است بلکه آن صرفا برای قیاس با سخن شما آوردم. (۱۳/آذر/۹۱ ۹:۵۹)داداش کایکو نوشته است: این سخن تکرار مکررات است.شما می فرمایید با غایت الهی همسو نباشد.عرض کردم غایت الهی یعنی خیر.تعریف شما می شود چیزی که خیر نباشد.باز هم عرض می کنم این شبیه تعریف آن دانشمند است.البته فی النفسه اشکالی هم ندارد. (۱۳/آذر/۹۱ ۹:۵۹)داداش کایکو نوشته است: در مزاح هنوز اول کارید.البته برای آغاز ناامیدتان نمی کنم. ولی کار دارد تا مرد راه شوید.
|
|||
|
|
۱۰:۰۲, ۱۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
جواب کلی :
ممکن است در کلیات تعریف حقیر با خیلی از اقول موافق باشد اما تفاسیر ، مبانی و ملاکات یکسان نیست . حقیر که حرفی ندارم . تعریفی ارائه دادم که دوستان اشکالات ان را بیان کنند .سعی کردم اشکالات ان را برطرف کنم .انکه ممکن است عده ای بپذیرند و عده ای خیر . حقیر تلاش داشتم که با شما در تعریف به اشتراک برسم که گویا حاصل نشد . جواب جزئی: (۱۳/آذر/۹۱ ۲۲:۴۵)حسن.س. نوشته است: در مزاح هنوز اول کارید.البته برای آغاز ناامیدتان نمی کنم. ![]() ![]() ![]() شاید اینطور باشد. که اگر اینطور باشد به این خاطر است که میتیکومون کلا ادم جدی ای است و به ما اجازه شوخی کردن و لودگی نمیدهد .ممکنه وارد نبودن من در مزاح (البته بفرض صحت ادعا )به این علت باشد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| گفتگوی خداپرستان با مادی گرایان پیرامون آفریدگار و آفریده | آزرمشاه | 61 | 32,701 |
۲۶/مرداد/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: آزرمشاه |
|

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)